Braun IS 5145 WH - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IS 5145 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lida 13-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat, doet wat beloofd wordt en fijn lichtgewicht strijkijzer.

Pluspunten

  • Strijkijzer weegt nog geen kilo
  • boiler maakt weinig geluid
  • vergrendeling van strijkijzer op generator

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

birgitte 02-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkijzer met prachtig strijkresultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Prachtige strijkbout. Is licht in gewicht. Met zijn super gladde strijkzool glijdt dit strijkijzer soepel over al het wasgoed. Strijkt prima glad. Eenvoudig te bedienen met fijn, groot water reservoir - 2 liter. Echt een aanrader. Strijken is op deze manier weer leuk.

Pluspunten

  • zeer gladde strijkzool
  • groot water reservoir
  • warmt zeer snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**k@z**t.nl 22-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
In de korte tijd dat ik het product heb gebruikt werkt het naar verwachting.

Pluspunten

  • handig formaat
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

l**l@l**e.nl 05-08-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Beter en fijner te strijken . Om tijd de besparen en goed resultaat te behalen.

Reageer

Wilma 01-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
prima strijkijzer, goede stoomstoot, licht in gewicht, beste koop ooit, daar ga ik veel plezier van hebben, zeker met 4 jaar garantie

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sanne 17-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt fijn, makkelijk in gebruik. Strijken was nog nooit zo snel gedaan.
Water is goed bij te vullen.

Pluspunten

  • Strijkt fijn
  • Snel opgewarmd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elaine 29-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

10,0
Heel fijn product. Niet te zwaar in de hand met strijken. Fijn dat je de bak voor het water eruit kan halen

Pluspunten

  • prijskwaliteit
  • Werkt fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Azerty 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

10,0
Zeer goede stoomgenerator zeer snel opwarmen en gemakkelijk om te strijken ik zou iedereen aanraden voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel stoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

4,0
4 jaar garantie en licht in de hand. Veel stoomopbrengst. Verkoper vondt deze ook de beste keuze voor mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een uitstekend produkt!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat op 12 mei 2020 op basis van reviews op internet aangeschaft. Na ontvangst en het lezen van de gebruiksaanwijzing ben ik direct aan de slag gegaan.
De gebruiksaanwijzing was helder en duidelijk. De eerste indruk was super. De mogelijkheid om meer stoom toe te passen is een aangenaam pluspunt.

Pluspunten

  • Veel (extra) stoom (stoot) mogelijkheden.
  • Licht in gebruik.
  • Strijkt zeer glad en vliegt over het strijk heen.
  • Mooie uitsparing om langs de knoopjes te gaan.
  • 2 + 2 jaar extra garantie.

Minpunten

  • Handgreep ligt niet lekker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 13-05-2020
  • Product gekocht

Een produkt met uitstekende reviews en 4 jaar garantie!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Ik heb dit produkt aangeschaft op basis van de reviews op internet en zojuist binnen gekregen en dus helaas nog niet uit kunnen proberen.

Pluspunten

  • Kan ik helaas nog niet beoordelen.
  • Kan ik helaas nog niet beoordelen.

Minpunten

  • Kan ik helaas nog niet beoordelen.
  • Kan ik helaas nog niet beoordelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed doordacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Slim ontworpen apparaat. Licht in gewicht en handig in gebruik. Door icare geen onnodige knoppen. Uitneembaar reservoir is handig te vullen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René 21-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Je koopt niet elk jaar een stoomgenerator dus als de oude er ineens mee op houdt ga je het internet op. Best veel testen en filmpjes bekeken in binnen-en buitenland. Google stuurde mij intussen steeds reclame van diverse bekende merken.
Uiteindelijk op dit merk uitgekomen en omdat mijn vriendin soms last heeft van haar handen was dit type de beste keuze. Heel licht en ruim voldoende stoom. Zelfs ik vond het leuk om mijn overhemden te strijken.

Pluspunten

  • licht strijkijzer
  • groot waterreservoir
  • eenvoudig over de knopen

Minpunten

  • is iets groter dan het oude toestel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rvk 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel strijken met een echt kwaliteitsapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Na jarenlang gehannes met een concurrerende stoomgenerator (lekkende bak en ondanks zorgvuldig ontkalken toch kalkvlekken in kleding) nu overgestapt naar Braun. Braun toevallig ook nog een mooi cashback dus na goede ervaringen met hen keukenapparatuur nu ook een stoomgenerator.

Pluspunten

  • Snel strijken
  • Lange stoomslang
  • Degelijk apparaat
  • Mooi design

Minpunten

  • Niet goedkoop maar mooie cashback dus dat scheelt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Panrey 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoomkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
De stoomstrijkijzer is heel snel gereed voor gebruik (binnen 2 minuten) en is erg gebruiksvriendelijk tijdens het strijken. De stoomkracht is uitstekend. Wij zijn zeer tevreden met dit apparaat.

Pluspunten

  • is snel gereed voor gebruik
  • stoomkracht is uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanke 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lichte bout

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Ter vervanging van mijn oude stoomsysteem. Lichte bout die gemakkelijk over de te srijken kleding glijdt.

Pluspunten

  • Lichte bout
  • Minder lawaai

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ria 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, wil geen gewoon strijkijzer meer.
Het is wel groot, maar snel te gebruiken en geen vlekken meer in de kleding

Pluspunten

  • snel te gebruiken

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Francis 25-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht en gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Licht in gebruik, gemakkelijke bediening en werkt perfect. Bestellen en verzenden ging heel snel. Volgende ochtend al in huis.

Pluspunten

  • Licht, strijkt uitzonderlijk goed. Veel stoom.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

cieltje 03-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strijken wordt zo wel leuker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Toen ik deze stoomgenerator uitpakte, was m'n eerste gedachte: Wow, dat is wel heel veel strijkijzer, wat groot!. Maar het afneembare waterreservoir is echt ideaal, zo is hij gemakkelijk te vullen én leeg te gooien. Het apparaat heeft een fijn lang snoer zodat je niet zo strak langs de muur bij het stopcontact moet blijven staan. Maar het belangrijkste is toch het strijken. Nu, hij is erg snel gebruiksklaar, op temperatuur dus. Hij strijk licht en krijg bijna alle kreukels er wel uit (tja, sommige stoffen zijn niet 100% kreukvrij te krijgen). Hij geeft genoeg stoom voor die 'heerlijke' spijkerbroeken en katoenen blouses, zijn ook geen enkel probleem. Je kunt goed onder de knopen komen en in de moeilijkste hoekjes. Ja, ik vind het zeker een geweldig apparaat!

Pluspunten

  • genoeg stoom
  • lang snoer
  • afneembaar waterreservoir
  • snel gebruiksklaar
  • strijk licht en glad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Famke 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mijn maatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Inmiddels al een aantal weken aan het testen.
Ik zou niet weten hoe ik nog ooit zonder dit apparaat moet.
Er staat op 50% tijdsbesparing. Maar als je het mij vraagt bespaar je nog meer tijd. Strijken stelt niks voor met dit apparaat. Hij is licht in gewicht. Beweegt soepel. Heeft de perfecte temperatuur voor alles stoffen. Geeft subtiel maar genoeg stoom af zodat je snel en mooi resultaat hebt. Geen extra vouwen of natte vlekken in je wasgoed. En bijde zijde van je kledingstuk worden tegelijk gestreken.
Laatst geprobeerd om een kledingstuk te stomen aan de hanger. Dit ging ook perfect. De stoomslang is hier ook lang genoeg voor.
De stroomsnoer en de stoomslang zijn heel makkelijk op de bergen aan de zijkant. En het apparaat is ook niet zo'n bakbeest. Het ijzer zelf is mooi klein en heeft een perfecte punt voor de hoekjes en een mooi afronding om over knopen en randjes heen te gaan.
De stoomslang word aan het beginstuk heet. Maar hier heb ik alleen in het begin last van gehad. Nu ik het weet niet meer gehad.

Ik ben helemaal fan van dit product ik kan me niet meer voorstellen hoe ik nog zonder dit apparaat moet. Ik ben verliefd 😍

Pluspunten

  • Snel tijdbesparend
  • Groot reservoir
  • Punt en afronding
  • Licht
  • Makkelijk op te bergen

Minpunten

  • Beetje warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews