Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IS 5145 WH op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**1@h**e.nl 19-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn strijkijzer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Fijn lichtgewicht strijkijzer. Strijkt prima. Heb deze gekozen omdat er heel veel goede reviews over waren en ook de prijs meeviel.
Zeker een aanrader. Heb geen echte min-punten kunnen ontdekken.
Wel zou de de opberging van de kabels wel wat handiger kunnen, denk ik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r**r@h**e.nl 20-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Schitterend apparaat? Snel stoomstrijkijzer.
Fijn om mee te strijken en snel klaar.

Reageer

D**i@c**a.nl 03-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Mijn schoondochter had deze al en is zeer tevreden over het product. Vandaar dat ik deze ook heb gekocht. Prijs was ook acceptabel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard. 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te installeren, gebruiksvriendelijk. prima strijkresultaat.
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Is snel gebruiksklaar.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

j**k@z**o.nl 26-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Dit product voldoet aan al mijn eisen wat ik verwacht van een stoomstrijkijzer. Compact, licht, handig (duidelijke handleiding) . Functioneel omdat je het strijkijzerzelf op zijn rug kunt zetten. Fijn en handig te vullen water reservoir. Snel warm is ook iets wat me opvalt t.o.v. mijn oude stoomstrijkijzer. Het strijkplateau glijd soepel over de kleding en handig bij knopen.

Pluspunten

  • licht
  • reservoir
  • snel warm
  • automatische temperatuur regeling
  • Op de rug kunnen plaatsen

Minpunten

  • stroom kabel iets te kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lida 13-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat, doet wat beloofd wordt en fijn lichtgewicht strijkijzer.

Pluspunten

  • Strijkijzer weegt nog geen kilo
  • boiler maakt weinig geluid
  • vergrendeling van strijkijzer op generator

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

birgitte 02-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkijzer met prachtig strijkresultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Prachtige strijkbout. Is licht in gewicht. Met zijn super gladde strijkzool glijdt dit strijkijzer soepel over al het wasgoed. Strijkt prima glad. Eenvoudig te bedienen met fijn, groot water reservoir - 2 liter. Echt een aanrader. Strijken is op deze manier weer leuk.

Pluspunten

  • zeer gladde strijkzool
  • groot water reservoir
  • warmt zeer snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**k@z**t.nl 22-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
In de korte tijd dat ik het product heb gebruikt werkt het naar verwachting.

Pluspunten

  • handig formaat
  • gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

l**l@l**e.nl 05-08-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Beter en fijner te strijken . Om tijd de besparen en goed resultaat te behalen.

Reageer

Wilma 01-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
prima strijkijzer, goede stoomstoot, licht in gewicht, beste koop ooit, daar ga ik veel plezier van hebben, zeker met 4 jaar garantie

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • snel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sanne 17-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt fijn, makkelijk in gebruik. Strijken was nog nooit zo snel gedaan.
Water is goed bij te vullen.

Pluspunten

  • Strijkt fijn
  • Snel opgewarmd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elaine 29-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

10,0
Heel fijn product. Niet te zwaar in de hand met strijken. Fijn dat je de bak voor het water eruit kan halen

Pluspunten

  • prijskwaliteit
  • Werkt fijn

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Azerty 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

10,0
Zeer goede stoomgenerator zeer snel opwarmen en gemakkelijk om te strijken ik zou iedereen aanraden voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel stoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

4,0
4 jaar garantie en licht in de hand. Veel stoomopbrengst. Verkoper vondt deze ook de beste keuze voor mij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een uitstekend produkt!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat op 12 mei 2020 op basis van reviews op internet aangeschaft. Na ontvangst en het lezen van de gebruiksaanwijzing ben ik direct aan de slag gegaan.
De gebruiksaanwijzing was helder en duidelijk. De eerste indruk was super. De mogelijkheid om meer stoom toe te passen is een aangenaam pluspunt.

Pluspunten

  • Veel (extra) stoom (stoot) mogelijkheden.
  • Licht in gebruik.
  • Strijkt zeer glad en vliegt over het strijk heen.
  • Mooie uitsparing om langs de knoopjes te gaan.
  • 2 + 2 jaar extra garantie.

Minpunten

  • Handgreep ligt niet lekker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 13-05-2020
  • Product gekocht

Een produkt met uitstekende reviews en 4 jaar garantie!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Ik heb dit produkt aangeschaft op basis van de reviews op internet en zojuist binnen gekregen en dus helaas nog niet uit kunnen proberen.

Pluspunten

  • Kan ik helaas nog niet beoordelen.
  • Kan ik helaas nog niet beoordelen.

Minpunten

  • Kan ik helaas nog niet beoordelen.
  • Kan ik helaas nog niet beoordelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed doordacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Slim ontworpen apparaat. Licht in gewicht en handig in gebruik. Door icare geen onnodige knoppen. Uitneembaar reservoir is handig te vullen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi design

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

René 21-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
Je koopt niet elk jaar een stoomgenerator dus als de oude er ineens mee op houdt ga je het internet op. Best veel testen en filmpjes bekeken in binnen-en buitenland. Google stuurde mij intussen steeds reclame van diverse bekende merken.
Uiteindelijk op dit merk uitgekomen en omdat mijn vriendin soms last heeft van haar handen was dit type de beste keuze. Heel licht en ruim voldoende stoom. Zelfs ik vond het leuk om mijn overhemden te strijken.

Pluspunten

  • licht strijkijzer
  • groot waterreservoir
  • eenvoudig over de knopen

Minpunten

  • is iets groter dan het oude toestel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rvk 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel strijken met een echt kwaliteitsapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

8,0
Na jarenlang gehannes met een concurrerende stoomgenerator (lekkende bak en ondanks zorgvuldig ontkalken toch kalkvlekken in kleding) nu overgestapt naar Braun. Braun toevallig ook nog een mooi cashback dus na goede ervaringen met hen keukenapparatuur nu ook een stoomgenerator.

Pluspunten

  • Snel strijken
  • Lange stoomslang
  • Degelijk apparaat
  • Mooi design

Minpunten

  • Niet goedkoop maar mooie cashback dus dat scheelt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Panrey 30-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoomkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 5145 WH

Algemene score

9,0
De stoomstrijkijzer is heel snel gereed voor gebruik (binnen 2 minuten) en is erg gebruiksvriendelijk tijdens het strijken. De stoomkracht is uitstekend. Wij zijn zeer tevreden met dit apparaat.

Pluspunten

  • is snel gereed voor gebruik
  • stoomkracht is uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews