Braun CareStyle Compact IS2043BL - Reviews

Best Reviewed 4 keer jul 2020 Braun CareStyle Compact IS2043BL
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
tile-stoomopbrengst
110 g/min stoomopbrengst
Type strijkzool
Eloxal-zoolplaat
Functies
verticaal stomen, druppelstop
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 134 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun CareStyle Compact IS2043BL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stoomstrijkijzer 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helemaal tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Krijgt plezier in strijken.
Goed handelbaar.
Een echte aanrader.
Strijkt perfect
Je bent zo klaar met strijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Is2043BL 06-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compacte strijkijzer, strak design, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Compacte strijkijzer, heel makkelijk in gebruik, handig om mee te nemen!
Aanrader voor iedereen die een snelle strijkijzer wenst.

Pluspunten: Compact; Snel opwarmen

Pluspunten

  • Compact
  • Snel opwarmen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 16-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Even wennen na een Carestyle 5 te hebben gehad. Deze doet echter niet onder voor de kwaliteit.
Snel warm, je kunt er zo mee aan de slag. Mooie gladde zool hiermee strijk makkelijk, plakt minder snel als een gecoate zool.

Pluspunten

  • Snel warm
  • 1 stand voor de temperatuur

Minpunten

  • Continue stoom is minder als een carestyle 5

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lexvla 30-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Was met mooie korting, product is voortreffelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Goede stoomstrijkijzer,makkelijk in gebruik en doet zijn werk prima. Het saaie strijkwerk wordt plezieriger een gemakkelijker

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lexvla 27-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Was met mooie korting, product is voortreffelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Goede stoomstrijkijzer,makkelijk in gebruik en doet zijn werk prima. Het saaie strijkwerk wordt plezieriger een gemakkelijker

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niets gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doron 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

strijke was nog nooit so makkelijk gewest

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
mijn oude strijkijzer heeft het opgegeven na 15 jaar,
na grondig onderzoek ben tot de conclusie gekomen dat de braun carestyle compact de beste keus is ,
het product werkt naar behoren mijn kleding voelt als nieuw.

Pluspunten

  • hij herkent de stof van mijn kleding
  • prijs kwaliteit is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mat de Vaan 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijkijzer IS2043

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
het strijkijzer is gemakkelijk te gebruiken en ligt goed in de hand, niet te zwaar
Het strijkt heel goed en de prijs is heel redelijk.

Pluspunten

  • makkelijk gebruik
  • licht hanteerbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees van Stipdonk 22-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Heel handig stoomstrijkapparaat door zowel het gemakkelijk vullen van het waterreservoir als het strijken. De strijkzool glijdt gemakkelijk en soepel over de kleding heen en voor de boord en knopen van overhemden is het stoomdeel voor in de strijkzool goed te gebruiken. Zeer tevreden over de resultaten.

Pluspunten

  • reservoir gemakkelijk te vullen
  • stoom over gehele strijkzool
  • overhemden gped te strijken
  • gemakkelijk en veilig opbergen met locksysteem
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NF 20-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte strijkijzer, strak design, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Compacte strijkijzer, heel makkelijk in gebruik, handig om mee te nemen!
Aanrader voor iedereen die een snelle strijkijzer wenst.

Pluspunten

  • Compact
  • Snel opwarmen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nourdin 13-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
compacte product met een goede performance. zeer makkelijk in gebruik. en een goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • compact
  • prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JM 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein, snel, slim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Na het zien van een stoom generator aan het werk wil je niet anders meer. En deze is super compact. Met 4 jaar garantie en de kwaliteit van Braun is het een no brainer.

Pluspunten

  • Compact
  • Snel opgewarmd
  • Relatief stil

Minpunten

  • Cartridges en beschikbaarheid zijn altijd een gok

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Strijker 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel op tempratuur en handig op te bergen

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

7,0
Mooi design en handig op te bergen. Twee standen voor het strijken. Makkelijk in gebruik en glijd soepel over de kleding.

Pluspunten

  • Groot water reservoire
  • Krachtige stoom generator
  • lange stoomkabel

Minpunten

  • Anti kalk capsules moeten gekocht worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Stroomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Stroomstrijkijzer wordt snel warm en strijkt goed de kreukels eruit. Door de leuke cashback actie is het de moeite waard.

Pluspunten

  • Wordt snel warm
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Te weinig filters bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loeck van veluwen 21-05-2020
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

10,0
Super fijn product snel opgewarmd en prijs kwaliteit erg goed als je zo'n strijkijzer wilt halen gelijk doen je weet niet wat je meemaakt en fijn dat er een cashback op Zit 1 ding is wel wat jammer dat is de ontkalk blok ik gooi hem vaak in schoonmaak azijn dan word die ook schoon en kan je hem weer her gebruiken

Pluspunten

  • Snel warm

Minpunten

  • De ontkalker

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

monica 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
lekker licht en leuke vormgeving en tot nu toe alleen maar positieve resultaten. Past precies op mijn strijkplank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrycja M. 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

10,0
Heele goede product, ik wil nu nog nog meer bereid om te strijken. Deze stoomgenerator is licht een mooi.

Pluspunten

  • Mooi
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Te kleine lichte bout , toch liever de pro7 gekocht

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

4,0
Makkelijk in gebruik. Gekocht voor anti kalk systeem. Filter lijkt me reuze makkelijk. Eerste ingebruikname uitleg makkelijk te volgen.

Pluspunten

  • Filter

Minpunten

  • Te iele bout

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Lilian 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

5,0
Compact, krachtige stoom, niet te zwaar in de hand, makkelijk op te bergen, je kunt het ijzer middels een knopje vastzetten op stoomstation

Pluspunten

  • Compact
  • Krachtig
  • Licht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Strijkmaster 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, handzaam, krachtig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Goed stoomstrijkijzer waardoor nu telkens water bijvullen en temperaturen instellen tot het verleden behoort. De unit is compact genoeg voor op een strijkplank, bevat veel water voor een flinke mand was en de zool is super soepel. Prijs/kwaliteit erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabrina 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk fijn strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Ik vind het product heel fijn, ik had eerst geen strijkijzer met stoomgenerator. Je merkt duidelijk het verschil, nu met stoomgenerator. Het is heel makkelijk om te strijken en het gaat ook echt stukken sneller dan eerst. Tot nu toe ben ik er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews