Braun CareStyle Compact IS2043BL - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Braun CareStyle Compact IS2043BL
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Kleuren
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 91 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun CareStyle Compact IS2043BL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stoomstrijkijzer 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helemaal tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Krijgt plezier in strijken.
Goed handelbaar.
Een echte aanrader.
Strijkt perfect
Je bent zo klaar met strijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bukkems 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Klein maar functionele strijkijzer stoomgenerator. Makkelijk in gebruik, eenvoudige filters tegen kalk. Strijkt snel en ligt goed in de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Knubben 15-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Compacte stoomgenerator met een flinke krachtige stoom afgifte. Lekker ligt en doet waarvoor het bedoelt is.

Pluspunten

  • Compact
  • krachtige stoom afgifte
  • lekker ligt in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim 22-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Carestyle Compact

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding heeft mij over de streep gekregen om dit product aan te schaffen. Maar ook voor de compacte vorm, hij is niet lomp en past in je kast.

Pluspunten

  • compacte vorm

Minpunten

  • stugge kabel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wanda Rijken 17-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Zeer gebruikersvriendelijk. Normaal gesproken moet je de warmte instellen, met dit apparaat hoeft dat niet meer. De hoeveelheid stoom is prima en je hoeft het niet de hele tijd terug te plaatsen op de generator. Ben je klaar kan je het veilig terugzetten dmv een slot.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • compact
  • kiest zelf temperatuur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pawel 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snelle actie

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

10,0
Koel klein professioneel strijkijzer, De kabels zijn lang genoeg. De prijs is hoog. maar kwaliteitskosten

Pluspunten

  • snel
  • klaine

Minpunten

  • prijs
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Th. Jeuken 20-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomstrijkijzer

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Goede eigenschappen, o.a. energiezuinig. Goede prijs/kwaliteit. innovatief karakter, doordat het stoomstrijkijzer met sensoren werkt en dus handig in gebruik is.

Pluspunten

  • innovatief
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 17-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Licht, compact, strijkt makkelijk over de plooien. Een perfecte strijkijzer die er mooi uitziet.

Pluspunten

  • Licht
  • Niet te warm
  • Snel
  • Strak design

Minpunten

  • Soms heel veel stoom nodig
  • Stug snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bharat Nayar 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ironing has never been easier!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

10,0
I always wanted a steam iron like this one; the superior quality and steam makes ironing very easy and enjoyable!

Pluspunten

  • Price / quality
  • Very effective

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marly 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende strijkijzer klein apparaat en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Goed werkende strijkijzer klein handig voor maat goed op de strijkplank te plaatsen.
Gewoon een goed product!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariska 09-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichte strijkbout met apart design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Goed uitziende stoomgenerator strijkbout. Licht in gewicht tov eerdere strijkbouten. Gebruikt vrij veel water dus regelmatig bijvullen. Geeft geen stoom als je de knop niet indrukt.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Design
  • Stoomopbrengst

Minpunten

  • Geen stoom zonder knop indrukken
  • Vaak bijvullen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

truru 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

7,0
apparaat werkt goed, kwaliteit goed, goed te hanteren strijkt voortreffelijk, makkelijk op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mary 08-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig veel sneller en gladder strijken!

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

10,0
Ik wilde een stoomgenerator strijkijzer, maar vond ze tot nu toe te groot. Deze is heerlijk klein en doet z'n werk goed: snel opwarmen, goede stoomopbrengst, glad resultaat!

Pluspunten

  • Klein en krachtig
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • geen toeters en bellen, lekker simpel

Minpunten

  • slang-opberg-beugeltje oogt fragiel
  • snoer mag langer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bertie Blom 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed Strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Goed product. Makkelijk om mee te werken. De stoom verdeeld goed. Het strijkijzer is zeer snel warm.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat het compact is, het gewicht van de strijkbout is niet te zwaar en het gemak dat je geen temperatuur hoeft in te stellen.

Pluspunten

  • compact
  • gewicht

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sas 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Omdat ik artrose in mijn handen heb zocht ik een lichtgewicht stoom strijkijzer. Ik heb dezegekocht om zijn lichtgewicht en prijsverhouding.

Pluspunten

  • lichtgewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rijdt 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

7,0
Wij gaan af op de verkoper en hopen er het beste van. Qua gebruiksgemak en licht gewicht. De verkoper beval deze aan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

annie 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

5,0
na defect gekozen voor een nieuw apparaat zag actie bij de Makro en het apparaat sprak mij aan lichtgewicht en gunstig formaat

Pluspunten

  • lichtgewicht

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AB 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact en licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Mooi product lekker handzaam en toch een stoomgenerator ook het gemak van de antikalk cartouche is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JacquiBraun 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een mooi, compact toestelvoor een gunstige prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Uiteraard gelijk getest. Ik moet zeggen dat hij heel fijn strijkt en de stoomopbrengst is prima. Ondanks dat er geen temperatuurknop meer aanwezig is, strijkt hij alle soorten stof prima.

Pluspunten

  • handzaam
  • snel warm
  • compact

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews