Braun CareStyle Compact IS2043BL - Reviews

Best Reviewed mei 2020 Braun CareStyle Compact IS2043BL
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Kleuren
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 125 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun CareStyle Compact IS2043BL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stoomstrijkijzer 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helemaal tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Krijgt plezier in strijken.
Goed handelbaar.
Een echte aanrader.
Strijkt perfect
Je bent zo klaar met strijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JM 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein, snel, slim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Na het zien van een stoom generator aan het werk wil je niet anders meer. En deze is super compact. Met 4 jaar garantie en de kwaliteit van Braun is het een no brainer.

Pluspunten

  • Compact
  • Snel opgewarmd
  • Relatief stil

Minpunten

  • Cartridges en beschikbaarheid zijn altijd een gok

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Strijker 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel op tempratuur en handig op te bergen

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

7,0
Mooi design en handig op te bergen. Twee standen voor het strijken. Makkelijk in gebruik en glijd soepel over de kleding.

Pluspunten

  • Groot water reservoire
  • Krachtige stoom generator
  • lange stoomkabel

Minpunten

  • Anti kalk capsules moeten gekocht worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

N 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Stroomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Stroomstrijkijzer wordt snel warm en strijkt goed de kreukels eruit. Door de leuke cashback actie is het de moeite waard.

Pluspunten

  • Wordt snel warm
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Te weinig filters bijgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loeck van veluwen 21-05-2020
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

10,0
Super fijn product snel opgewarmd en prijs kwaliteit erg goed als je zo'n strijkijzer wilt halen gelijk doen je weet niet wat je meemaakt en fijn dat er een cashback op Zit 1 ding is wel wat jammer dat is de ontkalk blok ik gooi hem vaak in schoonmaak azijn dan word die ook schoon en kan je hem weer her gebruiken

Pluspunten

  • Snel warm

Minpunten

  • De ontkalker

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

monica 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
lekker licht en leuke vormgeving en tot nu toe alleen maar positieve resultaten. Past precies op mijn strijkplank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrycja M. 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

10,0
Heele goede product, ik wil nu nog nog meer bereid om te strijken. Deze stoomgenerator is licht een mooi.

Pluspunten

  • Mooi
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Te kleine lichte bout , toch liever de pro7 gekocht

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

4,0
Makkelijk in gebruik. Gekocht voor anti kalk systeem. Filter lijkt me reuze makkelijk. Eerste ingebruikname uitleg makkelijk te volgen.

Pluspunten

  • Filter

Minpunten

  • Te iele bout

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Lilian 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

5,0
Compact, krachtige stoom, niet te zwaar in de hand, makkelijk op te bergen, je kunt het ijzer middels een knopje vastzetten op stoomstation

Pluspunten

  • Compact
  • Krachtig
  • Licht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Strijkmaster 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, handzaam, krachtig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Goed stoomstrijkijzer waardoor nu telkens water bijvullen en temperaturen instellen tot het verleden behoort. De unit is compact genoeg voor op een strijkplank, bevat veel water voor een flinke mand was en de zool is super soepel. Prijs/kwaliteit erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabrina 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk fijn strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Ik vind het product heel fijn, ik had eerst geen strijkijzer met stoomgenerator. Je merkt duidelijk het verschil, nu met stoomgenerator. Het is heel makkelijk om te strijken en het gaat ook echt stukken sneller dan eerst. Tot nu toe ben ik er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 05-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi strijkijzer

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Het strijkijzer werkt prima. Ligt goed in de hand en stoomt krachtig. qua ruimte neemt het strijkijzer ook weinig plaats in op de strijkplank. Ik ben er in iedergeval erg blij mee. Zeker de prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelo S. 28-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Een stoomstrijkijzer is over het algemeen een log ding. Toch is het resultaat vaak beter dan met een traditionele. Nu ik deze heb aangeschaft kom ik hier op terug omdat dit een zeer mooie, fijn in de hand liggend en een zeer compact model is. Alles voelt degelijk aan en toch elegant

Pluspunten

  • Degelijk
  • Compact

Minpunten

  • ronde vorm is niet handig voor strijkplank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 24-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
Heerlijk licht stoomstrijkijzer. Pas een paar dagen in bezit. Maar de eerste indrukken zijn positief. Ook een erg goede prijs kwaliteit. Het voelt ook als een kwaliteitsproduct van Braun.

Pluspunten

  • zeer goede prijs kwaliteit
  • handig in gebruik

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dk 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn compact, licht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Fijn goed strijkijzer. Compact voor op je strijkplank en lekker licht strijken.
Tevreden met het product.

Pluspunten

  • Compact
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nawfel 17-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe stoomstrijkijzer.
Deze is in vergelijking met mijn oude stoomstrijkijzer, veel compacter en ook nog veel krachtiger qua stoom. Verder strijkt dit strijkijzer ontzettend fijn en snel!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haverkate 16-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn licht apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
heel functioneel apparaat wat lekker in de hand ligt en goed strijkt. Het apparaat wordt snel warm en is klein van formaat dus makkelijk op te bergen na gebruik

Pluspunten

  • klein model makkelijk op te bergen
  • niet zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jennifer 13-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wij zijn tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
We vinden het erg pretting dat het strijkijzer snel opwarmt, dat hij klein en licht is. Goed handelbaar daardoor. Lekker stil.
We hadden wat moeite om de stoomfunctie aan de praat te krijgen maar uiteindelijk is dit gelukt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 16-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel stoomkracht, fijn oppervlak, compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

8,0
Erg compact, klein en makkelijk te plaatsen. Zeer krachtig en makkelijk in gebruik. Eerste aanschaf van stoomgenerator maar zeer tevreden hierover. Strijken gaat stuk makkelijker.

Pluspunten

  • compact
  • krachtig

Minpunten

  • even opletten bij klepje waterreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Betsy Krijgsman 13-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS2043BL

Algemene score

9,0
ijzer kan recht opstaan op de strijkplank.
Eventueel ook op de strijkvoet neer zetten.
Licht in gewicht.
Automatisch ontkalken.
Regelt zelf de temperatuur

Pluspunten

  • automatisch ontkalken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews