Braun CareStyle Compact IS 2043 - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Braun CareStyle Compact IS 2043
Best Reviewed - november 2018
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Kleuren
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 65 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun CareStyle Compact IS 2043 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stoomstrijkijzer 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helemaal tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Krijgt plezier in strijken.
Goed handelbaar.
Een echte aanrader.
Strijkt perfect
Je bent zo klaar met strijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen 23-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
De CareStyle Compact werkt zoals verwacht. Zoals de naam al zegt, is het strijkijzer lekker compact.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 14-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

carestyle compact strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Een licht, hanteerbare strijkijzer, goed en snel strijkresultaat. Makkelijk navulbaar. Kortom een prettig werkende strijkijzer.

Pluspunten

  • licht
  • efficient

Minpunten

  • maakt een storend zoemend geluid tijdens gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MEVR. Schreuder 05-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strijkbout lekker licht en klein. Heel blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Prijs /kwaliteit is perfect... Heb dit product ook gekocht ivm de cashback aktie... Mijn oude strijkijzer was een gewone stoom, maar dit strijkt wel veel prettiger... Ik wordt er Superblij van.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Meiland 31-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na Phillips weer een Braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

7,0
Mijn Phillips stoomstrijkijzer was na 7 maanden defect. Nu een Braun en erg tevreden. Het strijken bevalt goed. Met een stoombad onderaan is even wennen.

Pluspunten

  • Goede stoom
  • Gaat uit na niet gebruik

Minpunten

  • Zware onderkant

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marco Hendriks 29-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Carestyle Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Grote tank , strijkijzer ligt goed in je hand . Maakt het strijken een stuk makkelijker Perfect model voor weinig geld !!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Evert 27-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Carestyle compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

5,0
Prima apparaat,
Voldoet aan alle eisen,en is zeer snel warm .
Kalkfilters twee maal bij geleverd.
En zijn handig te plaatsen.
Gebruiksaanwijzing is duidelijk en goed begrijpbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco Hendriks 26-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote tank , lange snoer , strijkijzer ligt goed in je hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Perfect strijkijzer voor relativ weinig geld . De 3 jaar garantie is natuurlijk ook mooi meegenomen .

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Strijkijzer ligt goed in je hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

10,0
Dit strijkijzer is heel handig in gebuik. Het heeft een prettige vormgeving en kan zelfs verticaal gebruikt worden. Ik besteed zeker de helft minder tijd aan mijn strijk ondanks dat ik nu meer kleren strijk dan eerst.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • mooie vormgeving
  • speciale ronding voor knopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanny Hollander 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Dit apparaat is klein maar fijn. Strijkt licht met toch voldoende stoom en stoomt ook lang genoeg om een flinke strijk weg te werken. Vergt slechts weinig opbergruimte. Zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding. Zeker met € 30 cash-back-actie.

Pluspunten

  • geringe afmeting; voldoende stoom

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanny Hollander 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn stoomstrijkijzer

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Dit apparaat is klein maar fijn. Strijkt licht met toch voldoende stoom en stoomt ook lang genoeg om een flinke strijk weg te werken. Vergt slechts weinig opbergruimte. Zeer goede prijs-kwaliteit-verhouding. Zeker met € 30 cash-back-actie.

Pluspunten

  • geringe afmeting
  • voldoende stoom

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

E.Brakel 24-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig en niet te zwaar in gebruik

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
ja ik beveel het product aan ben een fan van Braun en het product is zeer handig in gebruik door het compact geheel en ligt in gewicht en verder een mooie uitsraling

Pluspunten

  • handig
  • compact
  • gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lidy 24-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

9,0
Dit is echt een aanrader. Fijn en compact. Makkelijk in bediening en je strijk was is echt snel klaar zonder nodige kreukels. Neemt weinig plaats in voor het op te bergen.

Pluspunten

  • compact en licht
  • snel op temparatuur
  • water reservoir kan je echt veel mee strijken.

Minpunten

  • heb ik nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Berkers 22-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte lichtgewicht stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekocht omdat het een goed merk is en compact van uitvoering. is licht en licht goed in de hand.

Pluspunten

  • compact
  • licht goed in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patricia 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot waterreservoir, goede krachtige stoom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht om het strijken sneller en makkelijker te maken.
En tot nu toe bevalt het heel goed.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Krachtige stoom
  • Makkelijk weg te zetten omdat hij zo compact is.

Minpunten

  • Heb geen minpunten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AA 19-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

7,0
prima apparaat. Ergerlijk hoeveel handelingen er nodig zijn voor het regelen van de garantie en hoe verborgen de pagina is op de website waarlangs de korting wordt verkregen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rinie 18-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stoomkracht

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat het zo compact is. Al van uit de verpakking is het een genot om met deze generator te werken. Hij strijkt lekker vlot en hij geeft ook voldoende en krachtige stoom. Strijken is nu en makkie. Kortom ik beveel dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Voldoende krachtige stoom
  • lekker compact makkelijk op te bergen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

manuela 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijk ijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

10,0
Werkt naar behoren ben er zeer blij mee
Strijk goed met deze gladestrijkzool en stoomt precies goed .

Pluspunten

  • zeer gladestrijkzool

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

Marja 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moeiteloos strijken met Braun CareStyle Compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Na vele jaren gebruik van een strijkijzer toch eindelijk geswitcht voor een stoomgenerator. Makkelijk in gebruik! Kreukels verdwijnen moeiteloos.
Geen verschillende instellingen meer nodig.

Pluspunten

  • Kreukels verdwijnen moeiteloos
  • licht strijkijzer
  • lang snoer
  • schakelt zichzelf uit

Minpunten

  • reservoir is niet los afneembaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aussie 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compacte strijkijzer carestyle

Geschreven voor: Braun CareStyle Compact IS 2043

Algemene score

8,0
Hij is lekker compact, je denkt dat het strijkzool gedeelte kleiner is maar dat is gezichtsbedrog. Er zijn maar twee programma's, dus ook makkelijker in het gebruik. Strijkt lekker weg, en ook over de knoopjes. Een aanrader dus.

Pluspunten

  • compact
  • overzichtelijk

Minpunten

  • stroom moet je steeds zelf bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews