Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips GC8712/20 PerfectCare Performer

8,3 Lees 72 reviews

Vergelijkbare producten

Tefal Effectis Stoomgenerator GV6830

Tefal Effectis Stoomgenerator GV6830 Best Reviewed jul 2017
8,8 (12)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 72 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

prologic2005 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Licht gewicht, één standaard stand, veel stoom in turbomodus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de PerfectCare Performer al paar weken en tot op heden geen enkel spijt gehad. Stoom generator is binnen 2 minuten gebruiksklaar. Er komt goed stoom uit de PerfectCare en als je 'm op turbo mode zet dan kan de kind de strijk doen. je hoeft ook geen enkel rekening te houden met watvoor stof je gaat strijken. je hebt één standaard voor alles, dit maakt strijken zo makkelijk en snel ! aan tikkend geluid moet je even wennen. eerste keer dat ik m gebruikte dacht ik dat ik geen water had gevuld maar nadat ik de "manual" had gelezeen blijkt dit normaal te zijn. kortom wil je geen gedoe met 382 standen voor elk materiaa stof neem dan de PerfectCare Performer.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • een stand voor alles
  • stoom
  • ontkalk mechanisme

Minpunten

  • tikkend geluid bij stoom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

shorty 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Snelle start, goede zool, geen schroeiplekken

Algemene score

8,0
Goed glijdende zool. Snelle start. Veilig neerzetten, maakt geen schroeiplekken. Alle stoffen zonder instellingen strijken. Enige nadeel is de stoom die soms te laat komt, zelfs na lossen van de knop.

Pluspunten

  • Geen instellingen
  • geen schroeiplekken
  • goede zool
  • Snelle start

Minpunten

  • Stoom die soms te laat komt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suzanne pruijssers 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Professioneel strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel blij met dit strijkijzer wat heel glad strijkt. Door het grote waterreservoir hoef je weinig bij te vullen.
bijgevoegd toestel geeft signaal wanneer en hoe te ontkalken.
De was is sneller gestreken doordat het zo sterk stoomt.

Pluspunten

  • Waterreservoir
  • Mooi design
  • Strijkt prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rzerrou 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Gekreukte kleding killer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met deze strijkijzer zijn gekreukte kledingstukken zo kreukvrij. heb deze strijkijzer nu twee weken en ben zeer tevreden zou geen gewone strijkijzer meer willen. het verstellen van temperatuur is niet nodig je kan alles door elkaar strijken. bij het opstarten krijg je een signaal wanneer de stoomgenerator gereed is. ook is het reservoir tijdens het strijken bij te vullen (niet dat het snel nodig is). hij is echt goed!

Pluspunten

  • snel kreukvrije kleding
  • makkelijk in gebruik, opstart tijd is kort
  • reservoir tijdens strijken bij te vullen
  • krachtig
  • lang snoer

Minpunten

  • geluid van stoom
  • groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

idalina silveira 19-06-2017 Product paar weken in bezit

het werkt perfect , heel veilig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
philips vind ik zelf een heel goed merk voor huishuidig electronic . ik vind het veilig , werk perfect , geeft mooi resultaat na het gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeurissen 06-06-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te gebruiken en van goede kwaliteit. Zeer tevreden over dit product. Ligt goed in de hand en heeft voldoende stoomkracht om elke plooi weer netjes glad te krijgen.

Pluspunten

  • Degelijk materiaal
  • Ligt goed in de hand
  • Voldoende stoomkracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annet 04-06-2017 Product paar dagen in bezit

Afneembare watertank

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product net nieuw gekocht en wat mij het meeste aanspreekt is dat je de watertank er af kan halen om te vullen en dat er een speciale antikalk bak bij zit. Ik vind het licht om te tillen.

Pluspunten

  • Afneembare watertank
  • Antikalkbak

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

V 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

Philips strijkijzer

Algemene score

8,0
Keurig apparaat
Geen bijzonderheden. Werkt naar behoren en zonder poespas. We hebben altijd Phillipsproducten gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mar Lai 01-06-2017 Product paar dagen in bezit

Grote water reservoir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goed product licht gewicht brand niet aan glijd sorpel en het maakt niet uit wat voor sport stof je stinky het Brandt nooit aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nee 30-05-2017

Makelijk ontkalken en dat is in deventer wel nodig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede stoom opbrengst en handige manier van ontkalken, leuke prijs kwaliteit verhouden.
hoop er dan ook lang gebruik van te maken.

Reageer

perfect care performer 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
overtreft onze verwachtingen. werk perfect en strijkt zeer glad. groot gebruiksgemak en voldoende power. een echte toegevoegde waarde in ons huishouden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kracht van de stoom onvoorstelbaar groot. Reservoir gemakkelijk te vullen of om te spoelen en simpel werkend vergrendelingssysteem.

Pluspunten

  • Grote tank
  • Krachtige stoom
  • Simpele vergrendeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Philips Perfect performer stoomstrijkijzer

Algemene score

5,0
Ik vind het pridukt tegenvallen. Strijkt minder dan mijn oude Tefal. Geeft ook onreglmatig stoom en teveel water ipv stoom. Wel gebruiksvriendelijk, maar ik breng m terug.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Stoomafgifte
  • Temperatuur relatief te laag

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Evyb 21-03-2017 Product paar maanden in bezit

Nog steeds tevreden over mijn keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enkele maanden de Philips Perfectcare gebruikt te hebben ben ik nog steeds tevreden over het toestel. Gemakkelijke ontkalking, kan elke stof aan,...
Enige minpuntjes: kan niet gebruikt worden voor instrijklabels en stoomfunctie blijft nog enkele tellen nageven als de de hendel al hebt gelost. eens je dit weet, kun je hiermee rekening houden en de hendel gewoon iets vroeger lossen.

Pluspunten

  • Geschikt voor alle stoffen
  • licht in gebruik
  • Waterreservoir gemakkelijk bijvulbaar

Minpunten

  • niet geschikt voor instrijklabels
  • stoomfunctie blijft enkele tellen nageven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen 14-02-2017 Product paar dagen in bezit

Onregelmatige stoomafgifte

Algemene score

6,0
Op zich strijkt het apparaat mooi glad. Fijne strijkzool.
De stoomafgifte is zeer ongelijkmatig. Soms blijft het apparaat enkele seconden stoom afgeven wanneer de knop niet is ingedrukt. Erg gevaarlijk en behoorlijk mijn hand er aan gebrand.
Ik word knettergek van het geluid, vorige Philips-apparaat had dit niet.
Voor mij redenen om het apparaat te retourneren.

Pluspunten

  • Fijne strijkzool
  • Temperatuur hoeft niet te worden ingesteld
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Ongelijkmatige stoomafgifte
  • Blijft soms doorstomen wanneer je de knop los laat
  • Apparaat maakt vervelend geluid

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Fam Gortz 10-12-2016 Product paar weken in bezit

philips GC8712/20 strijkgenerator

Algemene score

7,0
handig in gebruik, maar niet sneller dan een ouderwets model. strijkt wel gemakkelijker en regelt zelf de temperatuur.

Pluspunten

  • strijk gemakkelijker

Minpunten

  • best duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cinderella83 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Lichtgewicht stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
+/+ Snel een eenvoudig in gebruik te nemen.
+/+ Mooi design.
+/+ Groot waterreservoir, vullen eenvoudig en makkelijk dat het tussentijds bijgevuld kan worden.
+/+ Ideaal bij het strijken van diverse materialen.
Opbergen van de waterslang handig.
+/+Handige vergrendeling

-/- opbergen stroomkabel en geluid bij stoomgebruik
-/- nastomen na loslaten stoomknop

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel en eenvoudig in gebruik te nemen
  • Goede vergrendeling
  • Ideaal voor diverse materialen
  • Opbergen waterslang

Minpunten

  • Geluid bij stoom genereren
  • Nastomen na loslaten knop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Isi79 05-12-2016

Gemak dient de mens

Algemene score

10,0
Stoomgenerator die licht is in gewicht.
Soepel over de verschillende strijkoppervlakken heen gaat.
Stoomt goed en krachtig.
Waterreservoir is makkelijk met kraanwater bij te vullen.
Kortom een gemak voor elk huishouden
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

zeesterretje 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudig en efficiënt

Algemene score

8,0
Moderne stoomgenerator met lichtgewicht strijkbout. Eenvoudig in het gebruik doordat je zelf geen temperaturen meer hoeft in te stellen.
Het werken met stoom moet je even gewoon worden: de stoom komt met een beetje vertraging uit het toestel. Voor hardnekkige kreuken kan je de turbo functie gebruiken.
Door het grote waterreservoir kan je een hele poos strijken zonder te moeten bijvullen. Er is bijna geen wachttijd na het bijvullen van het waterreservoir, omdat het toestel zeer snel opwarmt.
Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat je snel en efficiënt de strijk kan wegwerken.
Eén ding wat ik jammer vind aan dit toestel is dat het betrekkelijk veel lawaai maakt. Ik mis ook een opbergmogelijkheid voor het stroomsnoer.

Pluspunten

  • het toestel is snel opgewarmd
  • je hoeft geen temperatuur in te stellen
  • de strijkbout is ultralicht
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • stoom komt niet onmiddellijk maar met uitstel
  • toestel maakt redelijk veel lawaai
  • geen opbergmogelijkheid voor het stroomsnoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cinderella83 04-12-2016

Lichtgewicht strijkijzer

Algemene score

8,0
+/+ Snel een eenvoudig in gebruik te nemen.
+/+ Mooi design.
+/+ Groot waterreservoir, vullen eenvoudig en makkelijk dat het tussentijds bijgevuld kan worden.
+/+ Ideaal bij het strijken van diverse materialen.
Opbergen van de waterslang handig.
+/+Handige vergrendeling

-/- opbergen stroomkabel en geluid bij stoomgebruik
-/- nastomen na loslaten stoomknop
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews