Philips GC8712/20 PerfectCare Performer - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 63 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

prologic2005 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Licht gewicht, één standaard stand, veel stoom in turbomodus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de PerfectCare Performer al paar weken en tot op heden geen enkel spijt gehad. Stoom generator is binnen 2 minuten gebruiksklaar. Er komt goed stoom uit de PerfectCare en als je 'm op turbo mode zet dan kan de kind de strijk doen. je hoeft ook geen enkel rekening te houden met watvoor stof je gaat strijken. je hebt één standaard voor alles, dit maakt strijken zo makkelijk en snel ! aan tikkend geluid moet je even wennen. eerste keer dat ik m gebruikte dacht ik dat ik geen water had gevuld maar nadat ik de "manual" had gelezeen blijkt dit normaal te zijn. kortom wil je geen gedoe met 382 standen voor elk materiaa stof neem dan de PerfectCare Performer.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • een stand voor alles
  • stoom
  • ontkalk mechanisme

Minpunten

  • tikkend geluid bij stoom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

shorty 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Snelle start, goede zool, geen schroeiplekken

Algemene score

8,0
Goed glijdende zool. Snelle start. Veilig neerzetten, maakt geen schroeiplekken. Alle stoffen zonder instellingen strijken. Enige nadeel is de stoom die soms te laat komt, zelfs na lossen van de knop.

Pluspunten

  • Geen instellingen
  • geen schroeiplekken
  • goede zool
  • Snelle start

Minpunten

  • Stoom die soms te laat komt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suzanne pruijssers 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Professioneel strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel blij met dit strijkijzer wat heel glad strijkt. Door het grote waterreservoir hoef je weinig bij te vullen.
bijgevoegd toestel geeft signaal wanneer en hoe te ontkalken.
De was is sneller gestreken doordat het zo sterk stoomt.

Pluspunten

  • Waterreservoir
  • Mooi design
  • Strijkt prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rzerrou 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Gekreukte kleding killer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met deze strijkijzer zijn gekreukte kledingstukken zo kreukvrij. heb deze strijkijzer nu twee weken en ben zeer tevreden zou geen gewone strijkijzer meer willen. het verstellen van temperatuur is niet nodig je kan alles door elkaar strijken. bij het opstarten krijg je een signaal wanneer de stoomgenerator gereed is. ook is het reservoir tijdens het strijken bij te vullen (niet dat het snel nodig is). hij is echt goed!

Pluspunten

  • snel kreukvrije kleding
  • makkelijk in gebruik, opstart tijd is kort
  • reservoir tijdens strijken bij te vullen
  • krachtig
  • lang snoer

Minpunten

  • geluid van stoom
  • groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Evyb 21-03-2017 Product paar maanden in bezit

Nog steeds tevreden over mijn keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na enkele maanden de Philips Perfectcare gebruikt te hebben ben ik nog steeds tevreden over het toestel. Gemakkelijke ontkalking, kan elke stof aan,...
Enige minpuntjes: kan niet gebruikt worden voor instrijklabels en stoomfunctie blijft nog enkele tellen nageven als de de hendel al hebt gelost. eens je dit weet, kun je hiermee rekening houden en de hendel gewoon iets vroeger lossen.

Pluspunten

  • Geschikt voor alle stoffen
  • licht in gebruik
  • Waterreservoir gemakkelijk bijvulbaar

Minpunten

  • niet geschikt voor instrijklabels
  • stoomfunctie blijft enkele tellen nageven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen 14-02-2017 Product paar dagen in bezit

Onregelmatige stoomafgifte

Algemene score

6,0
Op zich strijkt het apparaat mooi glad. Fijne strijkzool.
De stoomafgifte is zeer ongelijkmatig. Soms blijft het apparaat enkele seconden stoom afgeven wanneer de knop niet is ingedrukt. Erg gevaarlijk en behoorlijk mijn hand er aan gebrand.
Ik word knettergek van het geluid, vorige Philips-apparaat had dit niet.
Voor mij redenen om het apparaat te retourneren.

Pluspunten

  • Fijne strijkzool
  • Temperatuur hoeft niet te worden ingesteld
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Ongelijkmatige stoomafgifte
  • Blijft soms doorstomen wanneer je de knop los laat
  • Apparaat maakt vervelend geluid

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Fam Gortz 10-12-2016 Product paar weken in bezit

philips GC8712/20 strijkgenerator

Algemene score

7,0
handig in gebruik, maar niet sneller dan een ouderwets model. strijkt wel gemakkelijker en regelt zelf de temperatuur.

Pluspunten

  • strijk gemakkelijker

Minpunten

  • best duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cinderella83 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Lichtgewicht stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
+/+ Snel een eenvoudig in gebruik te nemen.
+/+ Mooi design.
+/+ Groot waterreservoir, vullen eenvoudig en makkelijk dat het tussentijds bijgevuld kan worden.
+/+ Ideaal bij het strijken van diverse materialen.
Opbergen van de waterslang handig.
+/+Handige vergrendeling

-/- opbergen stroomkabel en geluid bij stoomgebruik
-/- nastomen na loslaten stoomknop

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel en eenvoudig in gebruik te nemen
  • Goede vergrendeling
  • Ideaal voor diverse materialen
  • Opbergen waterslang

Minpunten

  • Geluid bij stoom genereren
  • Nastomen na loslaten knop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Isi79 05-12-2016

Gemak dient de mens

Algemene score

10,0
Stoomgenerator die licht is in gewicht.
Soepel over de verschillende strijkoppervlakken heen gaat.
Stoomt goed en krachtig.
Waterreservoir is makkelijk met kraanwater bij te vullen.
Kortom een gemak voor elk huishouden
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

zeesterretje 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudig en efficiënt

Algemene score

8,0
Moderne stoomgenerator met lichtgewicht strijkbout. Eenvoudig in het gebruik doordat je zelf geen temperaturen meer hoeft in te stellen.
Het werken met stoom moet je even gewoon worden: de stoom komt met een beetje vertraging uit het toestel. Voor hardnekkige kreuken kan je de turbo functie gebruiken.
Door het grote waterreservoir kan je een hele poos strijken zonder te moeten bijvullen. Er is bijna geen wachttijd na het bijvullen van het waterreservoir, omdat het toestel zeer snel opwarmt.
Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat je snel en efficiënt de strijk kan wegwerken.
Eén ding wat ik jammer vind aan dit toestel is dat het betrekkelijk veel lawaai maakt. Ik mis ook een opbergmogelijkheid voor het stroomsnoer.

Pluspunten

  • het toestel is snel opgewarmd
  • je hoeft geen temperatuur in te stellen
  • de strijkbout is ultralicht
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • stoom komt niet onmiddellijk maar met uitstel
  • toestel maakt redelijk veel lawaai
  • geen opbergmogelijkheid voor het stroomsnoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cinderella83 04-12-2016

Lichtgewicht strijkijzer

Algemene score

8,0
+/+ Snel een eenvoudig in gebruik te nemen.
+/+ Mooi design.
+/+ Groot waterreservoir, vullen eenvoudig en makkelijk dat het tussentijds bijgevuld kan worden.
+/+ Ideaal bij het strijken van diverse materialen.
Opbergen van de waterslang handig.
+/+Handige vergrendeling

-/- opbergen stroomkabel en geluid bij stoomgebruik
-/- nastomen na loslaten stoomknop
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Mjutje 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Snelle en eenvoudige stoomgenerator!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strijken gaat super vlot met deze stoomgenerator! Hij start vlug op, 1 instelling voor alle soorten stoffen (geen gerommel met welke stof en welke stoomintensiteit) én is zoveel stiller dan mijn vorige stoomgenerator! Nu kan ik strijken zonder dat mijn huisgenoten gestoord worden door het constante strijk- en stoomgeluid. Makkelijk 4u strijkplezier zonder bijvullen van water dankzij het grote reservoir. Indien nodig kan ook met een eenvoudige druk op de knop in het handvat stoom worden bijgegeven. De stoomgenerator is licht en handig op te bergen en voelt tegelijk stevig aan. Strijken werd net dat tikkeltje prettiger!

Pluspunten

  • Stil
  • Handige snoeropberging
  • 1 instelling voor alle stoffen

Minpunten

  • stoomt nog na, na lossen van de knop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oriosa 04-12-2016 Product paar weken in bezit

mooi en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb nu een paar keer met deze stoomgenerator gestreken en moet zeggen hij bevalt goed.
Hij is makkelijk in gebruik en je kunt op ieder gewenst moment water bijvullen.
Hij is met 2 min. opgewarmd dus je kan snel aan de slag.
De lengte van de snoeren is ook prima. hij is wel groot en neemt wel wat ruimte in op je plank.
Hij heeft voldoende druk en strijk ook eenvoudig de kreukels eruit.
Enig nadeel is dat het niet gelijk stoomt bij indrukken van de knop maar dat het even duurt en het dan ook een tikkend geluid heeft.

Pluspunten

  • op ieder gewenst moment water bijvullen
  • snoer lang genoeg

Minpunten

  • niet gelijk stoom
  • tikkend geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

oriosa 04-12-2016

mooi en eenvoudig in gebruik

Algemene score

8,0
Heb nu een paar keer het apparaat gebruikt en ben erg tevreden over dit product.
Hij ziet er mooi uit en is erg makkelijk in gebruik.
Enige nadeel vindt ik dat er niet gelijk stoom is zodra je de stoom knop indrukt maar dit duurt even.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

LiesbethuitK 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Heel tevreden, product doet wat het belooft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is echt een superstoomgenerator. Je hoeft de strijk niet op temperatuur te sorteren, alle stoffen kunnen door elkaar gestreken worden.
De stoom is heel krachtig, maar als je 2x kort na elkaar op de stoomknop drukt, krijg je nog een extra stoomstoot.
Van mijn vorig strijkijzer was ik echt niet tevreden, ik had nooit zo lang mogen wachten om opnieuw naar Philips over te schakelen. Ik ben echt heel tevreden!

Pluspunten

  • je moet de strijk niet op temperatuur sorteren
  • krachtige stoomfunctie, extra stoomstoot mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djdarcli 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Strijken wordt weer leuk!

Algemene score

8,0
Wat een enorm verschil met een "gewone" strijkbout. Mooi vormgegeven apparaat, met een flinke inhoud als waterreservoir. Snoerlengtes zijn prima. Het strijken gaat erg makkelijk, temperatuur hoef je namelijk niet in te stellen. Je kunt dus gemakkelijk van het ene kledingstuk naar het volgende. Water bijvullen is niet nodig door het grote reservoir. Ik ben er erg te spreken over.

Pluspunten

  • Strijkt erg soepel
  • Prima snoerlengte
  • Groot waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marijke 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Snel gebruik klaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top apparaat! Makkelijk waterreservoir en geen gedoe met temperatuur instellen.
Alle materialen mooie gestreken voor je t weet! Helemaal blij mee.

Pluspunten

  • Design
  • Waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed degelijk apparatuur dat waar is voor zijn geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden over de stoomgenerator.

in 2min is het ding gebruiksklaar.
ik vind jammer dat het niet geluidsarm is, je hoort het pompje.
het enige waar nog iets beter had nagedacht kunnen worden is het reservoir. deze is onhandig in vullen.
het ding is groot en daarom al veel plaats beslag op de strijkplank.

voor de rest vind ik het een fijn ding.

ik hoef maar aan 1 kant te strijken.
de bout is licht, tov een stoomstrijkijzer.

Pluspunten

  • automatische stoomregelaar
  • binnen 2min gebruiksklaar
  • licht
  • makkelijk gebruiksklaar

Minpunten

  • pomp geluidje irritant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R3mco 02-12-2016

Prima product voor weinig geld

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden over de stoomgenerator.

in 2min is het ding gebruiksklaar.
ik vind jammer dat het niet geluidsarm is, je hoort het pompje.
het enige waar nog iets beter had nagedacht kunnen worden is het reservoir. deze is onhandig in vullen.
het ding is groot en daarom al veel plaats beslag op de strijkplank.

voor de rest vind ik het een fijn ding.

ik hoef maar aan 1 kant te strijken.
de bout is licht, tov een stoomstrijkijzer.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

darcli 02-12-2016

Strijken wordt bijna leuk

Algemene score

8,0
Wat een enorm verschil met een "gewone" strijkbout. Mooi vormgegeven apparaat, met een flinke inhoud als waterreservoir. Snoerlengtes zijn prima.

Het strijken gaat erg makkelijk, temperatuur hoef je namelijk niet in te stellen. Je kunt dus gemakkelijk van het ene kledingstuk naar het volgende. Water bijvullen is niet nodig door het grote reservoir.

Ik ben er erg te spreken over.
Oorspronkelijk gepost op Philips

Reageer

Toon meer reviews