Braun CareStyle 5 IS 5044 - Reviews

Best Reviewed aug 2019 Braun CareStyle 5 IS 5044
Best Reviewed - augustus 2019
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun CareStyle 5 IS 5044 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PeVe 19-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

9,0
geen temperatuur instelling, eenvoudig in gebruik, zeer aan te bevelen. En met de 40 euro cashback zeer aantrekkelijk in prijs

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • temperatuur stelt zichzelf in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Manuela Gerrits 15-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor een stroomstrijkijzer en een stoomgenerator van een ander merk gehad, niet tevreden over het strijkijzer. Deze is perfect, ik hoef niet na te denken op welke temperatuur hij ingesteld moet worden. Het strijkijzer ligt soepel in de hand. Fijne strookdruk. ik vlieg werkelijk door mijn strijkwas heen

Pluspunten

  • niet te zwaar
  • hoef geen temperatuur meer in te stellen
  • kan water tijdens gebruik bijvullen
  • lockstand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 13-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lichtgewicht met eenvoudige bediening en prachtig resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

9,0
Het lichte gewicht en de eenvoudige bediening gaf de doorslag!
Bij gebruik bleek ook het resultaat fantastisch. Het apparaat is de investering méér dan waard!

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • bedieningsgemak
  • mooi resultaat

Minpunten

  • nog niet ontdekt (verwacht ik ook niet :-) )

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ren 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

9,0
Na veel zoeken en reviews lezen, heb ik gekozen voor dit apparaat. Hij is erg solide. ligt goed in de hand en het doet uitstekend zijn werk. Vooral ook de stoomstoot die je extra kunt geven, werkt erg goed!
Voorzichtigheid geboden als je het water in het reservoir schenkt. Voor je het weet, is de boel rondom de strijkplank nat. Dat vind ik wel een nadeel.
Verder erg tevreden!

Pluspunten

  • stoomstoot die erg krachtig is
  • gaat na 10 minuten vanzelf uit

Minpunten

  • doe voorzichtig water in het reservoir
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corine 08-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

9,0
Fijn apparaat wat weer geheel aan mijn verwachtingen voldoet na een vervelende ervaring met een ander stoomapparaat

Pluspunten

  • compact apparaat
  • alle stoffen in 1 stand te strijken

Minpunten

  • waterreservoir had groter mogen zijn
  • niet geheel zelfreinigend;je moet toch ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebastiaan 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima strijkijzer

Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

10,0
Getest als beste product 2015 - klopt helemaal!
Helemaal blij met het strijkijzer - prachtig, zoals zo'n metalen instrument je overhemden uit de kreukels helpt. TOP.

Pluspunten

  • mooi veiligheidsslot
  • voelt degelijk en stevig aan

Minpunten

  • stekkersnoer niet goed op te bergen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Knov 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, snel warm, geen poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

8,0
Fijne stoomgenerator. Geschikt voor alle stoffen. Eenvoudig in gebruik, er zitten namelijk geen standen op. (Kan daarom ook niet fout gaan.) snel warm. Beddengoed ziet er binnen 2 min. gestreken uit alsof het nieuw uit de verpakking komt.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Zwaar strijkbout
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

praktische stoomgenarator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

9,0
Na langdurige problemen met onze vorige stoomgenerator van een ander merk zijn we anders gaan kijken en kwam Braun in beeld. Door de positieve ervaringen met diverse andere huishoudapparaten van Braun gaf dit ons direct een goed gevoel.

Pluspunten

  • praktische stoomgenerator

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AAG van Lierop 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

9,0
Heel tevreden! Je hoeft geen temperatuur in te stellen en je kunt met 1 tank veel weg strijken! Het strijkijzer is licht in de hand en geschikt voor alle soorten stoffen.

Pluspunten

  • geen temperatuurinstelling
  • geschikt voor alle stoffen

Minpunten

  • groot apparaat om op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 12-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun Carestyle 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

9,0
Compact product met super gladde strijkzool en lange garantie van 4 jaar is uitzonderlijk.
Gemakkelijke reiniging wat betreft ontkalken d.m.v. een draaiknop is het reservoir te legen.

Pluspunten

  • Vast waterreservoir dus minder kans op lekkage
  • Super dunne en gladde strijkzool

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrerieu 24-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht ijzer, prima stoomdruk

Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

8,0
stoomgenerator en bijbehorend strijkijzer hebben een mooie vormgeving, alles doet professioneel aan, terug te vinden in soepele hantering tijdens het strijken.

Pluspunten

  • stoomt goed
  • ijzer goed hanteerbaar

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 11-08-2018
  • Product gekocht

Braun CareStyle 5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

7,0
Ik mis de temperatuurregeling waardoor je de plooien in sommige stoffen makkelijker eruit krijgt. Deze regeling had ik wel bij een ander merk. Met veel moeite krijg ik het er wel uit. Voor de rest voelt het degelijk aan. De strijkplank die ik erbij gekocht hebt is ideaal

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hilda van der Steen 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer Braun IS5044BK Carestyle 5

Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

10,0
Een goed product. Eenvoudig te bedienen. Goede resultaten. Functionele compacte vormgeving. Plezierig in de hand liggend strijkijzer Esthetisch fraaie uitvoering,

Pluspunten

  • eenvoudige bediening;
  • geen overbodige tierelantijnen

Minpunten

  • voorshands: geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schipper 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper deze Braun stoomstrijker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

8,0
Strijkt heerlijk - hiermee wordt strijken een feestje, gaat als een mes door de boter zeg maar, geweldig om te ervaren, echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schipper 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke nieuwe ervaring van strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

8,0
Heerlijke nieuwe ervaring van strijken, zeker in combinatie met de strijkplank van Braun wordt strijken een feest

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stigter 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer handzaam product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

10,0
Prima keuze voor goede prijs. gaat volgens de verkoper jarenlang mee zonder dat het tot grote reparaties leidt

Pluspunten

  • ligt prettig in de hand
  • stoomt goed

Minpunten

  • grijs, saaie kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Stoomgenerator die zich zelf aanpast aan de stof

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

9,0
Makkelijke stoomgenerator. Strijkt goed en hij stelt zich zelf in zodat je gewoon kunt strijken zonder zorgen

Pluspunten

  • Je hoeft hem niet in te stellen
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • lastig met vullen van water je knoeit snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat, snel klaar voor gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

10,0
Echt wat je van een Braun mag verwachten, degelijk en zonder poespas, gewoon strakke afwerking en doet wat het moet doen

Pluspunten

  • Afwerking
  • Snelheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jolande 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak en tijdloos design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

8,0
Werkt heel aangenaam, handzaam en licht,
ben er super blij mee. Ik zie niet meer tegen de berg strijk op.

Pluspunten

  • erg mooi design
  • handzaam

Minpunten

  • mag iets prijs gunstiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald van den Berg 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator

Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Algemene score

9,0
Werkt super goed, doet wat men belooft en wat hij moet doen. De functie van automatische uitschakeling bij het niet gebruiken van het apparaat gaf de doorslag om het te kopen, het is toch een stukje veiligheid.

Pluspunten

  • werkt snel
  • degelijk

Minpunten

  • vaste watertank

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews