Braun CareStyle 5 IS 5044 - Reviews

Specificaties
Inhoud
1 liter
Vermogen
2400 watt
Druk
6 bar

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre 11-08-2018
  • Product gekocht

Braun CareStyle 5

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik mis de temperatuurregeling waardoor je de plooien in sommige stoffen makkelijker eruit krijgt. Deze regeling had ik wel bij een ander merk. Met veel moeite krijg ik het er wel uit. Voor de rest voelt het degelijk aan. De strijkplank die ik erbij gekocht hebt is ideaal
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hilda van der Steen 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stoomstrijkijzer Braun IS5044BK Carestyle 5

Algemene score

10,0
Een goed product. Eenvoudig te bedienen. Goede resultaten. Functionele compacte vormgeving. Plezierig in de hand liggend strijkijzer Esthetisch fraaie uitvoering,

Pluspunten

  • eenvoudige bediening;
  • geen overbodige tierelantijnen

Minpunten

  • voorshands: geen
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schipper 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper deze Braun stoomstrijker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strijkt heerlijk - hiermee wordt strijken een feestje, gaat als een mes door de boter zeg maar, geweldig om te ervaren, echt een aanrader.
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schipper 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke nieuwe ervaring van strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke nieuwe ervaring van strijken, zeker in combinatie met de strijkplank van Braun wordt strijken een feest

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Handleiding
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stigter 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer handzaam product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima keuze voor goede prijs. gaat volgens de verkoper jarenlang mee zonder dat het tot grote reparaties leidt

Pluspunten

  • ligt prettig in de hand
  • stoomt goed

Minpunten

  • grijs, saaie kleur
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Stoomgenerator die zich zelf aanpast aan de stof

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke stoomgenerator. Strijkt goed en hij stelt zich zelf in zodat je gewoon kunt strijken zonder zorgen

Pluspunten

  • Je hoeft hem niet in te stellen
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • lastig met vullen van water je knoeit snel
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat, snel klaar voor gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt wat je van een Braun mag verwachten, degelijk en zonder poespas, gewoon strakke afwerking en doet wat het moet doen

Pluspunten

  • Afwerking
  • Snelheid
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jolande 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak en tijdloos design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt heel aangenaam, handzaam en licht,
ben er super blij mee. Ik zie niet meer tegen de berg strijk op.

Pluspunten

  • erg mooi design
  • handzaam

Minpunten

  • mag iets prijs gunstiger
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald van den Berg 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoomgenerator

Algemene score

9,0
Werkt super goed, doet wat men belooft en wat hij moet doen. De functie van automatische uitschakeling bij het niet gebruiken van het apparaat gaf de doorslag om het te kopen, het is toch een stukje veiligheid.

Pluspunten

  • werkt snel
  • degelijk

Minpunten

  • vaste watertank
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.Bedaf 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi om te zien. Snel gebruiksklaar, licht ,veel stoomkracht

Algemene score

8,0
Hiervoor een Laurastar, op papier de Rolls Royce onder de strijkmachines. Deze Braun is een verademing vergeleken met de zware, onderhoudsgevoelige concurrent. De Braun heeft meer stoomkracht, veel sneller opgewarmd, stukken lichter, mooier om te zien en 4 jaar garantie. Voordeel is ( vreemd in het begin) dat de strijkbout zelf zijn temperatuur regelt. Je kunt ( niet geprobeerd) je bout op de kleding laten staan zonder dat deze inbrandt. Strijken zonder temperatuurregeling werkt als een tierelier! De eerste resultaten zijn heel positief!

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • snel opgewarmd
  • Geen temperatuurinstelling meer
  • auto shutoff
  • kraanwater gebruiken!

Minpunten

  • waterreservoir zit vast , dus handmatig bijvullen
Geschreven voor: Braun CareStyle 5 IS 5044

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer