Philips 5000 series FC9553 wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips 5000 series FC9553 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Draaisma 07-06-2021

Klein en krachtig, maar minder degelijk

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

8,0
Stofzuiger werkt goed, zuigkracht is prima. De extra borstel op de buis is fijn. Inderdaad iets vaker een andere stopcontact gebruiken. De stofzuiger is wel wat kwetsbaarder doordat het minder degelijk gemaakt is. Schuifjes zitten vrij los en het is allemaal minder stevig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

M.P.T. Duivenvoorden 14-05-2021

Voldoet aan alle verwachtingen, en zelfs meer.

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

10,0
Na aanschaf van een ander merk ook hoogwaardig en een teleurstellende ervaring toch maar weer voor Philips gekozen. En wederom zeer tevreden over het product van Philips, was ook te verwachten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Juuls 20-04-2021

Mooi zakloos

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

10,0
Lekker licht in gewicht, lang snoer, zakloos, zuigkracht is uitstekend en fijn dat er genoeg accessoires op kunnen. Ik ben er blij mee
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Héél tevreden 15-04-2021

Geweldige stofzuiger

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

8,0
Heel krachtige stofzuiger en een lichtgewicht. Opvangbak is heel makkelijk te onderhouden.
Enige minpuntje voor mij is dat het snoer te kort is. Mijn oude Philips had een snoer van 8 meter, maar dat vind je amper nog.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

ELO0408 07-03-2021

Ziet er leuk uit, maar zuigt slecht !!!

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

2,0
Stofzuiger met totaal geen zuigkracht.
Verkoper van BCC gaf aan dat fabrikanten tegenwoordig niet meer het wattage zuigkracht mogen vermelden, Daardoor zijn wij voor een bekend merk gegaan. Ik was altijd al Philis minded, met name voor TV's e.d.
Helaas van een koude kermis thuisgekomen.
Tegenwoordig vegen wij de plavuizenvloer alvorens te dweilen, dat voorkomt een hoop ergenis.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Rius2910 04-03-2021

Ce produit a un bon score qualité prix

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

8,0
J'ai choisi cette note parce qu'elle reflète bien la bonne qualité du produit. Bonne aspiration, consommation électrique bonne pas excessive, facile à ranger, produit léger à soulever longue corde électrique ce qui permet de rester branché et faire plusieurs pièces à la suite, accessoires très bien pensés
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Aquarius. 09-02-2021

Heerlijke stofzuiger...!

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

10,0
Mooi design. Licht van gewicht. Fijne hulpstukken. Handige borstel aan de vaste stang...! Topproduct...!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Spruitje 02-02-2021

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

8,0
Hij zuigt prima, heeft handige hulpstukken, is niet te zwaar zodat ik ook de trap er goed mee kan zuigen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Judith98765 23-01-2021

Krast op vloer

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

2,0
Toen ik de stofzuiger probeerde zorgde dit meteen voor een kras op de vloer, deze stofzuiger gaat direct terug.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

graag gedaan 15-01-2021

ideaal

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

10,0
door de zakloze open bak zie je paswat voor vuil hij opzuicht Met dichte zak zie je niet wanner hij vol is Dus men gaat maar door met een volle zak
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Luken 04-01-2021

Lekker licht en zeer goede zuigkracht.

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

10,0
Als je een lichte stofzuiger wil met veel zuigkracht adviseer ik deze stofzuiger. Ik ben er zeer tevreden mee!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Mdhali 04-01-2021

Excellent vacuum cleaner for household use

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

10,0
This bagless vacuum cleaner has good suction and works seamlessly on hard surfaces and carpets—a good choice for regular household use.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jeffry 30-12-2020

Zuigt goed.

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

6,0
Maakt wel een vreemd geluid bij het aanzetten. Is voor mij wel verontrustend.
Ik vraag me af of deze stofzuiger lang mee zal gaan.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

baloukes 23-12-2020

goed produkt

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

10,0
goed produkt, krachtige motor, gemakkelijk ledigen van de stof reservoir, makkelijk met alle accessoires
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

BT01 13-12-2020

Aspi ok

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

8,0
Léger, pratique, bien équipé. Très bonne aspiration. Le seul bémol est vu qu'il est compacte, il se retourne facilement si on va trop vite
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Fayetje 13-12-2020

Fijne lichtgewicht stofzuiger

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger doet wat ie moet doen. De turboborstel werkt goed op een kleed.
De stofzuiger is makkelijk hanteerbaar, licht van gewicht. Klein nadeel daarvan is dat hij soms kiept.
Een verbeterpunt is de kleine borstels die aan de buis hangen, de klem daarvan zakt.
Het zakloze stofzuigen is heel prettig. Legen gaat heel eenvoudig en je ziet direct het resultaat van je werk.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

desmet 25 11-12-2020

degelijke stofzuiger

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

10,0
sterke zuigkracht
zonder stofzak is een groot voordeel
veel praktische accessoires
excellente gebruikshandleiding op het internet
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

katelijn 07-12-2020

Zeer wendbaar,licht in gewicht.

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

8,0
fantastisch wendbaar en licht in gewicht!
Kan op elke trede stabiel geplaatst worden
De filters moet ik nog uittesten.recente aanschaf
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anne1947 04-12-2020

Deze stofzuiger is in één woord een TOPPER!

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

10,0
Sinds de aanschaf van deze stofzuiger is stofzuigen een feestje. Waarom? Hij is bijna geruisloos, licht in gewicht en het allergrootste voordeel is: nooit meer stofzuigerzakken kopen!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Veendammer in Azzn 03-12-2020

uitstekend apparaat

Geschreven voor: Philips 5000 series FC9553 wit

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger doet wat hij moet doen. Zuigt prima alle stof en rommeltjes op. Is gemakkelijk te legen en weegt niet te veel als je het apparaat de trap op moet tillen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews