Kärcher WD 2.200 - Reviews

Specificaties
Vermogen
1200 watt
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roger 24-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blaast water eruit aan acbterkant

Algemene score

10,0
Bij nat zuigen blaast hij, aan de achterkant, vuil water eruit, terug op de schone vloe.Terwijl de vuilwatertank nog niet eens voor eenderde vol zit
Dit zou niet mogen kunnen,trouwens zo staat het echter ook niet in de beschrijving.
Slechte aankoop voor relatief weinig geld.
En dit voor een Kärcher?
Mm.... zou dit met andere producten van Kärcher ook zijn?
Toch maar eens bij de een ander merk shoppen.
Mijn advies: handen af van dit product.
Jammer kärcher,een gemiste kans hiermee.
Geschreven voor: Kärcher WD 2.200

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

ReinJ 07-06-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,2
Voor het doel is deze droog nat zuiger geschikt. (Droogzuigen van geschrobte vloer) Als de watercontainer meer dan 1/3e vol is dan blaast de motor aan de achterkant water uit.

Je moet dan ook rekening houden dat je na ongeveer 2 liter vocht het reservoir leegt.
Geschreven voor: Kärcher WD 2.200

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sander verstegen 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

foeilelijk maar werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mijn vrouw vindt m spuuglelijk en wil m niet zien.. Maar voor in mijn werkplaats is deze uitstekend, werkt goed, beetje veel lawaai.
En het gebruik reservoir moet tijdig geleegd worden, maar verder een prima stofzuiger.
Geschreven voor: Kärcher WD 2.200

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jacqueline 23-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

fijne stofzuiger, alleen zwakke slang

Algemene score

7,0
Ik heb deze nat/ droogzuiger nu 6 jaar. Hij bevalt prima. Ik gebruik hem met een stoffen stofzak, die je leegschudt en hergebruikt, in plaats van de papieren zakken.
Zuigkracht is goed. Nadeel is dat de uitlaat, waar de lucht naar buiten komt, rondom zit. De kattenharen en stof die ik nog niet opgezogen heb, dwarrelen er dan vandoor. Maar het grote nadeel vind ik de slang. Al vrij snel scheurde de slang bovenaan, waar hij een knik maakt waar hij aan de stang vast zit. Na 3 x scheuren hebben we een gebogen handgreep erbij gekocht, zodat de slang niet meer knikte. Maar ook daarna bleef hij scheuren. Misschien dat kleinere mensen hier minder last van hebben. Ook is hij nu onderaan gescheurd, bij de ingang van de zuiger. iedere keer knip ik het kapotte stuk eraf, en de slang wordt dus steeds korter. Een nieuwe slang kopen kost 27,95. Waarbij ik bang ben dat deze net zo snel scheurt. Ik ga nu kijken voor een andere stofzuiger

Pluspunten

  • nat zuigen
  • groot reservoir

Minpunten

  • slang
  • uitblazen
Geschreven voor: Kärcher WD 2.200

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

DaanKiesKeurig 01-05-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,8
Gebruik hem voor droogzuigen, maar dat is een regelrechte ramp. Zuigt niet goed en pak soms maar noodgedwongen m'n gewone stofzuiger (met alle nadelige gevolgen voor die 'gewone' stofzuiger). Al vanaf het begin.
Kijken of ik de bon nog ergens kan vinden, dan mogen ze er maar eens wat mee doen bij Kärcher.

Ik zou hem in ieder geval niet aanbevelen (zelfs afraden) om droge dingen te zuigen.
Geschreven voor: Kärcher WD 2.200

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

nemleem 17-01-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Dit ding doet precies wat het moet doen, water opzuigen. Rijdt makkelijk op zwenkwielen. De motor zit bovenop, dus kan zelfs in natte ruimte geplaatst worden. elke dag even door mijn natte kelder heen halen en droog is ie weer. Top ding voor dat geld!
Geschreven voor: Kärcher WD 2.200

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eelco van Vliet 14-01-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,3
Prima stofzuiger voor het geld. Ik gebruik 'm vooral voor de natte klusjes, het opzuigen van water gaat prima. De zuigkracht is meer dan voldoende voor zowel nat als droog. Het uizuigen van de boot of het droogmaken van het terras, hij doet het allemaal. De constuctie is goed zoals je mag verwachten van karger.

De stofzakken zijn wel relatief prijzig maar makkelijk verkrijgbaar, ongeveer een euro of 12 per 5. Dat is net zo duus als 5 Miele zakken, allen bij Karger krijg je dan een paar hele simpele papieren zakjes.

Kortom prima stofzuiger, wel even de gebruiksaanwijzing lezen of wanneer de stofzak en wanneer het filter te plaatsen.
Geschreven voor: Kärcher WD 2.200

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Rien1949 14-12-2010
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Deze stofzuiger bij Gamma gekocht voor een aanbiedingsprijs van € 49,00. Al een paar keer gebruikt en zuigt perfect. Makkelijke bediening. Enorme zuigkracht. Ideaal als tweede zuiger in de garage om bijv. de auto te stofzuigen. Enige minpuntje: het snoer is vrij kort dus je moet er een verlengsnoer bij gebruiken.De zakken kosten bij de officiële dealer € 16,95 de vijf maar als je gaat googelen vind je ze voor een tientje incl. verzendkosten.
Geschreven voor: Kärcher WD 2.200

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter90120 22-11-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,2
NIET KOPEN AUB!!!!!

Volgens gebruiksaanwijzing kan deze karcher nat en droog zuigen, maar helaas alles wat er tussenin zit gaat niet, voor droogzuigen moet de veel te dure stofzak geplaats worden, en bij nat zuigen alleen het schuimrubberen element. gevolg van opzuigen van bv nat behang? vergeet het maar. mijn hele kamer vol met stof. bedankt Karcher.

Een set stofzakken voor dit model is erg slecht te verkrijgen, bij de dealer geweest, maar die moet deze eerst bestellen. prijs? € 16,95 per 5 stuks, is dat duur voor een stofzak van circa 2 liter inhoud?

als ik dit allemaal had geweten had ik deze niet gekocht, nu rest mij de vraag, in welke kliko moet deze afgevoerd worden?
Geschreven voor: Kärcher WD 2.200

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer