Inventum STS725RC zwart, rood - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum STS725RC zwart, rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger Inventum STS725RC

Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

9,0
Wat een heerlijke stofzuiger. Makkelijk in gebruik. De onderdelen (stang)zijn middels een drukknop makkelijk los te koppelen om hem kleiner te maken voor bv de trap of de bank. Ook de opvangstofbak is makkelijk los te draaien. Natuurlijk iets zwaarder bij de hand omdat daar het hele product zit, maar heel goed te doen. Heerlijk werken zonder snoer( wat echt een enorm voordeel is). Zuigkracht is sterk genoeg. Mooie kleur en de verlichting op de zuigmond is leuk.
Dus met plezier werk je in een mum zijn tijd je huis ff door.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J.g.h pinkster 05-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super goed, een half jaar in bezit TOP

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

9,0
We hebben deze stofzuiger nu een half jaar in bezit.
We zijn er nog steeds tevreden over, vooral honden haren neemt deze stofzuiger gemakkelijk op. Ook makkelijk in gebruik en met led verlichting op de zuigmond kun je goed zien dat alle vuile delen weg zijn een TOP zuiger.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Speciaal bestemd voor honden haren
  • Makkelijk schoon te maken
  • Met led verlichting op zuigmond is TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loek van der Meer 29-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

9,0
Snoerloos, flexibel inzetbaar, roterende borstel, voldoende zuigkracht, relatief stil en handzaam; wat wil een mens nog meer!

Pluspunten

  • snoerloos
  • flexibel inzetbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindaz7 25-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

8,0
De prijs was aantrekkelijk. En de stofzuiger is snoerloos waardoor je hem vaker en makkelijker sneller gebruikt. Hij is makkelijk wendbaar. En de verlichting is een leuke gadgets. Wel is hij wat luidruchtig.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Wendbaar

Minpunten

  • Geluid
  • Klik systeem gaat zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 21-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stofzuiger / kruimeldief, handzaam, mooi design!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

10,0
Echt krachtige stofzuiger / kruimeldief, mooie vormgeving, licht, zeer wendbare turboborstel (kop), lange steel waardoor langere mensen niet hoeven te bukken bij het stof zuigen, de borstel en bij schijnend licht maken stofzuigen tot een plezier en uitdaging in iedere hoek te komen. Ook meubels zijn onmiddellijk schoon.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Ergonomisch
  • Mooi design
  • Licht gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Atze 17-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

5,0
Waardeloos ,weinig zuigkracht. Heb m weggegeven na 3 maanden en een betere gekocht. Het einige positieve zijn de ledlichtjes

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Grace 22-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

OK stofzuiger, moeilijk ontkoppelen van steel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

6,0
Ik heb deze stofzuiger gekocht, omdat ik een stofzuiger wil die gebruiksvriendelijk is en weinig opslagruimte nodig heeft. Ook las ik dat hij 99,95% van de stofdeeltjes en allergenen uit de lucht filter (omdat ik veel allergieën heb, stuifmeel, huisstofmijt, ook heb ik Luchtweg- en ademhalingsproblemen), de prijs was erg betaalbaar en hij kan ook als een kruimeldief gebruikt worden!

Super:
- Krijg geen allergische reacties tijdens het stofzuigen, terwijl vroeger bij een andere stofzuiger dit het geval was.
- Ook als kruimeldief te gebruiken.
- Draadloos!

Goed:
- Makkelijk op te bergen.
- Geef aan wanneer hij opgeladen is, door vier blauwe volle strepen op het display.
- Accuduur is zoals het aangegeven is (25 min.).

Prima:
- Doet wat hij moet doen.

Jammer:
- Ontkoppelen van turboborstel en steel gaat moeilijk, ook wanneer ontkoppelingsknop in z'n geheel is ingedrukt moet veel kracht gebruiken. Na twee keer ontkoppelen al krasjes.
- Moeilijk te draaien in kleine hoekjes, waardoor ontkoppelen van steel nodig is om bijhorende mondstuk te koppelen, echter ontkoppelen gaat erg moeilijk!
- Moeilijk onder lage banken kasten en/of bedden, nog steeds een andere product moet gebruiken.
- Geen muntje of kleine gereedschap bij geleverd voor ontgrendelen van lipje aan de onderkant van de turboborstel.

Pluspunten

  • Filteren van stofdeeltjes en allergenen
  • Draadloos
  • Stofzuiger en kruimeldief in één
  • Makkelijk op te bergen
  • Slimme display

Minpunten

  • Ontkoppelen van steel gaat moeilijk
  • Krassen snel
  • Moeilijk onder lage banken, kasten en/of bedden.
  • Moeilijk draaien in hoekjes.
  • Geen gereedschap bijgeleverd voor ontgrendelen

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

JGH Pinkster 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Deze stofzuiger is TOP en is aan te bevelen aan consumenten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

9,0
Top product, Heb het speciaal genomen voor de honden haren. Ook de prijs van deze stofzuiger valt in de smaak.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Zeer geschikt voor hondenharen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goed zicht met let verlichting
  • Ook te gebruiken als kruimeldief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 23-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accu! Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

9,0
Hij voldoet aan alle eisen. Zuigt krachtig en accu gaat lang genoeg mee. Handig is het om 1 keer snoerloos je hele huis te kunnen zuigen. Hij gaat gemakkelijk over van de ene naar de andere vloer. Ik vind het wel even puzzelen met de hulpstukken. Ook het licht bij de zuigmond is handig

Pluspunten

  • Goede accu
  • Snoerloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wil van Benthum 14-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventie stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

9,0
Super handige stofzuiger,makkelijk in gebruik zonder snoer en gelijk een kruimeldief.ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Licht in gewicht,handig voor de trap.
  • Geen snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper 19-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte zuigkracht

Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

3,0
Slechte zuigkracht, borstel verstopt na 1x gebruik, en moet daarom met een zeer fragiele sluiting gedemonteerd worden. Kan geen normale/universele borstel op Enorme tegenvaller.
Helaas ..... had ik maar een gewone stofzuiger gekocht. Weggegooid geld.

Pluspunten

  • Draadloos

Minpunten

  • Zuigkracht
  • Alles

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Annette 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, mooie kleur, voldoet aan onze verwachtingen, weinig lawaai, opvangbak makkelijk te legen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 23-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Weinig zuigkracht.

Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

5,0
Zuigkracht valt tegen. Iets zwaardere kruimels vallen terug. De borstelkop loopt snel vast. Moet vaak ontdaan worden van haar. Accessoires moeilijk los te koppelen. Het legen is niet echt makkelijk. Vaak met de hand nog leeghalen.
Verlichting zuigmond is goed.

Pluspunten

  • Verlichting zuigmond
  • Draadloos

Minpunten

  • Zuigkracht niet krachtig genoeg.
  • Ontkoppelen accessoires moeizaam

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Miryem 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

9,0
Doet wat ie moet doen. Handig is de verlichting op de borstel, vooral bij zuigen onder het bed. Je ziet zo precies waar je nog moet zuigen. Heel slim.
Lichtgewicht stofzuiger. Makkelijk te bedienen en de zuigkracht is super.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Verlichte borstel
  • Mooi design
  • Lichtgewicht
  • Met kruimeldief

Minpunten

  • Veel verpakkingsmateriaal

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maddy de Kanter 28-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verlichting bij de zeer wendbare zuigmond! Snoerloos.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum STS725RC zwart, rood

Algemene score

8,0
Handige stofzuiger, met name voor plaatsen waar normaal je snoer te kort voor is, zoals de trap, je auto maar ook de randjes van je paneeldeuren.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Lampje bij zuigmond

Minpunten

  • Best redelijk van gewicht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer