Bosch BGL8ZOON - Reviews

Specificaties
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Type/soort
stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8ZOON op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jules 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch fluister stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

9,0
Op 5 december ons een cadeau gedaan. een fluister stofzuiger van Bosch met alles erop en eraan. Hij zuigt als een trein en is gemakkelijk in het gebruik. Zonder handleiding in elkaar gezet en zuigen maar. Echt een Sinterklaas feest met zo een mooie stofzuiger. Ook nog een kleine korting via BOSCH gekregen dus optimaal geprofiteerd van een mooi aanbod via BCC.

Pluspunten

  • geruisloos
  • veel standen

Minpunten

  • net

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

9,0
Dit is een hele fijne stofzuiger. Wat groter dan mijn vorige Bosch, maar daarmee ook wat steviger. Hij is stil en zuigt prima.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • De zuigartributen zitten niet in de stofzuiger

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul te Lintelo 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, krachtig en licht in gebruik ondanks gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

9,0
ik wilde absoluut een 'allergy' stofzuiger voor mijn medische praktijk, en stil want ik had en hekel aan het lawaai van een traditionele stofzuiger, stil is die zeker! ik moest de eerste keer in gebruik checken of deze wel aan stond. Door de handige zwenk-wieltjes bij de borstel laat deze stofzuiger zich licht bedienen, zeker handig bij de trap zuigen. Ik heb nu maar 1 stopcontact nodig om het hele huis te zuigen, zolang is het snoer. Nou ja, het was niet de goedkoopste, maar denk ik wel de beste met een serieuze HEPA filter

Pluspunten

  • ZUIGKRACHT
  • HEPA FILTER
  • STIL
  • LANG SNOER

Minpunten

  • PRIJS
  • LOSMAKEN ZUIGBORSTEL ZWAAR

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

8,0
Voor de 2x dit type stofzuiger gekocht, Een uitstekend model, Daarom erg tevreden. Grote actieradius. Sterke zuigkracht. Voorzien van hepa filter, dus uitermate geschikt voor mensen met huisdieren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Veen 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8ZOON

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

8,0
In verband met allergie zocht ik naar een stofzuiger met een goede HEPA-filter. De volgende wens was een lang snoer. Ben zeer tevreden met deze stofzuiger, HEPA-filter 15 + allergiefilter en een snoer van 12 meter. Zo kan ik het hele huis in één keer zuigen. De stofzuiger maakt weinig lawaai en is energiezuinig zonder op zuigkracht in te leveren.
Het verplaatsen van de stofzuiger gaat soepel, de stootbumper is handig.
Op de zuigstang zit een handvat gemonteerd, werkt ideaal! Verder is de lengte van de stang zo hoog in te stellen dat je niet meer met een gebogen rug hoeft te zuigen.
Over de accessoires niets te klagen, mooi formaat en stevige hulpstukken. Je klikt ze zo op de stang, persoonlijk moet ik daar even aan wennen. Als je onder de bank of andere smalle ruimtes zuigt, vind ik ze wel eens in de weg zitten.
Aan borstels geen gebrek: de gewone borstel waar ik alle gladde vloeren mee zuig (tegel, vinyl en laminaat), daarnaast nog een parketborstel én een turbo-borstel. Deze laatste ziet er prachtig uit, maar gebruik ik niet (i.v.m. allergie overal gladde vloeren en geen huisdieren). Jammer dat je er niet voor kunt kiezen om deze relatief dure borstel niet aan te schaffen.

Pluspunten

  • HEPA-filter 15
  • 12 meter snoer
  • goede kwaliteit
  • prima (variabel in te stellen) zuigkracht
  • stil

Minpunten

  • turboborstel (bij huisdieren) die ik niet gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cynthia 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische zuigkracht maar toch stil! Wel zwaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

9,0
Enorme zuigkracht. Stofzuiger heeft nergens moeite mee. Ondanks dit toch heel stil. Relatief wel zwaar maar door fijne wieltjes is dit eigenlijk geen probleem. Je krijgt er veel extra borstels bij.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Geluid
  • Extra borstels
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iris 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch In'genius ProAnimal BGL8ZOON

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

9,0
Ik zocht een stofzuiger met een lang snoer en een goede filter in verband met 4 katten. Vriend reageerde allergisch met name net na het stofzuigen. Deze stofzuiger heeft hepa 15, prima dus. Met het snoer van 12 meter een zeer groot bereik. Hij rijdt prima achter je aan. Er zitten veel hulpstukken bij. De slang is wat dikker dan normaal en wat korter. Dit is even wennen. Door de teleschoopbuis wat verder uit te schuiven merk je dit niet meer. De roterende borstel werkt op een wat hoogpoliger tapijt beter dan op een vlak tapijt. Daar werkt de parketborstel beter op. De handgreep ligt goed in de hand. Prima stofzuiger. Ik las dat er tijdens de roterende borstel wat lawaai zou zijn. Hij maakt dan inderdaad meer geluid maar voor mij niet storend. Hij is inderdaad ook zwaarder dan een gemiddelde stofzuiger maar goed, ik til hem niet vaak op.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Handgreep
  • hepa 15 filter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FrankAdriaan 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende zuigcapaciteit / veel frissere lucht in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

9,0
Geweldig product . Zuigt uitstekend alle hondenharen weg. De uitstootlucht is geurloos. Veel minder last van mijn allergie

Pluspunten

  • Goede zuigcapaciteit
  • Veel frissere lucht in huis na het zuigen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM Venis 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

9,0
super ding! Stofzuigen is geen hobby van mij maar deze stofzuiger neemt door het lange snoer en de power heel wat frustraties weg.

Pluspunten

  • lang snoer
  • veel power

Minpunten

  • geen opbergplek voor alle hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Martin 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

9,0
Stofzuiger voldoet uitstekend, handig met diverse opzetstukken, verstelbare kracht en heerlijk lang snoer. Aanrader.

Pluspunten

  • Verstelbare zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Justin 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met de aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

8,0
Handig wanneer je een hond hebt. Wij hebben er twee. Je krijgt de haren goed van de inloop mat en het kleed in de woonkamer.

Pluspunten

  • Makkelijk te manoeuvreren
  • Goede zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Grote stang om vast te houden
  • Vrij prijzig maar wel waard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kibiru 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en werkzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

9,0
Stofzuiger gekocht ivm defect oud model. Deze gekozen voor de hondenharen. Pro animal borstel werkt goed op tapijt, vind hem voor op de pvc vloer wat minder. Stofzuiger is stiller als de vorige en het bereik is ook prettig. Vind de stofzuiger wel wat erg hoog plastic gehalte hebben.

Pluspunten

  • Stil
  • Proanimal borstel
  • Lang bereik

Minpunten

  • Plastic
  • Geen opbergvak voor kleine accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

spol 18-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8ZOON

Algemene score

8,0
Stofzuiger werkt prima, de diverse borstels erbij passen goed en zijn geschikt voor diverse vloertypes.
Niet te zwaar in gebruikt.

Pluspunten

  • diverse borstels
  • geluid

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer