Philips PowerGo FC8246 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

robbernard 04-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Klein maar dapper

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze niet al te grote stofzuiger met zak in de mooie kleur groen. Veel meer power dan mijn 8 jaar oude, eveneens Philips stofzuiger. De stevige slang en de inschuifbare stang zijn van een goede lengte en het snoer is liefst 9 meter lang. Het hele huis kan hiermee vanuit 1 centraal stopcontact gestofzuigd worden. De stofzuiger is inclusief een borstel voor de gladde oppervlakken. Met dien verstande dat je de borstel voor de vloerbedekking ook voor de gladde oppervlakken kan gebruiken. Wat ik heel handig en hygiënisch vind is dat je na gebruik de volle stofzak met een klepje kan afsluiten. Een klein nadeel is dat de stofzuiger onderste boven kan vallen als je te wild met de stofzuiger omgaat; dit door het lichte gewicht.

Pluspunten

  • Sterke motor

Minpunten

  • Licht van gewicht
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Diana Tijssen 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor mensen met dieren en veel haren in huis is dit gewoon een geweldige stofzuiger.
De beste van alle die ik ooit heb gekocht..!
Kattenharen gaan er overal super makkelijk vanaf!!
Ik ben er reuze dankbaar voor, dus dankjewel.
Voor mij geen minpunten , want lawaai maakt elke stofzuiger en deze niet meer dan mijn vorige stofzuigers

Pluspunten

  • Verwijderd haren moeiteloos
  • Licht om te dragen
  • Snoer lang genoeg
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijnenbianca 11-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

compact, lichtgwicht sofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk hanteerbare, lichtgewicht stofzuiger die doet wat er beloofd wordt. Goede zuigkracht die, met de speciale stand voor dierenharen en opzetstuk, ook daadwerkelijk alle haren opzuigt. Dit op zowel parket als vloerbedekking. Tevens krijgt het alle haren van banken en stoelen af!. Ideaal voor mensen met huisdieren en moeite hebben om alle haren weg te krijgen. Bovendien door de compacte afmetingen en lichtgewicht erg makkelijk te hanteren

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • goede zuigkracht
  • goed hanteerbaar
  • echt alle dierenharen worden opgezogen

Minpunten

  • redelijk kabaal met speciale opzetstuk voor haren
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vivette 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De huiskameraad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super fijne stofzuiger met een zeer krachtige moter en een lange snoer wat zeer fijn is !!! Hij is er licht dus makkelijk te dragen en op te ruimen want hij neemt niet teveel ruimte in bezit....er zitten vele hulpstukken bij zodat je alle oppervlaktes en meubileer goed kan schoon maken. Ik ben er zeer tevreden over ;-)))

Pluspunten

  • vele hulpstukken
  • krachtige moter
  • lange snoer
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bruin 09-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze stofzuiger mogen proberen via insiders.
Het is een lichte compacte stofzuiger die echt heel erg krachtig zuigt. Zonder al te veel moeite volgt de stofzuiger je door zijn soepele wielen. De vormgeving vind ik ook erg fijn omdat hij niet al groot is kun je hem makkelijk wegzetten. Door de hulpstukken die erbij zitten kun je alle oppervlakte mooi schoon krijgen.

Pluspunten

  • vormgeving
  • gewicht
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

whoeier 06-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk effectief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke stofzuiger, uiterst simpel in gebruik maar door de bijgeleverde accessoires uiterst effectief, zelfs tegen de haren van mijn 3 katten

Pluspunten

  • Accesoires
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zandje 04-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

In alle opzichten een top stofzuiger!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een top stofzuiger, ik heb hem mogen testen via de insiders en kan niet anders zeggen dan geweldig. Ik wilde hem graag testen om te kijken of hij echt zo goed werkte tegen de veren en haren van onze huisdieren en ook in dat opzicht maakt hij zijn belofte echt waar. Dus zeker een aanrader!!!

Pluspunten

  • Lekker lang snoer.
  • Handig handvat bovenop.
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zandje 02-11-2017

Een top stofzuiger!!!

Algemene score

10,0
Ik heb het apparaat mogen uitproberen via de insiders. En kan niet anders zeggen wat een super apparaat, alle vuiligheid incl. veren en haren van de huisdieren zonder moeite opgezogen. Zeker een aanrader.
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MarijkeK 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

compact en krachtig

Algemene score

9,0
Heerlijk compact apparaat waardoor het weinig ruimte inneemt. Meerdere opzetstukken waardoor voor alles wel iets is wat het makkelijker maakt. Handig hengsel bovenop waardoor bijv. de trap erg makkelijk stofzuigen is. Krachtig genoeg voor zelfs hardnekkige hondenharen in de mand of in het tapijt.

Pluspunten

  • hengsel bovenop
  • roterende borstel opzetstuk

Minpunten

  • design
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Teigetje 01-11-2017

Prima maar veel DB

Algemene score

10,0
De stofzuiger doet het prima
Maar maakt vrij veel lawaai.
Ook het indoen van het snoer is niet met de voet te doen want dan kiept ie.
Wij hebben een kleed met allemaal touwtjes, daar heeft ie wat moeite mee maar op gladde ondergronden doet ie waar we 'm voor hebben aangeschaft.
Door de vele accessoires is ie multifunctioneel.
Op vloerbedekking doet ie door de extra mond die is meegeleverd het ook prima
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Jeroen 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede degelijke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Krachtig zuigende motor en toch valt het geluid super mee. Met de verschillende mondstukken voor diverse vloeren ben ik ook super blij. Ik heb thuis vinyl, carpetten, tapijt en tegels. De kleine accessoires zitten in de stofzuiger dus deze heb je meteen binnen handbereik als je ze nodig hebt. De borstel op de stang is echt ideaal voor mijn leren bank en stoelen. Makkelijk te gebruiken zonder de oppervlakte, in mijn geval het leer, te beschadigen. Daarnaast erg krachtig om alles goed op te zuigen.
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jerony 31-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Super zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een super zuigkracht heeft deze stofzuiger.
Met een extra lange snoer is alles bereikbaar.
Zelden een stofzuiger gehad die hondenharen en troep zo goed opzoog.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • lange snoer
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Astrid 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een fijne stofzuiger

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, lekker compact en licht in gewicht, je kan deze stofzuiger gemakkelijk op de trap zetten en ook naar boven mee lopen. Bij de stofzuiger zit nog een 2e en zeer fijne stofzuigerborstel en nog eentje zodat je makkelijk haren van huisdieren van de bank en/of stoel kan afzuigen. Echt ideaal! Wat ook erg fijn is, het snoer, deze is lang. In elk geval veel langer dan mijn vorige stofzuiger. En de stofzuigerslang is verstelbaar, wat ook een grote pluspunt is.

Pluspunten

  • Compac en licht in gewicht
  • Extra stofzuigerborstels voor oa haren van dieren
  • Anti allergisch filter
  • Lange snoer
  • Stofzuigerslang is verstelbaar
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erp11 27-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

keigoed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteit is uitstekend, heb een hond en de hondenharen zuigt ie heel goed op, wel maakt ie meer geluid dan mijn vorige, maar is niet storend

Pluspunten

  • hondenharen worden goed opgezogen

Minpunten

  • maakt meer geluid
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jasper 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een wolf in schaapskleren!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij het openen van de doos, is mijn eerste reactie "Wat is hij klein". Maar al snel ontdekte ik een lekker lang snoer van 9 meter en een eigenlijk handzaam apparaat wat zeker niet onder doet voor een grotere en duurdere Philips-stofzuiger, dit leg ik in de volgende punten uit! Wat vooral fijn is, is dat de "gewone" zuigmond erg goed zijn best doet en meer opzuigt dan in zijn baan ligt, dit komt door het hoge, maar zuinige vermogen en uiteraard ook het mondstuk. Ook fijn is dat de speciale rotorzuigmond voor tapijt en karpetten erg handzaam en flexibel is. De roterende borstel maakt dat hij alle vezels van het tapijt nog eens extra afneemt en dus je tapijt extra diep reinigt. Verder heb je nog het speciale opzetstuk voor haren van huisdieren, als je bijvoorbeeld honden of katten haren uit je bankstel wilt zuigen, door het speciaal vormgegeven mondstuk, kan je alle power uit het apparaat focussen op de haren. Tja er is zeker effect en de haren zijn makkelijk te verwijderen. Ook de herrie van de motor valt erg mee. Al met al een wolf in schaapskleren, boven verwachting en zeker een "Must-have"in een huis met dieren/kinderen.
Geschreven voor: Philips PowerGo FC8246

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer