Dyson Ball Multi Floor - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marlou 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Achteruitgang vergeleken bij mij 10 jaar oude dc30

Algemene score

6,0
Na 10 jaar begonmijn oude dyson dc30 toch wat aan zuigkracht te verliezen. Deze aangeschaft, maar hij valt erg tegen. De pneumatische zuigmond zuigt zich aan de vloer vast, waardoor het zuigen een aanslag op de rug is (het terugtrekken van de zuigmond geeft heel veel weerstand, ook bij de laagste zuigsterkte) De vorige kon heel klein compact worden opgeborgen, deze past niet meer in de kast omdat de slang niet om het apparaat kan worden geslagen. De accessoires zitten op een vervelende plek aan de steel, ik stoot ze er steeds vanaf. Ontzettend jammer, want goedkoop zijn de Dyson stofzuigers niet bepaald.

Pluspunten

  • Enorme zuigkracht
  • Eenvoudig reservoir legen

Minpunten

  • Pneumatische zuigmond geeft te veel weerstand
  • Kan niet klein worden weggezet.
  • Accessoires onhandig aan de stofzuiger bevestigd
Geschreven voor: Dyson Ball Multi Floor

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Jack 15-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht. Veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na elk jaar een goedkope Bestron te kopen . Ditmaal gekozen voor Dyson.

Onze eerste dure Dyson bevalt gelukkig.
Ondanks de slechte reviews wbt zuigkracht en geluid . De zuigkracht is in te stellen op de soort vloer.(check eerst de manual betreffende instellingen alvorens gal te spuwen over t product terwijl de gebruiker het product niet goed gebruikt).

Ondanks 2 katten en een harende hond fixt de Dyson elke dag weer een schoon huis.
En genoeg garantie voor dit huishouden.

Al met al.
Goede aankoop. Maar super tevree.
Ben zelfs zo tevree dat ik nu maar weer even ga stofzuigen. .!

Fijne zondag allen.
Groet,
JAcK

Pluspunten

  • Blijvende zuigpower
  • Opvangbak groot genoeg.
  • Veel accessoires
  • Stiller
  • Design meubelstuk.

Minpunten

  • Duurder dan goedkope segment.
Geschreven voor: Dyson Ball Multi Floor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

thesailor 18-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

opbergen stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

2,0
In tegenstelling met de vorige serie is het opbergsysteem bij de Dyson ball modellen ver van compact en bovendien gemakkelijk gebroken.
Verder een uitstekend product

Pluspunten

  • zuigkracht

Minpunten

  • opbergsysteem
Geschreven voor: Dyson Ball Multi Floor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans 09-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Teleurstellend apparaat

Algemene score

1,0
Een complete miskoop. Na 1 jaar rot het wirl er gewoon vanaf. Binnenin afgebroken...en niets meer aan te doen. De zuigkwaliteiten vallen ook zwaar tegen. Lawaai daar is ie dan wel goed in. Nooit weer een Dyson.

Pluspunten

  • Veel lawaai, als je er van houdt

Minpunten

  • Duur
  • Zuigt niet zo goed als beloofd
  • Lawaai
  • Kwaliteit ver onder de maat
  • Lompe hulpstukken
Geschreven voor: Dyson Ball Multi Floor

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Dyson Benelux 13-02-2018

Beste Hans,

Hartelijk dank voor uw review. Jammer dat u niet tevreden bent over de zuigkracht van het toestel en er een defect is.
Het is zeker niet de bedoeling dat het wiel van het toestel gaat. Op het toestel zit 5 jaar garantie. Graag lossen we het defect op door een monteur het toestel te laten repareren evnetueel aan huis. Ik wil u daarom verzoeken om telefonisch (0800 0206203) contact met ons op te nemen. We horen graag van u.

Groeten,
Dyson Benelux

Dyson Benelux 05-03-2018

Beste Hans,

Dank voor uw review. Jammer te vernemen dat u niet tevreden bent over het toestel en dat er een defect is. Op het toestel zit 5 jaar garantie, het is mogelijk om een monteur aan huis te ontvangen voor reparatie.

Graag wil ik u vragen om contact op te nemen met de Dyson Helpdesk op het gratis nummer:
Nederland: 0800 0206 203
België: 0800 392 08

We helpen u dan graag verder.

Met vriendelijke groet,
Dyson Benelux

Reageer

Nienke 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dyson Ball Multi Floor+

Algemene score

2,0
Na onze vorige dyson is dit echt een miskoop.
De pneumatische vloerzuigmond schuift alle honden haren en broodkruimels alleen maar voorruit ipv dat hij ze opzuigt.
Hij zuigt zwaar en ruimt niet zo klein op als de vorige. Het leeg systeem voelt gammel.

Pluspunten

  • Hij ziet er mooi uit

Minpunten

  • pneumatische vloerzuigmond
  • Lastig op de bergen
  • Gammel
Geschreven voor: Dyson Ball Multi Floor

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Dyson Benelux 29-01-2018

Beste Nienke,

Dank voor uw review. Vervelend dat u niet tevreden bent over de stofzuiger. Zoals u omschrijft lijkt een andere borstel voor uw vloer beter geschikt.
Zou u contact met ons op kunnen nemen via 020 521 9890, zodat een van onze helpdeskmedewerkers u verder kan helpen? Op het toestel zit 5 jaar garantie, mocht er in de toekomst een defect zijn, lossen we dit graag voor u op.

Met vriendelijke groet,

Dyson Benelux

Reageer

Henny 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tyson v8

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is mijn tweede dyson en wederom ben ik zeer tevreden. De pneumatische vloerzuigmond vind ik echter niet prettig. Ik hen een parketvloer en daarop zuigt het zwaar en krasserig. Niet dat ik krassen zie maar het raspende geluid over de vloer vind ik vervelend. Zelfs in de lichtste stand vind ik het zwaar hanteerbaar.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Redelijk stil
  • Goede accescoires bijgeleverd

Minpunten

  • De pneumatische vloerzuigmond
Geschreven voor: Dyson Ball Multi Floor

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer