Bosch BGL8AAAA - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 53 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hrcbear 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Ingenius stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De stofzuiger werkt fantastisch. Echter als je de standen volgt die op het apparaat zijn aangegeven, is de motor zo krachtig dat de stofzuigermond zich vast zuigt op de vloerbedekking en het erg zwaar is om deze te bedienen. In de winkel was aangegeven dat de stofzuiger niet makkelijk omrolt, maar helaas doet hij dat wel.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Lange steel
  • Werkt prima

Minpunten

  • Zwaar in bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Eertje 22-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch In'genius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger glijdt makkelijk over de vloer. Het geluid is het uitblazen, maar de motor hoor je niet. Ons hondje zat bij de vorige altijd te trillen, deze vindt ze een stuk aangenamer. De kleur is mooi. Goede instelbare zuigkracht voor diverse ondergronden.

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • snoer wordt in 1 keer automatisch opgerold
  • soepele rubberen slang

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch stofzuiger BGL8AAAA 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

BOSCH BGL8AAAA Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima wel enigszins dure stofzuiger met lang snoer, erg wendbaar en veel zuigkracht op alle soorten vloeren

Pluspunten

  • lang snoer
  • goede prestaties op alle vloeren
  • degelijke slang
  • geluidsniveau

Minpunten

  • aanschafprijs aan de hoge kant
  • kwaliteit van het gebruikte kunsstof

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger. Misschien ietwat aan de prijs, maar de beste zuigkracht voor tapijt. Lekker lang snoer, handig dat je niet steeds van stopcontact naar stopcontact hoeft te gaan. Opklikstukje met accessoires voor op de stang valt er geheid vanaf bij een beetje actief stofzuigen, dus die ligt nu in de meterkast

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tine 15-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke stofzuiger met wendbare zwenkwieltjes en goed zuigkracht.
Met diverse borstels voor parket ,tegels , bekleding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat. Lang snoer, goede zuigkracht en handig in gebruik.
Eerder een miskoop gedaan bij een ander merk, maar met deze stofzuiger echt heel blij !

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht
  • Prettig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.krol 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuigt ongloofelijk zit vast aan het tapijt

Algemene score

9,0
heb nooit een stozuiger gehad die het zo goed deed en het is niet mijn hobby heb twee honden en de haren verdwijnen als sneeuw voor de zon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Algemene score

8,0
prima stofzuiger, extra fijn stoffilter en lang snoer. Prettige handgreep waardoor je goed grip hebt. De slang is soepel

Pluspunten

  • lang snoer
  • stoffilter fijnstof
  • niet te zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevig,wendbaar en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede stofzuiger met een krachtige motor, het fijne is een een snoer van 15 meter waardoor je weinig hoeft te wisselen van stopcontact. de stofzuiger is goed wendbaar en de bijgeleverde parketborstel stofzuigt perfect.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Lange snoer

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter Specht 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

STOFZUIGER Bosch BGL8AAAA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De stofzuiger stond in de reclamefolder.
Vandaag dus met de folder naar Expert Woldhuis in Zuid Scharwoude gereden en ons laten adviseren voor een goede stofzuiger.
Door een deskundig advies kwamen we uit bij de Bosch BGL8AAAA.
hoewel niet de goedkoopste stofzuiger, maar wel een stofzuiger die keurig op vier wielen achter je aankomt, met een snoerlengte van 15 mtr., een duurzame slang met aan de stang een ergonomische handgreep, een degelijke stootrand en meerdere accessoriessen.
En niet onbelangrijk een AAAA energielabel!
De stofzuiger maakt een keurig zoemend geluid tijdens het zuigen, de zuigkracht is regelbaar waarbij het geluidsniveau navenant lager wordt. kortom een prima produkt van Bosch

Pluspunten

  • snoerlengte 15 meter
  • stofzuiger kantelt niet om tijdens zuigen
  • stofzuiger voorzien van stootrand
  • stevige slang
  • ergonomische handgreep aan stang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Geuze 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en krachtig en lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onderdelen voelen stevig aan en werken goed. Reden van aankoop . Stil slang kan niet knikken door stoffen ommanteling.

Pluspunten

  • Stil
  • slang kan niet knikken

Minpunten

  • : geen schuifje om minder zuigkracht te hebben
  • wieltjes piepen irritant op harde vloer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit van Hattem 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede Zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 21 jaar alleen Miele stofzuigers te hebben gehad toch overgestapt op een Bosch
dit om zijn lange snoer en zijn enorme zuigkracht.
ons tapijt is werkelijk waar nog nooit zo schoon geweest !
kortom we zijn erg tevreden over deze aankoop !

Pluspunten

  • zuigkracht
  • lang snoer
  • stil
  • mooi uiterlijk
  • apparaat rijdt fijn mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico van Leeuwen 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger Bosch In' genius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Solide stofzuiger met forse zuigkracht. Lang snoer. Slang heel stevig maar daardoor ook wat stug.
Hulpstukken prima. Wieltjes wel wendbaar maar maken lawaai op harde vloer.

Pluspunten

  • Solide
  • Grote zuigkracht met stille motor

Minpunten

  • Wieltjes maken lawaai op harde vloer
  • Slang stevig maar stug.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G.J. Meijrink 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger zuigt goed en weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een fijne stofzuiger. Maakt weinig geluid en zuigt erg goed. Ben er erg blij mee, ook omdat hij niet te zwaar is om te tillen.

Pluspunten

  • Niet te zwaar
  • Makkelijk in gebruik, ook onder bank en stoelen
  • Erg "stil"

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Pastoor 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege vervanging oude stofzuiger. Actie wekte onze aandacht, de prestaties zijn super. Althans na een keer stofzuigen. Vertrouwen is groot dat we een juiste aankoop hebben gedaan.
Bovendien heeft de stofzuigen een super mooi design, en het oog wil nu eenmaal ook wat.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Scoort over label A
  • Design

Minpunten

  • Geluid
  • Groot formaat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk wendbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne stofzuiger; extra lang snoer, soepel wendbaar, zuigkracht instelbaar; helemaal voluit zuigt hij vast aan de vloer
; D. Het enige wat ik er minder aan vind, is dat de houder met de hulpstukken telkens van de stang af valt. Verder voor mij een prima apparaat!

Pluspunten

  • lang snoer (15 m)
  • zuigkracht is top (instelbaar)
  • goed wendbaar

Minpunten

  • hulpstukkenhouder valt er snel vanaf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leon 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer goede machine. Zuigt zoals we nog nooit hebben meegemaakt. Niet de goedkoopste maar wel een topper qua kwaliteit en lekker stil, want hoeft meestal niet op volle kracht.

Pluspunten

  • zuigkracht op alle vloeren
  • lange snoer
  • alle accesoires er bij

Minpunten

  • mag natuurlijk altijd goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P. 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lang snoer

Algemene score

3,0
De stofzuigslang is beslist véél te kort. De parketborstel is de enige die ik geprobeerd heb en maakt ongelooflijk veel geluid. Om de mat bij de achterdeur te zuigen kan ik nog maar in 1 richting de borstel over de mat halen. De telescopische steel is ook veel te kort voor mij. Ik ben zelf 1.8 mtr. groot. De te kleine wieltjes gaan niet over het snoer dat op de grond ligt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

stofzuiger 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8AAAA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger heeft een boven verwachting goede zuigkracht, het snoer is lekker lang en het apparaat is lekker stil. Bovendien is de stofzuiger compact en niet zwaar zodat deze makkelijk naar de bovengelegen verdieping getild kan worden.
we zijn er erg tevreden en blij mee

Pluspunten

  • lang snoer
  • goede zuigkracht
  • compact
  • niet zo zwaar
  • behoorlijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joke 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer goede stofzuiger zuigt echt alles zelfs de hondenharen zeer goed op stoot geen stof uit door speciale stofzakken (nu 2 de halve prijs) en heerlijk stil qua geluid ideaal instelbaar voor div vloeren en kleden volgt je overal en de slang fantastisch zeer flexibel heeft ook veel hulpstukken in een wordt fantastisch

Pluspunten

  • zuigt goed
  • stil

Minpunten

  • geen opbergplek hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews