Bosch BGL8AAAA blauw, zilver - Reviews

Best Reviewed okt 2019 Bosch BGL8AAAA blauw, zilver
Best Reviewed - oktober 2019
Beste deals -4% prijsdaling
Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 206 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8AAAA blauw, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

9,0
Omdat mijn stofzuiger van een ander merk niet meer goed zuigt na een werkzaam leven van 17 jaar, was het tijd voor een nieuw exemplaar. Doordat de stofzuigers van tegenwoordig een stuk minder lawaai maken (gelukkig) en ook zuiniger zijn was mijn keuze snel gemaakt. Deze stofzuiger heeft ook de A klasse voor het stofzuigen van kleden, want met 2 katten is dit echt nodig. Meteen het huis onder handen genomen en wat een genot! Nu zie ik pas hoe goed de kattenharen van de kleden afgaan en de rest van het huis ziet er ook weer patent uit.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid
  • goede accessoires voor het beste resultaat

Minpunten

  • prijs is wat aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Smartstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

9,0
Het product ziet er fantastisch uit, ik heb hem ook gekozen voor de uitmuntende zuigkracht en de mooie slang die niet in de knel komt, en hij is superzuinig en de prijs is netjes.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • lange snoer van 15 meter
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.krol 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuigt ongloofelijk zit vast aan het tapijt

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

9,0
heb nooit een stozuiger gehad die het zo goed deed en het is niet mijn hobby heb twee honden en de haren verdwijnen als sneeuw voor de zon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P. 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lang snoer

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

3,0
De stofzuigslang is beslist véél te kort. De parketborstel is de enige die ik geprobeerd heb en maakt ongelooflijk veel geluid. Om de mat bij de achterdeur te zuigen kan ik nog maar in 1 richting de borstel over de mat halen. De telescopische steel is ook veel te kort voor mij. Ik ben zelf 1.8 mtr. groot. De te kleine wieltjes gaan niet over het snoer dat op de grond ligt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

jan 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prestaties voor een redelijke prijs

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

7,0
Deze stofzuiger heeft op alle onderdelen (zuigkracht, energie, geluid en uitstoot) goede prestaties. Met de Bosch refund-actie voor nog net geen 200 euro. Goede prestaties voor een redelijke prijs dus. Wel voelt het apparaat ook wat goedkoper aan. Met name het kliksysteem om de stang uit te schuiven. Ik ben benieuwd hoe lang dit meegaat.

Pluspunten

  • lang snoer
  • groot stofreservoir

Minpunten

  • losse accesoires
  • kliksysteem

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

paul 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigen wordt ineens veel leuker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

8,0
Stil, uiterst wendbaar, heel krachtig en een ideale actieradius. Mooi design. Heeft helaas moeite met dierenharen op tapijt, ondanks de sterke zuigkracht.

Pluspunten

  • geluid
  • kracht
  • lange snoer
  • wasbaar filter
  • hulpstukken

Minpunten

  • fors om op te bergen
  • hulpstukken aan stang bevestigen
  • niet echt lichtgewicht
  • zuigt moeilijk dierenharen van het kleed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hrcbear 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Ingenius stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

7,0
De stofzuiger werkt fantastisch. Echter als je de standen volgt die op het apparaat zijn aangegeven, is de motor zo krachtig dat de stofzuigermond zich vast zuigt op de vloerbedekking en het erg zwaar is om deze te bedienen. In de winkel was aangegeven dat de stofzuiger niet makkelijk omrolt, maar helaas doet hij dat wel.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Lange steel
  • Werkt prima

Minpunten

  • Zwaar in bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Anoniem 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

9,0
Echt een aanrader, sterke zuigkracht en grote bereik, handig in gebruik ook door de diverse hulpstukken.

Pluspunten

  • Groot bereik
  • Sterke zuigkracht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maritellen 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

4 x AAAA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

9,0
Deze prachtige stofzuiger met 4 x A voordelen is een goede keuze geweest. Licht in gebruik, niet al te luid en compleet met verschillende hulpstukken. Met een lang snoer van 15 meter is het bereik ruim.

Pluspunten

  • redelijk stille zuiger
  • 15 meter snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger zuigt top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

8,0
Maakt weinig herrie, en zuigt als een tierelier. Veel hulpstukken, waarschijnlijk ga ik ze niet allemaal gebruiken.

Pluspunten

  • zuigt krachtig
  • maakt weinig herrie

Minpunten

  • snoer rolt moeilijk op

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Houtman 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stofzuiger met groot bereik

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

10,0
Wat een krachtige stofzuiger! Voor de prijs mag er best een stofzak extra in de doos zitten, maar buiten dat heb ik niets te klagen! Met een snoerlengte van 15 meter, kan ik echt overal komen in huis door maar hooguit 2 stopcontacten te hoeven gebruiken. Het opbergen kan compact, waardoor deze stofzuiger weinig ruimte nodig heeft.

Pluspunten

  • snoerlengte 15 meter
  • redelijk rustig
  • instelbare zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Littig 26-10-2019

Perfekt

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

10,0
Geweldig lang snoer geweldige zuigkracht veel assortiment erbin [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch Stofzuiger 25-10-2019

Super Stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

10,0
Zeer goede stofzuiger voor een redelijke prijs. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tineke 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht, uitgebreid arsenaal attributen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

9,0
Op zoek naar een stofzuiger met een ruim bereik, kwam deze op ons pad. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Rietema 23-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

9,0
Is een goede stofzuiger met veel zuigkracht. Heeft een grote stofzak en een extra lang snoer. Kortom, zeer tevreden over de stofzuiger.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Extra lang snoer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emmy Boos 22-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

10,0
De stofzuiger voldoet geweldig, moet zeggen dat ik nog nooit zo’n krachtige stofzuiger heb gehad, en het lange snoer, ideaal! Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Littig 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm lang snoer goede zuigkracht 7

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

10,0
We zijn er heel blij mee heerlijk lang snoer zuigkracht PERFEKT en service van jullie geweldig met teruggave 30€

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Zuigkracht perfekt

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin Brandsen 21-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger met moderne uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

9,0
Heb voor Bosch gekozen na vergelijk met Miele ( jaren gebruikt)) om de hiernavolgende motivatie:
Geluid: veel minder dan Miele stofzuiger
Snoer: lengte bij Bosch 15 m. langer dan Miele
Gewicht: minder dan Miele
Standaard een borstel voor harde vloeren, terwijl je die bij Miele apart moet kopen
Prijs: Actie 30,- euro retour, goedkoper dan Miele
Handvat aan slang maakt stofzuigen gemakkelijker
30,- euro retour op aankoopprijs, zodat Bosch goedkoper is dan Miele
Handvat om stofzuigen gemakkelojker

Pluspunten

  • Alles bij elkaar alleen maar positieve punten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mairim 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geluidsarm en lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

9,0
De zuigkracht is zo sterkt dat het tapijt op halve stand gezogen moet worden.
Het geluid is vrij zacht, kan zelfs stofzuigen als mijn zoon nog slaapt :-))
Losse borstelstukken niet meer kwijt omdat deze op de telescoopbuis gemonteerd zitten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 18-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima zuigkracht en een ruim snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA blauw, zilver

Algemene score

9,0
Prima prijs kwaliteit. 2 zuigmonden werken prima. stofzuigerslang zit met een goed kliksysteem vast

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews