Bosch BGL8AAAA - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 101 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn stofzuiger van een ander merk niet meer goed zuigt na een werkzaam leven van 17 jaar, was het tijd voor een nieuw exemplaar. Doordat de stofzuigers van tegenwoordig een stuk minder lawaai maken (gelukkig) en ook zuiniger zijn was mijn keuze snel gemaakt. Deze stofzuiger heeft ook de A klasse voor het stofzuigen van kleden, want met 2 katten is dit echt nodig. Meteen het huis onder handen genomen en wat een genot! Nu zie ik pas hoe goed de kattenharen van de kleden afgaan en de rest van het huis ziet er ook weer patent uit.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid
  • goede accessoires voor het beste resultaat

Minpunten

  • prijs is wat aan de hoge kant
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Smartstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product ziet er fantastisch uit, ik heb hem ook gekozen voor de uitmuntende zuigkracht en de mooie slang die niet in de knel komt, en hij is superzuinig en de prijs is netjes.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • lange snoer van 15 meter
  • Energiezuinig
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.krol 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuigt ongloofelijk zit vast aan het tapijt

Algemene score

9,0
heb nooit een stozuiger gehad die het zo goed deed en het is niet mijn hobby heb twee honden en de haren verdwijnen als sneeuw voor de zon
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P. 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lang snoer

Algemene score

3,0
De stofzuigslang is beslist véél te kort. De parketborstel is de enige die ik geprobeerd heb en maakt ongelooflijk veel geluid. Om de mat bij de achterdeur te zuigen kan ik nog maar in 1 richting de borstel over de mat halen. De telescopische steel is ook veel te kort voor mij. Ik ben zelf 1.8 mtr. groot. De te kleine wieltjes gaan niet over het snoer dat op de grond ligt.
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

jan 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prestaties voor een redelijke prijs

Algemene score

7,0
Deze stofzuiger heeft op alle onderdelen (zuigkracht, energie, geluid en uitstoot) goede prestaties. Met de Bosch refund-actie voor nog net geen 200 euro. Goede prestaties voor een redelijke prijs dus. Wel voelt het apparaat ook wat goedkoper aan. Met name het kliksysteem om de stang uit te schuiven. Ik ben benieuwd hoe lang dit meegaat.

Pluspunten

  • lang snoer
  • groot stofreservoir

Minpunten

  • losse accesoires
  • kliksysteem
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

paul 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigen wordt ineens veel leuker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stil, uiterst wendbaar, heel krachtig en een ideale actieradius. Mooi design. Heeft helaas moeite met dierenharen op tapijt, ondanks de sterke zuigkracht.

Pluspunten

  • geluid
  • kracht
  • lange snoer
  • wasbaar filter
  • hulpstukken

Minpunten

  • fors om op te bergen
  • hulpstukken aan stang bevestigen
  • niet echt lichtgewicht
  • zuigt moeilijk dierenharen van het kleed
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hrcbear 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Ingenius stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De stofzuiger werkt fantastisch. Echter als je de standen volgt die op het apparaat zijn aangegeven, is de motor zo krachtig dat de stofzuigermond zich vast zuigt op de vloerbedekking en het erg zwaar is om deze te bedienen. In de winkel was aangegeven dat de stofzuiger niet makkelijk omrolt, maar helaas doet hij dat wel.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Lange steel
  • Werkt prima

Minpunten

  • Zwaar in bediening
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

mootje 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtig en wendbaar

Algemene score

8,0
prima stofzuiger met goede zuigkracht erg wendbaar en een fijn lang snoer.Gekocht omdat we een steelstofzuiger hebben maar die bevalt niet helemaal.

Pluspunten

  • wendbaar
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • de steel moeilijk van de slang
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger BGL8AAAA

Algemene score

9,0
Energie, zuigkracht op vlakke vloer en op vloerbekleding en stofuitstoot allemaal met label A in de middenmoot.De voedingskabel 15 mtr. is heel gemakkelijk. En het geluidsniveau van 74 dB is ook goed. en de accessoires zoals het boorstofdoosje is ideaal.

Pluspunten

  • lange voedingskabel
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.J.H de Vries 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een super goede stofzuiger hij zuigt prima goed in de hand kort om prima ik zou verder niks meer weten
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Posthuma 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat die doet wat die moet doen,...

Algemene score

8,0
Stofzuigen doe ik niet graag,.. maar wanneer ik het doe moet het goed en dat kan met dit apparaat. Hij is mooi vormgegeven en hoe het apparaat met je mee beweegt is erg prettig.
De meegeleverde parket borstel is een topper,...

Pluspunten

  • gestoffeerde slang
  • pakketborstek
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ajv 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wendbaar en licht met toch een enorme zuigkracht

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is veel lichter dan de vorige (miele) en heeft een inhoud van 4,5 liter. Heeft een goede zuigkracht is wendbaar en niet te vergeten een stuk stiller.

Pluspunten

  • licht
  • krachtig
  • wendbaar
  • lang snoer (12meter)

Minpunten

  • de slang had wel iets langer gemogen
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R.K. Kerk Onze Lieve Vrouw Geboorte 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne stofzuiger, voldoet volledig aan de verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne handzame stofzuiger voor gebruik in onze pastorie. Licht van gewicht en niet te klein van formaat.

Pluspunten

  • compact
  • gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p van Grunsven 09-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

in een woord Goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zelf gezocht naar mijn wensen op internet en Bosch was de beste. De pluspunten waren dat hij 4x A heeft en dus heel zuinig is. Het is een hele goeie stofzuiger!

Pluspunten

  • Zuinig op alle fronten
  • Goed merk

Minpunten

  • Zijn er niet
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super gaaf had ik veel eerder moeten doen makkelijk met de wieletjes en een super lang snoer heerlijk gewoon
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moniek 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super stofzuiger!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb voor deze stofzuiger gekozen omdat ik een goeie sterke stofzuiger wilde. Hij voldoet er zeker aan!! echt een top stofzuiger.HIj heeft een mooie kleur, zacht geluid en een lang snoer van 15 m dat is ook erg fijn.
Ik ben er heel blij mee.
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ciske 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super zuigkracht, ook op verschillende standen in te stellen. Prima borstels en een handvat bovenaan waar je de steel mee vast kunt houden. Lange snoer ! Voor mij een top product !
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een geweldige stofzuiger, zuigt goed. Zowel harde vloeren als tapijt!
Handige mondstukken erbij.
En een 15 meter lange snoer!

Pluspunten

  • 15 snoer
  • Zuigt super op harde vloeren
  • Zuigt super op tapijt

Minpunten

  • Zijn er niet ;-)
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maas 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top zuigkracht, wendbaar, fijne slang & steel met handgreep!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze Bosch In'genius een erg fijne stofzuiger! We zochten al tijden naar een goede stofzuiger (er staan er inmiddels al 4 werkloos te verstoffen, omdat ze niet voldoen) en deze Bosch maakt het helemaal waar.
Hij is heerlijk wendbaar op de vier wieltjes en bekrast daarmee onze laminaatvloer niet (wat vele modellen met 2 grote wielen wel doen). De slang is lang en flexibel en vormt goed mee in de beweging.
De steel heeft een handgreep en dat maakt hem meer ergonomisch dan de meeste andere stofzuigers.

Deze stofzuiger komt met 2 voetstukken en we hebben onze favoriet al gekozen. De laminaatborstel is extra breed waardoor deze nog meer stof opneemt en zorgt voor een snel schoon huis! Zelfs met veel zand & haren, zoals in dit huishouden met dieren. Helemaal top!

Kortom, na inmiddels al 5 stofzuigers te hebben geprobeerd is dit echt de nummer 1! Hij kost wat meer, maar is dat ook zeker waard. (Wij kochten hem met de kortings actie waarbij je 20 tot 30 euro retour krijgt op het aankoopbedrag bij aanschaf van één van de In'Genius stofzuigers van Bosch).

Pluspunten

  • Wendbaar met 4 wielen
  • Handgreep aan de stang, werkt prettig
  • Brede zuigmond maakt erg goed en snel schoon
  • Flexibele en duurzame slang
  • Krast niet op de laminaat vloer
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Geuze 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voor ons niet geschikt

Algemene score

5,0
Wegen sterke en stille zuigkracht dit apparaat gekocht. Na één keer gebruikt te hebben weer terug gebracht. Zuigt zich vast aan een iets hoogpolig kleed en mist en schuifje om valse lucht toe te laten. De wieltjes maken meer geluid dan de stofzuiger

Pluspunten

  • zuigkracht is sterk

Minpunten

  • zuigt ook in de laagste stand zich vast .
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews