Bosch BGL8AAAA - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 88 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn stofzuiger van een ander merk niet meer goed zuigt na een werkzaam leven van 17 jaar, was het tijd voor een nieuw exemplaar. Doordat de stofzuigers van tegenwoordig een stuk minder lawaai maken (gelukkig) en ook zuiniger zijn was mijn keuze snel gemaakt. Deze stofzuiger heeft ook de A klasse voor het stofzuigen van kleden, want met 2 katten is dit echt nodig. Meteen het huis onder handen genomen en wat een genot! Nu zie ik pas hoe goed de kattenharen van de kleden afgaan en de rest van het huis ziet er ook weer patent uit.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid
  • goede accessoires voor het beste resultaat

Minpunten

  • prijs is wat aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Smartstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product ziet er fantastisch uit, ik heb hem ook gekozen voor de uitmuntende zuigkracht en de mooie slang die niet in de knel komt, en hij is superzuinig en de prijs is netjes.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • lange snoer van 15 meter
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.krol 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuigt ongloofelijk zit vast aan het tapijt

Algemene score

9,0
heb nooit een stozuiger gehad die het zo goed deed en het is niet mijn hobby heb twee honden en de haren verdwijnen als sneeuw voor de zon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P. 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lang snoer

Algemene score

3,0
De stofzuigslang is beslist véél te kort. De parketborstel is de enige die ik geprobeerd heb en maakt ongelooflijk veel geluid. Om de mat bij de achterdeur te zuigen kan ik nog maar in 1 richting de borstel over de mat halen. De telescopische steel is ook veel te kort voor mij. Ik ben zelf 1.8 mtr. groot. De te kleine wieltjes gaan niet over het snoer dat op de grond ligt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

jan 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prestaties voor een redelijke prijs

Algemene score

7,0
Deze stofzuiger heeft op alle onderdelen (zuigkracht, energie, geluid en uitstoot) goede prestaties. Met de Bosch refund-actie voor nog net geen 200 euro. Goede prestaties voor een redelijke prijs dus. Wel voelt het apparaat ook wat goedkoper aan. Met name het kliksysteem om de stang uit te schuiven. Ik ben benieuwd hoe lang dit meegaat.

Pluspunten

  • lang snoer
  • groot stofreservoir

Minpunten

  • losse accesoires
  • kliksysteem

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

paul 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigen wordt ineens veel leuker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stil, uiterst wendbaar, heel krachtig en een ideale actieradius. Mooi design. Heeft helaas moeite met dierenharen op tapijt, ondanks de sterke zuigkracht.

Pluspunten

  • geluid
  • kracht
  • lange snoer
  • wasbaar filter
  • hulpstukken

Minpunten

  • fors om op te bergen
  • hulpstukken aan stang bevestigen
  • niet echt lichtgewicht
  • zuigt moeilijk dierenharen van het kleed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hrcbear 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Ingenius stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De stofzuiger werkt fantastisch. Echter als je de standen volgt die op het apparaat zijn aangegeven, is de motor zo krachtig dat de stofzuigermond zich vast zuigt op de vloerbedekking en het erg zwaar is om deze te bedienen. In de winkel was aangegeven dat de stofzuiger niet makkelijk omrolt, maar helaas doet hij dat wel.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Lange steel
  • Werkt prima

Minpunten

  • Zwaar in bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Breugel 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger, zacht geluid, goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De steel is op hoogte te stellen en werkt zo optimaal en ergonomisch.
De stofzuiger maakt weinig geluid maar heeft toch een goede zuigkracht.
Stofzuigen ging nog nooit zo soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joke 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille motor

Algemene score

8,0
de motor is mooi stil . Ik heb gladde vloeren dan maakt hij wel meer lawaai als met vloerbedekking in de winkel.
de accessoires (kleine borstels) zijn niet handig weg te stoppen aan de machine. Het klik systeem aan de slang is waardeloos het valt er met het zuigen steeds af dus de borstel heb je niet makkelijk bij de hand als je door het huis gaat Dat is echt een minpunt.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Monica 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger BGL8AAAA

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stofzuiger doet het prima. Verschillende mondstukken erbij. Geluid is veel zachter dan mijn vorige. Het feit dat er 4 wielen onder zitten maakt het dat hij prima zwenkt. Ook het snoer is lang zodat hij overal komt zonder elke keer een ander stopcontact te moeten gebruiken.

Pluspunten

  • 4 wielen
  • lengte snoer.
  • Slang is flexibel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Walter Rebel 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch In'genius BLG8AAAA is een geweldig apparaat. Handzaam en vooral makkelijk is ook het bereik van ruim 15 meter door zijn lange snoer. Veel stiller dan mijn vorige stofzuigers van andere merken.

Pluspunten

  • stil
  • 15 meter snoer
  • krachtige motor

Minpunten

  • Iets zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Esther Olinga 14-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige zuigwerking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger zuigt met gemak de meubels, houten vloer en vloerbedekking met zijn grote zuigkracht, ergonomisch in gebruik, veel handige toebehoren en een mooi design schoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaak 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellente stofzuiger, wat hij moet doen doet hij uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende stofzuiger, hij doet wat voorspeld was op een prettige manier, weinig herrie. Veel mogelijkheden in verschillende programma's

Pluspunten

  • snoer 15 meter
  • maakt weinig herrie
  • met stofzak

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mickey 10-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht en lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger zuigt perfect op gladde oppervlakken maar ook op vloerbedekking. Dat doen niet alle stofzuigers even goed. Deze wel! Ook heel blij met het lange snoer en de extra onderdelen.

Pluspunten

  • zuigkracht vloerbedekking
  • lang snoer

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mirjam van der Tol 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stofzuiger Bosch BGL8AAAA energie bewust, stil geluid, goed bezig voor het klimaat, zuigt toch krachtig, heb een kat en een papegaai ,moest een goede stofzuiger hebben, vandaar deze stofzuiger gekocht ben er dik tevreden mee een 10 verdiend Mirjam van der Tol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 08-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader voor alle binnenvloeren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk materiaal, goed ontwerp, fraai, goede hulpstukken en goede zuigkracht.
Draadlengte ruim voldoende. Geluid niveau goed.
Gezin met 4 personen en een hond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb eerst altijd een philips stofzuiger gehad. Deze was helaas kapot gegaan tijdens de bouw. Nu heb ik een bosch en hij bevalt heel goed. Hij zuigt alles op. Een erg sterke zuigkracht maar als je hem op minimaal zet kan die ook het tapijt goed zuigen zonder dat het tapijt mee komt of een mat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

T.J.M. Dankers 07-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze stofzuiger ivm het grotere vermogen, langere snoer, wendbaarheid en stootrubbers rondom.

Pluspunten

  • zie boven

Minpunten

  • geen opbergklep voor de accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

eduard 04-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

erg stil mooi lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
oude was stuk en deze was erg stil en er zit een erg lang snoer aan en zuigt erg goed op harde onder vloeren

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer
  • goed wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P Pieters 01-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer Handzaam

Algemene score

9,0
Zeer goede stofzuiger met lang snoer (heel handig). Zeker in combinatie met de cashbackactie een prima aankoop. Mooi ontwerp en met rubberen stootranden aan de zijkant

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Rubberen stootranden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews