Bosch BGL8AAAA - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 120 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8AAAA op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

9,0
Omdat mijn stofzuiger van een ander merk niet meer goed zuigt na een werkzaam leven van 17 jaar, was het tijd voor een nieuw exemplaar. Doordat de stofzuigers van tegenwoordig een stuk minder lawaai maken (gelukkig) en ook zuiniger zijn was mijn keuze snel gemaakt. Deze stofzuiger heeft ook de A klasse voor het stofzuigen van kleden, want met 2 katten is dit echt nodig. Meteen het huis onder handen genomen en wat een genot! Nu zie ik pas hoe goed de kattenharen van de kleden afgaan en de rest van het huis ziet er ook weer patent uit.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid
  • goede accessoires voor het beste resultaat

Minpunten

  • prijs is wat aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hendrik 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Smartstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

9,0
Het product ziet er fantastisch uit, ik heb hem ook gekozen voor de uitmuntende zuigkracht en de mooie slang die niet in de knel komt, en hij is superzuinig en de prijs is netjes.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • lange snoer van 15 meter
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.krol 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuigt ongloofelijk zit vast aan het tapijt

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

9,0
heb nooit een stozuiger gehad die het zo goed deed en het is niet mijn hobby heb twee honden en de haren verdwijnen als sneeuw voor de zon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P. 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lang snoer

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

3,0
De stofzuigslang is beslist véél te kort. De parketborstel is de enige die ik geprobeerd heb en maakt ongelooflijk veel geluid. Om de mat bij de achterdeur te zuigen kan ik nog maar in 1 richting de borstel over de mat halen. De telescopische steel is ook veel te kort voor mij. Ik ben zelf 1.8 mtr. groot. De te kleine wieltjes gaan niet over het snoer dat op de grond ligt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

jan 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prestaties voor een redelijke prijs

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

7,0
Deze stofzuiger heeft op alle onderdelen (zuigkracht, energie, geluid en uitstoot) goede prestaties. Met de Bosch refund-actie voor nog net geen 200 euro. Goede prestaties voor een redelijke prijs dus. Wel voelt het apparaat ook wat goedkoper aan. Met name het kliksysteem om de stang uit te schuiven. Ik ben benieuwd hoe lang dit meegaat.

Pluspunten

  • lang snoer
  • groot stofreservoir

Minpunten

  • losse accesoires
  • kliksysteem

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

paul 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigen wordt ineens veel leuker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

8,0
Stil, uiterst wendbaar, heel krachtig en een ideale actieradius. Mooi design. Heeft helaas moeite met dierenharen op tapijt, ondanks de sterke zuigkracht.

Pluspunten

  • geluid
  • kracht
  • lange snoer
  • wasbaar filter
  • hulpstukken

Minpunten

  • fors om op te bergen
  • hulpstukken aan stang bevestigen
  • niet echt lichtgewicht
  • zuigt moeilijk dierenharen van het kleed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hrcbear 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Ingenius stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

7,0
De stofzuiger werkt fantastisch. Echter als je de standen volgt die op het apparaat zijn aangegeven, is de motor zo krachtig dat de stofzuigermond zich vast zuigt op de vloerbedekking en het erg zwaar is om deze te bedienen. In de winkel was aangegeven dat de stofzuiger niet makkelijk omrolt, maar helaas doet hij dat wel.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Lange steel
  • Werkt prima

Minpunten

  • Zwaar in bediening

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 24-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger met lekker lang snoer

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

9,0
Gekocht bij BCC. Volgende dag gelijk geleverd Maar later bleek bij andere winkel goedkoper te zijn. Verschil Door BCC overgemaakt.

Fijne stofzuiger doet wat hij beloofd

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Handig te tillen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marjon 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

9,0
Krachtige stille motor, fijne lange snoer, ergonomisch handvat dat werkt erg fijn! Grote stofzak zuigt hondenharen goed op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erkens 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch In'genius BGL8AAAA

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger gisteren gekocht en nu tweemaal gebruikt. Wat ik bemerkt heb is dat hij door de 360 graden ronddraaiende wielen makkelijk achter je aan rijdt. Ook is het snoer van 15 meter erg praktisch. Dit en de in verhouding ruime zak van 5 liter waren voor mij belangrijke redenen om dit product te kopen.

Pluspunten

  • Snoer van 15 meter
  • Grote stofzak van 5 liter
  • Robuust

Minpunten

  • Houder v kleine borstels laat vrij makkelijk los

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny van der Meide 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8AAAA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

9,0
Voor harde vloeren en vloerbedekking een fijne stofzuiger met groot bereik en grote zuigkracht! Incl. meerdere zuigmondstukken handig aan stofzuigerslang te bevestigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8AAAA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

8,0
Voorheen altijd een Miele stofzuiger gehad. Nu gekozen voor een Bosch. Stofzuiger prettig in gebruik, licht in gewicht, stil en goede zuigkracht m.n. belangrijk omdat wij huisdieren hebben.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Relatief stil
  • Veel hulpstukken

Minpunten

  • Hulpstukken moeten aan steel geklikt worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline luijkx 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuigr Bosch BGL8AAAA

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

9,0
Denk dat ik de juiste keuze gemaakt heb , moet het uitproberen op de lange termijn .
prijs , niet goedkoop , maar krijg wel 20,00 euro retour , dat is en meevaller.
Maar alles wel op 4 x A beter kan niet .

Pluspunten

  • 4 x AAAA
  • Vloerbedeking hout overal voor te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Santos 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur en fijn geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger welke goed in de hand ligt en ook erg stil is.

De zak is makkelijk te wisselen en de steel goed uit te schuiven. Ook de accessoires zijn makkelijk te wisselen.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • grote zak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alie Bakker. 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een fantastisch stofzuiger op alle fronten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

9,0
Het zuigt goed, compact, groot voordeel lange snoer!
In het kort: ben zeer tevreden!
Je gaat gewoon met aardigheid stofzuigen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marinus 31-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

9,0
De stofzuiger bevalt goed. Krachtig, stil en heeft een lang snoer. Een goede prijs-kwaliteitverhouding. We zijn erg tevreden over de aankoop.

Pluspunten

  • lang snoer
  • weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dave 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een zuigkracht!

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

9,0
Dit is werkelijk de fijnste stofzuiger die we ooit hebben gehad! Grootste pluspunten: hij heeft zo'n zuigkracht dat we de maximum stand niet vaak zullen gebruiken en een fijn lang snoer. We hebben hem nog maar net, dus ik kan nog niet veel zeggen over de duurzaamheid anders dan dat hij in ieder geval heel degelijk lijkt.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lang snoer
  • Makkelijk in en uit elkaar te halen
  • Lengte van de stang uitschuifbaar
  • Flexibele stofzuigerslang

Minpunten

  • Wat zwaarder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch stofzuiger BGL8AAAA 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goede zuigkracht en prettig geluid en 15 meter snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

10,0
vanmorgen gekocht daarna mijn huis schoon gezogen geweldig wat een zuigkracht ik hoop daar vele jaren plezier van te hebben ik zou deze stofzuiger zeker aanbevelen aan mijn familie en vrienden

Pluspunten

  • deze is een 10 waart
  • vooral door de lengte van de snoer 15 meter
  • ook de draaicirkel is fijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

8,0
Voldoende zuigkracht is ook stiller of gewoon minder herrie dan oude stofzuiger. De wieltjes maken daarin tegen wel redelijk meer herrie op harde ondergrond als parket of plavuizen. Het verlengsnoer uittrekken vraagt om soepele vingers, stekker zit diep in zijn behuizing waardoor wat moeilijker vast te pakken. ik heb een losse 8 knoop in de snoer gelegd zodat de stekker buiten zijn behuizing blijft na het oprollen.

Pluspunten

  • goede zuigkracht voor plavuizen en parket
  • lang snoer
  • goed standaard zuigmond

Minpunten

  • wieltje maken meer herrie dan de motor
  • onhandig behuizing van de stekker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ringnalda 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8AAAA Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8AAAA

Algemene score

8,0
Zeer tevreden zijn we over de aankoop van deze stofzuiger. Naast het feit dat de stofzuiger relatief stil is blijft de zuigkracht uitstekend. Wat voor ons tevens een groot pluspunt is, is de lengte van het snoer. De 15 mtr lengte van dit snoer stelt je in staat om grote delen te zuigen zonder de stekker te hoeven verplaatsen. Met de bijgeleverde hulpstukken is het mogelijk om ook de lastige plekken schoon te krijgen. Slotconclusie : een uitstekend apparaat waar we jaren plezier aan zullen beleven.

Pluspunten

  • Lengte van het snoer
  • relatief stil

Minpunten

  • aan en uitknop in combinatie met zuigkracht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews