Bosch BBHL22140 - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
2-in-1 steel-/kruimelzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jerry 13-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snel opgeladen,lang gebruiksduur en geen stofzuiger zakken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vind het ineeens heerlijk om te stofzuigen. Geen kabels meer achter je , aanzetten en gaan, wel tot 45 min lang.
En de stof wat je opzuigt , zelfs op de laagste stand. En vooral geen herrie meer. Echt super tevreden over deze steelstofzuiger.

Pluspunten

  • Geen kabel
  • Korte oplaad tijd
  • Ook te gebruiken als kruimeldief
  • Geen herrie
  • Lange gebruiksduur

Minpunten

  • Kleine opvangbak voor stof
Geschreven voor: Bosch BBHL22140
Marga 20-05-2017

Is deze stofzuiger geschikt voor het opzuigen van kattenhatren van tapijt en is de zuigkracht net zo sterk als van een gewone stofzuiger?

Reageer

ella 04-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

stofzak mag groter zijn

Algemene score

5,0
goede stofzuiger zuigt zoals je verwacht maar de stofzuigerzak zit snel vol
dat is heel irritant. zou voor een andere gaan de volgende keer

Pluspunten

  • zuigt goed

Minpunten

  • snel vol
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rob 19-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk apparaat

Algemene score

9,0
Veel eerder moeten doen. Zó handig voor de tussendoor klusjes (stofzuigen wèl nog steeds met normale stofzuiger)
Mooi uiterlijk. Lange accuduur

Pluspunten

  • Goede zuigkracht (2 standen)
  • Rondraaiende borstel in zuigmond
  • Goede lengte; schakelaar in handgreep
  • Wendbaar
  • Ook als kruimeldief te gebruiken

Minpunten

  • Goede zuigkracht, dus lawaaïg in hoogste stand
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim en Ineke 13-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

In een woord , Geweldig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze kleine lichte rakker is een geweldenaar.
Zuigen kan gewoon niet beter. Alleen voor de grote klussen, waar je moeilijk bij kan, komt onze grote stofzuiger nog tevoorschijn.
Op het laagpolige tapijt gaat het wat zwaar voor mijn vrouw, maar die heeft wel reumatische klachten. Maar op het parket/badkamer/keuken, is ze er erg blij mee.
Het kantelen opvangen doet haar soms ook geen goed.
Niet veel lawaai.
Ondanks dat zijn we er bijzonder blij mee.

Pluspunten

  • Uitstekende zuigkracht.
  • Valt niet op, staande in de kamer.
  • Je pakt hem gemakkelijk even voor een klusje.
  • Weinig lawaai.
  • Makkelijk schoon te maken/legen.

Minpunten

  • Met reuma soms toch te zwaar.
  • Verder absoluut geen minpunten.
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella 20-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch steelstofzuiger

Algemene score

10,0
Super zuigende steelstofzuiger.
Makkelijk in gebruik , mooi design en super handig
Kortom een geweldig product.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • mooi design

Minpunten

  • nog niet tegengekomen
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 10-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een lichtgewicht, met een krachtige motor. Moeiteloos neem je de stofzuiger mee door het huis en omdat het allemaal draadloos is gaat het in 1 soepele beweging. De stofzuiger heeft twee standen, 1 en 2, waardoor je alles probleemloos op kan zuigen. De accu gaat ongeveer 40 minuten mee, maar niet als je de volledige tijd op stand 2 stofzuigt. Hiernaast is de stofzuiger ook geen doorn in het oog, de stofzuiger is slank met een prima design.

De kwaliteit evenaart aan dyson, maar de prijs zeker niet. Deze ligt veelal lager.

Pluspunten

  • 40 min accuduur
  • krachtige motor met twee standen
  • kruimeldief inbegrepen
  • stofzuiger glijd over de grond

Minpunten

  • vaste hoogte, de steel is niet verstelbaar
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toppie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi desing, licht, vrij stil, snel opgeladen en blijft redelijk lang opgeladen, 21.6Volt = prima zuigkracht, zeer wendbaar.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • 21.6 Volt
  • Licht

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanet 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht compact en toch geweldige zuigkracht

Algemene score

9,0
Prima apparaat. We hebben hem bewust gekocht vanwege licht gewicht, makkelijk op te ruimen en handig in gebruik. De kruimeldief wa

Pluspunten

  • Licht , compact , wendbaar
  • Prima zuigvermogen
  • Handig op te ruimen

Minpunten

  • Dat wij geen minpunten hebben ervaren
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Reageer

Ineke en Wim. 23-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima zuigkracht.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit apparaat voor het lichte gewicht. Ik heb reuma en dan is alles te zwaar.
De korte opladingstijd en het soort batterijen spraken mij erg aan.
Met zijn 21.6 V kan hij alles aan, met zuigen op een glad tapijt wel op stand 1 zetten, hij zuigt zich anders snel vast aan het tapijt, dan gaat het zwaar.
Het is even wennen, maar het schoonmaken/legen is een fluitje van een cent.
Stofreservoir had wat groter gemogen.
We zijn er blij mee!

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht.
  • Niet teveel lawaai.
  • En ook nog mooi om te zien.
  • Voelt allemaal erg degelijk aan.
  • duurzaam is afwachten.

Minpunten

  • Klein reservoir.
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Reageer

G. Oester 18-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Licht makkelijk manoeuvreerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een nieuwe kruimeldief en kwam toen deze combi steelstofzuiger van Bosch tegen. De stofzuiger heeft een goede zuigkracht, is makkelijk te manoeuvreren, is licht en een veel langere accuduur dan mijn vorige kruimeldief. De zuiger blijft stabiel staan en je pakt hem snel om even iets op te zuigen.

Pluspunten

  • Goed manoeuvreerbaar
  • Licht
  • Lange accuduur
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Reageer

G 17-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

snoerloze steelstofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Licht, en zuigt erg goed. Laad snel. Met uitwasbaar filter dus geen vieze luchtjes meer. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • licht
  • laad snel
  • zuigt sterk

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Reageer

Erik&marlou 10-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger voldoet aan alle eisen, makkelijk Is ook de ingebouwde kruimeldief. Enige minpuntje Is dat het reservoir snel vol Is.

Pluspunten

  • Accu
  • Hanteerbaarhei

Minpunten

  • Reservoir snel vol
Geschreven voor: Bosch BBHL22140

Reageer