Bosch BBH6P25 - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBH6P25 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wioletta Timmermans 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design voor accurate klanten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6P25

Algemene score

10,0
Geweldig ding, al op de eerste dag na ontvangst, opgeladen en aan een stuk hele huis zonder kabel kunnen stofzuigen en dankzij losse accessoires kan ik nu ook boven op de kasten en moeilijk toegankelijk gebieden moeiteloos bereiken.
De steelstofzuiger van Bosch flexxo serie 4 is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook leuk om te zien. Ik ben gelijk heel enthousiast geworden en raad ik dit product aan.

Pluspunten

  • Het lichtje knipperd tijdens het opladen
  • Krachtige steelstofzuiger
  • Mooi design
  • Extra accessoires
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Minpunten

  • Maakt wat meer geluid als onze oude voorganger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Irma van Hoek 06-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer wendbaar, grote zuigkracht, geluidslaag, blijft staan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6P25

Algemene score

9,0
Had zo genoeg van gesleep met gewone stofzuiger, lastig wendbaar en dan die slang en snoer. Deze is wendbaarder, maakt veel minder herrie, zuigt als de beste (want geen kruimeldief). Ik gebruik oude zuiger alleen nog om 1x p/mnd het bankstel/fauteuils mee af te stofzuigen. Accuduur is méér dan lang genoeg om een standaard huis (150m2) te zuigen.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Laag in geluid
  • Goede accu
  • Grote zuigkracht
  • Blijft staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doruske 01-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6P25

Algemene score

9,0
Pas een paar weken in huis, maar lang genoeg om te weten dat hij zeer goed zuigt en dat ik in een keer het hele huis kan doen.
Geen geleur met telkens snoer in een ander stopcontact.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonnie 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een makkelijk handelbare steelstofzuiger de Bosch BBH6P25

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6P25

Algemene score

9,0
Dit is een stofzuiger waar ik al zolang naar opzoek was, eentje die je makkelijk kunt hanteren niet te zwaar en zuigt krachtig en het kost je niet zoveel kracht om je huis netjes schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6P25

Algemene score

10,0
Geweldige zuigkracht, laag geluid op stand 1 en 2, stand 3 behoorlijk geluid, maar dan krijg je hem ook bijna niet meer los vd mat. Zeer wendbaar. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Wendbaarheid
  • Geluidsniveau

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 12-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maakt stofzuigen leuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6P25

Algemene score

9,0
omdat we konijntjes hebben die in en uit hun kooi springen en een 7 jarige die nog niet altijd weet dat hij boven zijn bord moet eten ... ligt er toch wel heel vaak rotzooi op onze vloer. En dan elke keer die grote zware logge stofzuiger pakken, tja, daar heeft niemand echt zin in.. Dus toen overgegaan tot de aaschaf van deze steelstofzuiger van Bosch. Waarom deze en niet 1 van die 100 duizend andere? Wat mij aanspreekt is de snelheid waarmee de stofzuiger is opgeladen en de duur waarmee je kunt zuigen (voor deze prijsklasse een goede deal). Nu heb ik de steelstofzuiger in huis en ben er zoooo blij mee!! In de laagste stand hoor je hem bijna niet. En eerlijk gezegd heb ik de hogere stand nog niet eens gebruikt! Zeer wendbaar en je zet hem makkelijk weg in een hoek. Het ding is ook niet lelijk dus is niet erg op in de hoek te hebben staan. Nooit gedacht dat ik stofzuigen leuk zou gaan vinden :-), Aanrader dus.

Pluspunten

  • korte oplaadduur
  • lange stofzuigduur
  • stil
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 09-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6P25

Algemene score

8,0
Accustofzuiger gekocht voor op de plavuizen vloer. Prima zuigkracht op de laagste stand. Zuigt alle hondenharen en zand moeiteloos op.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • makkelijk te legen
  • neemt weinig ruimte in beslag

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

"Snuffie" 17-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gigantische zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6P25

Algemene score

9,0
Gebruik de stofzuiger dagelijks. Zoveel makkelijker dan "gewone"stofzuiger en doet echt niet onder. Heel erg blij mee dus.

Pluspunten

  • Makkelijk even te pakken
  • Hele goede zuigkracht
  • Zuigt moeiteloos haren op van mijn huisdier
  • Heel erg wendbaar

Minpunten

  • Hij komt nog niet vanzelf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer