Miele CX1 Cat & Dog PowerLine - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
1200 watt
Energielabel
C
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 4 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin 24-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Is Miele nog op de goede weg??

Algemene score

3,0
We hebben deze Miele gekocht omdat we dachten dat het een top product is. Maar bij gebruik kom je zoveel ondoordachte punten tegen van deze stofzuiger, dat hij zeker geen Miele waardig is ! 1/ de slang is echt veel tekort. 2/ De uitstroom opening van de lucht blaast rechtstreeks over de vloer, gevolg het stof wat je wilt opzuigen blaast de lucht in nog voordat je begonnen bent met stofzuigen. 3/ Handgreep is zeker niet gebruiks vriendelijk te noemen. Hij is te dik en daardoor moeilijk te hanteren. 4/ Bij het stofzuigen van de vloerbedekking moet je hem op 50% van zijn vermogen zetten anders stuitert hij over de vloer, terwijl je eigenlijk 100% vermogen wilt gebruiken juist bij vloerbedekking. Dan nog de zo geroemde kwaliteit van deze Miele. Bij het zuiver maken van het stofreservoir viel het onderste dekseltje bij mij spontaan in de vuilniscontainer. Bij het monteren viel mij op dat het best wel een zeer goedkope plastic constructie was die zeker voor meer problemen gaat zorgen in de nabije toekomst. KORTOM GENOMEN VIND IK HET EEN SLECHT DOORDACHT PRODUCT VAN MIELE.

Pluspunten

  • Misschien de levensduur van de motor?

Minpunten

  • Slang tekort
  • Blaast lucht rechtstreeks over de vloer
  • Handgreep te dik en ongemakkelijk te hanteren
  • Kwaliteit van de plastic scharnierpunten
  • Stuitert over de vloer bij vloerbedekking zuigen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Miele 01-09-2017

Beste Martin, Dank voor uw review. Vervelend dat u niet tevreden bent over de stofzuiger. We zouden graag met u in contact komen. Zou u via webcare@miele.nl willen laten weten hoe we u kunnen bereiken? Alvast dank, Mvg,

Martin 22-09-2017

Raar hé, Miele vraagt om een reactie mijnerzijds (Martin) Ik geef hun mijn info op 3 sept 2017 en op 22 sept 2017 hebben ze nog steeds geen contact met me opgenomen. Schijnbaar is mijn openingszin van mijn Review toch van toepassing op Miele !( IS MIELE NOG OP DE GOEDE WEG)

Reageer

Smakeliek 09-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Miele cx1 cat&dog stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de stofzuiger nu een week in gebruik. Ik ben erg te spreken over de turbo zuigmond. Deze verwijderd echt moeiteloos de hondeharen uit de mat en en de bank. Ook heel handig is het borsteltje wat in de handgreep geintegreerd zit. Nooit meer losse onderdelen die kwijt raken dus. Het geluid zou wel wat zachter mogen. En de snoer iets langer. Super fijn ook dat er geen stofzak in hoeft

Pluspunten

  • De turbo zuigmond met rolborstel
  • Het borsteltje in het handvat
  • Een handgreep boven de slang
  • Soepele wieltjes
  • Stevige buis

Minpunten

  • Iets te veel geluid
  • Iets te korte snoer
  • Best groot en zwaar
  • niet oplaadbaar om ff zonder stekker te gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 27-03-2017
  • Product paar weken in bezit

De geweldige powerborstel

Algemene score

8,0
Krachtig en zeer grondig met de power borstel.
Het is niet de stilste maar het is acceptabel, zeker als je het zuigvermogen in ogenschouw neemt. De powerborstel geeft ook extra rumoer, maar het geeft mij de indruk dat er echt wat gebeurt.
Nadeel is dat er 3 zuigmonden nodig zijn om alle vloeren te zuigen. 1 voor gladde vloer, een voor normaal gebruik en een met de power borstel. Die laatste werkt alleen niet op erg langharige kleden, Dan loopt de bostel vast.
Het zakloze reservoir is redelijk eenvoudig te legen (als je eenmaal weet hoe het moet).

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel mogelijkheden
  • power borstel

Minpunten

  • meerdere voetstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. de Bie 08-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Top zuiger

Algemene score

8,0
Deze Miele Cat & Dog zeer ideal als je honden en katten in huis heb. Het zuigt er goed en krachtig. Hulpstukken altijd bij de hand. Vuil is gemakkelijk te verwijderen en geen geode met zakken.

Pluspunten

  • zeer krachtig met het opzuigen

Minpunten

  • Maakt iets te veel decibellen ( lawaai)
  • stekkersnoer iets te kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer