Bosch BGL8522 - Reviews

Best Reviewed feb 2018 Bosch BGL8522
Best Reviewed - februari 2018
Specificaties
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Type/soort
stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 236 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8522 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

corry 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch stofzuigerBGL8522

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

8,0
geweldige zuigkracht en een lekker lang snoer leuke kleur.
dat is wat ik wil melden. groetjes corry

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Creemers 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger BGL8522

Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Mooie wendbare licht bestuurbare stofzuiger en licht van gewicht met allerlei attributen. Het 15 meter lange snoer is zeer handig. Aparte stevige borstels voor parket en tapijtvloer. Flinke zuigkracht, zeer energiezuinig (AAAA). Handgreep slang prettig. Geen straaljager-geluid, buren horen niks.

Pluspunten

  • lange snoer
  • energiezuinig en prettig stofzuiggeluid
  • lange snoer schiet probleemloos terug

Minpunten

  • zuigkracht op losliggend tapijt/mat erg krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Door het extra handvat is de stofzuiger ergonomisch fijn. Hij zuigt goed, zeker met een huisdier.
Een lang snoer is handig want dan kan je even doorgaan. Verder maakt hij weinig geluid. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Charmante krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Ik was voor ons grote huis en grote huishouden op zoek naar een krachtige, grotere stofzuiger met een stille motor.
Dat is absoluut gelukt, hij ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Pluspunten

  • Grotere stofzak
  • Goede filtering
  • Mooi uiterlijk
  • Verschillende mondstukken
  • Vrij stil

Minpunten

  • Nieuwe HEPA filters zijn aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. van Son 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

10,0
Vandaag de BGL8522 stofzuiger gekocht voor ons nieuwe huis. Ontzettend blij met deze stofzuiger. Met name het lange snoer van15 meter is ideaal tijdens het stofzuigen. Je hoeft elke keer per ruimte een nieuw stopcontact te gebruiken. Het stofzuigerhandvat ligt goed in de hand en maakt elke handbeweging tijdens het stofzuigen erg gemakkelijk. De stofzuiger rolt mooi achter je aan door de vier soepele zwenkwieltjes en de stootbumpers houden je wanden, kozijnen en plinten krasvrij. Daarnaast doet de stofzuiger zijn werk ook nog eens met gemak. Op het hoogste toerental is de stofzuiger niet zo stil als ik had verwacht, maar bij een lager toerental is de motor een stuk stiller en zuigt nog steeds goed. Conclusie: een perfecte stofzuiger voor een mooie prijs! Super blij mee!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Rolt goed en soepel achter je aan
  • Goed handteerbare stang
  • Goede zuigkracht bij lage toeren

Minpunten

  • Niet zo stil als verwacht op hoogste toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design/goede stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

10,0
Prachtige kleur blauw, 15 m snoer, goed handvat om mee te zuigen heel stabiel, mooi slank, zwemt heel makkelijk, maakt weinig geluid en supersnel geleverd. Prachtig apparaat, blij mee!

Pluspunten

  • Design
  • Weinig geluid
  • Lang snoer
  • Kleur
  • Fijn handvat

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdie 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Echt stil en geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Bij de mediamarkt gekocht in de aanbieding voor 191 euro en nog 20 euro terug van Bosch. De stofzuiger is wat aan de grote kant. Maar dat is ook meteen het enige negatieve puntje. Het snoer van 15 meter is heerlijk. Niet steeds van stopcontact wisselen... De zuigkracht is fantastisch. Op de laagste stand zuigt ie zelfs geweldig. Verder volgt ie goed door de 4 zwenkwieltjes en heeft ie een verstevigde buis. Tot slot schijnt ie ook zeer zuinig in gebruik te zijn maar dat moeten we nog ondervinden. Dikke aanrader!

Pluspunten

  • Lang snoer van 15 meter
  • Stevige slang
  • Superzuigkracht
  • Handig inrolsysteem snoer
  • Stil

Minpunten

  • Groot apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 15-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Wendbaar, lang snoer en super krachtig. Zeker met hondenharen een absolute aanrader. De prijs kwaliteit verhouding is daarbij ook nog uitstekend

Pluspunten

  • krachtige motor
  • lang snoer
  • wendbaar

Minpunten

  • haren blijven aan borstel hangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P. van Leerdam 14-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

8,0
Heel fijne stofzuiger. Zuigt krachtig en rijdt soepel. Goede wendbaarheid. Ben zeer tevreden!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Woltinge 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Stofzuiger BGL8522

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

10,0
Degelijke, en luxe stofzuiger. Lange snoer is ook geweldig. De kleur is mooi, trekt makkelijk achter je aan ook de rubberen stootring is veilig .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch BGL8522 Ingenius 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lang snoer, goede zuigkracht, loopt goed met je mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Zeer fijne stofzuiger, heeft heel lang snoer (15 meter) zodat je niet van stopcontact hoeft te wisselen en diverse ruimtes in 1x door kan zuigen. Loopt/rijdt gemakkelijk achter je aan. Heeft stootbumper en heeft een zeer sterke zuigkracht die ook nog regelbaar is.

Pluspunten

  • lang snoer
  • goede en regelbare zuigkracht
  • stootbumper
  • volgt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mamalou 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Zeer goede stofzuiger met een goede krachtige zuigkracht. Ook ideaal zijn de verschillen de voeten die erbij zitten voor zowel vloerbedekking als laminaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ingenieuze stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe stofzuiger bij de plaatselijke dealer viel de Bosch In'genius meteen op, omdat hij op alle vitale kenmerken een A-score had. Fantastische zuigkracht op alle ondergronden. Bovendien heeft dit apparaat een grote actieradius met z'n 15 meter reikwijdte, zodat je op één verdieping niet van stopcontact hoeft te wisselen. Omdat ik boven de twee meter groot ben, is de extra lange (verstelbare) steel heel praktisch. Zo kan ik rechtopstaand de stofzuigklus klaren.
Fantastisch product!

Pluspunten

  • extra lang snoer
  • 4 zwenkwielen
  • handgreep
  • in lengte verstelbare steel
  • zuigkracht

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

8,0
Prima prijs / kwaliteit verhouding, het apparaat maakt niet te veel lawaai en is super gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • 15 meter kabel
  • goed resultaat op harde vloeren en tapijt

Minpunten

  • heb ik niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.de Vetter 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8522 stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger voor een redelijke prijs. Mijnbelangrijkste beweegredenen om voor deze stofzuiger te kiezen was het extreem lange snoer (ivm onze grote woonkamer) en het lage geluidsniveau van 72DB.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • lage geluidsniveau

Minpunten

  • wellicht de prijs, maar Bosch gaf 10% korting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anuschka 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger Bosch pro Ingenius

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Mooie stofzuiger met goede zuigkracht. Zowel fijn op harder vloeren als op tapijt. Zuigt super. Kleur is mooi, niet te zwaar. Handig dat er 2 stofzuigerkoppen bij zitten.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • goed voor hgader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jindie de Koning 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

10,0
Fijne degelijke stofzuiger, goede zuigkracht en makkelijk te bedienen. Mooie kleur.
Goed op te bergen.Geen krassen op de tegels en houtenvloer.
De snoer is idd 15 meter, erg praktisch. Niet tijdens het stofzuiger elke keer weer de stekker in een ander stopcontact stoppen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht, bijna geruisloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Een vrij compact, lichtgewichte stofzuiger, waar je het hele huis mee kunt zuigen en gebruik kunt maken van 1 stopcontact. Leuk design, waar je voor je plezier mee aan de gang gaat en nog goed zijn werk doet ook! :)

Pluspunten

  • Ruikt niet naar stof
  • Weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr Pater 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helemaal happy!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
het voelt alsof ik een nieuwe auto heb, nl mooie vormgeving, mooie kleur, heerlijk lang snoer wat turbo oprolt en prima zwenkbaarheid, kortom ik ben happy! o ja en het extra handvat op de steel is super handig.

Pluspunten

  • vormgeving
  • wendbaarheid
  • lange snoer
  • retro look van de slang
  • handvat op de steel

Minpunten

  • verwisselen onderdelen gaat wat stroef

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel stofzuiger voor je geld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger gekozen om de volgende kwaliteiten.

geluid niveau relatief laag in combinatie met zuigkracht.

Pluspunten

  • Schone uitblaas lucht( in verband met allergie).
  • geluid niveau laag in combinatie met zuigkracht.
  • Goede kwaliteit slang.
  • Lang snoer.
  • Grote stof opvang capaciteit.

Minpunten

  • hulpstukken niet in de stofzuiger opgeborgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews