Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Bosch BGL8522 blauw, zilver

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Stofzuigers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 304 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8522 blauw, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

corry 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch stofzuigerBGL8522

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

8,0
geweldige zuigkracht en een lekker lang snoer leuke kleur.
dat is wat ik wil melden. groetjes corry

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

B. Creemers 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger BGL8522

Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Mooie wendbare licht bestuurbare stofzuiger en licht van gewicht met allerlei attributen. Het 15 meter lange snoer is zeer handig. Aparte stevige borstels voor parket en tapijtvloer. Flinke zuigkracht, zeer energiezuinig (AAAA). Handgreep slang prettig. Geen straaljager-geluid, buren horen niks.

Pluspunten

  • lange snoer
  • energiezuinig en prettig stofzuiggeluid
  • lange snoer schiet probleemloos terug

Minpunten

  • zuigkracht op losliggend tapijt/mat erg krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Door het extra handvat is de stofzuiger ergonomisch fijn. Hij zuigt goed, zeker met een huisdier.
Een lang snoer is handig want dan kan je even doorgaan. Verder maakt hij weinig geluid. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Charmante krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Ik was voor ons grote huis en grote huishouden op zoek naar een krachtige, grotere stofzuiger met een stille motor.
Dat is absoluut gelukt, hij ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Pluspunten

  • Grotere stofzak
  • Goede filtering
  • Mooi uiterlijk
  • Verschillende mondstukken
  • Vrij stil

Minpunten

  • Nieuwe HEPA filters zijn aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. van Son 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

10,0
Vandaag de BGL8522 stofzuiger gekocht voor ons nieuwe huis. Ontzettend blij met deze stofzuiger. Met name het lange snoer van15 meter is ideaal tijdens het stofzuigen. Je hoeft elke keer per ruimte een nieuw stopcontact te gebruiken. Het stofzuigerhandvat ligt goed in de hand en maakt elke handbeweging tijdens het stofzuigen erg gemakkelijk. De stofzuiger rolt mooi achter je aan door de vier soepele zwenkwieltjes en de stootbumpers houden je wanden, kozijnen en plinten krasvrij. Daarnaast doet de stofzuiger zijn werk ook nog eens met gemak. Op het hoogste toerental is de stofzuiger niet zo stil als ik had verwacht, maar bij een lager toerental is de motor een stuk stiller en zuigt nog steeds goed. Conclusie: een perfecte stofzuiger voor een mooie prijs! Super blij mee!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Rolt goed en soepel achter je aan
  • Goed handteerbare stang
  • Goede zuigkracht bij lage toeren

Minpunten

  • Niet zo stil als verwacht op hoogste toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 21-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design/goede stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

10,0
Prachtige kleur blauw, 15 m snoer, goed handvat om mee te zuigen heel stabiel, mooi slank, zwemt heel makkelijk, maakt weinig geluid en supersnel geleverd. Prachtig apparaat, blij mee!

Pluspunten

  • Design
  • Weinig geluid
  • Lang snoer
  • Kleur
  • Fijn handvat

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdie 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Echt stil en geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Bij de mediamarkt gekocht in de aanbieding voor 191 euro en nog 20 euro terug van Bosch. De stofzuiger is wat aan de grote kant. Maar dat is ook meteen het enige negatieve puntje. Het snoer van 15 meter is heerlijk. Niet steeds van stopcontact wisselen... De zuigkracht is fantastisch. Op de laagste stand zuigt ie zelfs geweldig. Verder volgt ie goed door de 4 zwenkwieltjes en heeft ie een verstevigde buis. Tot slot schijnt ie ook zeer zuinig in gebruik te zijn maar dat moeten we nog ondervinden. Dikke aanrader!

Pluspunten

  • Lang snoer van 15 meter
  • Stevige slang
  • Superzuigkracht
  • Handig inrolsysteem snoer
  • Stil

Minpunten

  • Groot apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 21-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Simpel in elkaar te zetten (zelfs voor iemand met 2 linkerhanden) Goede zuigkracht en verbazingwekkend stil. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Berrina 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht en rustig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Ik wil graag een degelijke stofzuiger met goede zuigkracht en zo rustig mogelijk. Deze Stofzuiger heeft het beide. Goede kwaliteit. Hij heeft een heel lang snoer waardoor je in 1 keer een groot oppervlak kan zuigen. Hij levert prima werk. Een verademing na mijn vorige stofzuiger!

Pluspunten

  • rustig
  • goede zuigkracht
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Victor 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wendbaar en degelijk

Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Na onze laatste stofzakloze stofzuiger van Philips waren we echt toe aan een goede stofzuiger. Na een korte zoektocht kwamen we uit op deze Bosch stofzuiger. En ik moet zeggen wat een topper! Degelijk, krachtig, stil en vooral zeer wendbaar. En de snoerlengte is zo fijn. Al met al geen spijt. Hadden we veel eerder moeten doen, een paar tientjes meer uitgeven.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Degelijk
  • Snoerlengte
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

paul 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

uitstekende stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

8,0
ZEER KRACHTIGE ZUIGER, LANG SNOER en rijdt gemakkelijk
snoer gaat snel en goed terug
Hondenharen vliegen van de vloer af!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • voldoende accessoires

Minpunten

  • geluid
  • accessoires niet in apparaat maar los

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arno 08-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Zeer goede stofzuiger met accessoires, is niet zwaar en zuigt zeer goed! Ziet er ook nog eens goed uit, en rijdt goed mee met de 4 zwenkwielen. Nu met tijdelijke cashback actie niet duur!

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Lange stroomkabel
  • Ziet er goed uit
  • Maakt niet teveel herrie

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel L 03-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
In vergelijking met z'n voorganger (ook een Bosch) een geweldig apparaat. Zuigt werkelijk als een tierelier en produceert amper geluid.

Pluspunten

  • Geweldige zuigkracht
  • Laag energieverbruik
  • Weinig geluid
  • Kan elke verdieping vanuit één stopcontact zuigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H.C.M. van Engelen 30-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger BGL8522

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Sterke zuigkracht prettig in gebruik lang snoer daardoor gemakkelijk 1 stopcontact voldoet in de ruimte en veel hulpstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W. 30-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille, goedwerkende stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

8,0
Zeer stil, lang snoer, wendbaar. Ik heb bewust gekozen voor de tweede keer voor een Bosch stofzuiger.
Kleine minpuntjes : slang is nogal lomp, dik en onbuigzaam. En de stang is moeilijk van handvat los te maken. maar in ieder geval liever moeilijk dan dat hij telkens vanzelf los raakt. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjon 29-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger, lang snoer

Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Oude stofzuiger kapot, dus op zoek naar een nieuwe. Getwijfeld tussen met en zonder snoer. Uiteindelijk gekozen voor deze stofzuiger met zeer lang snoer. Heel fijn, want kan makkelijk de hele verdieping stofzuigen zonder wisselen van stopcontact. Zuigvermogen goed.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Zuigvermogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top-stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

10,0
super product " zeer stil en zuigt super goed , ook bij lagere toeren...ook super handig in gebruik door het lange snoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JenBRvs 27-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie machine, en met een lang snoer voor een goed bereik.

Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
het is een geluidsarme stofzuiger met de benodigde toebehoren zoals een parket opzetstuk. Tevens een lange snoer voor een groot bereik. Top apparaat.

Pluspunten

  • lang snoer
  • parket opzetstuk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Uitstekende stofzuiger 26-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Fraaie vormgeving, uitstekende zuigkracht en een slang die niet voortdurend in de knoop gaat. Kortom, met een stofzuiger van Bosch zuig je er weer jaren op los.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

janezw 25-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stille stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8522 blauw, zilver

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat dit een compacte, stille en met een uitstekende zuigkracht voorziene stofzuiger is. Een apparaat die je alle dagen gebruikt moet wel aan mijn strenge eisen voldoen, dus lang gezocht en dus gevonden in deze Bosch en die ook nog eens scherp geprijsd is. TOP product

Pluspunten

  • uitstekende zuigkracht
  • stil
  • lang snoer

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews