Bosch BGL8522 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 51 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maria 27-05-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door het extra handvat is de stofzuiger ergonomisch fijn. Hij zuigt goed, zeker met een huisdier.
Een lang snoer is handig want dan kan je even doorgaan. Verder maakt hij weinig geluid. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emmy 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mijn ideale stofzuiger makkelijk in gebruik fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lang snoer, Snel wendbaar, Lange uitschuifbare zuigstang ideaal voor langere mensen, Krachtige moter licht van gewicht. Kortom een fijn apparaat!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Wendbaar
  • Licht in gewicht
  • Goede zuigkracht
  • Lange uitschuifbare zuigstang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margarita 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch BGL8522

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Very satisfied with our new Bosch BGL8522. Makes vacuuming much smoother and quicker, while of course being an A energy class vacuum cleaner. The long cord is very convenient and the whole 'ingenius' line is certainly significantly quieter than your average vacuum cleaner. Would definitely recommend it.

Pluspunten

  • suction
  • easy navigation
  • cord length
  • sound

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerommeke 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

stofzuiger

Algemene score

8,0
Super stofzuiger!! Ongelofelijke zuigkracht en zooooo stil. Zo een zuigkracht dat ik de KAT kwijt ben geraakt !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evlin 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit product is erg handig in gebruik en door de ontworpen wieltjes blijft het niet achter spullen vaststaan. Hij maakt ook nauwelijks geluid en het komt inclusief verschillende mondstukken. Zuigkracht is ook erg goed! Een top product!

Pluspunten

  • Bereik
  • Zuigkracht
  • Diverse mondstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 24-06-2017 Product paar weken in bezit

Zacht geluid, lange steel

Algemene score

10,0
Zeer fijne stofzuiger die bijna geen geluid maakt en toch een goede zuigkracht heeft. De steel kun je langer maken wat fijner is voor je rug! Stofzuiger heeft ook een heel lang snoer; praktisch dus.

Pluspunten

  • maakt weinig geluid
  • goede zuigkracht
  • lange steel
  • lang snoer

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 22-06-2017 Product paar weken in bezit

type moet zijn BGL8SIL3 €30 retour

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het apparaat is super stil en heeft een uitstekende zuigkracht ik kan hem van harte aanbevelen vormgeving ook super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

15-06-2017 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

4x A en zuigkracht top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb hem net maar ben afgegaan op de revieuws.
Is inderdaad met grote zuigkracht en vooral het lange aansluitsnoer is super handig.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lang aansluitsnoer
  • Uitwasbare Hepafilter
  • Grote stofzak

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sweety 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne soepele stofzuiger Draait makkelijk mee, goeie lange stang, lang snoer snel voor een degelijke stofzuiger.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Lang stang

Minpunten

  • Veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Yvonne 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch Stofzuiger BGL8522

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige stofzuiger. Beneden harde vloeren en boven vloerbedekking. Ik dacht even hij trekt de vloerbedekking van de grond. Ik moet met 2 voeten op de mat staan om hem te kunnen stof zuigen. Verder is de stofzuiger gemakkelijk te tillen en is het 15 meter lange snoer ook erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 09-06-2017 Product paar weken in bezit

goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
heb deze stofzuiger gekocht en ben er echt super blij mee. maakt niet zoveel lawaai als mijn oude stofzuiger en is een goede en krachtige stofzuiger ook voor hoog polig tapijt :-) echt een stofzuiger om aan te raden

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • niet duur voor een goede stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Huijskes 09-06-2017

bosch in-genius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
allereerst de naamsbekendheid, verder het gebruiksgemak. Het geringe geluid doet wonderen, maar ook de lengte van het snoer is een uitkomst, zeker voor een gelijkvloerse woning

Pluspunten

  • geluidloos
  • lang snoer

Minpunten

  • hebben nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Schoon zonder schijn 07-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling en prima prestatie

Algemene score

8,0
Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid . Sterke zuigkracht en prima accessoires. Zuinig in gebruik wat op lange termijn een sterk plus is.

Pluspunten

  • doet wat het beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dichterbij Schilderwerken 07-06-2017 Product paar weken in bezit

een beest van een stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een zeer krachtige alles stofzuiger
mijn motivatie was om een betere stofzuiger te vinden dan mijn bouwstofzuiger van Festool (36l) (4 x zo duur)
en dat is gelukt

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk in te stellen
  • lang snoer

Minpunten

  • je moet het zelf doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monika 06-06-2017 Product paar dagen in bezit

verrassing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
best toestel voor slechts 250E, die maakt weinig lawaai en zuig heel goed. hij heeft goed wieltjes, dus rijdt hij zo makkelijk achter me.

Pluspunten

  • stilte
  • krachtig
  • lang stroomkabel

Minpunten

  • mag hij goedkoper zijn ;p

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ellen 06-06-2017 Product paar dagen in bezit

super zuigkracht

Algemene score

8,0
fijn om met een lang snoer te kunnen werken ,super zuigkracht op gladde vloer
op kleed iets minder maar als nog prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J van Schaik 05-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekende stofzuiger, stil en krachtig, die op elke ondergrond uitstekend presteert. Met 15 m snoer, da's ook fijn!
Overzichtelijke bediening en prima hulpstukken. Terecht een stofzuiger die op alle criteria, inclusief energieverbruik, een A scoort.
De enige 'min' die ik ervaar is dat hij niet heel compact is.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig en doelmatig op elke ondergrond

Minpunten

  • compactheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Akalay 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtige, stille stofzuiger

Algemene score

9,0
Net een paar dagen deze fijne stofzuiger in huis met alles erop en eraan. Hij ziet er solide uit en is stil en krachtig.

Pluspunten

  • Krachtig en stil
  • lange snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Super zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekend voor onze laminaatvloer en het kleed, zeer tevreden hoewel pas in gebruik, aanrader. Goede tekst en uitleg gekregen van de verkoper die ons wees op de zeer goede resultaten voor onze vloer(bedekking).

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Vreeling 30-05-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekende stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige stofzuiger die gemakkelijk en goed zijn werk doet. Elegant apparaat, stil, energiezuinig, grote stofzak en goede zuigkracht. En een heel lang snoer (12m) voor een grote actieradius!

Pluspunten

  • Geluid
  • Zuigkracht
  • Actieradius 15m
  • Automatische aanpassing zuigkracht
  • Elegant uiterlijk

Minpunten

  • tikkeltje aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews