Bosch BGL8522 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 97 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ferdie 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Echt stil en geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij de mediamarkt gekocht in de aanbieding voor 191 euro en nog 20 euro terug van Bosch. De stofzuiger is wat aan de grote kant. Maar dat is ook meteen het enige negatieve puntje. Het snoer van 15 meter is heerlijk. Niet steeds van stopcontact wisselen... De zuigkracht is fantastisch. Op de laagste stand zuigt ie zelfs geweldig. Verder volgt ie goed door de 4 zwenkwieltjes en heeft ie een verstevigde buis. Tot slot schijnt ie ook zeer zuinig in gebruik te zijn maar dat moeten we nog ondervinden. Dikke aanrader!

Pluspunten

  • Lang snoer van 15 meter
  • Stevige slang
  • Superzuigkracht
  • Handig inrolsysteem snoer
  • Stil

Minpunten

  • Groot apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Creemers 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger BGL8522

Algemene score

9,0
Mooie wendbare licht bestuurbare stofzuiger en licht van gewicht met allerlei attributen. Het 15 meter lange snoer is zeer handig. Aparte stevige borstels voor parket en tapijtvloer. Flinke zuigkracht, zeer energiezuinig (AAAA). Handgreep slang prettig. Geen straaljager-geluid, buren horen niks.

Pluspunten

  • lange snoer
  • energiezuinig en prettig stofzuiggeluid
  • lange snoer schiet probleemloos terug

Minpunten

  • zuigkracht op losliggend tapijt/mat erg krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door het extra handvat is de stofzuiger ergonomisch fijn. Hij zuigt goed, zeker met een huisdier.
Een lang snoer is handig want dan kan je even doorgaan. Verder maakt hij weinig geluid. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SEP 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor. Stil. Lange stofzuigerslang.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne stofzuiger. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb niet eerder een stofzuiger gehad die zo krachtig en stil is. Een lange stofzuigerslang.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

JoopF 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Minder geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als het geluidsvolume (zeer laag) omgekeerd evenredig is met de zuigkracht op elke ondergrond dan ben ik een zeer tevreden klant

Pluspunten

  • geluidsvolume
  • zuigkracht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruikers 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De perfecte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort stofzuig ik met de Bosch Ingenius. Vooraf had ik mijn twijfels of de 700 watt vermogen wel voldoende zou zijn. Daar kan ik echt op terugkomen, deze stofzuiger zuigt als een tierelier! Perfect is ook het lange snoer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super stofzuiger

Algemene score

9,0
super stofzuiger
zeer zuinig in stroom
zuigt als een tierelier
en nette service in de winkel lunenburg in nuland

Pluspunten

  • zuinig
  • geluidsarm
  • zuigt perfect

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima, goed wendbare, vrij stille ( hoe stil kan een stofzuiger zijn) stofzuiger. Prima harde vloeren borstel en overige accessoires. Lekker grote stofzak die overal verkrijgbaar is. Ja hij is wat duurder, maar hopelijk gaat die dan ook lang mee.
De stofzuiger heeft een normale maat, en is niet te zwaar, gewoon prima.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Goede accesoires
  • Lekker wendbaar

Minpunten

  • Vrij duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Smeets 02-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

lang snoer, stoffen slang, weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger gekocht na advies van de verkoper en we zijn niet teleurgesteld. Elektriciteitssnoer van 15 meter aanwezig waardoor je in de woning een behoorlijke actieradius hebt. Bovendien is stofzuiger voorzien van textiel zuigslang en stevige zuigstang. Stofzuiger maakt in verhouding weinig lawaai en is energie zuinig (label A).

Pluspunten

  • lang snoer
  • textiel zuigslang

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een gebruiksvoorwerp, dus het uiterlijk is niet zo heel belangrijk, maar deze stofzuiger ziet er ook nog eens echt mooi uit en is fluisterstil.

Pluspunten

  • stil
  • mooie kleir en vormgeving
  • grappig: geruite slang
  • materiaal slang is zacht en soepel.
  • 15 m snoer, in 1 x een hele etage stofzuigen

Minpunten

  • echt niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 30-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede krachtige zuiger !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goede krachtige zuiger en geluids arm.
Het 15 meter lange snoer is ideaal.
Alleen jammer dat de opzet stukken niet in de zuiger opgeborgen kunnen worden, maar aan de steek vast geklikt dient te worden. Al met al een zeer goede zuiger!

Pluspunten

  • Krachtige zuiger
  • Lang snoer (15 meter)
  • Geluids arm
  • Stevige flexibele slang

Minpunten

  • de hulpstukken kunnen niet in de zuiger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Brouwer 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al lang op zoek naar een stofzuiger met echt goede zuigkracht. Wij zijn een gezin met 2 kinderen en 2 huisdieren. Hiervoor had ik een Philips, die kreeg van mij een dikke onvoldoende, daarvoor had ik een Miele, die kreeg een 7. Maar deze Bosch krijgt een dikke 9!! Fijn in gebruik, lengte snoer goed, zuinig, stil, zuigkracht regelbaar. Kortom top!

Pluspunten

  • Zuigkracht (regelbaar)
  • Lengte snoer
  • Stil
  • Zuinig
  • Geschikt voor harde vloeren en tapijt

Minpunten

  • 2 in 1 mondstuk, parketborstel apart
  • Niet zakloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

van lier 26-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed en compact draai en bediening mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede kwaliteit zuigkracht ,slang en stang zeer goed ,en leuk model
en een betrouwbaar merk optimaal in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rients 16-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch BGL8522

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect product, Doet wat men belooft. Zuigt uitstekend, ook op onze harde vleor. Geluid is echt veel minder dan van al onze vorige stofzuigers. Een aanwinst

Pluspunten

  • geluid
  • zuigkracht
  • vormgeving

Minpunten

  • niet heel licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Tiel 06-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat een verschil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds ruim een week in het bezit van de Bosch BGL8522, wat een verschil t.o.v. de oude stofzuiger (een Miele) Lekker stil en er blijft geen kruimeltje liggen bij het zuigen van de plavuizen, op de vloerbedekking volstaat halve kracht omdat er anders geen beweging in de steel te krijgen is. Een ander postief punt is het lange snoer waadoor we in ;e;en keer de hele verdieping kunnen zuigen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuigkracht
  • Lange snoer

Minpunten

  • de losse onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sabine 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede stevige stofzuiger, goede zuigkracht en mooi lang snoer. Makkelijk mee te trekken, alleen is de voet aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edith 02-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben dit apparaat gekozen vanwege de beloofde zuigkracht bij ons tapijt. Het valt niet mee om een tapijtzuiger te vinden. Bij de eerste keer proberen bleek hij dat goed te kunnen. Op gladder ondergrond en dan m.n. los liggend linoleum moet de andere borstel gebruikt worden want zelfs in de minimale modus komt dit linoleum omhoog. at is wat lastig vandaar geen 10. Verder een prima apparaat wat voldoet aan onze wensen.

Pluspunten

  • zuigkracht

Minpunten

  • eventueel verwisselen zuigmond

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Windmuller 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De zuigkracht van deze stofzuiger is boven verwachting! Zelfs als je de zuigkracht in het midden zet.

Pluspunten

  • Grote bereik door lang netsnoer
  • Nylon slang steviger en prettiger
  • (Minder) maar veel hulpstukken door click-systeem
  • Bevestiging voor hulpstukken op de buis
  • Goed wendbaar

Minpunten

  • Kan niet direct een minpunt ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Charlie 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil, schoon, krachtig en fraai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldig product, zuigt naar mijn mening als beste tov de andere Bosch stofzuigers. 4xA in alle categorieën.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon (luchtfilter)

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige stofzuiger . Lekker lang snoer

Algemene score

9,0
Mijn oude Bosch heeft het na 18 (!) jaar begeven. Dat mag dan ook van mij, na zoveel jaren trouwe dienst.
Hoewel ik er niet van uit ga dat de hedendaagse stofzuigers net zo lang meegaan als mijn oudje, heb ik toch heel veel vertrouwen in het merk 'Bosch'. Dus: weer een Bosch gekocht.
En wel de Bosch BLG 8522 . Belangrijk is voor mij: een Hepa filter (vanwege mijn allergie), een grote stofzak (minder verwisselen) en een heerlijk lang snoer van max. 15 (!) meter. De stofzuiger is niet zwaar en gemakkelijk aan het handvat de trap op te dragen dragen .
Én energielabel AAAA (4x!!)
Dit is het enige type stofzuiger met het label A voor tapijtbzuigen dat ik heb kunnen vinden. En voor mijn allergie is vooral het tapijt goed schoon kunnen houden erg belangrijk.
Ik ben erg blij dat ik deze heb gekozen. Ik heb hem nog geen week in gebruik maar hij voldoet aan al mijn verwachtingen.
Hoe lang hij meegaat? Ik ga er van uit dat hij nog jaren als hulp in mijn huishouden dienst doet.
Hij krijgt van mij :***** (5)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews