Bosch BGL8522 - Reviews

Specificaties
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Type/soort
stofzuiger
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 140 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

corry 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch stofzuigerBGL8522

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
geweldige zuigkracht en een lekker lang snoer leuke kleur.
dat is wat ik wil melden. groetjes corry

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ferdie 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Echt stil en geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij de mediamarkt gekocht in de aanbieding voor 191 euro en nog 20 euro terug van Bosch. De stofzuiger is wat aan de grote kant. Maar dat is ook meteen het enige negatieve puntje. Het snoer van 15 meter is heerlijk. Niet steeds van stopcontact wisselen... De zuigkracht is fantastisch. Op de laagste stand zuigt ie zelfs geweldig. Verder volgt ie goed door de 4 zwenkwieltjes en heeft ie een verstevigde buis. Tot slot schijnt ie ook zeer zuinig in gebruik te zijn maar dat moeten we nog ondervinden. Dikke aanrader!

Pluspunten

  • Lang snoer van 15 meter
  • Stevige slang
  • Superzuigkracht
  • Handig inrolsysteem snoer
  • Stil

Minpunten

  • Groot apparaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Creemers 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger BGL8522

Algemene score

9,0
Mooie wendbare licht bestuurbare stofzuiger en licht van gewicht met allerlei attributen. Het 15 meter lange snoer is zeer handig. Aparte stevige borstels voor parket en tapijtvloer. Flinke zuigkracht, zeer energiezuinig (AAAA). Handgreep slang prettig. Geen straaljager-geluid, buren horen niks.

Pluspunten

  • lange snoer
  • energiezuinig en prettig stofzuiggeluid
  • lange snoer schiet probleemloos terug

Minpunten

  • zuigkracht op losliggend tapijt/mat erg krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door het extra handvat is de stofzuiger ergonomisch fijn. Hij zuigt goed, zeker met een huisdier.
Een lang snoer is handig want dan kan je even doorgaan. Verder maakt hij weinig geluid. Een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paul oomen 20-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onlangs de Bosch BGL 8522 stofzuiger gekocht bij de Makro in Nijmegen. Nadat we goed zijn geïnformeerd door het personeel van de Makro, besloten we voor deze stofzuiger te kiezen. Hij is alle opzichten perfect, deze stabiele stofzuiger heeft een lang snoer, goede zuigkracht en een ergonomische handgreep dat maakt deze stofzuiger tot een gebruiksvriendelijk, duurzaam en betrouwbaar product.

Pluspunten

  • lang snoer
  • allergie filter uitwasbaar
  • instelbare zuigkracht
  • heeft een hoogste score op alle fronten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariët 11-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger voor verschillende ondergronden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger bevalt goed, 15 meter snoer ideaal om de trap van zolder tot beneden in 1 keer te stof te zuigen. Fijne slang en hulpstukken zijn makkelijk te verwisselen.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Goede zuigkracht voor verschillende ondergronden
  • Extra verlenger van stang stofzuiger is top

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DdH 11-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hallo, de stofzuiger van Bosch was voor mij wat aan de prijzige kant, maar ik wilde ook kwaliteit in zuigkracht en materialen. Bij de Media Markt hebben ze gigantisch veel keuze. De zuigkracht van de Bosch stofzuiger is goed en heeft een 11 mtr. bereikvermogen, erg handig. Je voelt en ervaart dat het materiaal veel sterker is en niet van het soort plastic wat geen stoot(je) kan hebben. Goede zwenkwieltjes en de hulpstukken zijn prima om mee te werken. Gelukkig is het geluid van de zuiger niet te hard.

Pluspunten

  • 11 mtr. bereik
  • stevig materiaal
  • goede zwenkwieltjes
  • goede zuigkracht met niet teveel geluid
  • genoeg handige hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.van Roekel 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger Bosch BLG 8522

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger gekocht om op vloerbedekking te zuigen.
Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.
Stofzuiger maakt weinig geluid.
Stofzuiger is niet te zwaar om op te tillen.

Pluspunten

  • Lang snoer 15 meter
  • Laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weet niet de betekenis van dit woord 23-01-2018
  • Product getest

lang snoer van 15m.

Algemene score

5,0
Ik heb het product teruggegeven want ik kan de buizen niet in en uit elkaar halen. In mijn handen heb ik als oudere , met nog behoorlijk kracht in mijn handen, tòch niet meer de kracht om dit stugge materiaal in te drukken . Bij de Philipsmachine bv. is het systeem anders en is dat geen probleem. Helaas heb ik toch voorrijkosten moeten betalen .

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Kats 18-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege de zuigprestaties
Voldoet tot nu toe prima
Levering snel geregeld via stofzuiger-voordeel.nl
Bedrijf zeer behulpzaam bij het invullen van de documenten voor de Bosch refund aktie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jelle 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger, goed te regelen en ik viel absoluut voor de kleur.
Zowel op de zaak als thuis, lekker zuigen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Beek 15-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige stofzuiger voor zowel gladde vloeren als beklede vloer. Je moet de capaciteit echt lager zetten om het vloerkleed niet op te zuigen. De stofzuiger maakt wel meer geluid dan onze vorige stofzuiger.

Pluspunten

  • Grote zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Volume

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Remco 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt stil en ruim bereik door lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als je deze stofzuiger vol aanzet denk je eerst dat deze maar op halve toeren draait. Dan blijkt dat hij heel goed zuigt maar gewoon veel stiller is dan andere stofzuigers. Neem dan de lengte van het snoer (15m) zodat je zonder steeds stopcontact te wisselen een grote afstand in 1x kunt bereiken.

Pluspunten

  • Echt stil
  • Lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terzano 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot zuigvermogen, maar goed controleerbaar, fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De eerste ervaringen zijn een genot. Of je nou op tegels, tapijten of houten vloeren zuigt, alles wordt heel goed opgezogen. Door de knop bovenop kun je makkelijk het zuigvermogen aanpassen. Is ook wel nodig, want bij instellen op relatief laag zuigvermogen voldoet het al voor licht vuile vloeren. Tja, simpelweg geweldige aanschaf en resultaat!

Pluspunten

  • zuigvermogen
  • lengte snoer
  • lichte constructie goed te dragen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Langelaan 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze stofzuiger gekocht omdat we verhuisd zijn naar een appartement. Ons is verteld dat deze Bosch stofzuiger geruisloos is. Geheel geruisloos kan niet maar deze is wel zeer stil. Zoals wordt gezegd kunnen we op elk willekeurig moment stofzuigen zonder dat de andere bewoners, mochten zij het al horen, er last van zouden hebben. De beste aankoop sedert jaren. Ook gemakkelijk is dat deze stofzuiger een lengte kan zuigen van 15 meter. Ook dit heeft zijn voordeel dat niet regelmatig naar een ander stopcontact gegaan moet worden. Perfect! Het apparaat is zijn prijs dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Vrijwel geruisloos
  • Lange lengte snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadja 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede stofzuiger, zeer goede zuigkracht, zuigt ook tussen de naden bij parket, wat erg fijn is. Stevig, niet al te zwaar, maar zwaar genoeg dat hij niet omkiept tijdens het zuigen. Fijn dat er zogenaamde bumpers op de stofzuiger zitten. Wij zijn er blij mee. Wb aantal decibel is dit prima te doen voor een stofzuiger. Hiervoor een stofzuiger gehad met ruim 80dB en dat is echt niet fijn. Jammer dat er geen klein borsteltje bij zit wat je op de stofzuiger kunt zetten om bijv. de bank te zuigen.

Pluspunten

  • zeer goede zuigkracht
  • lang snoer
  • stabiele stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede en stille krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Andere zakloze werkte amper meer..deze Bosch is een super aankoop. Licht in gewicht goede zuigkracht vrij stil mooi robuust ontwerp. Handig in gebruik. Lekker lang snoer!!

Pluspunten

  • Licht
  • Stil
  • Zuigt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Moontje 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterkte zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een goede stofzuiger met een lang snoer en een goede zuigkracht.
Deze stofzuiger voldoet daar uitstekend aan!
Omdat de stofzuiger 2x per dag wordt gebruikt in onze winkel is hij prima geschikt doordat hij minder geluid maakt en wij overal bij kunnen door het lange snoer. De mat bij de deur wordt door de goede zuigkracht prima schoon, en de stand staat nog niet eens op max.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • lang snoer
  • sterkte zuigkracht
  • ziet er mooi uit
  • minder geluid

Minpunten

  • ietsje groter dan normaal
  • iets zwaarder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Almajedi 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed merk bosch, Goede kwaliteit en goed product Gebruik ik het altijd met verschillende apparaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mo 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super zuig kracht

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger vind ik perfect omdat je de zuigkracht kunt regelen van zacht naar hard.hij heeft een mooi uiterlijk en lang snoer ideaal.ben er super blij mee.en 20 euro terug actie.toppie.dus prijs/kwaliteit een dikke 9

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Super zuigkracht
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Iets te dure stofzuiger zakken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews