Philips Performer Active FC8576/09 - Reviews

8,2 Lees 12 reviews
Specificaties
Vermogen
650 watt
Energielabel
A
Gemiddeld energieverbruik per jaar
27 kWh
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marco71 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger doet het prima.
is stil en stevig en doet wat hij moet doen.
heeft geen problemen met katte of honden haren, laat geen stof of andere rommel achter.

Pluspunten

  • stil
  • stevig apperaat
  • doet wat hij moet doen

Minpunten

  • hulpstuk op de stang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sabrina 02-12-2016 Product paar weken in bezit

mooie krachtige stofzuiger

Algemene score

7,0
Mooie stofzuiger, met goede zuigkracht (3 standen).
Vrij stil qua geluid.
Bumper tegen beschading van meubels en deurposten.

Enige nadeel dat de stofzuiger vrij groot en zwaar is.

Pluspunten

  • vrij stil
  • bumper tegen beschadiging meubels

Minpunten

  • zwaar
  • groot

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Bianca 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stille lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger. Licht in gewicht en goede zuigkracht. Fijn dat de zuigstang ook lekker lang is zodat lange mensen er ook ontspannen mee kunnen werken. Hij is vooral ook erg stil. Je kunt gewoon een gesprek blijven voeren. Ook fijn dat hij geschikt is voor harde vloeren en vloerbedekking. Enige minpunt is dat het snoer wat aan de korte kant is.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht
  • Veel vloeropties

Minpunten

  • Snoer is wat kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
nommie 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger, doet zijn werk!

Algemene score

8,0
Ik ben blij met deze stofzuiger, hij is lekker soepel, ik hoef geen rare manoeuvres uit te halen om overal goed bij te kunnen. Het is huis is echt schoon, er blijft geen vuil achter. Het borsteltje wat aan de stofzuiger is bevestigd is prettig, ik kan meteen de trap mee stofzuigen, enige nadeel is dat ik de stof wat aan het borsteltje kleeft alleen met mijn handen kan verwijderen Dit is dan ook het enige nadeel van deze stofzuiger

Pluspunten

  • lange stang
  • geintregeerd borsteltje
  • goede zuigkracht welke instelbaar

Minpunten

  • niet goed kunnen reinigen van borsteltje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Mike35 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede stofzuiger met prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger. Goede zuigkracht. Ik ben zelf vrij lang en lengte van de stang van de stofzuiger is ook goed. De borstel die rond de zuigstang zit en die je op elk gewenst moment kan gebruiken is erg handig. Het TriActive+ mondstuk werkt ook erg fijn. Ik vind de stofzuiger persoonlijk wel iets aan de grote kant. Maar al met al een fijne stofzuiger.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • TriActive+ mondstuk

Minpunten

  • Formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
GPGP 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima stofzuiger

Algemene score

7,0
Pluspunten: Goede zuigkracht, rijdt vlot achter je aan rechtdoor, fijn het geïntegreerde borsteltje, vrijwel geurloos, niet zo veel herrie.
Minpunten: Relatief kort snoer, stugge buis (vooral wanneer je hem zonder zuigvoet gebruikt), vrij zwaar, rijdt bochten vrij stug.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • geïntegreerd borsteltje
  • niet zo veel herrie

Minpunten

  • relatief kort snoer
  • stugge buis
  • vrij zwaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Arjan 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een goede stofzuiger.
Hij doet wat je wilt. Lang snoer en goede zuigkracht. Mooi design en leuke kleur.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Flexibel
  • Lang snoer
  • Mooi design

Minpunten

  • Iets wat zware stang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Debbiehoog 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goede stofzuiger. Heel fijn dat er een allergie filter in zit. Rijd gemakkelijk. Voldoende hulpstukken erbij. Mooie zachte stootranden.
Het zwarte stuk met de blauwe haren blijft wat slecht omhoog zitten. Dit is echter niet storend bij het gebruik van de stofzuiger. Niet geheel onbelangrijk is de energieklasse A.
Goede aankoop!

Pluspunten

  • Fijn in het gebruik
  • Allergiefilter
  • Energieklasse A

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Nellekevdh 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wendbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima stofzuiger. Voorzien van een allergiefilter, prettig! Goede prestaties (kat, kind, zand en haren van de kat). Heel fijn dat hij erg wendbaar is, maakt het stofzuigen heel gemakkelijk. Bovendien makkelijk dat er een kleine borstel aan de steel vastzit, ben je dus nooit meer kwijt.

Pluspunten

  • wendbaar
  • allergiefilter
  • instelbare stang
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • maakt iets meer lawaai dan wenselijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
simscupoftea 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de stofzuiger gisteren uitgepakt en direct het hele huis onder handen genomen. Het eerste dat me opviel was dat er geen losse opzetstukjes meer zijn. Het borsteltje voor meubels zit aan de stang vast, waardoor je deze altijd bij de hand hebt. De enige losse accessoire is het opzetstuk voor de laminaatvloer.

De stang zelf vind ik ietwat aan de korte kant. Dat vind ik wel jammer, want door mijn rugklachten is het voor mij niet verstandig om gebukt te stofzuigen. Gelukkig ben ik redelijk klein, waardoor het geen groot probleem vormt. Iets langer had wel gemogen.

De zuigkracht daarentegen is tiptop in orde. Het huis is goed schoon en alle haren van de huisdieren verdwijnen ook als sneeuw voor de zon. Een groot pluspunt!

Pluspunten

  • Huis is goed schoon
  • Geen losse opzetstukken meer
  • Rolt goed
  • Haren van huisdieren worden opgezogen

Minpunten

  • Stang is wat aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
sylvia111 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende stofzuiger met veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende stofzuiger voor een mooie prijs. De stofzuiger heeft veel zuigkracht, is heel wendbaar waardoor hij ook makkelijk in moeilijke hoeken komt. Het super handige opzetstuk verwerkt in de stang is een uitkomst. Niet eerst hoeven bukken om een opzetstuk te pakken, maar schuiven en je kunt hem gebruiken. Ook is de stang zeer geschikt voor lange mensen ( ik 1.80m) Qua geluid is de stofzuiger vrij rustig, niet overdreven veel lawaai. De borstels nemen veel vuil mee, zowel de parketborstel als de normale borstel. Hij is licht waardoor hij makkelijk een trap op te tillen is. Ook de onderhoudskit die bijgevoegd is is een pre. Makkelijk en altijd een vervangend onderdeel op voorraad. Kortom, prima stofzuiger.

Pluspunten

  • Veel zuigkracht
  • Lange stang
  • Handige opzetstukken
  • Licht
  • Onderhoudskit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Geluk1 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zuigt goed, stofzuiger zelf oogt wat goedkoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Review Philips performer active:

Als stofzuigend Philips gebruiker vond ik het uitpakken van deze stofzuiger al fijn. Ipv de opzetstukken los erbij geleverd te krijgen zitten er bij deze stofzuiger al een verwerkt in de kop en een kan je opbergen aan de stang. Hiernaast is er nog een apart mondstuk voor laminaat en tegel. Deze kan echter ook met het huidige mondstuk.
Op de stofzuiger zelf zijn drie standen te kiezen; meubels, tapijt, harde vloer. Dit is ook te kiezen op de zuig stang.

de stofzuiger stang is tot een redelijk klein formaat te maken. Stofzuiger zelf is medium qua formaat vind hem persoonlijk wel zwaar. De stofzuiger zelf is goed te manoeuvreren door het wieltje voorop.

Het zuigen met de stofzuiger gaat goed op meubels, laminaat en tegels. Vloerbedekking kan ik niet over oordelen. Aan het einde van de stofzuiger zitten kleine borsteltjes waardoor je goed bij de randjes komt.
Echt top!

Pluspunten

  • Alle applicaties zitten verwerkt op de stang
  • Aparte kop voor houten vloer
  • Verschillende standen voor andere ondergronden

Minpunten

  • Oogt wat goedkoop
  • Stofzuiger zelf is niet de lichtste

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Goed