Dyson Big Ball Parquet - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
800 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simone uit H 03-09-2017 Product paar weken in bezit

superkrachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel blij met de stofzuiger. Heel krachtig. En geen gedoe meer met stofzuigerzakken.
De stofzuigerstang van kunsstof voel wat goedkoop aan, maar dat de stang daardoor lichter is dan bij een (traditionele) metalen stang is wel weer prettig. Deze stofzuiger komt altijd weer op z'n pootjes terecht. Als het apparaat door het meeslepen tegen een deurpost of een meubel stoot valt hij weliswaar om, maar draait zichzelf weer rechtop.

Pluspunten

  • geen stofzuigerzak meer
  • gemakkelijk reinigen van de slede
  • zet zichzelf rechtop
  • gemakkelijk te dragen

Minpunten

  • kunsstof stofzuigerstang doet erg goedkoop aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Huisman 26-08-2017 Product paar dagen in bezit

Prettig stofzuigen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger doet precies wat ie moet doen: Zonder verlies van zuigkracht soepel achter je aan rollen. Klus zo geklaard.
Met 2 keer klikken is de opvangbak zonder aanraken geleegd!

Pluspunten

  • rolt soepel, makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danique 24-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na de bosch free'e de keuze gemaakt om een Dyson aan te schaffen. Vanaf het eerste moment geen spijt van de keuze. Het is veel degelijker en de zuigkracht is veel beter. Met een hond in huis is het fijn dat je na iedere stofzuigbeurt de bak kan legen.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Handige accessoires

Minpunten

  • Lengte van het snoer zou langer mogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Velden 24-08-2017 Product paar dagen in bezit

Wat een verschil ongelooflijk en niet overdreven.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had mijn oude stofzuiger gebruikt vandaag maar stof-zak vol. Nieuwe erin weer prima zuig-kracht dacht ik. Huiskamer, de trap en mijn 3 matten gezogen toppie. Vriendin van mij kwam langs en zei; "niet schoon dat zie je toch". Ik ergerde me en met haar naar de mediamarkt voor een Dyson gekeken. Grmpf.. Toch maar op advies een gekocht. Vond hem wel duur.
Thuis aangekomen dezelfde route nogmaals gedaan en ongelooflijk wat er nog 'n troep vd matten afkwam. Gelijk met z'n tweeën de rest opnieuw gedaan. Vet groot verschil en direct te zien in het reservoir. Compliment Dyson echt een duidelijk verschil dus ... ja ik beveel dit product aan.
serieus. ik ben zeer tevreden en overtuigd.

Pluspunten

  • geweldige zuigkracht
  • komt steeds weer overeind
  • volgt prima
  • voldoende hulpstukken
  • lang snoer

Minpunten

  • kwetsbare aan/uit schakelaars
  • knoeit met leeg maken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny Duerinck 19-08-2017 Product paar weken in bezit

Type Dyson DC33C-pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer krachtige sledestofzuiger met voldoende accensoires. De extra zuigmond voor laminaat voldoet zeker aan onze verwachtingen.

Pluspunten

  • lange snoer
  • zeer wendbaar toestel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen59 17-08-2017 Product paar dagen in bezit

Lichtgewicht alleskunner.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een stofzuiger die doet waarvoor hij bedoelt is! Het stof trekt hij zo naar zich toe, is stofzuigen geen rotklus meer!
Hondenharen allemaal verdwenen, eindelijk een schone vloer!

Pluspunten

  • Beweegd zeer soepel
  • Fijne borstels met zuigkracht instelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melanie 11-08-2017 Product paar weken in bezit

TOP

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een van de beste stofzuigers.
prijs kwaliteit is perfect men kan wel zeggen duur in aankoop maar wat je ervoor terugkrijgt is even goed .ook uit ervaring met de vorige dyson stofzuigers is de service ok voor als er iets stuk gaat .
met andere woorden een aanrader .

Pluspunten

  • zuigkracht
  • handig in gebruik
  • mooi design
  • handig in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Domi87 06-08-2017 Product paar dagen in bezit

Doet wat je ervan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een week de trotse eigenaar van een echte Dyson stofzuiger! Al is het nog kort maar hij doet wat er wordt beloofd. Ik merk dat ook de kleinste stofdelen opgevangen wordt waardoor het huis minder stoffig is. Daarbij kom je door de wendbaarheid van zowel de steel en borstel als de "Bigball" zelf moeiteloos op alle plekken. De stofzuiger is makkelijk leeg/schoon te maken, dat scheelt ten opzichte van andere stofzuigers. Wat wel jammer is dat het apparaat best wel een lawaai maakt. Waardoor ff stofzuigen tijdens een middagslaapje van de kids er niet in zit. Maar ach niet alles kan!!

Pluspunten

  • zuigt ook kleine stofdeeltjes op
  • wendbaar, je komt overal makkelijk bij

Minpunten

  • het lawaai
  • niet heel zuinig qua energie. maar welke wel?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Hendrikus 05-08-2017 Product paar weken in bezit

Mooie stevige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote zuigkracht, makkelijk te bedienen, ook valt het qua gewicht mee, waardoor ik hem ook boven kan gebruiken

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Redelijk licht

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mariska 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer goede zuigkracht en zeer wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eens een Dyson altijd een Dyson. Telkens een ander type maar ook telkens verbeteringen. Geweldig product, makkelijk te ledigen cq schoon te maken zeer licht en vele hulpstukken met sterke zuigkracht en zeer wendbaar met lange snoer. TOP PRODUCT

Pluspunten

  • Hoge zuigkracht
  • Lichtgewicht
  • Wendbaar
  • Makkelijke onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. 02-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede grootte en dubbele zuigkoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben al 5 jaar een tevreden gebruiker van de Dyson stofzuigers.
Ze zijn heel krachtig en licht van gewicht, ook zijn ze vriendelijk met onderhoud.
Dit maakt het een perfecte stofzuiger.

Pluspunten

  • Mooi compact
  • Maakt goed schoon
  • Goed te onderhouden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rinuseversen 01-08-2017 Product paar dagen in bezit

big ball of mistakes

Algemene score

6,0
ter vervanging van dc19 deze cinetic big ball gekocht. bij nader inzien misschien toch niet zo'n goede keuze.

Pluspunten

  • goede zuigkracht

Minpunten

  • belachelijke aan/uit en snoer knopjes
  • bodem stofreservoir slecht beveiligd
  • te veel acc. die je niet gebruikt

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Linda 30-07-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker wendbaar, goede zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fantastisch, nooit meer gezeur met stofzuigerzakken. Gewoon leeg gooien in de prullenbak zonder je handen vuil te maken. Haalt al het stof beter weg dan andere stofzuigers. Heb 3 hondjes, alle haren verdwijnen als sneeuw voor de zon! Deze versie heeft ook een verbeterde stofzuigerslang, ideaal en lekker wendbaar. Ik ben er ontzettend blij mee en dan ook nog geld terug!

Pluspunten

  • wendbare slang
  • grote zuigkracht
  • handige maat
  • weinig herrie

Minpunten

  • kan niets verzinnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Destin Wildeboer 23-07-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteitstaat stofzuiger.
Glijd makelijk over de vloer en reinigt perfect . Ook meubel's en matten zijn zo weer schoon.
Gewoon een geweldige machine.

Pluspunten

  • Alles plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 22-07-2017

Heerlijk zuigende soepele stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het lijkt of Freddy Mercury weer tot leven is gekomen. Heerlijk zuigt de machine. Hij gaat samen met de parketborstel soepel over de harde vloer. Alle hoeken en onder alle meubels is prima te komen door de flexibele slang en handvat. De vloer is goed schoon wat bij het dweilen ook weer merkbaar is in het vuil wat hierbij meekomt. Dit is gereduceerd tot niets.
Kortom een goede aankoop waaraan we veel plezier beleven. Als aan het einde van het jaar de stroomrekening nu ook nog mee valt hebben we hem zo terug verdiend. Elke dag stofzuigen met een verminderd verbruik

Pluspunten

  • Soepele slang
  • Energiezuinig
  • Met schone handen legen
  • Licht in gewicht maar wel stabiel

Minpunten

  • snoerlengte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Van R 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Super zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben het product vandaag gekocht en zijn er helemaal verliefd op. De stofzuiger neemt elk vuiltje mee dat op de grond ligt. De toebehoren zijn heel erg handig, je hebt een tapijtopzetstuk ,een steen -en parquetopzetstuk en voor op de trap is het ook super handig. Echt een toppertje!!!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Toebehoren
  • Compact
  • Wendbaarheid
  • Geen stofzuigzak nodig makkelijk te ledigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RdB 17-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Perfect apparaat voor je duurzame parket

Algemene score

9,0
Heb al jaren een Dyson. Zeer handig zonder zak
De parketzuiger is zeer handig en wendbaar. Zuigt krachtig. Niet overdreven zwaar waardoor ook handig en makkelijk op trappen.
Het enige minpuntje is het geluid!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer