Philips PowerPro Active FC9533/09 - Reviews

8,2 Lees 11 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
750 watt
Energielabel
A
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LeVedeBe 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte zuigkracht, wel enkele nadelen

Algemene score

6,0
De Philips PowerPro Active zuigt perfect al het stof en zwaardere vuiltjes op.
Een stofzuiger zonder zak, geeft een enorm gebruiksgemak!
De container is heel gemakkelijk te ledigen en weer gebruiksklaar te maken.
Nadeel lijkt me toch:
- iets te kort snoer
- geluid van de wieltjes onderaan het mondstuk
- de grote wielen van de stofzuiger zijn niet wendbaar.

Pluspunten

  • zuigt perfect
  • geen zak meer nodig!
  • veel hulpstukken

Minpunten

  • kort snoer
  • geluid van de wieltjes onderaan het mondstuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
christelleke 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Handige lichte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Philips PowerPro Active stofzuiger is, mede door zijn licht gewicht en handige handgrepen, handig in gebruik en overal gemakkelijk meeneembaar en op te heffen. De grote wielen zorgen dat hij gemakkelijk wendbaar is en soepel meerolt. De borstels aan de zijkanten en het standaardmondstuk (die een hoek vormt in het midden) zijn erg handig om hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen stofvrij te krijgen. De stofzuiger is zowel bruikbaar op laminaat als op gewone tegelvloeren, tapijten en zetels. De vele hulpstukken maken licht werk. De stofzuiger heeft een goede zuigkracht, ook voor hondenhaar. Het reservoir is gemakkelijk te ledigen en je hebt geen stofzuigzakken meer nodig. Er is een handige eenvoudige gebruiksaanwijzing met tekeningen toegevoegd. Gemakkelijk op te bergen, zowel liggend als staand.
Enige nadeel is het iets te korte snoer.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • gemakkelijk in gebruik
  • gemakkelijk wendbaar
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • iets te korte snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
lidd 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede stofzuiger met veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede stofzuiger. Heel compact. Grote zuigkracht. (wel minder dan Miele 3) maar dan ook wel goedkoper. Veel accessoires extra. Jammer dat er zo een korte draad bijzit.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • prijs kwaliteit
  • grote zuigkracht
  • compact

Minpunten

  • korte draad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Smar 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima, compacte stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handige stofzuiger met verschillende accessoires (verschillende borstels, onderhoudskit,...).
Heel veel zuigkracht en zeker ook aan te raden met huisdieren in huis.
Compact waardoor hij makkelijk op te bergen is.
Kortom: een aanrader!

Pluspunten

  • Compact
  • Veel zuigkracht
  • Verschillende borstels
  • Lange stofzuigerbuis

Minpunten

  • Stofzuigerbuis ligt wat zwaar in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Sipa 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een prima stofzuiger die doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Philips Powerpro Active stofzuiger is makkelijk in elkaar te zetten, licht van gebruik en maakt weinig geluid.
Wat meteen opvalt is de lange verstelbare steel. Er zitten 4 verschillende borstels bij. Een voor harde vloer, een voor zowel harde als tapijtvloeren, een spleetmondstuk en een turbobrush voor de honden- en kattenharen in het tapijt.
Ik mis echter een goed voetje om stoelen en banken te zuigen. Een must bij stoffen meubelen en huisdieren.
De stofbak is makkelijk te demonteren en legen.
Als ik zie wat in de stofbak zit, dan doet hij goed zijn werk.
Een prima stofzuiger dus die doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Licht van gebruik
  • Zacht geluid
  • Een voet voor zowel harde als tapijtvloeren
  • Lange verstelbare steel
  • Geen stofzuigerzak nodig

Minpunten

  • Geen voet voor bank / stoel
  • Stroomkabel mocht iets langer
  • Toch nog een filterset die vervangen moet worden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
PaddyBulte 28-11-2016 Product paar maanden in bezit

Superstofzuiger, beste aanschaf ooit

Algemene score

10,0
Sinds ik mijn Philips powerpro active heb binnengekregen is mij dag niet meer stuk te krijgen, wat een droom! Meteen hele huis schoongemaakt alles weer fris en schoon. Heel handig dat geïntegreerde borsteltje en die drie opzetborstels voor verschillende ondergronden. Geen kattenharen meer te bekennen, topper!

Pluspunten

  • Geïntegreerde opzetborstel
  • Geruisloos
  • Mooi design
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Willemen81 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een uitstekende stofzuiger! Hij is makkelijk in elkaar te zetten voor het eerste gebruik. Mooi design (ik heb een blauwe). Veel accessoires. En een verstelbare stang, ideaal voor lange mensen!
Hij is verder licht, maakt weinig geluid en erg wendbaar in gebruik.
Een echte aanrader! Hij is zijn geld zeker waard.

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Mooi design,
  • Licht en wendbaar
  • Zakloos is zeker een pluspunt
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Lange hondenharen rollen om de borstel
  • Voor huisdieren heen en komen vast
  • Te zitten, deze moet je handmatig
  • Verwijderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Andre 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima stofzuiger met vele accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Wat gelijk opvalt is de handgreep. Deze is veel langer dan normaal, en zorgt samen met de telescoopsteel dat je fatsoenlijk rechtop kunt stofzuigen. Ook heel handig is de geïntegreerde borstel aan de handgreep. Er zitten 3 verschillende borstels bij en dat is voor ons perfect aangezien we naast de parketvloer ook een groot vloerkleed hebben. De honden- en kattenharen en de kattenbakkorrels worden goed opgezogen en dat vind ik wel zo prettig. De stofbak is eenvoudig te demonteren en te legen. De stofzuiger zelf is verrassend licht, maakt relatief weinig geluid en de (regelbare) zuigkracht is enorm. Een extra filterset is bijgeleverd, is altijd handig.

Pluspunten

  • lange handgreep/steel
  • weinig geluid
  • grote (regelbare) zuigkracht
  • diverse borstels

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ilme 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Handige, compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Phillips Powerpro active stofzuiger is een handige en compacte stofzuiger. Goed resultaat ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Het reservoir is simpel te ledigen. De stofzuiger is ook makkelijk op te bergen en neemt weinig plaats in . Handig dat je nooit zonder zak komt te zitten en energiezuinig.

Pluspunten

  • handig
  • compact
  • geen zak nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Marbia 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijne stofzuiger. De extra lange steel is erg practisch. Hij heeft een goede zuigkracht, zelfs honden- en kattenharen zuigt hij moeiteloos uit het tapijt. Wel vind ik het systeem om de opvangbak te legen wat fragiel.

Pluspunten

  • Lange steel
  • Goede zuigkracht
  • Zuigt moeiteloos honden- en kattenharen

Minpunten

  • Systeem van de opvangbak voelt wat fragiel aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
EdoP 15-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Stofzuiger prima, duurzaamheid matig

Algemene score

7,2
Gekocht september 2013
Een prima stofzuiger qua zuigkracht, ik hoef geen stofzak meer. We hebben een hond, dus veel haren en dat kan de stofzuiger prima aan.
Nadeel is de zwakheid van de mond, zuigerstang en slang. Deze gaan vrij snel stuk. borstellift van de zuigmond bleef al gauw steken, kliksysteem van de stang ging stuk en nu is de slang zelf gescheurd. Dit alles na anderhalf jaar dagelijks gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende