Dyson DC33c Plus - Reviews

8,4 Lees 64 reviews
Specificaties
Vermogen
750 watt
Energielabel
A
Gemiddeld energieverbruik per jaar
28 kWh
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 64 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BigFrank1964 05-01-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
We hebben deze stofzuiger vorig jaar gekocht omdat Mediamarkt een Cashback actie had, en hebben hier nog geen spijt van gehad! Wat een power heeft deze stofzuiger, hij is wendbaar, er zaten veel accessoires bij, hij ziet er cool uit, ook het leegmaken en reinigen gaat heel gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
spmvdbroek 16-09-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

5,5
Op zich een hele goede stofzuiger, maar de voet is erg lomp en past niet overal onder of tussendoor. De beugel bovenaan de stang is erg hoog en lomp dus je kan moeilijk bij niet zo'n hoge plekjes.
En de slang draait niet mee, dus die schiet elke keer dubbel en dan zuigt hij dus niet
De zuigkracht is perfect zowel op tegels als op vloerbedekking. Zeker aan te raden met huisdieren.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
MGhg 01-09-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,8
De Dyson aangeschaft vanwege het feit dat hij grote zuigkracht zou hebben en geen stofzak.
In het gebruik vind ik hem echter zeer tegenvallen.
- De steel is erg kort, terwijl ik normale lengte heb(1,70)
- De voet die er standaard bij zit zou voor vloerbedekking moeten zijn, ik gebruik deze voor de deurmatten, maar krijg ze niet schoon.
-Parketborstel erbij gekocht, deze is wel fijn voor een houten vloer, maar zuigt alleen daar waar je echt overheen gaat, trekt niets mee vanaf de zijkant van de borstel (wat Miele bv wel doet) -Wat hij zuigt is wel echt stofvrij.
- Inmiddels kan de slang niet meer los van de steel omdat het knopje waarmee je hem loskoppelt niet meer werkt.
- Regelmatig zit er iets vast omdat de aansluiting van de ronde slang op de stofzuiger overgaat in een plat stuk slang.
Vanavond maar eens terug naar de Mediamarkt....wij hebben in 20 jaar 3 Miele stofzuigers gehad, daarentegen deze stofzuiger nu 3 maanden in gebruik, en nu al eerste defect.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
jh-visser 30-07-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

6,5
prachtig apparaat met grote zuigkracht.
Helaas wel een paar nadelen;
-steel te kort voor iemand van 1,9 m lang
-zuigt zich door zijn grote zuigkracht vacuum door zijn borstels heen op gladde vloer.
-zit best vaak verstopt doordat de ronde slang overgaat in rechthoek bij het reservoir.
te veel nadelen voor 300 euro!!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Voldoende
Jan v M te Utrecht 29-07-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,8
We hebben nu al een geruime tijd een Dyson stofzuiger!
Wij zijn vanaf het begin erg tevreden over dit apparaat.
Hij ziet er mooi uit en doet waar wij hem voor gekocht hebben, stof op zuigen en hoe!!!
De volgende zal weer een Dyson worden dat is zeker!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Betuwse 27-07-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
prima zuigkracht. compact, wendbaar, doet waar we 't voor kochten: stofzuigen. erg handig apparaat waarmee huishouden bijna leuk zou worden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Willemnel 23-07-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
wij vinden het een prettige stofzuiger.

Alleen de slang is wat aan de korte kant

Verder heeft apparaat een mooie vormgeving

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
FTEvde 21-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Onze eerste stofzuiger van het merk Dyson en meteen zeer tevreden. Zeer goede zuigkracht (men kan dit regelen op de borstel)en op tapijten. Stofzuigslang en electriciteitsslang zijn lang genoeg. Zeer gemakkelijk ledigen van opvangbak.
Hulpstukken zitten binnen handbereik op stofzuigbuis.
Kortom zeer goede stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Deborahsterrenburg 21-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een prima stofzuiger met uitschuifbare steel. Het snoer is lang genoeg. De Hulp stukken zijn erg makkelijk en kan je deels opbergen aan de stofzuiger zelf. De stofzuigerzakken zijn overbodig en zelfs al is hij bijna vol behoud hij zijn zuigkracht..ik raad hem iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
famschoenmakers 12-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Een prima stofzuiger. Geen gedoe met stofzuigerzakken en een goede zuigkracht. Hiervoor ook al een Dysonstofzuiger gehad en wil geen andere meer. Makkelijk op te bergen en ook makkelijke hulpstukken. Voor wat langere mensen onder ons had ik de telescoopbuis graag iets langer gezien maar dit doet niets onder het gebruiksgemak wat de stofzuiger heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
FamStrijbosch 10-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Hiervoor een Kirby6 gehad. De Dyson is toch nog beter. Mede door zijn handige vormgeving blijft deze bijna nergens achter haken. Zuigkracht blijft zeer goed ook al wordt de opvangbak voller en het genot van geen stofzakken meer vervangen en kopen.
Deze stofzuiger is zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
A.Vlijm 10-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Erg fijne stofzuiger. Veel zuigkracht en makkelijk te legen, geen gedoe meer met stofzuigerzakken. Daarbij zijn de slang en andere onderdelen erg makkelijk af te koppelen en in te klappen (stofzuigerstang), dit maakt het opbergen in de kast voor ons erg eenvoudig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jgovers 08-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,8
Prima, super stofzuiger
Ik heb een ragdol kater voor niet kattenliefhebbers, dat is een kat met heel veel en lang haar
Deze stofzuiger doet zijn werk prima, heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mourad-brenda 07-06-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
Zeer krachtig, makkelijk schoon te maken. Mooi design.
Een zeer goede koop.
Dankzij de opzet stukken kan je overal bij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
mathieuenmaureen 06-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Super!!
En nog 5 jaar garantie.
Zuigt heel goed stof resevior is snel en makkelijk te legen.
de diverse mondstukken zijn ook makkelijk te plaatsen.
en is hij ook zeer wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
josje 61 04-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
fijne stofzuiger die meer stof uit vloer haalt dan welke stofzuiger ook.
Vormgeving zeer geslaagd en met de 5 jaar garantie een prima waarborg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Arno92 03-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Echte een prima stofzuiger.
Heeft een goede zuigkracht, en behoud deze ook.
Rolt soepel door heel de woning.
De uitschuifbare steel is ook erg handig, net als de verstelbare zuigmond.
Ik heb eigenlijk nog geen nadele ondervonden aan deze dyson

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
toet-arnhem 03-06-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Lekker licht van gewicht, dus handig als je meerdere verdiepingen hebt / op trappen etc.. Vuilreservoir gemakkelijk te legen, heel wendbaar, goede zuigkracht. Fijn dat de hulpstukken op de slang kunnen worden opgehangen; heb je ze altijd bij de hand, en raken ze niet kwijt! Dat laatste is me regelmatig overkomen, en dat is vervelend. Je wisselt ook snel van hulpstukken.
Kortom: tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
john_vl 01-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
De belangrijkste eigenschap van een stofzuiger: zuigkracht.

En dat is precies wat dit apparaat in huis heeft! En veel ook. En, net zo belangrijk, waar bij andere merken de kracht afneemt, blijft het bij Dyson goed op peil. Het vuil kieper je makkelijk uit de opvangbak die ook zonder moeite los en vast te klikken is. Het filter is makkelijk schoon te houden.

Qua opzetborstels- en stukken: uitstekend. Lengte van het snoer: prima. Uiterlijk: eigentijds.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Liesje_63 01-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Heel erg wendbaar. Super zuigkracht. Minpuntjes: moeilijk op te brengen (qua volume). Zelf vind ik het niet makkelijk om de zuigmond te verstellen van gladde vloer naar tapijt en terug.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews