Dyson DC33c Allergy

Dyson DC33c Allergy

8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 71 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson DC33c Allergy op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

brendasven31-05-2015
Ik ben niet echt tevreden over de dyson. De zuigkracht is vele malen minder dan ik gewend was met mijn miele stofzuiger. Het mondstuk vind ik ook aan de grote kant, (om even snel de naden tussen mijn bank schoon te kunnen maken, ga niet iedere keer een ander mondstuk pakken). Maakt een hoop geluid. Ook de vloerborstel is na een jaar al stuk. Het enigste voordeel is dat je geen stofzuiger zak nodig hebt.
Margiessen30-05-2015
Deze stofzuiger heeft een goede zuigkracht en rolt goed. Mooi design, maar een beetje zwaar. Gemakkelijk leegmaken ipv zakken. Ik had graag gewild dat de stofzuigerslang wat langer was en de verstelbare stang ook. Met de opzetstukken doe ik niets, behalve de plintenborstel. Zuigkracht regelen zou ergens anders moeten zitten, je moet sterke vingers hebben om het klepje langere tijd open te houden. Hij maakt vrij veel herrie maar stofzuigen kan die goed.
sluisje2430-05-2015
Mijn eerste Dyson! Een geweldige fijne en goede stofzuiger, helemaal blij mee. Makkelijk in gebruik en het leegmaken van de stofzuiger is een fluitje van n cent. Makkelijk hanteerbaar en op te bergen.
leovanrooijen30-05-2015
Na steeds maar weer een goedkope stofzuiger te hebben gekocht en elke keer weer ergernis hebben we eindelijk besloten om deze Dyson DC33plus te kopen. Na lang zoeken via internet om te lezen hoe gebruikers deze stofzuiger vonden en de conclusie was dat iedereen er zeer positief over was zijn we zelf op pad gegaan en na een goede uitleg besloten om deze Dyson te kopen. Nou we hebben er geen moment spijt van gehad. Mooie vormgeving, zeer goede zuigkracht, handige hulpstukken en vooral geen stofzuigerzakken meer. Dus eindconclusie een top apparaat.
Mark_dk30-05-2015
Oke stofzuiger, maar had er veel meer van verwacht. De stofzuiger is in basis een gemiddelde stofzuiger. Hij zuigt prima en het leegmaken van de stofbak is erg makkelijk. Daar is dan ook eigenlijk al het positieve benoemd. Het valt mij tegen dat echt alles van plastic is, eerste onderdelen zijn al afgebroken en het kleine vlakke zuigmondje is de rode stip inmiddels al van verdwenen. De stofzuiger is een half jaar oud en ziet er toch al gehavend uit. Nu weet ik zeker dat iedereen denkt, moet je maar beter voor je stofzuiger zorgen, dit doe ik juist. Ik ben er heel voorzichtig mee. De zuigmond is totaal niet geschikt om een deurmat (doorloop mat) mee schoon te zuigen. Mijn voorgaande stofzuiger, een Miele van 12 jaar oud, deed dit echt veel beter. Conclusie, mijn hoge verwachting, mede door de prijs niet waar gemaakt. Ik hoop dat deze het 10 jaar volhoud, als deze al niet eerder heb vervangen door ergernissen.
peterdeurne30-05-2015
Nadat onze vorige stofzuiger stuk was gegaan (een Nilfisk) wilden we er nu een zonder stofzak. Zo kwamen we op Dyson. We hebben gekozen voor de DC33C plus met parketborstel.Een erg fijne stofzuiger met zeer goede zuigkracht. Door het ergonomisch handvat ligt de stofzuiger goed in de hand. De hulpstukken zitten aan de verstelbare stang en zijn daardoor altijd bij de hand. De stofzuiger zit er ook nog eens schitterend uit en is gemaakt van duurzame materialen. De legen van het stofreservoir is erg eenvoudig. De zuigkracht blijft altijd maximaal, ook bij vol stofreservoir. Enig minpunt is misschien dat de beweegbare stang niet enkele cm langer is.
MarleenHoekstra30-05-2015
Toen wij zijn gaan samenwonen wilden we meteen een goede stofzuiger waar je nog jaren mee kan doen. De dyson werd ons door vrienden aangeraden en we waren snel overtuigd (qua duurzaamheid en energieklasse). Erg tevreden over, de zuigkop kan door zijn bewegelijkheid overal onder en bij komen. We hoeven ook nooit meer de vensterbanken af te stoffen of de plinten bijlangs, hier gebruiken we de kleine zuigkoppen voor die meegeleverd zijn. Ideaal! Nooit geen stofzuigerzakken meer en het filter hoeft eens in de zoveel tijd alleen maar afgespoeld te worden. Kortom we zijn erg blij met deze stofzuiger!
Cor van Daal30-05-2015
Onze eerste Dyson, maar dit hadden we veel eerder moeten doen! Handzaam en licht, super zuigkracht. Stofbak goed schoon te houden doordat hij gemakkelijk uit elkaar gehaald kan worden. Door het handvat ligt de stang goed in de hand. Opzetstukken zijn gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Kortom, een aanrader! fijne stofzuiger met veel zuigkracht en het gemak van geen stofzak.
MarianneLigtenberg29-05-2015
Ik ben super blij met mijn stofzuiger. Ik had eerden een stofzuiger zonder stofzak, maar die verloor na een stuk je stofzuigen zijn zuigkracht al. Mijn dyson blijft stofzuigen zonder zijn kracht te verliezen. SUPER!!!!! vooral met huisdieren en kinderen in huis
hans-karin29-05-2015
In een woord perfect is na iedere keer gebruik goed schoon te maken. Je komt overal goed bij en zijn enorme zuigkracht zorgt ervoor dat je zelfs stof vanonder kieren zuigt. Mijn vrouw is er zo blij mee dat ik niet meer mag stofzuigen.
W.Termaat29-05-2015
Een fijne stofzuiger met als voordeel dat er geen stofzak in hoeft. Prima zuigkracht en makkelijk leeg te maken. Een minpuntje vindt ik dat hij nogal rumoerig is. Toch een aanrader.
Marielle444429-05-2015
Het is een geweldige stofzuiger, had ik jaren eerder moeten kopen. Hij is makkelijk in gebruik en goede hulpstukken erbij. Hij is makkelijk weg te zetten met de slang eraf. In een woord geweldig! Dus een aanrader om te kopen. Hij lijkt heel duur maar op den duur haal je het er wel uit want je koopt geen zakken meer.
lilpatroxdyl29-05-2015
Na een aantal stofzuigers gehad te hebben die snel versleten waren een duurzame aankoop gedaan. De Dyson is super, flinke zuigkracht, mooi design en handig in gebruik. Ik heb er zelfs voor mijn zoon een gekocht.
RoJeRoMeWA29-05-2015
De Dyson DC33c Plus is een fijne stofzuiger, soms is hij een beetje lomp in gebruik, vooral in kleinere ruimtes. De zuigkracht wordt niet minder en een pluspunt is dat je geen stofzuigerzakken hoeft te kopen. Het opzetstuk voor harde vloeren werkt goed naar behoren, alleen is het jammer dat haren (wij hebben een kat) tussen de borstelharen blijven zitten en dus het opzetstuk regelmatig schoongemaakt moet worden. Het schoonmaken van de opvangbak is zo gebeurd!
leorevenue29-05-2015
Het enige nadeel is de vrij stijve slang waardoor hij vaak onhandig is in gebruik. Ook de verbinding van de hulpstukken aan de slang is slecht. Die berg je vervolgens ergens anders op. Zuigkracht is echter ongelooflijk goed.
maximadejong29-05-2015
Het is een heerlijke kleine stofzuiger die je makkelijk even snel pakt. Geen gedoe met zakken kopen. Alleen even leeggooien en klaar. Klein minpuntje: onder een lage kast, kan je met de bijhorende eindstuk niet komen. Is net te hoog.
pauls129-05-2015
De mogelijkheden zijn wat je van een stofzuiger mag verwachten= stof zuigen , maar dat doet de Dyson super. Gebruiksgemak vind ik soms wat omslachtig omdat ik 4 stukken moet monteren vooraleer ik kan beginnen. De vormgeving is modern en de duurzaamheid ? Tot op heden geen probleem. VOORDEEL is natuurlijk geen stofzuigerZAK meer nodig ; makkelijk te reinigen. Zeer krachtig
2002Beau29-05-2015
jammer dat de hulpstukken van de oude dyson niet pasten heb dus een nieuwe parketborstel moeten kopen.De gewone borstel zoog de hondenharen niet voldoende op!
MN629-05-2015
Stofzuigen zonder stofzak bevalt heel goed. Zuigkracht is goed. Leeg maken en af en toe filter schoonmaken gaat eenvoudig. Groot nadeel vind ik dat de Dyson echt veel geluid maakt en dat de zuigmond groot is (kan lang niet overal meer onder zuigen waar dat met vorige wel lukte).
M. van Eindhoven29-05-2015
De Dyson DC33c Plus is een fijne krachtige stofzuiger. Hij volgt heel gemakkelijk en de snoer is lang en daardoor de hele verdieping goed bereikbaar. De opvangbak is snel en gemakkelijk leeggemaakt. Het handvat was even wennen, maar dat gaat nu prima. Een aanrader.
Liekele129-05-2015
Positief: geen stofzak rolt makkelijk zuigt prima sterk en kwalitatief hoogwaardige materialen gebruikt Negatief: maakt meer geluid dan wenselijk.
Jeannekeh29-05-2015
Omdat de eerste Dyson na 2,5 jaar om onduidelijke redenen doorgebrand was, weer een nieuwe gekocht. Altijd zuigkracht, ook bij vol reservoir. Lange snoer en leuke vormgeving. Enig nadeel is dat hij veel herrie maakt. Daar mag nog wat aan gedaan worden door Dyson. Over het algemeen zeker goed tevreden!
Jan v M te Utrecht29-05-2015
Wij hadden na aanschaf eerst de woonkamer gestofzuigd met de oude stofzuiger en toen met de Dyson DC33c Plus. Wij stonden er versteld van wat er nog allemaal in het stofreservoir gekomen was. Kortom een hele fijne stofzuiger! Hij is niet de goedkoopste, maar je hebt wel kwaliteit aangeschaft. Echt een aanrader!
Duivenvlucht29-05-2015
Wat een geweldige stofzuiger, krachtig en makkelijk in gebruik. De keuze van deze stozuiger was zeker de juiste. Een echte aanrader.
lanschot29-05-2015
Deze stofzuiger voldoet prima waar hij voor gemaakt is, het opzuigen van stof. Wat vuil wat een beetje grof is wordt met de bijgeleverde zuigmonden slecht opgenomen. Het grootste voordeel vinden wij dat je geen stofzakken nodig hebt. Vuilreservoir is zeer makkelijk te legen