Bosch BGS5SIL66B - Reviews

8,4 Lees 143 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
800 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 143 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mimi76 24-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Lange kabel

Algemene score

3,0
Ik heb de stofzuiger nu een jaar en absoluut niet tevreden het enige waar ik tevreden over ben is de lengte van de kabel. Maar als de zak half vol is zuigt hij nog geen kruimel meer op dan moet ik de stang eraf halen. Verder geeft het lampje pas aan dat de zak vol is als hij vervol is en de bij mij hondenharen al door de hele binnenkant zitten. de buitenkant ziet eruit alsof hij al 10 jaar oud is compleet beschadigd.ij is ook alleen silent op de laagste stand hoe ze hem hebben laten horen bij de media markt op volle kracht maakt hij nog meer kabaal dan de oude

Pluspunten

  • De lange kabel

Minpunten

  • Veel kabaal op hoge stand
  • Snel beschadigd
  • Lampje voor volle zak werkt te laat
  • Ligt snel om

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Slecht
Martin 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zo stil als de TV commercial laat zien !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voornaamste aankoop is het aantal DB en het klopt op de sterkste stand geen irriterend stofzuiger geluid meer en op de laagste stand echt super. Zuigkracht is enorm en stof opvang kan niet beter. Geen stofzak meer en direct overzicht van het zuig resultaat. Reinigen is even wennen maar na een paar keer geen enkel probleem.

Pluspunten

  • Stil
  • Langsnoer

Minpunten

  • Stootrubbers op de hoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Nicole Olde Samson 22-07-2016 Product paar weken in bezit

Bosch stofzuiger BGS5SIL66B

Algemene score

8,5
Super fijne stofzuiger! Geleverd met verschillende opzetstukken, voor ons hele ideale voor laminaat. Lekker lang snoer waar we de hele kamer mee rond kunnen en stevig kliksysteem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Dik voor mekaar stofzuiger 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger BGS5SIL66B

Algemene score

9,0
Sinds 1,5 week deze stofzuiger in bezit. In de winkel werd verteld dat het een erg stille stofzuiger is en dat klopt helemaal. Je kunt prima praten met anderen. Door het tweede neuswiel volgt het apparaat fijn. Het snoer van 15 meter is super, we kunnen het hele huis door (2 verdiepingen) zonder te hannesen met stopcontact. Een aanrader, de cash-back actie haalde ons uiteindelijk over de streep.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
De Buren 07-07-2016 Product paar weken in bezit

Topstofzuiger!

Algemene score

9,0
Enige tijd geleden heb ik de Bosch Relax'x ProSilence 66 aangeschaft, en ik baal dat ik 'm niet eerder heb gekocht. Het is echt een geweldige stofzuiger, doet absoluut wat je ervan verwacht, produceert ook nog eens weinig geluid en reinigt z'n eigen filter. Ik ben er zeer tevreden over!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
topapparaat 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

super stofzuiger

Algemene score

7,8
Hij zuigt heel goed en is geschikt voor alle vloeren voor alle vloeren. Lekker lang snoer en goeie hulpstukken. Heb hem gekocht omdat hij zo lekker stil is, vindt de hond ook erg fijn. Makkelijk te legen en schoon te maken.
Gewoon een extra hulp in de huishouding!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Ria Huijgen 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn personeel.

Algemene score

10,0
Een geweldige stofzuiger. Het geluid is perfect. Mooie vorm en ik wordt er blij van als ik hem mag gebruiken. De oude stofzuiger gaat mee naar het nieuwe huis zodat de Bosch netjes blijft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Teijelia 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Hadden we eerder moeten doen

Algemene score

8,0
Het is nu een genot om te stofzuigen. Hij is zo stil, je hoort de telefoon, zelfs je mobiel en je kunt een normaal gesprek voeren. ook geen hoofdpijn naderhand. Ook de zuig capaciteiten zijn geweldig, dus een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Harry 02-07-2016 Product paar weken in bezit

Zeer stille en handzame stofzuiger

Algemene score

8,0
De Bosch BGS5SIL66B is stiller dan andere types die ik bij familie/vrienden gezien heb. Zuigt prima en heeft een betere, niet zo stugge slang als andere types. En stofzuigerzakloos was natuurlijk de eerste reden om dit type te kopen. Bovendien een A-label wat verbruik betreft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
JBolt 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger

Algemene score

10,0
Apparaat is degelijk en stevig. Instellingen en knoppen zijn duidelijk. Zelfreiniging eenvoudig in gebruik. Duidelijk minder geluid dan onze vorige stofzuiger. Minpunt: groot en dus lastig op te ruimen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maya 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

sterke zuigkracht

Algemene score

7,8
Fijne stofzuiger, sterke zuigkracht. Je hoort alleen de stofzuigermond over de vloer gaan, het apparaat zelf hoor je bijna niet. Wel jammer dat die mond vrij fors is en nu niet onder de bank door kan.
Fijn dat al die hulpstukken incl. zijn. Alleen het snoer rolt vanzelf op, dat is niet altijd fijn als je net denkt het hele snoer uitgerolt te hebben en iets terug gaat rolt het meteen op waardoor de draad alsnog strak staat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
De Buren 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie, stille stofzuiger.

Algemene score

9,0
Een mooi vormgegeven stofzuiger, groot gebruikersgemak, en wat ik vooral belangrijk vond: Geen stofzak. Goede zuigkracht, en maakt echt heel weinig geluid, we hebben het zelf getest en inclusief alle omgevingsgeluiden (TV/radio, geklets van kinderen) sloeg de meter niet verder uit dan 76 dB op volle sterkte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frits 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Topaankoop

Algemene score

9,0
Wat een genot! Zo kun je eindelijk relaxed stofzuigen. Zo stil en wat een zuigkracht.
En wat een prachtige vormgeving.
Dat wordt elke dag stofzuigen........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
De Jong 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi vormgegeven superstofzuiger

Algemene score

8,8
De stofzuiger is echt wat hij belooft. Veel mogelijkheden, handige opzetstukken, duurzaam, weinig herrie en ziet er strak uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nauwelijks hoorbaar 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

bosch pro sil

Algemene score

8,8
stofzuiger die je nauwelijks hoort, nog even stofzuigen ook al ligt je gezin op 1 oor! met deze stofzuiger kan het!
1x stofzuigen en alles is schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Lr 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super stofzuiger

Algemene score

8,7
Is super stil en bere zuigkracht op vloerbedekking en makkelijk te reinigen en in gebruik had veel eerder tot over moeten gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
blije huisvrouw 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

huiskabouter

Algemene score

8,7
deze nieuwe huisgenoot doet heel stil zijn werk met een prima resultaat en loopt soepeltjes achter je aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Excellente keuze 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede Keus

Algemene score

10,0
Bereikbaarheid goed,goed zwenkbaar. Mooie ronde vormgeving, geen uitsteeksels. Duurzaamheid, nog te kort in bezit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nelletje 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer stil en goede zuigkracht

Algemene score

8,0
De stofzuiger is erg stil qua geluid en zuigt alles op, elk klein stofje. Met de verschillende koppen kan je het huis grondig schoonmaken. Ook de filter is makkelijk te verwijderen en te legen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Rogier 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

TOP!! geweldig apparaat!

Algemene score

9,0
Stofzuigen is altijd een waareloos klusje in huis, maar wat een genot om hiermee aan de slag te gaan. Werkt super en je bent zo klaar, niet mee op je knieen om de mat uit te zuigen, gewoon even er overheen en zelfs de kattenharen die vliegen je stofzuiger in!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews