Electrolux ZB3011 - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
steel
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter Rian 05-02-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Dit is inderdaad niet zomaar een kruimeldief !
Echt handig met steel en verlichting aan de zuigmond om ook kruimels in donkere hoeken niet
over het hoofd te zien. Geen gebuk of onhandige houdingen !
Voor een echte krachtige aanvulling op onze gewone stofzuiger.
Je pakt hem er zo even bij voor het snelle werk !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon Deen 08-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Electrolux zb 3011

Algemene score

5,0
Plus/minus twee jaar in gebruik, en al enige tijd problemen met de schakelaars, als je de handzuiger eruit haalt krijg je hem niet aan de praat, je moet hem juist draaiende uit de grote steelzuiger halen, heeeeeeeel erg vervelend!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer

imas 11-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Inderdaad superhandig maar de mijne heeft het intussen opgegeven. Vermoedelijk de batterij stuk, hij deed helemaal niets meer. Er is een nieuwe onderweg normaliter. Ik hoorde van een vriend dat hij (ander merk) hetzelfde probleem had. Dus mogelijk een courant probleem met dit type stofzuiger. Ben benieuwd naar andere ervaringen en laat zeker iets weten als ik netjes de nieuwe heb ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
imas 12-08-2015

Vandaag is de vervanger geleverd. Prima service van Bobshop. Ik was even in de war maar kennelijk heeft de ZB3011 een naamsverandering ondergaan. Hij heet nu li-35. Hij ziet er verder bijna hetzelfde uit, net iets minder oranje misschien. En hij doet het als vanouds prima. Ik hoop alleen dat hij jaren mee kan deze keer.

Reageer

rleeuwis 24-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Supermooie snoerloze steelstofzuiger, zeer flexibel en gemakkelijk in gebruik. Ideaal om even snel je huis en trappen te zuigen. Batterij gaat ook zeer lang mee!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikita51 08-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Licht in gebruik, handig in gebruik met de losse kruimeldief, en lekker flexibel en makkelijk door dat hij snoerloos is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter Rian 01-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,5
Echt handig zo'n Ergorapido.
Naast de gewone (zware) stofzuiger is dit een handig apparaat om even snel het kruimelwerk te verwerken.
Ook handig voor kleine ruimtes en de auto met de kleine "ingebouwde" kruimeldief.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pieter Rian 01-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,5
Het is gewoon een handig apparaat om deze naast de zwaardere stofzuigers bij de hand te hebben of even in hoekjes, kleine ruimtes of de auto te gebruiken. Erg veel gebruiksgemak.
Hadden we eerder moeten hebben !

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Vera876 15-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Lekker licht, makkelijk manoeuvreerbaar, snoerloos en handig dat je de kruimeldief apart kunt gebruiken voor b.v. de stoelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Snelstofweg 15-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
De Electrolux ZB3011 Ergorapido is een krachtige stofzuiger, hij is bovenal zeer wendbaar en ligt gemakkelijk in de hand.
De ingebouwde kruimeldief is eenvoudig te hanteren en is een prima apparaat om stof te verwijderen op moeilijk bereikbare plekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Karin1805 14-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Snel opgeladen, zuigkracht goed (vergelijkbaar met normale stofzuiger), stof reservoir wat klein voor het hele huis te stofzuigen (maarja het is dan ook een kruimelzuiger). Je pakt 'm snel, lekker wendbaar en met de lichtjes voorop, een gemakkelijk fijne stofzuiger/kruimelzuiger. Aanrader! De gewone stofzuiger maakt veel minder uren na deze aanschaf.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

hennieklus 10-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Makkelijke stofzuiger zonder snoer en toch een flinke zuigkracht. Handig ook dat je hem als hele goede kruimel dief kan gebruiken. Nadeel is dat je niet onder lage bedden of kasten kan zuigen omdat de motor aan de onderkant van de steel zit. Wat fijn is dat hij zelfstandig rechtop blijft staan als je hem even wilt neerzetten. Ook om even de plinten te stofzuigen is het een gemakkelijk ding. Lichtjes aan de onderkant om het stof goed te zien is iets wat overdreven (wel leuk).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

LefikaSelvi 26-11-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
heel handig en makkelijk en daarnaast heeft het ook een goede zuigkracht. Deze stofzuiger heeft ook een voorverlichting waarmee het vuil beter kunt zien indien er weinig licht aanwezig is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

58vlinder 29-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zéér handig in gebruik, weinig lawaai en heel doeltreffend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toondrea 22-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Krachtige kruimeldief, met handige steel zodat je niet de hele tijd hoeft te bukken. Design is erg mooi, wij hebben de bruine variant, staat gewoon in de huiskamer!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingridvbergen 20-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Zeer krachtige kruimeldief, met steel zelfs te gebruiken als stofzuiger. Het snoerloos stofzuigen werkt erg prettig. Krachtige accu die lang meegaat!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jos Penders 01-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
wij hebben de Ergorapido nu een paar dagen in ons bezit. Is met name gekozen voor het even vlug kunnen stofzuigen zonder dat een zware stofzuiger gepakt moet worden. Snoer hoeft niet meer uitgerold of ingerold te worden. Hij blijkt inderdaad vlug te pakken. Hondenharen worden vlot verwijderd van de houten vloer. Daar waar met de oude stofzuiger op de knieen met de stofzuigerslang de vloermatten gedaan moesten worden om alle hondenharen te verwijderen is niet meer nodig. De Ergorapido verwijderd deze zonder problemen. Hebben nog niet echt goed in de gaten hoelang de accu gebruikt kan worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonker81 19-09-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Heb hem net in bezit, maar erg fijn ding. Erg makkelijk voor erbij om in plaats van de grote stofzuiger als je slechts wat kruimels wilt opzuigen. Daar zochten wij een kruimeldief voor, maar dit is net een stukje praktischer!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer