Bosch BCS82PWR25 zwart - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 51 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS82PWR25 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 02-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

8,0
Goede stofzuiger zuigt goed zit technische goed in elkaar ook handig klik vergrendeling alles goed vast wel snel leeg met turbo stand maar met extra accu geen probleem gebruik hem met plezier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g**s@g**l.com 02-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

10,0
Er lang over nagedacht om deze draadloze stofzuiger te kopen, maar ik had het veel eerder moeten doen. Wat een genot. Met de verwisselbare accu kan je met gemak op de turbostand het gehele huis stofzuigen. De normale stand zorgt al voor voldoende zuigkracht die beter is dan onze vorige stofzuiger met snoer. De lampjes voorop zijn echt super. Je ziet hierdoor heel goed waar het vuil ligt. De stofzuiger is zeer licht en wendbaar en het hulpstuk voor de trap maakt het helemaal af.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Licht en wendbaar
  • Lampjes voorop
  • Verwisselbare accu

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**c@g**l.com 31-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product, lekker zonder draden het hele huis cleanen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

9,0
Ik hou van Bosch producten van boormachines tot heden de stofzuiger van Bosch . Misschien komt het door de naam want mijn achternaam is ook Bosch , maar ben eerlijk de kwaliteit is ook super

Met vriendelijke groet
Johan Bosch ( geen familie)

Pluspunten

  • Zonder bedrading
  • Lichtjes van voren
  • Onder elke kast of tafel
  • Cash back

Minpunten

  • Kleine opvang depot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angela 24-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch handzuiger een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit en review tot nu toe enorm tevreden. Verlichting bij stofzuigen super wat een uitkomst! En erg krachtige stofzuiger die lekker in de hand ligt en je pakt het sneller dan een gewone stofzuiger

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goede verlichting
  • Handzaam
  • Makkelijk legen
  • Dubbele accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**t@h**l.com 18-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

8,0
Leuke stofzuiger, na paar keer al gewend, ik maakt me wel zorgen over zuigmond, ik heb zo gevoel dat die erg kwetsbaar is, maar lampjes zijn wel handig. Zuigt heel goed, het is makkelijk om te stofzuigen, het zou leuk zijn om een extra meubel zuigmond (zachte met borstel) te krijgen voor deze prijs.

Pluspunten

  • Lampjes bij zuigmond
  • Makkelijk om te pakken

Minpunten

  • Kwetsbare zuigmond
  • Geen zacht meubel borstel bij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lidakraak@gmail.com 17-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigen wordt bijna mijn hobby.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

9,0
Heerlijke stofzuiger met twee accu's. Heb ik ook wel nodig als ik het hele huis in één keer wil zuigen. Fijn dat je het knopje niet vast hoeft te houden. Hij maakt niet te veel lawaai dus ik kan stofzuigen wanneer de kinderen op bed liggen. Dat kon met mijn oude Dyson echt niet. Die lichtjes!!!! Het is heel fijn dat je door de verlichting het stof ziet liggen. Alle verschillende opzetstukken werken ook fijn. Die voor achter de verwarming! Waarom is dat niet eerder bedacht? Ik ben erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Accu's
  • Turbo
  • Opzetstukken
  • Knopje niet ingedrukt hoeven houden

Minpunten

  • Misschien wat zwaar na een tijdje.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**e@h**e.nl 14-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger aangeschaft en ben er tot nu toe zeer content mee
Omdat ik nu nooit geen swiff vloerstofdoekjes hoef te gebruiken na het stofzuigen, wat met mijn voormalige stofzuiger wel het geval was.


Heerlijk alles spik en span.
Verlichting ,2 accu's , aanpassingen van het zuigen op vloerkleed en pvc en paket...perfect!
Het hangt in de keuken..ideaal..
Echt een aanwinst.
Wel prijzig, hopelijk vele jaren plezier
En alles Stofvrij.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Goede zuigkracht
  • Dubbele accu
  • Aanpassingen van vloer

Minpunten

  • Prijzig
  • Zwaar ,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Helena 12-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

10,0
Ik vind het een super fijn apparaat. Makkelijk in elkaar te zetten. Is redelijk stil en voelt niet zwaar aan. Is vooral handig voor het stofzuigen van de trap, geen gedoe met het snoer en het vasthouden van een zwaar apparaat. Maar uiteraard ook de rest van het huis. Ik selecteer de automatische stand en kan dan geruime tijd en grondig stofzuigen, het apparaat selecteert zelf de zuigkracht, handig voor harde vloer naar vloerkleed, het resultaat is zelfs nog beter dan de stroomstofzuiger van een zeer gerenommeerd merk. En inderdaad zoals ik in in veel resensies heb gelezen, gaat de accu niet een volledig uur mee, maar met de meegeleverde extra accu is het voor mij ruim voldoende om 3 verdiepingen inclusief 2 trappen te stofzuigen. Verder is de verlichting super handig, je ziet echt elk stofdeeltje liggen en ziet precies waar je nog moet stofzuigen. kortom een prima apparaat en met de bijgeleverde accessoires voor veel doeleinden te gebruiken. Ik adviseer wel om de flexibele verleng slang extra mee te bestellen, die is net even handiger voor het stofzuigen van de bank of lamellen.

Pluspunten

  • snoerloos
  • handig in gebruik
  • stil
  • geen stofzak meer
  • handige accessoires

Minpunten

  • accu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 08-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Luxe stofzuiger met reserve accu, fijne aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

9,0
Het is een stevige investering, maar dat is het voor mij ook wel waard. Goede zuigkracht, schakelt moeiteloos over van houten vloer naar tapijt. Je kan hem makkelijk plat leggen als je bijvoorbeeld onder een kast wil stofzuigen. Door de reserve accu heb ik voldoende tijd om het hele huis in 1x te doen. Hij is wel zwaarder bij de hand omdat de accu hoog zit, maar dat went uiteindelijk ook wel. Aanrader dus!

Pluspunten

  • Extra accu
  • Snoerloos
  • Je pakt hem makkelijker er even snel bij

Minpunten

  • Zwaar aan de bovenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**3@g**l.com 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

9,0
Heel blij met deze oplaadbare stofzuiger! Ook als kruimeldief te gebruiken. Geen gedoe meer met snoeren en een zware stofzuiger sjouwen de trap op. Het is ook een krachtige stofzuiger. En gemakkelijk te legen.

Pluspunten

  • Licht
  • Makkelijk in gebruik
  • Handig en snel overal te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn Kuipers 05-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

10,0
Prachtige en super handige stofzuiger met twee accu’s;)) Zeker een aanrader

Pluspunten

  • 2 accu’s
  • Zeer krachtig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**s@g**l.com 30-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden klant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

8,0
Goed product!
Zeer tevreden alleen de accu mag wel wat langer meegaan.
Zuigkracht wel goed.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Gewicht
  • Losse accu’s

Minpunten

  • Accu mag langer meegaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

p**n@l**e.nl 29-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk snoerloos, gemak dient de mens.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

8,0
Prima apparaat, gemakkelijk de dubbele accu, zuigkracht is goed, het manoeuvreren wat minder, verlichte zuigmond is een uitkomst.

Pluspunten

  • Dubbele accu
  • Verlichte zuigmond

Minpunten

  • Manouvreren lastig
  • Dikte zuigmond

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

v**e@g**l.com 29-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

9,0
Echt een hele fijne stofzuiger. Zuigkracht is goed. En de 2de accu is fijn. Hij is wat zwaar maar dat went snel. Echt een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**g@g**l.com 16-12-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

9,0
Top apparaat. Gaat in vergelijking met mijn vorige draadloze steefstofzuiger veel langer mee. De ‘auto’ functie werkt goed. Heeft flinke zuigkracht. De dubbele accu is handig. Enige minpuntjes die ik kan bedenken zijn het gewicht, wat kleine opvangbakje en de prijs. Neemt niet weg dat ik m morgen weer zou kopen

Reageer

Henry 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

8,0
Heel fijne krachtige stofzuiger. Handig op te bergen en draadloos zoveel handiger dan met draad. Ideaal.

Pluspunten

  • Handig op te bergen
  • Krachtig
  • Handige hulpstukken
  • Licht in gewicht maar toch robuust
  • Ideaal lampjes in het zuig hulpstuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

gwesterlaken@live.nl 11-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

8,0
De oude stofzuiger kapot, dus kijken voor een nieuwe de verkoper kwam met de Bosch en had er goede ervaring .
Thuis aangekomen en uitgeprobeerd en dik
tevreden een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjella 10-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

9,0
Echt super blij met deze aankoop, handig in het gebruik en krachtig genoeg om mijn tapijt schoon te krijgen. 2 accu's erbij dus zit je nooit zonder stroom om de stofzuiger te gebruiken. Zeker een aanrader om deze steelstofzuiger van Bosch te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**1@k**l.nl 10-12-2021
  • Product gekocht

bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

9,0
We zijn goed ingelicht over het apparaat, ook fijn dat die lampjes erop zitten nu zie je wat er allemaal ligt. gewoon prima.

Pluspunten

  • makkelijk in de hand
  • en dat de voet goed draait

Minpunten

  • heb ik niet

Reageer

Karin van den Broek 10-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige snoerloze steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS82PWR25 zwart

Algemene score

10,0
Na veel voorwerk te hebben gedaan online en de nodige snoerloze steelstofzuigers met elkaar te hebben vergeleken, gekozen voor de Bosch BCS82PW25!! Wat een goede keuze! Ziet er mooi uit, prima zuigkracht, zuigvoet met verlichting, waardoor je alles goed ziet en alles heel goed schoon zuigt. Makkelijk in gebruik, simpel om te zetten naar een kruimeldief, opvangreservoir makkelijk te legen....en met de 2e accu kun je maar door blijven zuigen!! Heel erg blij met mijn Bosch!!!!

Pluspunten

  • Zeer goede zuigkracht
  • Verlichting zuigvoet
  • Makkelijke bediening
  • Handzaam
  • 2e accu

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews