Bosch BGL6POW2 zwart - Reviews

Specificaties
Stofopvang
stofzak
Type/soort
stofzuiger
Type
algemeen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL6POW2 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anouk 15-10-2020

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL6POW2 zwart

Algemene score

10,0
Niet al te groot of te zwaar maar presteert als de beste [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Een echte aanrader!! 13-10-2020

ALS NOOIT TEVOREN!

Geschreven voor: Bosch BGL6POW2 zwart

Algemene score

10,0
Nog nooit heb ik zo'n fijne stofzuiger gehad. Licht van gewicht, zuigt als de beste, handbediening super en nog een mooi design op de koop toe! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anja uit Middelharnis 10-10-2020

Prima stofzuiger !

Geschreven voor: Bosch BGL6POW2 zwart

Algemene score

10,0
Mooi design, rustig geluid maar toch een goede zuigkracht. Absoluut geen spijt van ! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jos 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ALS NOOIT TEVOREN!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6POW2 zwart

Algemene score

10,0
Zelden heb ik zo'n super stofzuiger gekocht. Voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Bediening op handgreep is geweldig. Niet steeds meer te bukken. Bovendien een enorme zuigkracht, licht van gewicht, stil en ook nog eens een zeer sjieke uitstraling!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Topstofzuiger 03-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6POW2 zwart

Algemene score

9,0
De stofzuiger van bosch is echt een topstofzuiger vooral omdat ie ultra allergie filter heeft erg stil Is ,krachtig Zuigt. Maar omdat ik astma heb ging het mij er vooral om dat ie schonere lucht uitblaast dan de luchtkwaliteit in huis en dat heb ik ondervonden. Dus ja ik ben zeer tevreden aangezien er meer opzetborstels bijzitten voor elk type vloer. Die de Bosch ook echt Goed stofzuigt echt een toedient deze bosch

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Ultra allergie filter
  • 12 meter actieradius

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlie 25-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6POW2 zwart

Algemene score

9,0
Mooie outlook maar vooral: krachtige stofzuiger! Niet zwaar, lang snoer en handige extra bediening op het handvat: superblij met deze aankoop!

Minpunten

  • Fragiele standaard om slang in te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jantje 17-09-2020

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL6POW2 zwart

Algemene score

10,0
Doet wat ik van een prima stofzuigerverwacht.
Goede zuigkracht. Prima bedieningsmogelijkheden en goede hulpstukken. Ook prima in te stellen op gewenste werkhoogte [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bert M 14-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6POW2 zwart

Algemene score

10,0
top stofzuiger, hele goede zuigkracht en met de roterende turboborstel blijft er niks meer liggen op laminaat en vloerbedekking. De bedieningsknoppen op het handvat zijn ook erg makkelijk

Pluspunten

  • rijkwijdte
  • zuigkracht
  • Roterende turboborstel
  • mooi design

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer