Bosch Serie 8 BBS81PETM rood - Reviews

Specificaties
Stofopvang
stofzak
Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 BBS81PETM rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard van tilburg 30-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische. Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS81PETM rood

Algemene score

9,0
Zuigkracht fantastisch en heel handig in gebruik.
Het oog doet ook wat,fantastisch mooi apparaat.
Had eers Dyson,hiermee gezogen en daarna met de Bosch.
Onvoorstelbaar wat er nog uit de mat werd gezogen.

Pluspunten

  • Zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, handige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS81PETM rood

Algemene score

9,0
Geweldig krachtige stofzuiger. We hebben op de gehele verdieping een open grindvloer waar deze kleine krachtpatser alle stof uit kan wegzuigen. Helemaal fan. Goede prijs, super kwaliteit. De extra borstel voor de huisdierharen doet zijn werk zoals beloofd. Makkelijk weg te hangen, snelle lader en je pakt de stofzuiger er net zo makkelijk ook weer binnen 10 seconden bij als je even iets moet weghalen. Veel hulpstukken die je met een kleine klik snel kan verwisselen.
Het enige nadeel vind ik daarnaast óók die hulpstukken weer, want die moet je ergens (snel bij de hand) opslaan.

Pluspunten

  • Licht
  • Krachtig zuigen
  • Geweldige turbo stand
  • Huisdierharen wegzuigen
  • De vele hulpstukken

Minpunten

  • De vele hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anke 14-07-2020

Prima stofzuiger, makkelijk te hanteren

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS81PETM rood

Algemene score

8,0
Mooie stofzuiger, maakt niet te veel geluid en heeft een krachtige turbostand waardoor zelfs de kleinste deeltjes uit onze grindvloer gezogen worden. Zeer veel hulpstukken die de stofzuiger voor elk gewenst onderdeel geschikt maken. Prima gewicht en prima maat waardoor je deze op elke plek kan inzetten. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

jolanda 16-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger,doet wat hij belooft

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS81PETM rood

Algemene score

10,0
Super stofzuiger,doet wat hij belooft,gemakkelijk in gebruik,geen last meer van slang en snoer en is zeer wendbaar en lekker licht in gewicht,en alle haren worden super opgezogen

Pluspunten

  • wendbaar
  • licht gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Giesbers 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige zuigkracht.

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS81PETM rood

Algemene score

10,0
Ik heb na 2x mijn kamer zuigen met mijn nieuwe steelstofzuiger de opvangbak half vol, terwijl ik toch 2x per week mijn kamer altijd gezogen heb met een "gewone" stofzuiger.
Dus er is altijd veel stof en kattenhaar blijven liggen merk ik nu!

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hanny deVisser 11-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS81PETM rood

Algemene score

8,0
Het ziet er goed uit. Voelt stevig in de hand en zuigt goed op alle fronten! Dus als gewone stofzuiger en als handstofzuiger!,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stofzuiger 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen, dat is voor de verandering erg fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS81PETM rood

Algemene score

9,0
Het is erg makkelijk als je even snel wat troep op wilt zuigen, inclusief hondenharen. Die wil je toch niet in het zicht hebben liggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H Vanlier 01-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS81PETM rood

Algemene score

9,0
Licht in gewicht, zuigt prima makkelijk in gebruik en uitwisselbare accu met andere apparaten van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helga22 18-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS81PETM rood

Algemene score

9,0
Wij waren het lompe gebruike van een gewone stofzuiger beu, altijd wisselen van stopcontact, vieze lucht bij wisselen stofzak etc en dus gekozen voor deze steel stofzuiger. Mooi design, ligt lekker in de hand en is praktisch. Zuigkracht ook helemaal prima, zowel op plavuizen als houten vloer en kleed.

Pluspunten

  • mooi strak design
  • licht in gebruik

Minpunten

  • geen 2e accu zoals bij ander model van de 8 serie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer