Bosch BCS812KA2 - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Soort
steel-stofzuiger
  • Best Reviewed 2 keer nov 2020

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 356 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS812KA2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lia 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vooral handig zo zonder snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Ik vond het best wel duur voor een stofzuiger, maar heb er geen spijt van. Erg makkelijk ook om mijn bank te stofzuigen(geen aparte kruimeldief meer nodig) Geen stofzuigerzakken nodig. Met al de bijgeleverde accessoires een aanwinst voor hoop ik een lange tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Op zoek naar een steelstofzuiger zijn wij bij de Bosch uitgekomen. Onze belangrijkste motivatie was de zuigkracht en handzaamheid. Dat hebben we met de Bosch gevonden. Wij hebben keramisch parket en PVC en daar doet deze stofzuiger het uitstekend op. Kattenharen worden zonder problemen opgezogen. Ideaal is de extra batterij waardoor je nooit zonder stroom hoeft komen te zitten. Met de cashbackactie (70 euro) werd dit model nog eens extra interessant. Het legen van de vuilcontainer had misschien net iets makkelijker gekund, anders was het een 10 geweest. Overigens went dat wel snel.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • extra batterij
  • fraaie vormgeving
  • handzaamheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steel stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Een mooi degelijk product , hij doet wat hij moet doen honden haren verwijderen van vloer en bank.
De dubbele accu en de snel lader is ideaal je zit nooit zonder stroom.
Ik heb hem nu net een dag in bezit en goed uit geprobeerd.
Ook de auto er mee gestofzuigd ideaal wanneer je niet in de buurt van een stopcontact.
De prijs is best pittig maar met de 70 euro cash back is het een goede prijs kwaliteit verhouding.
Voor goede kwaliteit betaal je een prijs , goed koop koop is duur koop.
Ik ben zeer tevrede met mijn bosch steelstofzuiger.

Pluspunten

  • Dubbele accu met snel lader
  • Licht in gewicht
  • Wendbaarheid
  • Gebruiksvriendelijkheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wasmachine WAXH2E91NL 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine bosch professioneel Exelent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke, kwaliteitsmachine professioneel voor huishoudelijk gebruik , 10 kg inhoud, dankzij de sensoren super en krachtig schoon ook voor werkkleding en in display overzichtelijk en duidelijk programma instellingen ook over gewicht en afgifte wasmiddel wat allemaal automatisch gaat kortom zeer tevreden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fijne krachtige snoerloze stofzuiger 11-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige krachtige snoerloze stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger die al in 1 beurt mijn mat, vloerkleed en trap schoner maakt dan mijn vorige stofzuiger uberhaupt deed. De tank zat helemaal vol terwijl je op het oog geen viezigheid ziet.
Doordat de stofzuiger geen snoer meer heeft, pak je deze sneller even voor de kleine dingen. Ook de vele hulpstukken helpen onder de bank, op de trap etc. Tot nu toe erg tevreden. De accu gaat wel snel op als je de turbo aan zet. Hopelijk gaat de accu lang mee en blijft de stofzuiger continue krachtig, dat weten we nog niet.

Pluspunten

  • snoerloos
  • veel hulpstukken
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferdim 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

t\steel stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Voldoet volledig naast mijn zware Dyson stofzuiger waar ik moeilijk de trap op kan.
Bovendien zeer handig in gebruik.

Pluspunten

  • Handzaam, twee accus + snellader
  • Roterende borstel, goed voor klussen op de trap

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 01-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed, degelijk product.

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Gekocht om wat sneller een stofzuiger te pakken dan de ouderwetse. Hier voldoet die prima voor. 1 accu ruim voldoende voor appartement van 80 m2. Wel behoorlijk zwaar. Tot nu toe tevreden. Degelijk product, zoals gebruikelijk bij Bosch. Oude stofzuiger (met snoer) kan de deur uit.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • makkelijk te pakken om even snel te zuigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janet 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Geweldige stofzuiger zelfs onze zoon pakt nu de stofzuiger ik wil niet meer anders.
De tweede accu perfect,alleen mis ik een zacht afstofborsteltje.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schoon huis zonder gedoe

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Door rugklachten was stofzuigen een drama voor mij. Een te gebogen houding, een zware stofzuiger die nooit goed met je mee reed, de snoer te kort , het was vreselijk! Tot ik deze Bosch kocht. In het begin nog wat sceptisch, kan zo'n steelstofzuiger wel echt goed schoonmaken? Maar het is geweldig! Mijn hele huis in een mum van tijd schoon, alle lange haren uit de vloerbedekking! Maakt haast geen geluid, de kat blijft nu gewoon op de vensterbank liggen. Ik heb de Turbo knop niet eens nodig gehad en de accu is nog lang niet leeg. De stofzuiger is makkelijk schoon te maken (dat moest ik wel 2x keer doen, zoveel zoog hij op!) en een verrassend goed resultaat! Heel erg blij met deze, wel erg prijzige, stofzuiger.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • maakt weinig lawaai
  • zuigt verrassend veel op
  • makkelijk op te bergen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C poirters 01-03-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Heel makkelijk in gebruik, zuigt goed en licht gewicht. Ik ben zeer tevreden.
Je kunt overal goed bij. Handig ook voor het uitzuigen van de auto. Geen snoer dat in de weg zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dr.Hatem 16-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

super en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
krachtig, niet zwaar, heel flexibel, accu's zijn genoeg om mijn grootte woning te doen, oplader is snel

Pluspunten

  • krachtig
  • niet zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ange 08-02-2021

Had ik eerder moeten aanschaffen.

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het stofzuigen ging direct makkelijk en super handig zonder snoer. Even moeten wennen dat je toch wel iets gewicht vast houdt,
Fijn ophang systeem erbij waar alles aangehangen word. Ook fijn dat er twee accu's en snel laader bij zitten.
Alles bij elkaar een TOP aankoop, koste wat... maar dan heb je ook echt wat!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jannette 04-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigen in een handomdraai

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Stofzuigen is op deze manier leuk. Zuigkracht is prima, zeker op turbostand. Kruimelzuiger ook erg handig. Dubbele accu perfect, zo grijp je nooit mis.

Pluspunten

  • dubbele accu
  • kruimelzuiger inbegrepen
  • sterke zuigkracht
  • werkt perfect op vaste deurmat en vloerbedekking
  • erg handzaam in gebruik

Minpunten

  • werkt niet altijd even goed tegen de plint aan
  • soms wat meer moeite met grotere dingen opzuigen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 03-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Unlimited Series 8 steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
Super goede en mooie steelstofzuiger. Erg mooi in design en prima zuigkracht. 2e accu met snellader ideaal en dus altijd voldoende capaciteit om het hele huis grondig te kunnen zuigen

Pluspunten

  • design
  • zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ang 01-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze stofzuiger had ik veel eerder moeten kopen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Een super fijne stofzuiger! Werkt fijn, maakt goed schoon.
Nu denk ik had ik deze maar eerder aangeschaft.

Pluspunten

  • Fijn in gebruik
  • Maakt goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ang 01-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze stofzuiger had ik veel eerder moeten kopen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Een super fijne stofzuiger! Werkt fijn, maakt goed schoon.
Nu denk ik had ik deze maar eerder aangeschaft.

Pluspunten

  • Fijn in gebruik
  • Maakt goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chieltje 31-01-2021

Goede steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Even zoeken hoe alles werkt maar eenmaal opgeladen een hele fijne, handzame en stille stofzufger met goede zuigkracht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anja 29-01-2021

Prima

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima stofzuiger, accu gaat lang mee, en met een tweede kun je zonder problemen doorwerken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jacqueline 27-01-2021

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne stofzuiger die je ook snel pakt om kruimels oid op te zuigen. Zuigt heel goed haren en kattebaksteentjes op. Hij is wel wat zwaar.
Maar zou hem zeker aanraden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pim 26-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

7,0
handig in gebruik, eenvoudige en praktische muurmontage met hulpstukken. Zuigkracht niet geweldig en minder t.o.v. 'gewone' stofzuiger. Twee accu's zijn prettig, kruimeldief functie prettig.

Pluspunten

  • muurmontage
  • 2 accu's

Minpunten

  • zuigkracht
  • aanschafprijs

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews