Bosch BCS812KA2 mineral silver - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 395 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS812KA2 mineral silver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Teresa 23-07-2022

Na even wennen ......... tevreden.

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het was even wennen de overgang naar een draad en zakloze stogzuiger maar ben nu erg tevreden. De stofzuiger is erg wendbaar en gemakkelijk in gebruik. Door de tweede accu zit ik nooit zonder stofzuiger en ik pak hem toch echt regelmatig voor wat kleinere "acties" ;-). Het schoonmaken van het de opvangbak is heel simpel.
Twee dingen die hem perfect zouden maken: de stang een "knik-functie" geven zodat je gemakkelijker onder de bank e.d. kunt komen. De accessoires beter afstemmen op gemiddeld gebruik door bijvoorbeeld de bankzuiger als standaard te leveren. Al met al heel tevreden en zeker de investering waard!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pedro 17-05-2022

Good value for money

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] It's a decent vacuum when set in power mode. This means that the supplied battery lasts 30-40 mins., but since there's 2 of them, it's just enough for the whole house. Maybe not as powerful as some competitors, but it'll do the job ... and it's cheaper.

Pros:
- Handy, fairly light.
- Comes with 2 batteries.
- Supplied charger charges in ~40 mins.
- Easy to clean.

Cons:
- It's only really effective in "power" mode. Regular mode is of little use.
- The connection of the engine with the tube is not very robust. Requires some care when maneuvering around the house to avoid breaking it.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 26-04-2022

Super Steele

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een ding... alles werkt perfect aan deze steele stofzuiger van Bosch.
Met zijn super goede zuigkracht is het must in iedere huis. Met zijn accesoires kun je overal makkelijk erbij. En echte Bosch!!!
Hij gaat ook 90 min mee met een volle accu. En als het op is hij binnen 1.5 uur volledig opgeladen..
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

s**0@g**l.com 22-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger, let op de accu’s!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger inmiddels een jaar in ons bezit. Super apparaat, erg blij mee.
Bij onze aanschaf 2 opladers gekregen. Deze blijken wel nodig te zijn. Na een jaar is de kracht van beide opladers al voor 55% vanaf. Dat betekent voor ons steeds 2 volle accu’s voor 1 verdieping. Dit is wel een groot nadeel!

Contact opgenomen met het service center. Twee accu’s en oplader opgestuurd. 4 dagen later per post 2 nieuwe accu’s ontvangen. Alles binnen de de garantie en zonder extra kosten.

Nette service Bosch.

9 december 2020
Ideaal apparaat welke goed zuigt, zelfs de randen! De turbo stand werkt ook prima. Je staat ervan versteld hoeveel stof je eigenlijk opzuigt wanneer je het (makkelijk af te halen) filter reinigt.
Het enige kleine nadeel is de staand functie. Wanneer je aan het stofzuigen bent en de stofzuiger even weg wil zetten om later weer verder te gaan blijft deze niet rechtop staan.

Over het gebruik geen opmerkingen te schrijven.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Snoerloos

Minpunten

  • Accu’s

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

s**r@h**l.com 21-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Deze stofzuiger nooit meer

Algemene score

2,0
Stofzuiger nog geen 2 jaar oud en steel bij aansluiting afgebroken. De batterijduur is vanaf begin al niet lang, ben na 2 volle accu’s mijn huis nog niet rond geweest en zo groot woon ik niet. De borstel schiet vuil weg of schuift het eerst over de vloer ipv dat hij het opzuigt, heeft daardoor al verschillende krassen gegeven op mijn tegelvloer. De stofzuiger is zo gebouwd dat je niet ver onder een bank of bed kan komen, omdat hij niet ver genoeg kan draaien. Zuigkracht is niet heel sterk. Heel veel minpunten voor zo’n dure stofzuiger. Ik raad hem niemand aan.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Chris 29-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gaat geen jaar mee.

Algemene score

3,0
Gekocht bij Ibood, in het begin tevreden van het toestel, maar al snel lade de batterij niet meer op, na wat problemen om klanten dienst te bereiken, batterij kunnen opsturen en gratis kunnen vervangen. Maandje verder andere batterij stuk! Zelfde liedje, nu 1.5jaar verder draait de borstel in de zuigmond niet meer mee, het blijft moeilijk om de reparatie dienst van Bosch te bereiken via website! Veel te ingewikkeld en Bosch NL is niet zelfde als Bosch BE blijkbaar...nee niet meer tevreden.

Pluspunten

  • Handig om trappen te zuigen
  • Niet zwaar

Minpunten

  • Slechte baterijen
  • Rap stuk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

molifantje 17-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bedenk je goed voor je tot aanschaf over gaat.

Algemene score

2,0
3 jaar geleden kocht Ik via The Insiders de Bosch steelstofzuiger. Net voordat de garantie verliep ging hij kapot. Na een aantal weken kreeg ik een nieuwe. Maar op die nieuwe zit dus geen garantie meer, we zijn nog geen jaar verder en deze is ook al kapot. Ik kan hem opsturen, maar de reparatie kosten zijn voor mij. Dus bedenk je voor je deze steelstofzuiger van Bosch koopt.

Minpunten

  • Korte levensduur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Stanislav 27-01-2022

Heel goede stofzuiger

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb Bosch ipv andere merk stofzuiger gekocht en absoluut blij er mee. Bosch is stiller en krachtiger, en ook baterij gaat wat langer (en met 2 batarijen en de snel lader is helemaal prima).
Tot nu toe 1 min punt - er is geen haarmes bijgeleverd om borstel van haren te bevrijden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch steelstofzuiger. 14-12-2021

Een rib uit m’n lijf, maar wel absoluut,”TOP!”

Algemene score

10,0
Heb al een wasmachine en afwasmachine van Bosch en deze steelstofzuiger is een waardige aanvulling daarop. Was en afwas schoon en nu ook de vloeren, plinten, hoekjes en gaatjes super clean! Ook over het gebruiksgemak ben ik zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Albert 01-12-2021

Grandioos

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een echt Bosch product, draadloos met goede zuigkracht, een aanrader voor iedereen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

j**n@h**e.nl 23-11-2021
  • Product gekocht

Perfecte zuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch steelstofzuiger voldoet compleet aan onze verwachtingen. Zuigt prima. Stil en gemakkelijk in de hand. Plezier om deze te gebruiken en na ruim 20 jaar met dezelfde zware stofzuiger te hebben gewerkt een behoorlijke vooruitgang.

Reageer

Susanne 21-11-2021

Fijne stofzuiger, aanrader!

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg fijn in gebruik, wat ook fijn is dat je de borstel in de stofzuigervoet eenvoudig kunt verwijderen om reinigen. Haren knip je door de vorm makkelijk los en verwijder je eenvoudig. Ook de filter is makkelijk en snel te reinigen.

Bovendien maakt de stofzuiger een stuk minder lawaai dan andere stofzuigers en is de zuigkracht optimaal! En erg fijn dat je de stofzuiger met 1x indrukken aanzet en niet ingedrukt hoeft te houden.

Kortom erg tevreden! Had hem eerder moeten kopen!

Man ook blij omdat hij nu altijd een opgeladen accu heeft voor zijn bosch apparaten!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

d**d@g**l.com 19-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische stofzuiger. Ik had veel gelezen en gehoord (ook negatief) over draadloze stofzuigers maar ik ben aangenaam verrast. Niet goedkoop, maar comfort is ook wat waard. Geruisloos van tapijt naar parket en tussendoor nog evne de schoonloopmat bij de deur. Gewicht valt me ook mee, en de talloze accesoires heb ik nog niet eens allemaal kunnen uittesten. Prima deal!

Pluspunten

  • Zuigt goed en grondig
  • Gewicht
  • Zuigkracht

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jojo 18-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top steelstofzuiger! Prima zuigkracht, lange batterijduur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In één woord: top! Dit is de prijs-kwaliteit de beste steelstofzuiger die ik zelf al kocht. Allereerst en belangrijkst is de zuigkracht. Vrouw of man gelijk, een goede zuigkracht weten we allemaal te appreciëren, toch ;-)? En daar blinkt deze Bosch serie 8 wat mij betreft in uit. In de gewone stand doet hij het al goed, in turbostand presteert hij beter dan mijn gewone stofzuiger. En als je je zorgen maakt over het batterijgebruik dan zijn er de dubbele batterij en supercharger om die meteen weer aan de kant te schuiven. Je kan hiermee eindeloos blijven stofzuigen en werkelijk, ik vind het zo'n leuk ding dat ik dat nog bijna zou willen ook :'). Ook de mat in de living krijg ik er proper mee, de badmat wordt erin gezogen dus die doe je beter niet. Enige minpuntje zijn mijn lange haren die nogal stevig in de borstels kruipen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Dubbele batterij
  • Makkelijk om de opzetstukken te wisselen
  • Makkelijk leeg te maken
  • Kan veel soorten oppervlakken aan

Minpunten

  • Hele dunne matten (badmat) zuigt hij naar binnen
  • Lange haren uit borstels verwijderen moeilijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

t**n@h**l.com 17-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zochten een vervanging voor onze Dyson V8. Van deze ging na 2 jaar de batterij kapot, ook een vervangende batterij deed het erg kort. Daarom deze Bosch uitgekozen, voornamelijk vanwege de verwisselbare accu's. Bij onze uitvoering extra accu en lader.

Tot zover erg tevreden. Zuigkracht lijkt beter, hoeven bijna niet op turbo te zuigen en accu gaat lang mee. Ook is de kop wat lager zodat deze onder de bank past. Kortom erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M**n@o**k.com 17-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk uitgevoerd. Ophangsysteem is makkelijk te installeren. Zuigt prima, niet te zwaar en voldoende wendbaar

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Degelijk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**c@h**t.nl 17-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Apparaat ziet er best goed uit. Mooi voorzien van 2 accu"s. Werkt goed maar de accu is snel leeg

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Sterk zuigvermogen in turbo stand

Minpunten

  • Snel lege accu

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

wilfred 17-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met Bosch BCS812KA2 mineral silver

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger voldoet aan de verwachtingen. Pas een aantal dagen in bezit maar doet wat je kan verwachten. De twee accu's zijn ideaal. Werkt prima op de houten vloer maar ook op het kleed wat daar op ligt.

Pluspunten

  • opladen via ophangsysteem
  • krachtige stofzuiger

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E**k@v**n.nl 17-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Absolute winnaar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze Bosch stofzuiger bij Ibood gekocht, mijn favoriete materialen merk van mijn favoriete website :-) Mooie bij deze Bosch systemen is dat de accu's uitwisselbaar zijn. Nooit zonder stroom dus! Tel daarbij op de duitse degelijkheid, en je hebt een winnende combinatie!

Pluspunten

  • Degelijk
  • sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**2@g**l.com 02-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed voor de jongere generatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is een prima product zuigt heel erg goed maar voor ons als 80 jarige erg zwaar in de hand.

Pluspunten

  • zuigt heel goed
  • kan overal neer gehangen worden

Minpunten

  • voor ons zwaar in de hand

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews