Bosch BCS812KA2 - Reviews

Specificaties
Type/soort
stofzuiger
Accu/Batterij oplaadtijd
1,0 uur
Hoogte
127,70 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 72 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS812KA2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lia 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vooral handig zo zonder snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Ik vond het best wel duur voor een stofzuiger, maar heb er geen spijt van. Erg makkelijk ook om mijn bank te stofzuigen(geen aparte kruimeldief meer nodig) Geen stofzuigerzakken nodig. Met al de bijgeleverde accessoires een aanwinst voor hoop ik een lange tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schoon huis zonder gedoe

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Door rugklachten was stofzuigen een drama voor mij. Een te gebogen houding, een zware stofzuiger die nooit goed met je mee reed, de snoer te kort , het was vreselijk! Tot ik deze Bosch kocht. In het begin nog wat sceptisch, kan zo'n steelstofzuiger wel echt goed schoonmaken? Maar het is geweldig! Mijn hele huis in een mum van tijd schoon, alle lange haren uit de vloerbedekking! Maakt haast geen geluid, de kat blijft nu gewoon op de vensterbank liggen. Ik heb de Turbo knop niet eens nodig gehad en de accu is nog lang niet leeg. De stofzuiger is makkelijk schoon te maken (dat moest ik wel 2x keer doen, zoveel zoog hij op!) en een verrassend goed resultaat! Heel erg blij met deze, wel erg prijzige, stofzuiger.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • maakt weinig lawaai
  • zuigt verrassend veel op
  • makkelijk op te bergen

Minpunten

  • pas niet makkelijk onder een laag bed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marja 16-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handige krachtige stofzakloze, draadloze steel stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Handig, snel te pakken, geen snoer wat in de weg zit, goede zuigkracht. Niet gedacht dat ik zo blij zou zijn met een stofzuiger ! Nadat de hond na het uitlaten in de kamer een zandbak had achtergelaten, even mijn Bosch gepakt en schoon was het weer. De stof opvangbak is wel snel vol, maar even legen en je kan weer verder. Doordat de stofzuiger aan de oplader hangt is hij altijd standby. Ideaal!! De 2-in-1 meubelborstel en bekledingszuigmond vind ik niet fijn, de borstel schuift weer terug als je er mee aan het zuigen bent. De flexibele kierenzuigmond vind ik te lang. De 2 accu's erbij, inclusief snel lader vind ik ideaal. De accu's passen ook op andere Bosch apparaten. Nooit geen snoer wat in de weg zit, makkelijk mee te nemen naar boven. De turbo knop is fijn voor tapijten en vloerbedekking. Het geluid is niet erg luid.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • geen stofzak
  • 2 accu's
  • snel even pakken

Minpunten

  • borstel schiet over zuigmond
  • vrij kleine stofbak
  • lastig uit elkaar te krijgen om stofbak te legen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric Hartman 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Zuigkracht en geweldige Accu's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
Deze Steelstofzuiger is wat je verwacht van Bosch, Degelijk, handig in gebruik, goede Accu's waardoor lange zuigtijd en kracht.
Extra Snellader + extra Accu zorgen er voor dat je altijd een Fijne Steelstofzuiger met volle accu tot je beschikking hebt.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Kleine kruimeldief mogelijk
  • Zeer goede accu's
  • Lange zuig tijd
  • Accu's zijn snel opgeladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede keuze, handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Apparaat net gekocht, heeft een goede zuigkracht en handig in gebruik.
Vooral de 2 losse accu's en de snel lader heeft de doorslag gegeven om voor dit apparaat te kiezen.

Pluspunten

  • losse oplader
  • 2 accu's
  • zuigkracht
  • accessoires

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeff 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
Na lang twijfelen toch een accu stofzuiger gekocht. Bij veel kennissen al de Dyson gezien maar toch hebben wij voor de Bosch gekozen. In de winkel meerdere modellen getest. Uiteindelijk voor de Bosch gekozen vanwege de losse accu's - hierdoor langere gebruiksduur. Wat ons opvalt is dat de Bosch stiller is dan de concurrenten en hierdoor zeer fijn is in gebruik. Kwalitatief net zo goed dan niet beter dan een Dyson.

Pluspunten

  • 2 accu's
  • licht
  • zeer stil
  • vrouw blij
  • ik blij

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Opstal 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Geen lastige snoer. Makkelijk opbergbaar. Licht in gebuik. Lastige plaatsen goed te bereiken. Zeer praktisch

Pluspunten

  • geen snoer
  • lichtgewicht
  • handig opbergbaar
  • Geen stofzak

Minpunten

  • geen echt minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Fijne, krachtige snoerloze stofzuiger die in geen enkel opzicht onderdoet voor de versies met snoer. Makkelijk te hanteren, zeer fijne borstel voor gladde vloeren en licht. Een ander voordeel is dat je niet constant de knop ingedrukt hoeft te houden zoals bij veel andere handstofzuigers.
Met de meegeleverde extra accu en snellader grijp je nooit mis.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Licht
  • Lange accuduur
  • Snelle lader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.A.H. van Dijk 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
vanwege kleiner wonen aangekocht vanwege snoerloos, formaat en gewicht
2 accu's erg handig
goede prestaties
goede accessoires
stofreservoir voor ons voldoende, wellicht wat aan de kleine kant
zijn zeer tevreden

Pluspunten

  • handig en licht
  • 2 accu's
  • prettige bediening

Minpunten

  • misschien wat korte accuduur bij turbo
  • reservoir misschien wat klein?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris Hurkmans 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
Heel praktisch, goede zuigkracht, makkelijk te hanteren, even puzzlen hoe alles open en dicht gaat maar dat heb je zo door. ik raad dit echt aan de fijnste stofzuiger die ik ooit gehad heb!

Pluspunten

  • praktisch
  • sterke zuiger
  • mooi uiterlijk
  • 2 acuus dus altijd 1 geladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Agatha 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruikersgemak

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
Ideale stofzuiger/kruimeldief in één, met een zeer krachtige motor. Geen last meer van te korte snoeren, door de zeer duurzame accu's

Pluspunten

  • draadloos
  • goede zuigkracht
  • Ook voor moeilijk te bereiken plaatsen
  • lichtgewicht / goed handelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P.v.O.teR 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger c.q. kruimeldief. Dubbele accucapaciteit !

Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
Wendbare stofzuiger, die ook als kleine kruimeldief makkelijk in het gebruik is. Vooral ook de vaste aan/uit knop is fijn, zodat je niet permanent een knopje hoeft vast te houden. Daarnaast is er altijd voldoende power beschikbaar doordat er een dubbele accu met snel-lader is bijgeleverd. Ook de bijgeleverde accessoires zijn goed bruikbaar.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • in normale stand al voldoende zuigkracht
  • er zit zelfs extra zuigkracht stand op.

Minpunten

  • toch enigszins het hoge prijsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Kees Feddema. 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat!!Hadden we veel eerder moeten hebben!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is helemaal compleet!2 accuus en snellader,je kunt maar doorgaan!Bruikbare hulpstukken,ook handig om de auto vanbinnen te stofzuigen!Intuitieve bediening,ook bij het ledigen van het stofreservoir.Makkelijk te hanteren,niet te zwaar!Kortom een prima ding!

Pluspunten

  • goeie ergometrie
  • niet te zwaar
  • twee accuus+snellader
  • makkelijk op te bergen
  • waar voor je geld

Minpunten

  • lampje op de borstel was wel handig geweest !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evelien 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
ik was al lang op zoek naar een goede accu stofzuiger, maar ik hikte lang tegen de hoge prijs aan. De refund-actie heeft me over de streep getrokken. De stofzuiger is handzaam, niet te zwaar om vast te houden en doet zijn werk goed. Heel blij mee!

Pluspunten

  • neemt weinig ruimte in
  • niet zwaar

Minpunten

  • kunststof reservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

2x Li-ion accu/ gebruiksgemak - na 2 dagen overtuigd :)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
De 2 accu's zijn een pré, t.o.v. de concurrent D.... in deze prijscategorie. Daarnaast zijn dit Li-ion accu's. Een nieuwere accutechniek. Het is een uitgave maar in gebruik merk je snel dat het een stuk prettiger werkt dan voorheen.
Manoeuvreert makkelijk om hoekjes en vanwege de gewichtsverdeling van het apparaat treedt er ook minder snel moeheid in de arm op. Ergonomisch is er dus ook eea verbeterd. En over de zuigkracht, power genoeg is mijn mening, met een gezin van 4 en een hond zie je snel resultaat. Werkt prima op harde vloeren en ook- zoals bij ons op de trap- op tapijt.
Geen spijt, ik zou zo weer dezelfde aanschaffen.

Pluspunten

  • ergonomie
  • power
  • accesoires
  • 2e Li-ion accu

Minpunten

  • wellicht iets prijzig, verder niets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bmonninkhof 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compleet, eenvoudig in gebruik en een tweede accu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Nog niet heel veel ervaring met het apparaat, daarvoor moeten we die toch wel even wat meer gaan gebruiken. De eerste indruk is in ieder geval prima. Eerste test ook goed doorstaan en dan blijkt maar weer eens hoe snel je huis vervuild kan worden. Twee accu's worden geleverd bij dit type en dat is altijd handig. Met de losse snellader zijn accu's in mum van tijd opgeladen. Met de standaard lader (in de houder verwerkt) zal dit langzamer gaan, maar dat mag dan ook. Hulpstukken voelen prima aan en zijn goed op te bergen aan de wandhouder. Op de standaard stand is de zuigkracht prima voor dit apparaat, maar wanneer dit mijn bedrade stofzuiger was, dan was die aan vervanging toe. Op de turbo stand zuigt de Bosch (koosnaam Bossie) dan weer uitstekend. Kwa gewicht zou het nauwelijks lichter kunnen zonder afbreuk te doen aan materiaalgebruik of de grootte van de accu. Ik verwacht dat deze aankoop zo'n eentje gaat worden van "dit hadden we veel eerder moten doen". Gaan we het hele huis met Bossie zuigen, zeker niet, maar je pakt Bossie er wel even snel bij.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • tweede accu
  • verwisselbare accu's
  • licht van gewicht
  • moderne uitstraling

Minpunten

  • prijs
  • steel is niet in lengte aan te passen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra damen 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht. Heel makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Snoerloos en handig op te hangen.
Goede zuigkracht
Lichtgewicht
Ideaal voor het gebruik van hondenharen.

Pluspunten

  • Niet zwaar in de hand
  • Lange accuduur
  • Handige accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Raat 04-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch draadloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met dit apparaat zeer handig in gebruik en je kunt echt op bijna alle plekken stofzuigen. De stofzuiger is erg licht dus boven je hoofd spinnenwebben of stofresten weghalen is geen enkel probleem. Accu is snel opgeladen en is inderdaad ook bruikbaar op je accuboormachine als deze van Bosch is. De meegeleverde accessoires komen ook goed van pas en de 2de accu is natuurlijk helemaal top. Kortom geen spijt van deze aankop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos Bot 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch steel stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

10,0
We hebben het apparaat gekocht voor de kapsalon. we zijn erg enthousiast met onze nieuwe stofzuiger. We delen onze zeer positieve mening over de stofzuiger met klanten en noemen daarbij de grote voordelen op in vergelijking met de Dyson.
Als je de steel er afhaalt kun je de stofzuiger gebruiken als kruimeldief, wat bij een Dyson niet kan. Heel handig om in lastige hoekjes te komen en ideaal om bv de auto uit te zuigen. Nog een groot voordeel....!!!!
Een aantal klanten vinden de Dyson zwaar in de hand voelen en de Bosch absoluut niet!!!!
We hebben verschillende klanten de stofzuiger aanbevolen, waarvan nu al twee een stofzuiger zeggen aan te willen schaffen.
Het heeft een grote zuigkracht en de tweede accu is ideaal (bij gebruik turbo) waardoor je buitengewoon langdurig kunt stofzuigen.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • twee accuus zeer handig bij de turbo stand
  • zonder steel zeer goed kruimel dief
  • lichtgewicht
  • uiteraard de momenteel geldende terug gave actie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een duurzaam zuinig in gebruik en handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS812KA2

Algemene score

9,0
Na de eerste keer zuigen hebben wij een zeer positieve indruk wat betreft gemak accuduur en onderhoud

Pluspunten

  • geen snoer en zuigbody achter je aan slepen
  • geen zakken vervangen
  • ligt makkelijk in de hand

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews