Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
steelzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tillema 21-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige steelstofzuiger met een dweilfunctie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

9,0
Een krachtige steelstofzuiger met een makkelijk in te stellen normale- en turbostand. De dweilfunctie werkt zoals je ervan verwacht en het bijvullen en doseren van vocht gaat simpel en werkt goed. Met de 360 graden LED mondstuk is deze tevens er flexibel in gebruik.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Dweilfunctie
  • Gebruikersgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Allesineen 13-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede allround stofzuiger met dweilfunctie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is heel handig. Hij is draadloos maar functioneert als een echte stofzuiger. Is kruimeldief en stofzuiger in één en heeft bovendien een dweilfunctie. Hij is wel wat zwaar in de hand. Bij het dweilen komt hij niet in de hoekjes. Ik ben zeer tevreden over het gebruik. Opladen gaat makkelijk en snel. Je kan er daarna lang gebruik van maken. Kortom, heel tevreden

Pluspunten

  • Alles ineen
  • Dweilen en stofzuigen tegelijkertijd
  • Snoerloos
  • Makkelijk wendbaar

Minpunten

  • Dweilen lukt niet in de hoekjes
  • Stofzuiger is wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dunja 08-07-2020
  • Product getest

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

8,0
Fijn dat het snoerloos is, door de led-verlichting kun je erg goed zien hoe smerig de vloer is, en waar je vooral goed moet zuigen.
Opladen gaat makkelijk, legen van het bakje ook.
Als kruimeldief vind ik hem minder handig.
De dweil functie voegt niet zo heel veel toe.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Led verlichting

Minpunten

  • Zwaar
  • Maakt flink geluid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Debbie123 05-07-2020
  • Product gekocht

Een echte aanwinst voor in je huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

10,0
De stofzuiger met dweilsysteem ziet er prachtig uit qua design en is makkelijk in gebruik. Wat een uitvinding het stofzuigen en dweilen in één beweging. Het is makkelijk om over te schakelen tussen deze twee functies. Dit maakt het schoonmaken een stuk makkelijker en plezieriger. Met het 360° LED-mondstuk kom je zelfs in de moeilijkste hoekjes door de goede wendbaarheid van het mondstuk. Ook de LED verlichting in het mondstuk is handig, je ziet namelijk het stof goed liggen wat voornamelijk 's avonds fijn is als je wilt gaan stofzuigen. De zuigkracht van de stofzuiger heeft mij aangenaam verrast. Het is fijn dat je de zuigkracht zelf kunt instellen. Voor tapijt, matjes en de bank is de turbo stand erg prettig om al het vuil, stof en haren op te zuigen. De stofzuiger is makkelijk los te koppelen om vervolgens bijvoorbeeld als kruimeldief te gebruiken om kruimels van de tafel of het aanrecht op te zuigen.

Kortom, deze snoerloze steelstofzuiger met dweilsysteem is een echte aanwinst voor in je huishouden, die het schoonmaken een stuk makkelijker en plezieriger. Door de goede wendbaarheid en de sterke zuigkracht, is je hele woning in een handomdraai weer helemaal schoon.

Pluspunten

  • Prachtig design
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk in gebruik
  • Handige LED verlichting in mondstuk

Minpunten

  • Regelmatig schoonmaken mondstuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 04-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideale tijdsbespaarder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

8,0
Heel wendbare stofzuiger. De verlichting zorgt dat je het vuil op donkere plekken duidelijk kan zien. Ook onder het bed geen probleem. De combinatie van stofzuigen en dweilen in een is ideaal en bespaart veel tijd. Zelfs de kinderen pakken hem vrijwillig

Pluspunten

  • Wendbaar
  • 2 in 1
  • Verlichting
  • Draadloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lotte 02-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

krachtig en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

9,0
Stofzuigen en dweilen is in 1 moeite gedaan. Vooral heel handig voor de bovenverdieping met laminaat. Omdat de stofzuiger plat over de vloer kan lukt het makkelijk om onder de bank of kast te stofzuigen. De kop met de roterende borstel zuigt goed haren op. Vaak is de turbo stand niet eens nodig, op de laagste stand heeft de stofzuiger al genoeg zuigkracht. De lampjes zorgen ervoor dat je goed ziet waar er stof ligt, echt super handig. De kruimelzuiger met turbokop is fijn voor op de bank of even over de zitting van de auto. Omdat er geen snoer aanzit pak je stofzuiger sneller en ben je zo klaar.

Pluspunten

  • lampjes in roterende borstelkop
  • krachtig
  • wendbaar

Minpunten

  • redelijk zwaar
  • dweilen geeft soms strepen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arianne77 02-07-2020
  • Product getest

Dweilen en stofzuigen in eén keer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

9,0
Iedereen met een druk huishouden en/of huisdieren kan ik deze stofzuiger aanbevelen. Je stofzuigt en tegelijkertijd heb je gedweild. Heerlijk schoon en fris binnen enkele minuten. De stofzuiger is ook snel gepakt, geen vervelend snoer. De zuigkracht is optimaal en voor de trap en bank klik je snel de kruimelzuiger los.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Zuigkracht
  • Gemak

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bietje 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig en fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

9,0
Het is een zeer fijn en handig apparaat voor een druk huishouden. Door dit apparaat te gebruiken bespaar ik tijd omdat ik nu zuig en dweil in één beweging. De lampjes zorgen ervoor dat ik goed kan zien waar nog eventueel stof ligt. De zuigkracht is ook zeer goed, ben erg te spreken over dit product!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • lampjes
  • Wendbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MeertjeO 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

9,0
Direct zuigen en dweilen tegelijk is ideaal voor een snelle opfrisbeurt van de vloer. Nu bespaar je tijd en tevens is het een zeer handzaam apparaat! Niet zwaar in gebruik en zeer wendbaar waardoor je makkelijk op plekken komt waar een gewone stofzuiger minder snel komt.
De led-lampjes hadden jaren eerder al ingebouwd moeten zijn, hierdoor zie je direct waar nog iets ligt of waar je gebleven bent!

Pluspunten

  • Led-lampjes
  • Zuigkracht
  • Dweilfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

devosi 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger, makkelijk in gebruik, handige accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

9,0
De stofzuiger is ideaal wanneer je weinig tijd hebt, of gewoon geen zin hebt om te stofzuigen maar dit toch echt weer eens moet doen. De zuigkracht is erg goed en neemt elk wolkje stof, elk dierenhaartje en ander los vuil zonder problemen mee. Het enige nadeel wat ik heb ondervonden is dat je de stofzuiger niet tussentijds neer kan zetten, maar je deze neer moet leggen gezien hier geen standaardje op geïntegreerd zit. Dit nadeel is echter snel vergeten wanneer je alle voordelen bekijkt. Deze stofzuiger is een top vervanging van de stofzuigers met snoer. De stof en dweilfuntie werkt prettig samen en halveert met gemak de tijd dat je bezig bent met schoonmaken van de vloer. De bijgeleverde turbo borstel is erg fijn voor het schoonmaken van meubilair. Met 1 volle accu is heel mijn huis schoon. Ik raad dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede accuduur
  • Handige accessoires
  • Goede zuigkracht
  • Dweilfunctie halveert de schoonmaak-tijd

Minpunten

  • Geen geïntegreerd standaardje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Siem 30-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale snoerloze stofzuiger met dweilfunctie

Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

9,0
Met een drukhuishouden met kleine kinderen, kun je blijven stofzuigen. Deze snoerloze stofzuiger zorgt er voor dat je hem er makkelijk bij pakt. Hij heeft voldoende power waardoor je in 5 minuten alle kruimels etc rondom de tafel makkelijk opzuigt. De dweilfunctie zorgt er voor dat je in dezelfde tijd ook de vlekken wegveegt.
Er zit een krachtige motor in, waardoor de zuigkracht goed is. Maar is toch nog wendbaar.

Pluspunten

  • Dweilfunctie
  • Snoerloos
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Aanschafwaarde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MichaeldB 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Leuke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 8000 Series Aqua XC8147 wit

Algemene score

8,0
Ik vind deze stofzuiger, tot nu toe, top. Het gemak waarvoor je hem allemaal kan gebruiken. De 360 graden voet met LED lampjes zodat je kan zien of je alles hebt opgezogen. De kracht van de stofzuiger. Wij hebben een PVC vloer en door omstandigheden hebben wij de plintjes nog niet geplakt. In deze kieren ligt ook stof. En als je dan over die kieren heen zuigt is ook al het stof met de 360 LED voet verdwenen. Ook de dweilvoet met zuigmond vind ik top. Ik vind het alleen jammer dat de accu zo snel leeg is.

Pluspunten

  • 360 graden LED voet

Minpunten

  • de accu die erg snel leeg is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer