Bosch BGB7BLU - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGB7BLU op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Prima stofzuiger 22-12-2020

Krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB7BLU

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze Bosch stofzuiger, de BGB7BLU, lijkt in vergelijking met mijn oude stofzuiger wel een hovercraft, zo krachtig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Edward van Tilburg 18-08-2020

Complete krachtpatser

Geschreven voor: Bosch BGB7BLU

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De handige hulpstukken en een PowerProtect-systeem met 10 jaar motor garantie maakt deze stofzuiger tot een serieuze aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maaike 05-05-2020

Super stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB7BLU

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na 3.5 jr toe aan een goede stofzuiger.
Deze voldoet zeker.
Lang snoer zodat ik vanuit 1 stopcontact mijn gehele appartement door kan.Maakt weinig geluid.Zuigt boven gemiddeld kattenharen op !! Conclusie : ben er super blij mee !!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch stofzuiger 24-04-2020

Degelijke stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB7BLU

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie degelijke stofzuiger die uiters stil is. Daarnaast een flink lang snoer waardoor je de hele woonkamer etc in een keer kan meenemen.
Tevens een mooi uiterlijk met vier soepele zwenkwielen en fijne ingebrepen accessoires.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

M. Hanrath 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht, veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB7BLU

Algemene score

9,0
Het is een fijne stofzuiger met prima zuigkracht, die ook in de kleinere hoekjes komt. De parketborstel komt ook goed onder lage meubels. Handig opbergsysteem op de stang voor de kleinere hulpstukken. Relatief stil en fijn lang snoer!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • relatief stil
  • lang snoer
  • handig opbergsysteem
  • parketborstel komt goed onder kastjes en banken

Minpunten

  • beetje zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lilian 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger Bosch BGB7BLU

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB7BLU

Algemene score

8,0
Prucduct, stofzuiger vandaag 3 october 2019 ontvangen ,stofzuiger was makkelijk te instaleren , viel op door het stille draaien van de motor en zijn grote zuigkracht. heb nog geen verdere ervaring met dit product,maar heb er veel vertrouwen in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eve 29-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB7BLU

Algemene score

10,0
Een medewerker van de BCC raadde mij deze stofzuiger aan. Als je op zoek bent naar een degelijke stofzuiger die soepel met je mee beweegt, een goede zuigkracht heeft en alle oppervlakten direct schoon krijgt, is dit een perfecte aankoop. Ik gebruik de stofzuiger voor mijn gietvloer met de speciale parket voet en voor mijn tapijten met de andere voet die is bijgeleverd. De stofzuiger heeft een prima formaat en is niet zwaar. Daarnaast beweegt hij zeer soepel achter je aan door de vier wieltjes aan de onderzijde. Ik ben blij!

Pluspunten

  • soepele bediening
  • stevig materiaal
  • 4 wieltjes zodat de stofzuiger nooit omvalt
  • 2 opzetstukken - meubelborstel en smal opzetstuk
  • niet zwaar en makkelijk op te pakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koning 19-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

fijne stofzuiger met lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB7BLU

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger en goede slang die niet dubbel knakt. makkelijk wendbaar. Het lange snoer is ideaal om het hele huis te zuigen

Pluspunten

  • lange snoer
  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 14-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger met zak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB7BLU

Algemene score

8,0
Super apparaat, zeer krachtig, gelukkig is de zuigkracht goed te regelen. als dat niet het geval zou zijn, wordt alles opgezogen, zelfs het kleed. Blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 22-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer goede zuigkracht stil en lange snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB7BLU

Algemene score

10,0
super ik was over mij vorige al tevreden deze stofzuiger is helemaal top!

zeer lange snoer veel kracht ziet er mooi uit rijdt goed!

Pluspunten

  • lange snoer
  • fijne bediening
  • stil
  • zeer goede zuigkracht
  • rijdt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer