Alles over de lekkerste, zomerse recepten!

De zomer is de perfecte tijd van het jaar om heerlijk buiten te eten. Want zeg nou zelf: niet is toch fijner dan in de avondzon gezellig barbecueën met familie of vrienden? Of picknicken in de zon met lekkere koude drankjes? Op deze pagina delen wij de lekkerste, zomerse recepten, zodat jij met genoeg inspiratie de zomer door komt.


Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer

Zo maak je de lekkerste borrelplank bij jou thuis

Wat is er nou fijner dan met leuk gezelschap genieten van een hapje en een drankje? Verras familie en vrienden daarom deze staycation met een heerlijke borrelplank. In dit artikel bekijken we wat je allemaal nodig hebt om zelf zo’n borrelplank samen te stellen. Dit doe je gemakkelijk met hulp van Bemmel & Kroon!

Lees meer

Zo maak je de lekkerste, zomerse smoothies!

Gooi die tuindeur open, nestel je in het zonnetje en geniet van je zomerse smoothie! Met een heerlijke smoothie voelt elke dag als een vakantiedag, ook als je ‘m in je eigen tuin doorbrengt. In dit artikel bekijken we daarom wat je allemaal nodig hebt om de lekkerste, zomerse smoothies te maken.

Lees meer

Tien ijskoude tips voor een warme zomer

Als het echt warm wordt blijkt het soms lastig je hoofd koel te houden, je voedsel en drank koud te maken en ‘s nachts in slaap te komen, en o, ja, zo’n BBQ, zijn daar niet een paar goede tips voor? Zeker wel! Op deze pagina geven we je tips hoe jij je hoofd koel kunt houden.

Lees meer

Vlees, vis en vegetarisch: de beste BBQ-tips

Een zomer zonder barbecue is niet compleet. Daarom geeft BBQ-chef Remy je antwoord op veel gestelde barbecue-vragen, van hoe je kunt voorkomen dat vlees aanbrandt tot wat je voor vegetariërs op de BBQ kunt maken. Zo ga jij goed voorbereid de zomer in. Eet smakelijk!

Lees meer

Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod blenders op Kieskeurig.nl


Zomertijd? Buitenkeukentijd!

Heb je niet genoeg aan een gewone barbecue? Dan is een buitenkeuken misschien iets voor jou. Met deze supedeluxe barbecues kun je makkelijk voor veel mensen tegelijk een uitgebreid feestmaal bereiden. Wil je weten wat voor jou de ideale buitenkeuken is? Met dit artikel helpen we je graag op weg!

Lees meer

De 9 beste lifehacks voor de picknick

Of je er nu op uit trekt of een picknick houdt in je eigen achtertuin: picknicken is altijd leuk en gezellig. Je kunt picknicken natuurlijk heel simpel houden met wat stokbrood en kruidenboter. Maar als je het wat uitgebreider wilt doen, komt er al gauw flink wat voorbereiding bij kijken. Wij geven je tips hoe je dit het beste kunt doen!

Lees meer

Barbecue als een pro met deze onmisbare bbq tips

Wat is de beste bbq temperatuur? Hoe kun je bbq-en zonder rook (hallo buren!)? Welke barbecue-accessoires zijn onmisbaar? En waarom heb je tortillachips nodig wanneer je geen aanmaakblokjes hebt? Op deze pagina delen wij graag de bbq-do’s (én don’ts) met je, zodat er niets fout kan gaan deze zomer!

Lees meer
Staycation musthaves

Alles voor jouw Staycation

Bekijk het aanbod barbecues op Kieskeurig.nl


Meer ideeën opdoen voor jouw Staycation? Wij geven je tips!

Lees meer