Braun MQ 3038 Spice+ - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3038 Spice+ op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand en veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

9,0
Erg goede solide staafmixer die ik zeker veel zal gaan gebruiken. Daarnaast worden er erg veel zeer nuttige accessoires bijgeleverd. Kortom een erg veelzijdige staafmixer die ik zeker veel zal gaan gebruiken.

Pluspunten

  • accessoires
  • solide

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonenkamp 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MQ3038 Spice +

Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

9,0
Heel goede ervaring gehad met een voorloper, die het jaren uitstekend heeft gedaan en nog doet binnen de familie! Het nieuwe apparaat is een duidelijk mooier en verbeterd apparaat. Erg mooi design! We hebben er hoge verwachtingen van!!

Pluspunten

  • Zie boven
  • Zie boven

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maarten 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
mijn vorige staafmixer was ook een braun en hield het meer dan 30 jaar vol. Deze staafmixer heeft meer power en heeft veel meer accessoires. Nu zit er ook een aparte mixer bij om slagroom te kloppen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Demir 25-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Ben er zeer blij mee geen mankementen makkelijk in gebruik veelzijdig spat niet kleine molen is ook zeer ideaal

Pluspunten

  • Spat niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carol 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en makkelijk in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Prettig in het gebruik. Stevig en makkelijk kliksysteem waardoor het heel praktisch werkt. Duidelijke omschrijving van het gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ine 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Deze staafmixer gekozen vanwege de mogelijkheden. Heb nog niet alles uitgeprobeerd, maar tot dusver voldoet hij aan de verwachtingen. Mooi vorm gegeven, makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel bruikbare accessoires, sterke motor

Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Ik heb al twee keer een braun mixer of staafmixer gehad en beiden voldeden heel goed. Door intensief gebruik is mijn tweede na tien jaar toch aan vervanging toe, met name de hakmolen die ik veel gebruik.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • gaat lang mee bij intensief gebruik

Minpunten

  • de blauwe kleur...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk gebouwd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Na een lang en intensief gebruik van onze oude Braun staafmixer hebben we voor de opvolger opnieuw gekozen voor Braun. Ook nu weer hebben gebruiksgemak en degelijkheid ons overtuigd. We gebruiken voornamelijk de hakmolen voor het maken van Indische boemboe's en andere kruidenmengsels. De extra specerijenmolen is dus voor ons een welkome aanvulling. Blij mee!

Pluspunten

  • Degelijk
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer met assecoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

9,0
Een geweldige staafmixer, bedieningsknop is soepel in te drukken, erg fijn vanwege reuma aan de handen. Perfecte klein onderdeel om kruiden , knoflook of een uitje te hakken.
Alle andere losse keukenapparaten kunnen weg, mixer werkt perfect.

Pluspunten

  • Compact
  • Mooie vormgeving
  • Soepele bediening van de knoppen
  • Veel onderdelen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Koziara 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne staafmixer.Stevig in de hand.Veel accessoires.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

9,0
Het is een degelijke staafmixer, voelt stevig aan en doet zijn werk goed. We hadden achteraf gezien liever een zwarte gehad, omdat we die mooier vinden. Maar verder niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 14-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De koffie en kruidenmaler is fantastisch

Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

10,0
Ik maak elke dag soep en heb een aantal andere merken staafmixers gebruikt, maar die zijn toch echt veel minder goed dan de Braun staafmixer.
Verwerkt de koffie- en kruidenmaler geweldig.

Pluspunten

  • spat niet bij soep maken
  • kofie en kruidenmaler werkt geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

9,0
Erg fijne staafmixer. Stevig in de hand. Veel accessoires voor verschillende doeleinden. Vooral de koffieboonvermaler vind ik fijn er bij. De bak van de hakselmolen is groter dan bij mijn vorige staafmixer, dat vind ik ook een voordeel. Goede degelijke staafmixer!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Stevig

Minpunten

  • Wit met blauwe kleur niet zo mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3038 Spice+

Algemene score

8,0
Het is een degelijke staafmixer, voelt stevig aan en doet zijn werk goed. We hadden achteraf gezien liever een zwarte gehad, omdat we die mooier vinden. Maar verder niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Stevig

Minpunten

  • Kleur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer