Braun MultiQuick 9 MQ 9125 XS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MQ 9125 XS op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**7@h**l.com 24-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super fijn en krachtig ding! standaard heel fijn en ook veilig kinderslot zal ik maar zeggen :-)

Reageer

LadyB 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn beste staafmixer tot nu toe, hij is erg krachtig en erg stil. De bediening is voor mij wel even wennen door de veiligheidsknop. De bijgeleverde standaard vind ik erg fijn, de staafmixer staat nu heel handig op mijn aanrecht. Verder vind ik het apparaat erg mooi.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit behuizing
  • Pulsstand
  • Krachtige motor
  • Stil
  • Kan op het aanrecht geplaatst worden

Minpunten

  • Veiligheidsknop is wennen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem753 28-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een krachtige staafmixer, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige 1200w staafmixer. Pas kort in gebruik. Tevreden met active blade.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Meerdere standen
  • Active blade technologie

Minpunten

  • Nog geen, pas kort in gebruik

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Alan Amstelveen 23-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer met standaard

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de staafmixer krachtig en ben heel blij met de standaard. Nu hij is altijd klaar om te gebruiken

Pluspunten

  • Krachtig motor
  • Standaard

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Dhr. Prins 27-03-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Soepel te bedienen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine! Best prijzig, maar wel z’n geld waard. Bediening gaat heel soepel, ook met reumatische handen. Enig min puntje is dat hij snel weer in de ‘slotstand’ schiet als je de bedieningsknop los laat, maar dit is dan wel weer zo veilig. Krachtige motor geeft snel mooi resultaat

Pluspunten

  • Bediening
  • Krachtig

Minpunten

  • Snel in slotstand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dianaaa 13-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben dit product al eerder in ons bezit gehad maar dan de 7

Helaas is de duurzaamheid van het product niet oneindig waardoor we binnen 3 jaar al genoodzaakt waren deze te kopen..
verder werk hij top en heb je alles in notime gepureerd..

Pluspunten

  • Pureert snel
  • Houdt fijn vast in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kookgek 07-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn hobby is koken en hierbij heb je goed gereedschap nodig.
Ik vind het prettig dat hij krachtig is en een antispat systeem heeft.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

j**s@z**t.nl 02-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer met toebehoren. Werkt uitstekend! Handige accessoires. Ligt goed in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mosh 26-02-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Recommended!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We had one and it was wonderful! after 4 years the motor died, so we bought a new onw

Pluspunten

  • strong
  • durable
  • easy to use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 19-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Volgens mijn dochter moest ik deze kopen omdat hij erg goed is. Eerste indruk is erg degelijk en voel aan als goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nouk 16-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Professionele staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Superfijne staafmixer met goede beveiliging. Ligt wel wat zwaar in de hand, maar werkt perfect.

Pluspunten

  • Zware kwaliteit
  • Meerdere standen tijdens mixen zelf te bepalen
  • Mooie, robuuste uitvoering

Minpunten

  • Te klein bakje erbij (om bijv. pesto te maken)
  • Steeds weer opnieuw instellen ivm veiligheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 29-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top apparaat. Zeer krachtige motor, die zelfs het zware werk makkelijk aankan. Verder is het design top en de meegeleverde standaard staat esthetisch in onze keuken

Pluspunten

  • Estetisch
  • Krachtig

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pat 21-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie en gebruiksvriendelijke staafmixer. Mooi design, fijn instelbaar. Handige hulpmiddelen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

u**j@u**l.nl 19-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super hulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige hulp bij het maken vd heerlijkste gerechten die daarna snel en makkelijk bewaard kunnen blijven. Herl fijn omdat 2 gezinsleden in de voll continue werken!

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk schoon houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**f@g**l.com 11-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veiligheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dezelfde staafmixer al eerder gehad. Helaas heeft mijn zoontje het laten vallen omdat hij zo nieuwsgierig was. Ben enorm blij met de veiligheid knop. Zo heeft hij ook geen kans gehad om de mixer aan te zetten. Omdat de vorige dus kapot is gevallen was ik genoodzaakt om een nieuwe te kopen. . De vorige had ik maar heel kort, en was enorm tevreden. Dus niet verder gekeken maar gelijk dezelfde gekocht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

i**o@p**s.nl 07-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veilig en licht bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer lichte bediening, m.n. van belang voor diegenen die last hebben van artrotische vingergewrichten

Pluspunten

  • lichte bediening
  • krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

s**g@u**v.nl 03-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel fijne hulp in de keuken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
perfect product, werkt fantastisch. We hadden een braun van 20 jaar oud die nu pas stuk ging. Het lijkt of het bakje van 350cc te klein is, omdat we eerst een 500 bakje hadden, maar in het werk is 350 perfect.

Pluspunten

  • is razend snel
  • alles kan in de vaatwasser

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

v**o@d**e.nl 25-11-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Is mooi om te zien op het keukenblad. Heeft een krachtige motor. Ben er gewoon heel blij mee en kan hem iedereen aanraden.

Reageer

m**1@g**l.com 18-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topkwaliteit keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zoals verwacht is de kwaliteit uitstekend.
Goede grip en makkelijk in gebruik.

Zeer krachtig.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Robuust
  • Degelijk

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**1@g**l.com 11-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen

Algemene score

9,0
Pureert prima, mooie vormgeving, prima kleur, fijn dat er een standaard bij is, erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews