Braun MultiQuick 5 MQ 3135 BK - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 3135 BK op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**n@g**l.com 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne staafmixer met voldoende accessoires voor uitgebreide mogelijkheden….

Pluspunten

  • Krachtig
  • Accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**s@g**l.com 24-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede mixer. Veel meer power dan onze vorige. Paar leuke accessoires erbij.

Reageer

chdoorn29@gmail.com 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tbl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
ik deze nieuwe staafmixer op nieuw aangekocht omdat naar velen jaren mijn oud type op was.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

v**n@z**o.nl 31-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn eigen product nog niet gebruikt, maar in mijn werk gebruik ik eenzelfde apparaat en dat werkt geweldig. De prijs-kwaliteitsverhouding vind ik prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

f**k@e**t.nl 31-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Braun gekocht ter vervanging van een goedkoper product, waarvan het plastic van het mixer onderdeel was gescheurd. Wat vooral opvalt is dat deze staafmixer zo enorm veel stiller is bij het mixen!

Pluspunten

  • stil
  • mixer-accessoire geheel metaal (duurzaam)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

c**t@h**l.com 11-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Review Braun MultiQuick 5 MQ 3135 BK

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voldoet aan verwachtingen en heeft de benodigde accessoires, en prima prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Degelijk product
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

t**r@h**l.com 14-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Staafmixer voor de tweede keer gekocht. De eerste heb ik 20 jaar gehad en heel veel gebruikt. Ik ben erg tevreden met dit product.

Pluspunten

  • Werkt perfect
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Geen opbergdoos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

y**s@h**e.nl 20-02-2022
  • Product gekocht

Top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top product erg handig in gebruik. Doet wat hij moet doen. Voor ons een fantastisch apparaat

Reageer

nanny.spape@ziggo.nl 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanwinst voor elke keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig veelzijdig, heel handig in het gebruik en makkelijk schoon te maken. Een aanwinst voor elke keuken.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Maakt de voorbereidingen een stuk makkelijker

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**l@k**l.nl 28-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor ook een Braun staafmixer, en tot tevredenheid er jaren plezier van gehad! Dus was de keuze voor weer een Braun vanzelfsprekend.

Pluspunten

  • kwalteit
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**k@h**l.com 26-12-2021
  • Product gekocht

Braun MultiQuick

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top apparaat, het zoveelste Braun apparaat wat we gekocht hebben. Vorige apparaten zijn jarenlang meegegaan.

Reageer

J**s@k**l.nl 15-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige staafmixer die er ook goed uitziet. Doet wat hij moet doen. Compleet met extra accessoires, top!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Accessoires

Minpunten

  • Geen ijsblokjes mee te hakken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

r**e@l**e.nl 08-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er stevig uit, bovendien zit er ook een garde bij en een hakmolen. Helemaal tevreden

Pluspunten

  • Hoge vermogen (900 watt)
  • Ziet er stevig uit
  • Goede onderdelen

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robuuste en prettig werkbare staafmixer 30-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuuste en prettig werkbare staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn oude staafmixer was oud en van een zeer goedkope kwaliteit. Door veranderingen in mijn "kookkunsten" heb ik vaker een staafmixer nodig. Toen gezocht naar een goede en robuuste staafmixer en kwam bij deze uit. Het blijkt een zeer goede en prettig werkende staafmixer te zijn. Aldus absoluut geen spijt!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

koper 30-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima aankoop. Doet wat het moet doen en accessoires zijn handig. Minpuntje is dat hij minder fijn lijkt te malen dan de wat ouder Braun die mijn moeder heeft. Hij maalt overigens wel zeer fijn met het mix bakje en mes wat er bij zit.

Pluspunten

  • veel accesoires
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • maalt minder fijn dan ouder model

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

r**n@h**l.com 30-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De combinatie van opzetstukken is fijn. Ook kun je de staafmixer op verschillende snelheden instellen. Mijn ervaring met Braun is altijd goed geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

f**r@o**k.com 29-11-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
voldoet aan de verwachting.
Handig in gebruik. ben tevreden Ziet er goed uit.

Reageer

D Raap 20-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer met veel accessoires. Makkelijk in gebruik en ook snel schoon te maken. Fijn dat alle onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Reinigen in vaatwasser

Minpunten

  • RVS is minder mooi dan plastic

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

n**t@e**t.nl 10-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een erg fijn apparaat. Werkt na behoren. Doet wat het moet doen. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

f**a@g**l.com 07-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed merk en zeer geschikt voor mijn keukenwerkzaamheden, zowel voor het maken van pannenvol soep, jam maken, hakken van harde kaas, noten ,uien etc, kloppen van room, etc

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews