Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjan 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

8,0
Na verschillende kapotte mixers, die ook op andere onderdelen aangesloten konden worden, nu een krachtigere gekozen voor alleen de staafmixer. Deze kan wel prima warme soepgroenten pureren en ijskoude smoothies maken. Groot verschil in snelheden, gemakkelijk met een draai aan de top van het handvat te kiezen.

Pluspunten

  • veel verschillende standen
  • makkelijk schoonspoelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 02-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en Snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

10,0
Werk zoals verwacht met een krachtige 1000W motor. Door de 21 traploze snelheden en speciaal gevormde messen kan hij alles aan.

Pluspunten

  • Vermogen
  • Snelheid

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en Snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

10,0
De messen zijn zo gevormd en scherp dat je supersnel klaar bent. Door de 21 trsploos te kiezen snelheden is alles mogelijk.

Pluspunten

  • Vermogen
  • De 21 verschillende snelheden

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke, handzame kwaliteit: de Braun MQ5200 WH handblender!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

8,0
Tevreden ! Na allereerste gebruik al overtuigd. Prijs-kwaliteitverhouding is prima. Sterke motor, slim ontworpen rvs-snijdeel, pureert snel en stil. Ergonomie: glijdt niet uit je hand, inklikken is beter dan vastdraaien. Uiteraard eenvoudig schoon te maken. Degelijkheid lijkt me nu al ruim voldoende. Profkeukenwaardig.

Pluspunten

  • sterk
  • snelheid goed doseerbaar
  • ergonomisch juiste vormgeving
  • prima vormgegeven snijgedeelte

Minpunten

  • geen garde bijgeleverd bij dit model

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Klara 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

9,0
Makkelijk klik systeem voor de hulpmiddelen. Mijn oude staafmixer was na jaren stuk, deze nieuwe past ook met oude hulpstukken. Deze is nog krachtiger. Makkelijk in gebruik en alleskunner. Turbo stand is ideaal.

Pluspunten

  • Makkelijk klik systeem en turbo stand
  • Metalen mondstuk kan ook in hete producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 14-01-2021
  • Product gekocht

Goede degelijke mixer

Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

9,0
Hiervoor dezelfde gehad en heel veel gebruikt, maar door verkeerd gebruik is ie stuk gegaan. Nu weer dezelfde gekocht omdat ik er erg tevreden over was.

Pluspunten

  • krachtig
  • goed gebouwd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adriaan 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke Motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

8,0
Deze staafixer heeft een sterke motor, een goed schoon te houden metalen mes, en komt niet met onnodige extra attributen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Barend 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

9,0
Zeer krachtige motor en makkelijk schoonmaken en ook nog uit te breiden met andere onderdelen. Licht in gewicht en handelbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Johang 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer met goede prijs-kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

8,0
Ter vervanging van onze vorige staafmixer die na vele jaren trouwe dienst voor kerst er mee ophield. Hopelijk krijgen we hier net zoveel plezier van.

Pluspunten

  • Krachtige en flexibele instelling
  • Geen overbodige accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Silvia 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multi Quick 5V

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

4,0
Ik vind het een prima apparaat. Vele snelheidsmogelijkheden! Top apparaat en makkelijk in gebruik! Had ik eerder moeten hebben. Raad ik aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Braun multiquick 5 vario 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige staafmixer met traploze snelheidsknop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 5 MQ 5200 WH

Algemene score

9,0
Handige staafmixer met krachtige motor, makkelijk bedienbaar, ziet er strak uit, makkelijk schoon te houden en handig kliksysteem.

Pluspunten

  • Degelijke uitvoering
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer