Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch MS8CM6190

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Staafmixers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MS8CM6190 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

P. Barendse 20-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS8CM6190

Algemene score

10,0
Alle onderdelen zijn degelijk. Het is een complete set. Heel eenvoudig in gebruik. Het is een krachtig apparaat met 1000W waarmee alles zonder enige moeite fijn gehakt of geblenderd wordt.

Pluspunten

  • compleet
  • zeer krachtig en degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannemieke 12-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onmisbaar in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS8CM6190

Algemene score

10,0
Boven verwachting! Voorheen hadden we een keukenmachine, welke ook precies deed wat hij zou moeten doen. Maar sinds deze aanschaf zijn we om voor de staafmixer met bijbehoren. Veel minder vaat, meer kracht, compacter in je keuken, etc. Nu net 2 weken in gebruik en tot nog toe bijna dagelijks, soms 2 keer per dag in gebruik. Smoothie, soep, salade, alles krijg je er precies in klein zoals je het wilt. Aanrader!!

Pluspunten

  • Krachtige machine
  • Meerdere standen
  • Compact
  • Eenvoudig schoon te maken en niet veel vaat
  • Doet precies wat hij moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 11-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS8CM6190

Algemene score

10,0
Een prachtige staafmixer die zeer krachtig is en door zijn vele accessoires ook nog veelzijdig in gebruik. Een huishoudmachine die volgens mij niet mag ontbreken in een keuken, een echte aanwinst. Je kan het niet zo gek bedenken of je kunt het gebruiken voor het bereiden van elk willekeurig gerecht. Een top keukenmachine!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veelzijdig
  • Handzaam
  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 07-10-2020

Handig, gebruik hem vaak

Geschreven voor: Bosch MS8CM6190

Algemene score

8,0
Ik gebruik de staafmixer en gebruikte de keukenmachine erg vaak.
Hij is krachtig en het gekrulde snoer vind ik erg handig, zeker met opruimen.
Helaas is de deksel van de keukenmachine kapot gegaan, de overbreng-pin maakt geen verbinding meer met het apparaat, waardoor deze slipt.
Ik mis deze keukenmachine functie nu wel al meteen. De snijstukken waren erg handig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vahid 21-09-2020

Poor design and quality

Geschreven voor: Bosch MS8CM6190

Algemene score

2,0
The product is not customer friendly at all and the quality of the materials is very poor. The main issues:
- The cleaning is very difficult
- The cable is spiral which pulls back the handle
- The blade of the big container stopped working after two or three times
- The click part of the mixer broke while mixing soft ingredients

Note: this is the second time that I send the same review because you didn't publish the first one! However I received an email from you that my review is published while the link in the email navigates me to Spanish market!!! I'm giving the review on Dutch market and I expect my review to be shown on the Dutch market as well.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sjong2 19-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MS8CM6190

Algemene score

10,0
Eindelijk m'n oude Philips staafmixer maar eens afgeschreven en deze "bad boy" via Coolblue gekocht; ze namen zelfs de oude versleten staafmixer mee. Bij het uitpakken zie en voel je de kwaliteit al; het past allemaal goed in elkaar en de materialen zijn goed gekozen en voelen zeer degelijk. Zeker het feit dat de mixer geheel RVS is; de voet klikt mooi aan de motorunit. Meteen al guacamole en hummus gemaakt; fluitje van een cent. Ik ben blij en mijn gezin en ik genieten van de lekkernijen.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Makkelijk schoon te maken; vaatwasserbestendig
  • Krachtig; 1000W
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Sommige accessoires misschien overbodig...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snel 22-08-2020

Super

Geschreven voor: Bosch MS8CM6190

Algemene score

10,0
Heb nog nooit zo snel aardappels geraspt [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

marietje 31-05-2020

Prima staafmixerset

Geschreven voor: Bosch MS8CM6190

Algemene score

10,0
Prima staafmixerset, werkt helemaal naar wens! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer