• Best Reviewed 4 keer jul 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 117 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7035X op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjeel 06-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht op aanraden van een aantal mensen om mij heen. Ik verwacht er veel van. Veel positieve dingen over gehoord.

Pluspunten

  • snel soepje gepureerd
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**m@g**l.com 03-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Krachtige en handige staafmixer. Stil en werkt fijn. Snelheid makkelijk met 1 hand te bedienen.

Pluspunten

  • krachtig
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**n@o**k.com 28-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Mijn oude staafmixer was defect, daarom een nieuwe aangeschaft. Heb hele goede ervaring met veel producten van braun.
Prima keukenhulpen.

Reageer

Florence 26-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Ik koop al tientallen jaren produkten van Braun. Ze gaan erg lang mee, en als er een probleem is kan het gerepareerd worden. Geweldig duurzaam dus. De staafmixer voelt solide aan en is erg stil, fijn om mee te werken. Onderdelen klikken makkelijk goed vast. Nauwkeurige passing voelt vertrouwd aan. Krachtig genoeg voor alle bereidingen. Vooral de traploos regelbare snelheid is een fijne eigenschap. Eenvoudig in het gebruik en makkelijk schoon te maken. Een aanwinst in onze keuken. Fijn dat het toch weer een Braun is geworden.

Pluspunten

  • Solide
  • Regelbare snelheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**l@g**l.com 24-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Na een aantal maanden, gebruiken we dit apparaat meer dan we verwachten. Hij werkt snel, goed met niet al te veel geluid. Prima!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goede messen
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SE 21-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Goed product!..........................................................................

Reageer

s**e@g**l.com 20-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie stille en stabiele staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Gekocht om baby hapjes te maken, aangezien ze in het begin de structuur zo fijn mogelijk willen hebben. Bevalt erg goed, pureert mooi en snel en vrijwel zonder lawaai. Uiteraard altijd iets geluid maar dit is minimaal. Voelt degelijk en stabiel aan, en het bewegen van de staaf als je hem naar beneden drukt is ook ideaal. Prijs kwaliteit is prima, en met de bijgeleverde accessoires kan het hakmachientje naar iemand die hem beter kan gebruiken.

Pluspunten

  • Stil
  • Sterk
  • stevig
  • mooi design
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Vrij grote groente hakbeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r**t@g**l.com 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Je kan gemakkelijk de snelheid bedienen met 1 vinger terwijl je aan het mixen bent.

Pluspunten

  • Fijne bediening
  • Niet te duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.J. 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Sterke, stille en handzame staafmixer. Ideaal voor diverse bereidingen. Ik gebruik hem dagelijks.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m**z@l**e.nl 12-09-2022
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Maakt weinig geluid en voelt stevig aan. Messen zijn scherp, werkt dus goed

Pluspunten

  • Stevig
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Reageer

a**3@u**l.nl 13-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Prima blender, goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik en goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Must have

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Ik had voorganger van dit model en daar heb ik denk ik zo'n 5-10 jaar plezier van gehad. De onderdelen begonnen nu echt te slijten, dus tijd voor nieuwe versie met een sterkere motor.

Mijn dure / grote keukenmachine blijft eigen altijd in de kast en gebruik dit heel vaak. Ook een kleine kom bij aangeschaft, ideaal voor maken van bijvoorbeeld Pesto.

Pluspunten

  • Motor
  • handzaam
  • Kracht

Minpunten

  • Mixer is wat fragiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**t@g**l.com 05-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Goede krachtige mixer. Bewust gekozen voor deze 850 watt mixer. Hakt en mixt als de beste.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**n@o**k.com 03-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun = Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Braun staafmixers zijn gewoon de beste verkrijgbaar. Onze vorige is jarenlang meegegaan. Helaas liet ik deze iets te hard op de grond vallen.
Nu gekozen voor de MQ7035X vanwege de nieuwe active blade technologie. De staafmixer pureert als de beste. Gisteren in de kom in een handomdraai pesto gemaakt. Prachtige homogene massa. Moet alleen de mixer nog proberen maar dat zal vast ook prima zijn.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PiBo 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoende kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Krachtg genoeg om bv. bevroren fruit mee te vermalen. Maalmolen voldoende inhoud.

Pluspunten

  • Kracht
  • Inhoud maalmolen

Minpunten

  • Blijft ontgrendelingsmechanisme langdurig goed?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stef 27-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Heel lang research gedaan op bol.com en deze had de allerbeste reviews en functionaliteiten waar ik op zoek naar was. Hij is stil en werkt perfect!

Pluspunten

  • Stil
  • Werkt met precisie
  • Niet te zwaar
  • Geen glazen onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**0@g**l.com 26-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Maakt amper geluid, pureert moeiteloos. Handzaam, simpel te bedienen en lang genoeg snoer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Drubiduu 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Super fijne machine! Ik gebruik vooral m veel voor het hakselen van noten. Geeft heel snel het gewenste resultaat.

Pluspunten

  • Geeft snel het gewenste resultaat
  • Sterke machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Handig, maakt weinig geluid, gebruiksvriendelijk. Is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Norman 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goed moderne staafmixer met handige oplossingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
De aankoop was bedoeld als reserve staafmixer naast de staafmixer die ik al jaren heb.
Maar tijdens het eerste gebruik werd duidelijk dat het beter was om de nieuwe staafmixer als hoofdmixer te gebruiken en de andere staafmixer te bewaren als reserve.
Het malen van fruit ging heel erg goed en ook de hakmolen is zeer goed bruikbaar.
Zelfs de AH soja-op-te-kloppen werd met de garde zo luchtig als slagroom, wat met de andere staafmixer niet lukte.

Pluspunten

  • snel fruit tot moes gepureerd
  • klopt snel en goed

Minpunten

  • handleiding kan duidelijker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews