Braun MQ 7035X - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7035X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HP 13-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuuste Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Motivatie: Oude mixer was stuk
Robuuste Stafmixer, betere kwaliteit dan vorige, mooie en handige hulpstukken

Pluspunten

  • robuustheid
  • hulpstukken

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Manonniii 14-10-2019
  • Product getest

Powerapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Ik heb een keukenapparaat verzameltik dus heb al heel wat staafmixer geprobeert. Deze is wel net even wat anders. Wat hem anders maakt dan de andere apparaten die in mijn kastje staan zijn de verschillende snelheden die je met 1 hand kunt bedienen. Zo kun je ook slagroom kloppen met de staafmixer zonder dat het gelijk te stijf word. Je kunt natuurlijk ook prima de garder functie hiervoor gebruiken. Onder het hakmolen bakje zit en antislipring waardoor hij netjes op zn plek blijft staan. Smoothies, soepen, slagroom, pannenkoekenmix, uitjes, guacamole... allemaal geen probleem. Even heet afspoelen en het is schoon maar het kan ook zo de vaatwasser in.
Aanrader!

Pluspunten

  • Antislip bakje
  • Meerdere standen
  • Mooi design

Reageer

jj 04-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

solide uitvoering, 1000 Watt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Voor dit product gekozen vanwege de krachtige motor. Het hakmes zou brood vermalen. Dat valt helaas tegen. Verder prima staafmixer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

A. Scipio 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker in hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Ziet er mooi en degelijk uit maar heb het nog niet gebruikt. Prijzig maar met de aktie 15 euro retour goede prijs

Pluspunten

  • degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Westerhof 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MultiQuick 7x MQ7035X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Mooi product en gemakkelijk te bedienen, goede uitstraling en handig in gebruik. Makkelijk schoon te maken en multifunctioneel.
Zou het iedereen aanraden om een braun staafmixer te kopen
Kwaliteit en prijs zijn oke

Pluspunten

  • Stevig en makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marie 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Werkt super goed en is heel krachtig.
Ik maakte een gerecht waarbij ik dadels moest mixen en normaal gesproken lopen veel van dit soort apparaten daarbij vast, maar bij deze was dat geen probleem!! Ook noten mixt hij super snel en makkelijk.
Is ook een mooi design :)

Apparaat is verder stabiel, maakt niet teveel lawaai, en heel krachtig. Zeker aan aanrader!!

Pluspunten

  • krachtig
  • doet wat hij moet doen
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mainul Patwary 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nice Design and Powerful

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
I like the design. Smart and handy. Only test with a carrot grinding. Result is okay. Expectation was to get paste. Looking forward to use more in coming time.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ayoub 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Precies wat Braun ons belooft. Een staafmixer die elke klus snel en eenvoudig kan klaren. Erg tevreden over de samenstelling van het pakket. Inzetbaar voor alle pureer- en vermaaltaken. Kortom, een onvervangbare keukenhulp.

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Welgevormd en stevig design

Minpunten

  • Geen reserveonderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel en geen lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
De staafmixer werkt snel en spat niet en is geluidsarm. Hakmolen werkt ook prima, scherp mes en in korte tijd heb je een mooi resultaat.

Pluspunten

  • Spat niet
  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 24-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Van mij krijgt het een 8. Heel fijn en werkt erg goed. Fijn in gebruik en makkelijk op te bergen. Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Matteo 22-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Easy to use

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

7,0
Very good blender, handy and powerful! we found the price a bit expensive but its kinda worth it. its easy to store and easy to use with one hand. the design looks really nice and cool with the black colour and the nice and modern shape.

Pluspunten

  • Handy
  • Powerful
  • Nice design

Minpunten

  • slightly too expensive

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer - garde en hakselaar wat krakkemikkig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

7,0
Braun komt altijd goed uit Consumentenbond tests. Daarnaast een krachtige machine (1000w) voor een redelijke prijs. Staafmixer werkt goed, garde en hakselaar zijn wat krakkemikkig en waarschijnlijk niet heel duurzaam.

Pluspunten

  • Krachtig (1000W)
  • Pureert goed

Minpunten

  • Garde niet stevig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bernard 16-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Goed en degelijk gemaakt product. Voelt lekker aan in de hand. Handige maatbeker en mengkom bijgeleverd. Snelheid is traploos te regelen.

Pluspunten

  • Degelijk gemaakt
  • Uitgebreide set

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sien 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Handige staafmixer, compact en stevig en met nieuwe snijtechniek. Dit model heeft veel mogelijkheden. Mijn vorige staafmixer heb ik minstens 15 jaar gebruikt en was ook van Braun. Ik heb dus zeer goede ervaringen met dit merk. het is een mooi en stijlvol ontwerp en is compact. Dit product heeft ook een sterke motor.

Pluspunten

  • ontwerp
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 10-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uiterlijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Mooi uitziende staafmixer. Vele opties erbij. Hakmolen heeft een wat groter formaat.
Handig dat je met de knop de snelheid in kunt stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja 07-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kwaltiteit voor soepjes en noten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Ik zocht een staafmixer met veel vermogen, deze voldoet hieraan. Fijn om alles in een te hebben, zo kan ik lekker soepjes, fruitsapjes en pesto maken. Ook het mooie design van de mixer vind ik fijn.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Neemt veel ruimte van je keukenkastje in

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Snor 07-04-2020
  • Product gekocht

Veelzijdige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Zeer compleet, krachtig en makkelijk in gebruik.ik zou hem aanraden als je veel gebruik maakt van een staafmixer, als aanvulling op een keukenmachine.

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed

Reageer

Antoinette 07-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Bekend met deze staafmixer. Er is geen betere.
RVS uitvoering heel mooi en goed. Ik heb deze zelf al jaren maar heb deze nu ook kado gegeven .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

. 06-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Prima apparaat! Jammer dat er geen combinatie was van staafmixer, garde, hakmolen en met de grote blender, die laatste heb ik nu apart erbij besteld. Die heb ik nog niet uitgeprobeerd, wordt morgen bezorgd.

Pluspunten

  • snel salsa gemaakt
  • snel klaar voor gebruik

Minpunten

  • geen deksel voor de maatbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

L 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Wij hebben de staafmixer gekocht voor het maken van babyhapjes. De staafmixer is makkelijk in gebruik en de onderdelen zijn vaatwasserbestendig.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Vaatwasserbestendig

Minpunten

  • Etui voor accessoires ontbreekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews