• Best Reviewed 4 keer jul 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 126 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7035X op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jorik-vdberg@hotmail.com 16-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan wensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Top merk. Alles wat je nodig hebt. Ik was opzoek naar een artikel wat kwalitatief goed is en een lange levensduur heeft.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

r**s@o**k.com 31-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Fijn, stevig apparaat. Hoe harder je de knop indrukt, hoe harder de staafmixer gaat, wat fijn in gebruik is. De snijmachine is ook erg fijn in het gebruik.

Reageer

e**5@g**l.com 23-10-2022
  • Product gekocht

Staafmixer MultiQuick 7

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Product voldoet aan de criteria!
Degelijk en fijn in gebruik.
Handig in kracht met de vinger bedienbaar

Pluspunten

  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Reageer

Pien_en_Pleun 23-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer met handige accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer met handige accessoires. Ik vind het erg handig dat ik snel kan wisselen tussen verschillende standen om te pureren/blenden etc. Hiervoor hoef je alleen maar de knop iets verder in te drukken. De prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde. Ik twijfelde nog wel tussen dit model van Braun en een model van een concurrent dat voor diezelfde prijs een extra accessoire meeleverde. Ik gebruik al jaren producten van Braun en ben daar erg tevreden over. De huidige cashback-actie van Braun maakte het nog makkelijker om wederom voor Braun te kiezen. Tot nu toe mis ik het extra accessoire van de concurrent niet. Al met al dus erg content met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milou 17-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Goeie staafmixer, het losse bakje en de garde zijn ideaal voor het opkloppen van ei etc.

Pluspunten

  • Stevig design
  • Fijne onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 16-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Goede staafmixer! Ideaal voor hapjes maken voor mijn baby. Hiervoor hadden we een ander merk en die maakte veel herrie en lekte. Deze is klinkt een stuk zachter. Daarnaast handig in gebruik. Voelt wel wat zwaar

Pluspunten

  • Geluid
  • Genoeg opzetstukken
  • Top

Minpunten

  • Voelt wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

s**a@g**l.com 15-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Very good quality for a fantastic price. Exactly what I expect from Braun products!

Reageer

j**s@g**l.com 15-10-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Stevig apparaat en het vermogen van de motor is lekker hoog, waardoor ook hard voedsel in een oogwenk geopereerd wordt. 100% natuurlijke pindakaas is in een flits gemaakt, maar er kunnen ook harde noten aan toegevoegd worden om eens een ander smaakje te proberen. Alleen de zwarte deksel van de hakselaar mag niet in de vaatwasmachine. Dat is wel jammer.

Reageer

j**r@g**l.com 14-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Stevige en handige staafmixer. Spat niet en het is erg handig dat je de snelheid makkelijk kunt aanpassen door harder op de mixer te drukken

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • stevig
  • snelheid is eenvoudig te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 06-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Ik heb hem net 1 keer gebruikt maar hij deed het perfect. Weinig geluid en voelt robuust aan. Tot nu toe tevreden en hopelijk blijft dat zo

Pluspunten

  • Voelt stevig
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**m@g**l.com 03-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Krachtige en handige staafmixer. Stil en werkt fijn. Snelheid makkelijk met 1 hand te bedienen.

Pluspunten

  • krachtig
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**n@o**k.com 28-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Mijn oude staafmixer was defect, daarom een nieuwe aangeschaft. Heb hele goede ervaring met veel producten van braun.
Prima keukenhulpen.

Reageer

Florence 26-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Ik koop al tientallen jaren produkten van Braun. Ze gaan erg lang mee, en als er een probleem is kan het gerepareerd worden. Geweldig duurzaam dus. De staafmixer voelt solide aan en is erg stil, fijn om mee te werken. Onderdelen klikken makkelijk goed vast. Nauwkeurige passing voelt vertrouwd aan. Krachtig genoeg voor alle bereidingen. Vooral de traploos regelbare snelheid is een fijne eigenschap. Eenvoudig in het gebruik en makkelijk schoon te maken. Een aanwinst in onze keuken. Fijn dat het toch weer een Braun is geworden.

Pluspunten

  • Solide
  • Regelbare snelheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**l@g**l.com 24-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Na een aantal maanden, gebruiken we dit apparaat meer dan we verwachten. Hij werkt snel, goed met niet al te veel geluid. Prima!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goede messen
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SE 21-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Goed product!..........................................................................

Reageer

s**e@g**l.com 20-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie stille en stabiele staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Gekocht om baby hapjes te maken, aangezien ze in het begin de structuur zo fijn mogelijk willen hebben. Bevalt erg goed, pureert mooi en snel en vrijwel zonder lawaai. Uiteraard altijd iets geluid maar dit is minimaal. Voelt degelijk en stabiel aan, en het bewegen van de staaf als je hem naar beneden drukt is ook ideaal. Prijs kwaliteit is prima, en met de bijgeleverde accessoires kan het hakmachientje naar iemand die hem beter kan gebruiken.

Pluspunten

  • Stil
  • Sterk
  • stevig
  • mooi design
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Vrij grote groente hakbeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r**t@g**l.com 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Je kan gemakkelijk de snelheid bedienen met 1 vinger terwijl je aan het mixen bent.

Pluspunten

  • Fijne bediening
  • Niet te duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.J. 19-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Sterke, stille en handzame staafmixer. Ideaal voor diverse bereidingen. Ik gebruik hem dagelijks.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m**z@l**e.nl 12-09-2022
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Maakt weinig geluid en voelt stevig aan. Messen zijn scherp, werkt dus goed

Pluspunten

  • Stevig
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Reageer

a**3@u**l.nl 13-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Prima blender, goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik en goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews