Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 107 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 7035X op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a**3@u**l.nl 13-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Prima blender, goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik en goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 07-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Must have

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Ik had voorganger van dit model en daar heb ik denk ik zo'n 5-10 jaar plezier van gehad. De onderdelen begonnen nu echt te slijten, dus tijd voor nieuwe versie met een sterkere motor.

Mijn dure / grote keukenmachine blijft eigen altijd in de kast en gebruik dit heel vaak. Ook een kleine kom bij aangeschaft, ideaal voor maken van bijvoorbeeld Pesto.

Pluspunten

  • Motor
  • handzaam
  • Kracht

Minpunten

  • Mixer is wat fragiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

j**t@g**l.com 05-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Goede krachtige mixer. Bewust gekozen voor deze 850 watt mixer. Hakt en mixt als de beste.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

r**n@o**k.com 03-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun = Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Braun staafmixers zijn gewoon de beste verkrijgbaar. Onze vorige is jarenlang meegegaan. Helaas liet ik deze iets te hard op de grond vallen.
Nu gekozen voor de MQ7035X vanwege de nieuwe active blade technologie. De staafmixer pureert als de beste. Gisteren in de kom in een handomdraai pesto gemaakt. Prachtige homogene massa. Moet alleen de mixer nog proberen maar dat zal vast ook prima zijn.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PiBo 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoende kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Krachtg genoeg om bv. bevroren fruit mee te vermalen. Maalmolen voldoende inhoud.

Pluspunten

  • Kracht
  • Inhoud maalmolen

Minpunten

  • Blijft ontgrendelingsmechanisme langdurig goed?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stef 27-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Heel lang research gedaan op bol.com en deze had de allerbeste reviews en functionaliteiten waar ik op zoek naar was. Hij is stil en werkt perfect!

Pluspunten

  • Stil
  • Werkt met precisie
  • Niet te zwaar
  • Geen glazen onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**0@g**l.com 26-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Maakt amper geluid, pureert moeiteloos. Handzaam, simpel te bedienen en lang genoeg snoer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Drubiduu 23-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Super fijne machine! Ik gebruik vooral m veel voor het hakselen van noten. Geeft heel snel het gewenste resultaat.

Pluspunten

  • Geeft snel het gewenste resultaat
  • Sterke machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 21-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Handig, maakt weinig geluid, gebruiksvriendelijk. Is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Norman 21-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een goed moderne staafmixer met handige oplossingen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
De aankoop was bedoeld als reserve staafmixer naast de staafmixer die ik al jaren heb.
Maar tijdens het eerste gebruik werd duidelijk dat het beter was om de nieuwe staafmixer als hoofdmixer te gebruiken en de andere staafmixer te bewaren als reserve.
Het malen van fruit ging heel erg goed en ook de hakmolen is zeer goed bruikbaar.
Zelfs de AH soja-op-te-kloppen werd met de garde zo luchtig als slagroom, wat met de andere staafmixer niet lukte.

Pluspunten

  • snel fruit tot moes gepureerd
  • klopt snel en goed

Minpunten

  • handleiding kan duidelijker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c**k@i**d.com 20-06-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Gekocht door de goede reviews en doordat mijn vorige staafmixer van Braun ook altijd goed heeft voldaan.
Mooi design, maakt ook weinig herrie, wel zo fijn ;)

Reageer

Jan 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vervanger van ouder type

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Vorige Braun staafmixer is na vele jaren gebruikt stuk gegaan. Deze nieuwe is krachtiger en werkt weer beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MJHN 06-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Prima mixer, met de tools die we nodig hebben. Erg makkelijk in gebruik. In vergelijk met voorgaande mixer veel sterker, scherper en ergonomischer. Prima aankoop en goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**a@h**l.com 05-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt perfect, active blade technologie is top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Werkt perfect, vooral de active blade technologie zorgt ervoor dat hij nog beter alles pureert etc. Heb bijna spijt dat ik deze niet eerder heb gekocht want het is super handig in gebruik en om schoon te maken.

Pluspunten

  • active blade technologie
  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johnny Secotto 24-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide staafmixer, bevalt uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Top staafmixer: stevig, snel en compleet met hulpstukken. Kijken of deze net zo lang meegaat als onze 22 jaar oude staafmixer, OOK van Braun :-)

Pluspunten

  • Stevig
  • Snel
  • Compleet met hulpstukken
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen extra turbo snelheidstand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

heintje 15-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
na trouwe dienst van het vorige exemplaar wederom een braun mixer gekocht .
gewoon goed spul

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**l@u**l.nl 15-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende staafmixer. Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

9,0
Uitstekende staafmixer. De verende voet maakt het pureren van bijvoorbeeld soep erg eenvoudig.. de accessoires bij het apparaat werken tevens erg prettig..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h**9@h**l.com 13-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voruitgang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Het ziet er degelijk uit. Het maakt ook niet zoveel lawaai als de oude. Het is echt een upgrade tegenover de oude

Pluspunten

  • Geluid
  • Gewicht
  • Degelijk
  • Strak design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

N.O 27-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

8,0
Goed product! De bediening is even wennen in het begin maar na een paar keer heel handig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

e**a@g**l.com 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 7035X

Algemene score

10,0
Mooie, goed in de hand liggend product. Wat een kracht. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Veel kracht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews