Nikon D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-140mm VR zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
24 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Schermgrootte
1.3 inch scherm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Nikon D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-140mm VR zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ko Eradus 04-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ligt lekker in de hand. Infoscherm ideaal. Menu intuïtief.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-140mm VR zwart

Algemene score

10,0
Direct na aankoop natuurlijk direct mee aan de slag gegaan. Vanwege mijn vorige Nikon (D70s), kon ik er al vrij snel mee overweg. Ideaal is het info scherm. Lekker groot en overzichtelijk. Het menu werkt zeer intuïtief en geeft daardoor amper problemen. Leuk is ook het kunnen verbinden met je smartphone of tablet, zodat je die als afstandbediening kunt gebruiken of direct vanaf je toestel foto's kunt downloaden en delen. Vanwege de duidelijke gebruikshandleiding was het een fluitje van een cent om verbinding te kunnen maken.
De lens vind ik echt geweldig. Prachtige macro opnamen gemaakt. Haarscherp. Kan haast niet beter. En dat alles uit de losse hand.
Ik hoop er nog vele jaren plezier van te kunnen hebben.

Pluspunten

  • Uitklapbaar scherm
  • Licht goed in de hand
  • Haarscherpe foto's
  • Overzichtelijk menu

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nienkelynn 11-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte camera met hele fijne lens!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-140mm VR zwart

Algemene score

10,0
Onze eerste spiegelreflexcamera gekocht en gekozen voor Nikon. Deze camera is geweldig. Nu nog met automatische instelling, maar ook hiermee de mooiste foto's. We zijn er heel erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 08-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en gebruiksvriendelijke camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-140mm VR zwart

Algemene score

8,0
Mijn eerste spiegelreflex camera - gebruiksvriendelijk en maakt mooie foto's. Ik ben nog bezig met uitvogelen. Camera ziet er erg mooi uit. Mooie zoom.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CM Roeffen 23-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera voor dagelijk gebruik

Geschreven voor: Nikon D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-140mm VR zwart

Algemene score

9,0
Een handzame camera, makkelijk in gebruik met een groot bereik lens voor alle dagelijkse dingen en dagjes uit.

Pluspunten

  • groot bereik
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tom 04-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Oerfecte camera zelfs voor beginneners zoals ons!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-140mm VR zwart

Algemene score

10,0
Prachtige hoge foto kwaliteit, groot scherm, veel mogelijkheden, makkelijk menu, snel, WiFi is ideaal om foto’s direct te delen met uw telefoon of tablet

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Hoge resolutie
  • Handig in gebruik
  • Makkelijk menu
  • Ook voor beginnende fotografen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 04-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geen klacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-140mm VR zwart

Algemene score

10,0
Ik vind dit de fijnste camera die ik ooit heb gehad, de foto,s zijn echt haarscherp. ik zou alleen heel graag wat meer uitleg willen want ik krijg hem niet op wifi. Ik heb echt vanalles geprobeerd.
Ik hoop dat iemand mij zou willen adviseren.

Alvast mijn vriendelijke dank hiervoor, Henk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt hele mooie camera voor een vrij lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-140mm VR zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze camera gisteren aangeschaft en ik moet zeggen dat ik daar echt geen spijt van ga krijgen. Na het doorlezen van het boekje ben ik vandaag de natuur in gegaan voor de eerste mooie natuuropnames. Ik heb er 2 lenzen bij dus keuze genoeg voor mooie opnames.Ik moet nog veel leren om met dit toestel te gaan werken dus mocht iemand tips hebben dan ben ik daar altijd toe bereid om die aan te nemen. Mooi groot scherm en duidelijke aanwijzingen. ik beveel dit toestel echt aan voor beginners maar ook zeker voor gevorderden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 26-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Schitterende camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nikon D5300 + AF-S DX NIKKOR 18-140mm VR zwart

Algemene score

10,0
Fijne camera, voldoet volledig aan de verwachtingen. Gekocht bij Kamera-express.
Super geholpen. Wat een fijne zaak. Daar kom je als klant graag terug.
Camera maakt prachtige beelden en kunnen als je dat wilt heel snel en makkelijk via WiFi gedeeld worden.

Pluspunten

  • Mooi compact
  • Prima beeld
  • Ruim voldoende instelmogelijkheden

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer