Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Sony α SLT-A58

8,5 Lees 48 reviews

Vergelijkbare producten

Sony α68 Body

Resolutie
24 MP
Filmen in full hd
Ja
Schermgrootte
3 inch
Sony α68 Body
8,8 (2)

Sony α68 + 18-55mm Zoom Lens

Resolutie
24 MP
Filmen in full hd
Ja
Schermgrootte
3 inch
Sony α68 + 18-55mm Zoom Lens
8,4 (1)

Nikon D5300 + AF-P 18-55mm VR

Resolutie
24 MP
Filmen in full hd
Ja
Schermgrootte
3 inch
Nikon D5300 +  AF-P 18-55mm VR
8,0 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 48 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 08-06-2016 Product half jaar in bezit

Waar voor je geld

Algemene score

8,6
Goede camera gebruiksvriendelijke camera. Overzichtelijke besturingssysteem. Ik gebruik de camera professioneel voor het maken van grote posters. Standaard lens niet zo goed! Gebruik Zeiss en andere goede objectieven. Deze body voldoet dan prima. Ruim voldoende pixels, brilliantie en scherpte.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
engering 01-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
was al direct enthousiast bij mijn eerste review
ben er nu echt een paar maanden mee aan de slag
verbaas me iedere keer weer over de kwaliteit en mogelijkheden
onvoorstelbaar wat hij doet bij avondfotografie zowel op statief als uit de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
NPeters 20-03-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,4
Ik heb deze camera 3 maanden geleden gekocht en ik ben er tevreden over. De kwaliteit van de foto´s is erg goed. Je hebt veel effecten en ook zonder flits en tijdens beweging maak ik goede foto´s. Een goede camera voor zowel starders als gevorderden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Hendrik Jan 64 18-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
De camera ligt prettig in de hand en is makkelijk te bedienen. De foto's zijn mooi scherp en goed van kleur. Ook bij weinig licht is de kwaliteit goed. De filmfunctie is een pluspunt. Een prima camera voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
S.T. van Kempen 09-03-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke camera met heel veel mogelijkheden.
Uitgebreide handleiding in veel talen waaronder ook Nederlands, welke gemakkelijk te vinden zijn op de camera.
Ik maak iedere dag met veel plezier gebruik van de camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Willemwietse 02-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
de camera ligt uitstekend in de hand; ook met een 18/200mm lens. In de zoeker is duidelijk de benodigde informatie te zien,terwijl het aanpassen van de instellingen gemakkelijk gaat. Een pluspunt is dat het scherm wordt uitgeschakeld als er gebruik van de zoeker wordt gemaakt (batterij besparing)
De gebruiksaanwijzing -zeker via de webside) is uitgebreid en duidelijk.Erg belangrijk vind ik dat je in de zoeker (scherm) het resultaat van de instellingen (ondermeer helderheid) kunt zien en daarop direct kan reageren voordat de foto is gemaakt. Pre is ook de panoramastand, die goed werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
G G 24-02-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,4
ben er erg blij mee een stap voor uit maak mooie foto'S
Zeer te vreden kleur goed en ik kan er mee filmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
c van der dussen 24-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
ik had eerst een sony a-350 prima camera, na 7 jaar wilde ik een nieuwe, en heb sony a-58 aangeschaft.ik ben zeer tevreden met deze camera. mooie beelden ook bij weinig licht,en de prijs is goed.ik heb de camera gekocht bij kamera express in rotterdam en ik was meer dan tevreden over de uitleg,en de tijd die daar voor genomen werd,fijne winkel bedankt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Marieke.tijjsen 23-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
De camera bevat veel mogelijkheden op het gebied van foto' s maken en bewerken. Het toestel ligt fijn in de hand, wel iets aan de zware kant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Paco1250 19-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Super camera, heel handig in gebruik en zeer mooie foto's. Erg veel mogelijkheden en je hoeft niet alles van fotografie af te weten om toch op een makkelijke manier de camera te kunnen gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed
G Briene 19-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Aan bevolen door de winkelier,en bevalt ons prima mooie foto's prima handleiding, voor iemand die begint met een spiegel reflex camera is dit een hele goede keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stientje1974 18-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Wij hebben het toestel ruim een maand in ons bezit. Het toestel is eenvoudig in het gebruik, ligt lekker in de hand, niet zwaar. Heel veel mogelijkheden. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
AVehoeven 1957 14-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Het is een mooi en degelijk toestel.
het is makkelijk te bediennen.
de mogelijkheden moet ik allemaal nog uitzoeken.
Maar gezien de duidelijke gebruiksaanwijzing zal dat zeker geen punt zijn.
Ik ben er van overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt door de aanschaf van de Sony SLT-A58 body.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Anja-p 11-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
De kwaliteit van de foto's is erg goed. Zelf bij het maken van bewegende beelden is de kwaliteit scherp. Soms is de scherpstelling niet helemaal scherp bij vervolgens bij het doorklikken (het maken van de foto) is de foto superscherp.
Het apparaat ligt gemakkelijk in de hand. En is degelijk.

Voor gebruikers die niet eerder een spiegelreflex camera hebben gebruikt, raad ik een cursus aan. In de handleiding is alles wel uitgelegd. Zo zijn ook alle mogelijkheden en pictogrammen benoemd. Echter voor optimaal gebruik en om alles uit het toestel te kunnen halen zou een cursus fotograferen uitkomst kunnen bieden. De 'slim automatische' functie op het toestel maakt dat iedere leek prachtige foto's met het toestel kan maken.

De functie voor het maken van video's is een mooie toevoeging op het apparaat.

Al met al erg tevreden over de camera en voor iedereen goed en gemakkelijk te gebruiken met een goede kwaliteit foto's!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
stieftje 10-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
een prachtig toestel,ligt heel goed in de hand. Prachtige foto's, heel wat mogeijkheden. Heel snelle scherpstelling om prachtige actie foto's te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stiphout 09-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Na lange tijd de Sony alpha 200 te hebben gehad tijd voor iets nieuws. Camera ligt lekker in de hand, makkelijke en simpele bediening. wat op valt dat bij het maken van foto's met weinig licht, er eigenlijk niet hoeft te worden geflitst. Zeer prettig is ook de film functie. Als de camera net zo lang mee gaat als mijn oude ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Caro247 05-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Na jarenlang plezier gehad te hebben van de A230 heb ik nu de A58 gekocht. Het toestel heeft veel meer mogelijkheden en heeft een eenvoudige bediening. Een fijne camera met mooie foto's voor een hobbyfotograaf. Een goede verhouding prijs-kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M. Harlaar 03-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Een uitstekende camera die een flinke stap voorwaards is ten opzichte van de Alpa 35. De meer dan prima prijs/kwaliteitverhouding maakt de camera een mooie koop voor de hobbyist. De vele extra functies maken de camera bij uitstek geschikt voor de liefhebber die net iets meer van een camera verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Truus Opdebeeck 27-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
ik had een 330 van SONY. de kwaliteit van de A58 foto's zijn duidelijk beter, vooral als je met ISO gaat experimenteren.de mogelijkheden zijn ook uitgebreider, je kan filmen; maar dat heb ik nog niet gedaan. Gebruiksgemak: de overstap is gemakkelijk, ik ben daar heel tevreden over. Vormgeving: toestel ligt gemakkelijk in de hand, en is niet te groot of te zwaar. ben een tevreden SONY klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rededroman 22-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
De oude camera was na jaren goed functioneren op. Dit apparaat functioneert goed en is eenvoudig in het gebruik. De foto's zijn uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews