Samsung HW-K950 - Reviews

Best Reviewed jul 2017 Samsung HW-K950
Best Reviewed juli 2017
Specificaties
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
500 watt
3D
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fons van Straalen 05-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantasisch geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het een en ander te hebben gegoogeld is mijn keuze op de Samsung soundbar HW K950 gevallen. Wat een super geluid. Helder, mooi, vol en kamer vullend. Vermogen kom je niet te kort, 500 watt. Woohh. Dat surround effect is super. Films beleef je weer opnieuw, alsof je er zelf bij bent. Mooi en strak design. Zeer zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Zeer mooi en helder geluid
  • Super surround effect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelyn 23-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Sterk geluid, Goede kwalitieit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het instellen van de HW-K950 verliep snel en simpel. In het begin vonden we de surround speakers achter wel wat zwak en er zat een lichte ruis in. Echter door de speakers beter te plaatsen en het geluid van de speakers harder te zetten was dit snel opgelost. Voor het harder zetten van de speakers moet je wel even de handleiding goed doorlezen want er wordt gebruik gemaakt van afkortingen op het matrix display van de soundbar. De handleiding is online zeer uitgebreid en duidelijk dus op zich was dat geen probleem. En nadat je de soundbar naar wens hebt ingesteld, heb je de handleiding ook niet meer nodig! Multiroom app is verder snel en soepel op de telefoon en je kunt hier ook de equalizer makkelijk instellen. Het geluid is zowel via de HDMI als Wifi en Bluetooth erg goed maar is natuurlijk het best als je een film kijkt. Dan kan je namelijk gebruik maken van Dolby wat toch echt wel een verschil maakt.

Kortom:
De soundbar heeft een geweldig geluid en komt vooral goed uit de verf bij films met Dolby geluid. De app is handig en voegt veel functionaliteit toe zoals een equalizer, volumeknop en muziekdiensten via wifi. Je zult wel even de handleiding moeten lezen wil je het maximale uit je soundbar halen maar dat is het uiteindelijk allemaal waard!

Pluspunten

  • De app is handig en voegt veel functionaliteit toe
  • Kan zonder zorgen harder worden gezet
  • Geweldig geluid!

Minpunten

  • Handleiding noodzakelijk voor optimaal gebruik
  • Soundbar overheerst t.o.v de surround speakers
  • speaker geluid bijstellen is dus wel nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mike 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Magische beleving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Samsung HW-K950 is 'top of the notch', vol en warm geluid zorgen voor een unieke ervaring. Dolby Atmos is werkelijk geweldig en zou ik iedereen aanbevelen! Streamen werkt perfect en binnen 2 minuten is de set klaar voor gebruik. Het ging voor ons tussen deze set of een arsenaal aan Sonos boxen. Samsung wint het op bijna alle fronten, enkel het design is ietwat 'standaard'. De bass is krachtig en groter dan verwacht, ook de soundbar zelf is behoorlijk groot dus zorg dat je voldoende ruimte hebt om hem te plaatsen of op te hangen.

Pluspunten

  • Prachtig surround geluid
  • Binnen 2 minuten werkend
  • Dolby Atmos is een ervaring opzichzelf
  • Krachtige bass
  • Multiroom mogelijkheden

Minpunten

  • Design is redelijk 'standaard'
  • Ietwat groter dan verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rien 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Soundbar van Samsung HW K950 XN

Algemene score

9,0
Na vele testen van verschillende soundbars kwam deze als beste uit de bus.
Supersound, makkelijk in gebruik en de draadloze speakers maken het af..

Pluspunten

  • eenvoudige aansluiting
  • gebruiksvriendelijk
  • geweldig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Schouwer 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving en prachtig geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteit verhouding is prima! We genieten er volop van. Goed geluid en prima afmeting. Valt niet echt op. Goede uitleg gehad in de winkel waarop we voor deze soundbar gekozen hebben. Optimaal genieten van mooie films en heerlijke muziek!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Samsung Soundbar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze soundbar is echt een vervanging van een stereoset. Streaming geluid erg helder en bass goed te regelen. Films is echt overweldigend. Een super geluid zonder alle rompslomp. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Bouw soudbar
  • inregeling
  • Design
  • Geluid
  • Meerdere ingangen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NoorRemco 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gewldige Sound met top Geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het product is zeer mooi, geweldig geluid en alles is zeer mooi weg te werken. Alles is draadloos en werkt perfect samen. Deze soundbar vind ik een aanrader voor eenieder.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 01-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Samsung Soundbar HW-K950

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze soundbar van samsung is zeker aan te raden, hoewel het een van de eerste modellen is met dolby atmos is het zeker een mooi model. Het 5.1.4 wordt nog niet overal door ondersteund, maar dat komt vanzelf met de nieuwste films, en ook las ik dat netflix daar ook mee bezig is. de soundbar zelf is aan de grote en vooral zware kant, maar de subwoofen en de achterspeakers zijn mooi en strak ontworpen.

Pluspunten

  • Dolby Atmos
  • Strak design
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk gebruik

Minpunten

  • Dolby Atmos wordt nog niet overal ondersteund
  • De soundbar is groot en zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Lautje 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Toegevoegde waarde

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze soundbar gelijk met de Qled curved aangeschaft. Het Dolby Atmhos maakte een verpletterende indruk. En ook nog met surround speakers erbij ben je voordeliger uit dan andere grote merken.

Pluspunten

  • Surround
  • Dolby Athmos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung Atmos 02-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

WAT EEN SOUND!!! Net bioscoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik een echte film liefhebber ben, en van mooie muziek kan genieten, ongelooflijk ruimtelijk geluid en voor muziek ook geweldig, streamen spotify e.d. Wordt ondersteund, echte aanrader....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sven Buijsrogge 02-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Opgaan in geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit apparaat is erg mooi en stijlvol. Het is gemakkelijk te installeren, de speakers verbonden automatisch daar hoefde je niets voor te doen. Top! Werkt goed met de app om te streamen en volume te regelen.

De Dolby Atmos komt zeker tot zijn recht je gaat helemaal op in het geluid, let wel op je buren!

De afstandsbediening was even wennen, de volume knop duw je omhoog en omlaag dat was niet duidelijk aangegeven.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Top kwaliteit geluid
  • Stijlvol
  • Dolby Atmos

Minpunten

  • Afstandsbediening was even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 14-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ongelofelijk mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Samsung gaat de goede kant op wat audio betreft, Dit is het eerste product uit hun nieuwe audio lab te California. Deze soundbar mag niet vergeleken worden met hun voorgangers. Deze soundbar is misschien wel een van de beste die ik gehoord heb en is nog erg goed afgewerkt ook nog!
Multiroom app is makkerlijk in gebruik en werkt goed.
Echt een aanrader de Samsung HW-K950 Atmos soundbar.

Pluspunten

  • Premium materialen gebruikt
  • Mooi Design
  • Waanzinig goed geluid
  • Overtuigend DolbyAtmos ervaring

Minpunten

  • Geen beugels voor rear speakers
  • Geen kalibratie tool

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Westerkamp 12-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super Soundbar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze soundbar geeft een uitstekend geluid en de ervaring met Dolby ATmos is ge woon te gek. Mooi is dat je voor de setting voor FILMS, MUZIEK, SPORT en nog meer keuzes zelf kan bepalen. Het apparaat is makkelijk te installeren en ziet er goed uit!

Pluspunten

  • TOP Geluid
  • Easy Install

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy E. 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect Geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe soundbar omdat mijn oude niet genoeg vermogen had voor de ruimte waar deze in stond. Na lang zoeken kwam ik uit bij de K950 van Samsung. Zeer makkelijk te installeren, goed te bedienen, speakers afzonderlijk in te stellen en Multiroom compatible! Ik ben blij met dit mooie product.

Pluspunten

  • Achter speakers draadloos
  • Multiroom
  • Makkelijk te installeren
  • Perfect geluid!

Minpunten

  • Stroomkabels van achter speakers zijn te kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer