Yamaha MusicCast YSP-2700 zilver - Reviews

Specificaties
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
107 watt
Type/soort
soundbar
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Yamaha MusicCast YSP-2700 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Audiofanaat Rene' 19-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet te overtreffen !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Yamaha MusicCast YSP-2700 zwart

Algemene score

10,0
Ik werk zelf in een hifi winkel en ben behoorlijk audio fanaat.
Ik heb al behoorlijk wat soorten soundbars en multiroom systemen geïnstalleerd bij mensen thuis, dit is de eerste waarbij ik kippenvel van kreeg.

Met deze 7.1 soundbar beleef je films en zeer intens. en met deze soundbar kan je ook je huidige stereo installatie buiten de deur zetten.

Ongelooflijk veel mogelijkheden d.m.v. het MusicCast multiroom systeem,

* Internet radio met gigantisch aanbod radio
zenders over de hele wereld.
* Spotify
* Bluetooth (ontvangen en zenden), geluid overzenden naar b.v. Bluetooth hoofdtelefoon.
*Oude apparatuur b.v. cd speler of voorversterkte platenspeler aansluiten

Een zeer mooi stabiel multiroom systeem voor scherpe prijzen.

Nu ook diverse andere kamers uitgebreid met de Wx-010 en de Wx-030, ook hiervan is het geluid mooi en warm en worden de hoge en lage tonen erg goed verdeeld, dit wat je erg mist bij de andere bekende multiroom systemen. :-(

Het grappige is dat er nu zelfs klanten zijn die hun huidige populaire multiroom systemen inruilen voor het YAMAHA MusicCast systeem en de ysp 2700 of zij grotere broer YSP 5600.

Pluspunten

  • ZEER UITGEBREID Audio SYSTEEM
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Echte Bioscoop ervaring
  • Audio en stereo ook erg mooi
  • Handig en uitgebreid multiroom systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HJEBS 19-01-2020

René. Kan je mij ook zeggen of bij het koppelen van een soundbar van Yamaha aan mijn Samsung QLED 4K 75 inch 75Q90R , ik de volumeregeling kan bedienen met één afstandsbediening (Samsung)? Of zit ik dan met twee AB's op schoot. Één voor het swappen en één voor de volumeregeling. Geloof niet dat 't dan werkt qua werkbaarheid. Dank.

Danny 01-05-2020

Beste HJEBS,

Ik heb zojuist een review over deze soundbar geplaatst en zie nu jou vraag staan. Wellicht heb je inmiddels antwoord op je vraag gevonden. Zo niet: ik heb een Samsung QLED 4K 65'' type QE65Q70R tv. Ik heb de soundbar met een highspeed HDMI kabel, geschikt tot 8K, op de HDMI ARC van de TV aangesloten. Ik kan dus met alleen de afstandsbediening van de TV ook het volume van de soundbar bedienen. Mvg, Danny

Reageer

Superdiesel01 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keuze was moeilijk tot ik deze soundbar tegen kwam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Yamaha MusicCast YSP-2700 zwart

Algemene score

10,0
Ik heb deze Yamaha gekocht zonder te beluisteren omdat geen enkele zaak {wel heeft staan} maar niet aangesloten wel de goedkopere van Bose/Heos noem maar op,maar de verkoper haalde mij over dit is wat je zoekt op soundbar niveau en hij had helemaal gelijk!! De meeste soundbars geven op radio gebied een dikke onvoldoende deze dus niet, moeiteloos gaat het over van TV naar radio en het geluid wordt niet schel of hol. Het is dan ook gewoon jammer dat weinig zaken deze sounbar hebben staan daarom lopen de mensen voorbij oke hij kost een paar centen maar een soundbar met sub voor nog geen 1000 eu vergelijk dit eens met Bose zit je dik boven de 1400 en ik kan je verzekeren als je deze geluisterd hebt dan ga je echt voor de Yamaha 2700 en mocht je deze kopen sluit hem dan aan op HDMI niet de Optical kabel met de HDMI haal je echt alles uit deze soundbar.

Pluspunten

  • Niet te groot
  • teveel om op te noemen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon 02-03-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid, slaat wel vaak af

Geschreven voor: Yamaha MusicCast YSP-2700 zwart

Algemene score

6,0
Prima geluid. Hij slaat wel af en toe af als er een paar minuten geen geluid uit komt. Sommige dagen doet hij dit niet, en dan slaat hij weer om de paar minuten af, heel irritant.

Pluspunten

  • goede kwaliteit geluid

Minpunten

  • slaat zomaar af

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Slecht
Goed
Goed

Reageer

Danny 30-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige soundbar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Yamaha MusicCast YSP-2700 zwart

Algemene score

10,0
Na wat luisteren en vergelijken in de winkel met o.a. Sonos, LG, en Heos heb ik deze soundbar aangeschaft. Deze soundbar klinkt verweg het mooist en ruimtelijk. Surround effect is geweldig. Films worden episch. En met muziek klinkt deze soundbar heel mooi in stereo modus.
Makkelijk aan te sluiten en in te stellen. Met een meegeleverd microfoontje past de soundbar zichzelf aan aan de kameracoustiek. Daarnaast kun je bas, treble en dergelijk nog separaat instellen. Ik heb zelf de treble een stuk hoger gezet. Dan vond ik het geluid nog sprankelender met stemmen, geluid van regen, gunshots e.d. Er zit ook een clear voice optie op zodat stemmen nog mooier weergegeven worden.
Alles is makkelijk met de meegeleverde afstandsbediening in te stellen. Tevens zit er internetradio op. Keuze uit een enorm aanbod radiozenders, Welke ook zijn voor te programmeren.
Tevens ziet hij er erg mooi en afgewerkt uit met zijn aluminium zwarte behuizing. Niet kolossaal.
Hij past precies mooi tussen de pootjes van m'n 65" tv en is niet hoog.
De subwoofer heeft een eenvoudig tijdloos design. Qua geluid sluit hij naadloos aan de de beam. En gaat afgrondlaag, een ervaring..
Deze soundbar kreeg de maximale score van 5 sterren van WhatHiFi febr 2019 en ik kan dit alleen maar onderstrepen.

Pluspunten

  • Mooi, helder, en dynamisch geluid
  • Design
  • Gebruikersgemak
  • Opties en aansluitmogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Yamaha MusicCast YSP-2700 zilver

Algemene score

9,0
Bij mijn keuze voor soundbars heb ik gekeken naar de beste keuze van klanten in het algemeen. Zodoende kwam ik op de Yamaha YSP-2700. Deze heb ik uiteindelijk zelf ook gekocht, mede doordat de subwoofer bij de prijs inzit. Ik heb hem gekocht bij correct.nl voor 719,- Aansluiten was plug and play en ging erg makkelijk, er zat ook een duidelijke beschrijving bij. Het geluid van de soundbar is fantastisch en er zit internetradio op. Via de app kun je honderden radiostations vinden. Het enige wat ik ervaar is dat het geluid via de TV heel zacht is als ik via de soundbar luister. Heeft waarschijnlijk met de opties van de TV (Samsung) qua geluid te maken.

Pluspunten

  • Subwoofer bij de prijs in.
  • Strak design
  • Mooi materiaal
  • Soundbar is smal, komt niet voor TV

Minpunten

  • Losse antenne op achterzijde. Zit niet in zicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer