Philips HTL2183B/12 - Reviews

7,8 Lees 18 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
150 watt
Soundbar vermogen
96 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews

7,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dl 06-10-2016 Product paar maanden in bezit

Zeer goed verbeterd geluid

Algemene score

8,0
Na wat langer gebruikt te hebben wil je er niet meer zonder ,geluidskwaliteit is goed en ook de bediening enz ,super .
wel met hdmi aansluiten en dan werkt hij gewoon op afstandsbediening tv,geen twee meer nodig .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Stenn 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Review soundbar

Algemene score

7,6
Dit systeem heeft een prima geluidskwaliteit, tevens neemt het niet al te veel ruimte in onder de TV zodat het amper opvalt in de woonkamer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
DF 31-07-2016 Product maand in bezit

Soundbar met subwoofer

Algemene score

8,5
Mooi geluid, goede prijs-kwaliteitverhouding. Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
ticheltjes 10-07-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige aankoop!!

Algemene score

8,0
we hebben de ambilight tegelijkertijd gekocht met het geluidssysteem wat erbij past en wat genieten wij!! strak design wat ons wegblaast in geluidskwaliteit! we gaan ons bose systeem verkopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
x 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

fijne surround systeem

Algemene score

7,5
Deze soundbar is perfect voor mensen met een kleine ruimte waar een surround systeem wat moeilijk is, ook voor grotere ruimtes is het een perfecte aankoop. Muziek, film en games komen beter tot hun recht met het virtueel surround systeem. Vooral de spraakkwaliteit valt op!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Jad 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goed Soundbar

Algemene score

8,0
Goed geluidskwaliteit en goedkoop ,,,blutooth werken better dan ander modellen van Philips. Vorige keer heb ik een nieuwe model van 3160B-12 maar het werk niet helemaal goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
mia menten 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

beeld en geluid zijn tot nu philips waardig , de toekomst zal de duurzaamheid bepalen , echter met een vertouwd merk moet dat lukken zo niet gaan wij uit van de garantie zols philips die biedt

Algemene score

7,5
gekozen voor philips in verband met kleur en vormgeving , natuurlijk het vertouwen in een nederlands merk , met daarbij behorende garante

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Jimmy 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Geen aansluiting voor me tv

Algemene score

5,8
HDMI ik de soundbar en tv gedaan geen effect verschillende dingen geprobeerd helaas zonder resultaat weet niet hoe ik dit verder kan oplossen heb nu aux erin gedaan alleen dan is het geluid iets minder helaas

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende
MR 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

mooie soundbar

Algemene score

8,6
Makkelijk aan te sluiten, in te stellen en het geluid is perfect. erg gelukkig mee. gewoon via de coax aansluiting op de tv en al mijn apparaten werken er op.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Isabelle 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima soundbar!

Algemene score

7,8
Ik was opzoek naar een goede soundbar voor weinig geld. Na flink wat te hebben gelezen kwam ik uit bij deze soundbar van Philips. Ik had de soundbar binnen 5 minuten aangesloten, dus dat gaat zeer gemakkelijk. Ik vind het geluid erg goed. Al met al een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Fredy 23-06-2016 Product paar dagen in bezit

Voor de aanschafprijs zeker een aanrader!!!!!

Algemene score

8,4
Voor de aanschafprijs van deze soundbar het gemak van het aansluiten, de prachtige vormgeving en het geluid is dit een dikke aanrader!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
M1969 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

Soundbar HTL2183B/12

Algemene score

8,8
Mooi geluid bij onze nieuwe tv van Philips veel mogelijkheden oa door Bluetooth functie zo stream je ook je muziek van bijv. je telefoon
Een aanrader bij je tv !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Buis 20-06-2016 Product paar dagen in bezit

Soundbar Philips

Algemene score

7,8
Was gemakkelijk te installeren en het geluid is goed
en het oogt goed onder de TV.
Alleen waarom verplicht minimaal 100 tekens voor je motivatie?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
derk 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

mooi geluid

Algemene score

8,0
hele mooie sound voor de prijs leuk vorm gegeven en passend bij tv alleen jammer dat het net niet tussen de pootjes van de tv kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
mario 12-06-2016 Product paar weken in bezit

philips soundbar

Algemene score

8,0
mooi geluid voor bij de tv of pc en met de USB aansluiting kun je op de stik alleen muziek afspelen zonder extra dingen er bij aan te zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Sipma 10-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super Tevreden

Algemene score

8,2
Heel blij met de aankoop van deze Philips Soundbar. De prijs kwaliteit verhouding is super! Erg komt erg goed geluid uit de soundbar met een mooie diepe bas. Kortom erg tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Oktar 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

Philips HTL2138B?12

Algemene score

6,6
Het is qua geluid een topproduct, het enige mindere aan het product is dat wanneer die op stand-by gaat en je hem weer aanzet hij niet automatisch op de zelfde source komt

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Ralf 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goed product

Algemene score

7,8
Sinds vandaag in huis, direct aangesloten. Geluid van de films en van muziek zijn sterk verbeterd. Echt een goed product!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende