LG Musicflow HS7 - Reviews

7,9 Lees 45 reviews
Specificaties
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
360 watt
Tuner
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 45 reviews

7,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ray 26-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een mooie soundbar voor een goede prijs . De vormgeving ziet er netjes uit en het geluid is prima . Alle kabels zitten er netjes bij dus allemaal makkelijk aan te sluiten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
mwlourens 22-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
LG heeft weer iets moois. Deze LG soundbar met subwoofer is een mooi vormgegeven, fantastisch geluidskanon. Ongelofelijk makkelijk te installeren. De verschillende instellingsmogelijkheden maakt deze soundbar aanpasbaar aan elke smaak en iedere sfeer die je wilt creëren. De wifi functie en BT functie maken het gebruikersgemak nog plezieriger. Zeer hoogwaardig geluidskwaliteit. Soundbar en subwoofer zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen. Kortom: Een zeer goede kwaliteit voor een hele aantrekkelijke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dennis 20-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Deze soundbar is praktisch plug&play. glasvezel kabel tussen decoder en soundbar en hij doet het gelijk. Wifi netwerk vind hij erg makkelijk. Door de app Music flow te installeren kan je meer dingen instellen op de soundbar.
Zet ik mijn decoder uit, dan gaat de soundbar ook uit. De subwoover is ook draadloos verbonden met de soundbar. Geen gedoe met kabeltjes.

Muziek afspelen vanuit je smartphone of tablet gaat ook erg makkelijk. Dit kan via wifi, je moet dan wel de Music flow app gebruiken. Maar het kan ook via bluetooth, hiervoor hoef je de app niet gebruiken.

Ik kwam ook achter dat er ook een programma was voor de windows computer. Deze ziet het zelfde uit als de app voor de telefoon.

Geluid is verrassend goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
M Bruin 17-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Het is absoluut een hele goede soundbar, met een zeer zuiver geluid. Het aansluiten was heel eenvoudig en met verschillende aansluitmogelijkheden heb je de zelf de keuze hoe simpel je de soundbar installeert. De mogelijkheden zijn verder ook top zo kan je ook via bluetooth of wifi via je telefoon muziek streamen. Verder is het bedienen heel eenvoudig. Geluid kan met eigen afstandsbediening en telefoon geregeld worden. Ik raad deze soundbar aan iedereen uit omdat het geluid echt super is, het design past bijna in elk huishouden en makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
peter1973 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,2
Ik heb de gehele lijn bestaande uit losse speakers (H3, H5 en H7), en een soundbar inclusief subwoofer(H6).

Er zijn een aantal dingen die mij opvallen. Het instaleren van de soundbar was erg makkelijk. Ik heb hem via een optische kabel aangesloten maat er zijn diverse mogelijkheden.

Het geluid is mooi en vol. De Subwoofer is soms iets te aanwezig en moeilijk te finetunen,

Nou hou ik tijdens films wel van een goede bas. Mijn buren zijn wat minder blij.

De soundbar werkt goed samen met de andere speakers en je kan ook het surround systeem makkelij instellen via de app.

Verder gebruik ik hem ook tijdens het gamen. En dat geeft ook echt een extra dimensie.

Enige minpuntje is dat het display(hoewel mooi weggewerkt) te fel is, als je een film kijkt dan valt het te veel op. Ik moet nog kijken of ind instellingen dit aan te passen is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Ronald 28-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Geluid is echt super, ik ben alleen de standaard speakers van de tv gewend,geluid met muziek is goed en als het moet dreun je van de bank af...films kijken krijgt een heel andere dimensie en sleept je meer de film in....wat me wel begint tegen te vallen is dat de aan/uit knop van de tv lastig te bedienen is als je de soundbar aan de voorkant tegen de tv aanzet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Colwick 28-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Ik heb mijn eigen geluid opname studio dus ik ben wel wat gewend.
De LG LAS750M geeft een lekkere geluid en is erg makkelijk en snel opgezet. Geen gedoe met veel kabels. Voor veel woonkamer opstelling is dit nagenoeg de perfecte oplossing! De bluetooth optie is ook heel handig om snel telefoon en andere apparatuur mee te verbinding. En gelijk af te spelen op een lekkere kwaliteit speakers. De design is ook strak en pas precies bij mij woonkamer.
Enige punt wat ik heb is de prijs. Als je de geld ervoor heb zou ik het zeker aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
peter 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Eerste indruk toen ik het uit de doos haalde is WOUW, Wat een mooi afgewerkt product. Het geluid voldoet aan de wensen en kan zich zeker meten aan andere soundbars. Hij is zeer gebruiksvriendelijk, erg makkelijk om aan te sluiten. Een echte bioscoop ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Ronald 24-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Als je de soundbar uit de doos haalt voelt het al degelijk aan, mooie look en een strak design. Het aansluiten gaat erg makkelijk en niet teveel kabels omdat de subwoofer draadloos is. Dan komt het moment van luisteren. Er gaat een wereld voor je open, een mooi en ruimtelijk geluid. een film heb ik nog niet gekeken maar het geluid met muziek is super hier draagt de subwoofer natuurlijk ook een belangrijk aandeel in. Wel moet je even het geluid goed afstellen dit komt zeker ten goede. Mooie functie is de connectie met de telefoon. Voorheen spotify luisteren met een koptelefoon op is nu geheel overbodig want er komt een bak met strak geluid uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
siepo 27-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Musicflow HS7 enkele weken in gebruik en ik moet zeggen. werkelijk een fantastische aanvulling op geluidgebied. Het wordt almaar mooier en de belevenis van films is geweldig. Vooral natuurfilms is erg mooi en zeer zuiver in geluid.
Muziek luisteren is ook een nieuwe ervaring, heel zuiver in alle tonen. Heb wel de opmerking dat men de bass/subwoofer goed moet instellen omdat de bas er vrij snel de overhand kan krijgen. De instelling hiervan is natuurlijk erg persoonlijk en ieder oor is weer anders. Al met al een goede aankoop voor lang luisterplezier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sipo 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Eenmaal aangesloten ging er echt een (geluids)wereld open.
Ben begonnen met muziek te luisteren en tijdens het luisteren een paar maal teruggeschakeld naar mijn``oude`` installatie om het verschil te horen. Werkelijk verbluffend zo mooi komt het geluid de kamer in, waar je ook staat. Echt elke toon komt er uit.
Toen de volgende stap, de tv. Alsof je er tussenin zit, zo mooi. O.a. natuurfilms is een ware belevenis, het wild loopt je door de kamer terwijl de vogels achter je zitten te fluiten/zingen.
En echt overal te gebruiken, oppakken, stekker er in en klaar.
Tot slot het aansluiten. Bij mij was het, het snoer aan de soundbar en de andere kant aan de tv en de rest ging vanzelf. Niks zoeken, gewoon stekker er in en klaar. Geweldige vooruitgang op geluidsgebied. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mark Nellessen 19-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Sinds een paar dagen heb ik deze soundbar aangesloten op mijn 55" Panasonic. De soundbar past mooi tussen de voetjes van mijn tv, het geheel ooit mooi.

Het aansluiten ging een beetje moeizaam waarbij ik niet goed kan zeggen of het nu aan de soundbar of aan de tv heeft gelegen. Na een tijdje had ik echter verbinding via de optische kabel.

Met de meegeleverde afstandsbediening is de soundbar makkelijk te bedienen. Het geluid kan ik ook met de tv afstandsbediening regelen - de connectie ging automatisch.

Het geluid is beter dan het geluid van tv. Daar heb je natuurlijk ook een soundbar voor. Warm geluid, ook bij muziek.

Wat ik niet zo goed vind is dat er tekst in de soundbar staat (optical in mijn geval). Helaas is dat display niet uit te schakelen.

Voor de rest: aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
basbs96 29-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Product nu 2 weken in huis. Het verschil met geluidskwaliteit van de tv vergeleken met de soundbar is echte enorm. In het begin niet heel tevreden met het geluid. Maar na wat instellingen te hebben aangepast klinkt het echt geweldig! Ook de functie om je telefoon met bluetooth te kunnen verbinden is handig zodat je ook lekker van je muziek kan genieten via de soundbar.
De soundbar heeft een mooi ontwerp van metaal en voelt daardoor lekker stevig aan.
De draadloze subwoofer kun je overal in de kamer plaatsen en als je de soundbar aanzet gaat de subwoofer automatisch mee aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
maxh1999 26-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
in een woord gewoon SUPER na het gebruik van de sounbar de afgelopen weken heb ik kunnen ervaren hoe het hoort te voelen om een tv serie of film te kijken vooral met de cinema mode krijg je echt een super geluidskwaliteit ook de bluetooth mode voor het streamen van muziek via telefoon of tablet werkt goed met spotify en apple music
overal een goeie aankoop als het geluid van je tv niet al te best is

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Kees1603 24-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Na iets meer dan een week deze soundbar in huis te hebben, heb ik goed het geluid kunnen horen. Ik heb met deze speaker gegamet, en ik hoorde de tegenstanders bv gewoon achter me lopen, terwijl het volume op stand 6 van 100 stond.. Werkelijk waar het mooiste geluid wat ik ooit heb gehoord. Alleen vind ik persoonlijk het vrij onduidelijk aangegeven hoe je via bluetooth muziek kan streamen naar het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Goed
G.Meijer 22-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
En toen maakte mijn tv ineens een mooi geluid, dat deed ie natuurlijk toch al dacht ik maar met zo'n soundbar werd het soundscape ineens een stuk breeder en voller, makkelijk aan te sluiten en wanneer alles goed is in gesteld kun je de bijbehorende afstandbediening lekker wegleggen want het geluid kun je gewoon via je tv afstandsbediening blijven bedienen, tevens kun je muziek beluisteren die je op je smartphone of tablet hebt.

Nadeel is dat je weer een elektrisch apparaat in huis hebt en de nodige stopcontacten nodig hebt maar zolang de huidige generatie tvtoestellen zo plat blijft klinken dit een goeie oplossing.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
basbs96 20-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Heb de soundbar nu iets minder dan 1 week in huis. Hij is mooi afgewerkt van metaal dus voelt echt lekker stevig en duurzaam aan. Het aansluiten is super makkelijk, je plaats de soundbar onder de TV sluit hem aan (in mijn geval) met een optische kabel en sluit de stekker aan in het stopcontact. Je selecteert optical kabel op de soundbar en de rest gaat vanzelf. De draadloze subwoofer sluit je aan op de stroom en maakt automatisch verbinding met de soundbar als je hem aanzet dus hoef je verder niks meer te doen.
De geluidskwaliteit ben ik iets minder over te spreken. Onze Philips tv heeft speciaal van Philips ingebouwde speakers met kleine ingebouwde subwoofer. De kwaliteit van het geluid van de tv ligt dan wat hoger dan de gemiddelde tv's. De soundbar geeft een breder en wat helderder geluid dan de tv natuurlijk omdat het geluid recht naar je toe komt ipv bij de tv eerst naar de muur en dan pas naar jou. Maar jet geluid van de soundbar is erg ''plat'' je krijgt er niet echt een ''warm'' gevoel bij. Ook na verschillende functies met geluid te hebben geprobeerd wordt het geluid er niet heel veel beter op.
De bluetooth functie heb ik nog niet uitgeprobeerd op de soundbar met je telefoon. Die komt in de volgende review.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gijs1508 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Ik heb de soundbar nu een paar dagen in huis. Hij heeft een zeer strak design!
Muziek is tot wat ik zover erop geluisterd heb erg goed. Qua handleiding en gebruiksgemak vind ik dit iets tegenvallen, in de handleiding stond beschreven dat ik via een LAN-kabel hem moest verbinden en vervolgens nog een paar stappen moest ondernemen om draadloos vanaf mijn smartphone muziek te kunnen streamen. Maar na één simpele druk op de knop van de afstandsbediening zag ik op het display van de soundbar staan 'bt' ready, oftewel, ik kon hem via bluetooth aansluiten. Deze stap heb ik niet zien staan in de handleiding.

Plus:
+ Geluid
+ Design

Min:
- Aansluitingen
- gebruiksvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
MaxHolthausen 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
na het ontvangen van de sounbar was het installeren zo gedaan doormiddel van de hdmi kabel, en de ethernet kabel voor het streamen van muziek door middel van wifi
de eerste keer dat ik hem teste was het eerste dat mij opviel dat ik echt de muziek kon voelen dit is echt een gaaf gevoel.
Ook is de sounbar gemakkelijk te gebruiken met de afstandbediening om door de verschillende functies heen te gaan of gewoon het geluid harder of zachter te zetten.
De sound bar heeft een mooi design waardoor hij goed in mijn kamer past met zijn zilveren design.
het is een echte opstap vanaf het standaard geluid van mijn smart tv echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Gadget liefhebber 26-10-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Heb de LG Soundbar aangeschaft, omdat de geïntegreerde boxen van mijn smart tv van slechte kwaliteit zijn. Deze soundbar voldoet aan mijn wensen. Het ziet er strak uit, geluid is top en de mogelijkheden zijn enorm.
De installatie verliep erg snel met de “quick install guide”. De app Music Flow gedownload en gelijk aan de slag. Via de app mijn Deezer account gekoppeld en knallen maar!
Al met al ben ik erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews