Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

HTC Desire S zwart

8,6 Lees 47 reviews

Vergelijkbare producten

Google Pixel zwart / 32 GB

  • Display 5 inch scherm
  • OS Android OS
  • Opslag 32 GB opslag
Google Pixel zwart / 32 GB

Google Pixel XL zwart / 32 GB

  • Display 5.5 inch scherm
  • OS Android OS
  • Opslag 32 GB opslag
Google Pixel XL zwart / 32 GB

Huawei P10 Plus zwart, Grafiet / 128 GB

  • Display 5.5 inch scherm
  • OS Android OS
  • Opslag 128 GB opslag
Huawei P10 Plus zwart, Grafiet / 128 GB

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 46 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nllk68 03-07-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,0
Jammer dat de batterij niet bij de beoordelingspunten staat. Ik was helemaal tevreden met de HTC Desire S, altijd heerlijk gebruikt. Tot juni dit jaar. De camera is uitgevallen, de batterij loopt ook in zes uur leeg, ook al doe ik 1 of 2 handelingen. Nieuwe batterij gekocht, fabrieksinstellingen teruggezet, ook getest met echt alles uit behalve GSM telefoonnetwerk: hooguit een uurtje langer batterij. Vind dat wel heel erg kort plezier voor een toestel van nog geen anderhalf jaar oud dat me destijds 300 euro kostte.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Marije_TD 30-12-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Een van mijn vriendinnen heeft dezelfde telefoon
Ik vond hem zo mooi dat k hem ook nam
Ik heb hem nu al 1.5 jaar en er zijn problemen:
1. De batterij gaat nu heel snel leeg,na eventjes een spelletje of internet te zitten is hij al laag

2. Hij laad niet meer goed op

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

TR_49 24-09-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,6
De eerste indruk was een degelijke telefoon met veel mogelijkheden. Toen kwamen de problemen:
- reguliere vastlopers bluetooth. Het toestel loopt iedere dag wel een keer vast;
- zeer trage opstart na uitschakelen. Het duurt +/- 6-7 minuten voordat het toestel in de lucht is. Dit met het tonen van een volledig zwart scherm
- geheugenkaart een keer zomaar losgeraakt. Dit weer in combinatie met een hele reeks vastlopers
- touchscreen reageert slecht, het typen verloopt traag, toestel reageert niet goed
- het geluid is inmiddels 'bagger', de speaker van het toestel zal wel stuk zijn

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

vuurbos 03-08-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,4
Ik heb 1,5jaar een HTC desire, heerlijk apparaat, alleen maar tevreden TOT er iets aan hapert. Ik heb nu een defect, bij extreem voorzichtig gebruik van mobiel en toch zou het niet onder de garantie vallen ivm val-schade (nooit gevallen of gestoten etc).
HTC werkt samen met reparatie bedrijf Dynafix en over dit bedrijf regent het klachten op internet, allemaal hetzelfde ... val schade en dus toch dure rekening, bij niet vertrouwen en mobiel terug vragen (40Euro onderzoekskosten!!) een andere telefoon terugkrijgen of met meer defecten etc. Google Dynafix maar eens, een malafide bedrijf, al jaren. En toch werkt HTC nog steeds met hun samen en geven geen enkele hulp bij klachten over Dynafix.
Effectief heb je dus nauwelijks garantie bij HTC, je staat machteloos. Ik vind het een heerlijk apparaat maar voor mij geen HTC meer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

zilverster1 15-06-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,6
Ik heb de HTC desire S nu een jaar, en ik ben er niet kapot van.
Hij is instabiel, de software via market is vaak niet in orde, en het toestel zelf loopt regelmatig vast.
Een half jaar geleden heb ik een fabrieks-reset gedaan, en er alleen maar een beperkt aantal apps opgezet. Daarna werkte het aardig, maar sinds een paar weken valt het toestel spontaan uit als hij niet aan een lader hangt. Hij ging sowieso al uit als je flitst met een halfvolle accu. Dat doen geloof ik alle HTC desires S.
Ik heb hem naar de vodafone winkel gebracht, en daar is ie gerepareerd, maar hij deed het nog steeds niet. Weer teruggebracht, toestel deed het nog steeds niet, na een boardswap. Ze hebben bij de reparatie het toestel niet gecheckt na afloop. Heel slordig. Nu is hij voor de derde keer bij Vodafone. Maar goed, dat ligt aan Vodafone, en niet aan HTC, volgens mij.
Ik vind Android erg instabiel, als de Iphone niet zo duur en zo dichtgespijkerd zou zijn had ik die gekozen.
De batterij van de desire is bovendien veel te snel leeg, maar dat hebben alle smartfones.
Verder prikt de telefoon aan mijn wang als ik bel, hij lijkt stroom te lekken.
Ik vind het erg suf dat het toestel een sensor heeft voor landscape/portrait, maar het home screen kantelt niet.
Ik vind het een rommelig product.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Mc2 18-06-2012

Vreemd ik heb hem ook een jaar en ik vind het een toptoestel. Nooit problemen mee, doet alles wat ik wil. Al jouw klachten zijn mij totaal onbekend. Ik zou een nieuw toestel claimen. Ik internet, mail, bel, skype, luister er muziek mee, navigeer met Sygic, eigenlijk doe ik alles met het toestel wat hij kan. Batterij is bij alle smartphones een manco. Mijn oplossing, synchronisatie van apps uitzetten die je niet nodig hebt. Zo zet ik ook die van mail uit en als ik mail wil lezen synchroniseer ik handmatig. Verder wifi en bluetooth alleen aanzetten wanneer je het nodig hebt. Ik doe makkelijk een dag met de batterij en gebruik hem toch redelijk intensief. Ligt niet aan Android want dat is bij mij ook gewoon stabiel, ook op mijn tablet.Teruggaan met de telefoon en nieuwe vragen, heb je recht na 2 reparaties. Succes

Balkanboy 01-07-2012

ik heb hem ook en ik ondervind geen problemen ermee , binnekort komt er een upadate de Android4.0

mischien is het voor jou beter

zilverster1 09-07-2012

Ik ben misschien ook verwend door de apple. Dat is een computer die samen met zijn software ontwikkeld is, en daardoor in de meeste opzichten een eenheid vormt, en zeer ergonomisch is.
De HTC android telefoon is een poging tot een mooi product, maar het is uiteindelijk meer een doos met functionaliteiten geworden, zonder samenhang. En dus erg instabiel. Je kunt er in theorie allemaal software opzetten, maar de meeste software hapert, of interfereert met andere software. Ik vind ook de opbouw van de contactenlijst (een combi van sim/facebook/google en de eigen telefoon) erg onlogisch. En het feit dat er ongevraagd allemaal vodafone-applicaties opstaan vind ik opdringerig. En de reparatieafdeling van HTC, Dynafix, heeft een potje gemaakt van de reparatie van mijn telefoon. En ik heb al gezien dat er veel meer mensen zijn die klagen over dynafix.
Tja, misschien ben ik te kritisch.

TR_49 24-09-2012

Volledig mee eens! Een rommelig product, instabiel (mede door Android). Bij mij ging het USB-snoertje van de lader kapot (roestvorming op de contacten), is natuurlijk eenvoudig op te lossen maar wel erg slordig van HTC! Heb verder ook constant crashes.

Marije_TD 30-12-2012

Ik heb precies hetzelfde met de lader
Die van mij heeft 3 dagen aan de oplader gelegen voordat hij vol was

jolienb1997 22-08-2013

iemand die me misschien kan vertellen wanneer de update naar android 4.0 komt en welke android men nu heeft?:) heb mij een htc desire aangeschaft (2dehands) en staat android 2.3.5 op en als ik naar updates zoek zijn er geen beschikbaar zegt m'n telefoon :)

ruygrap1 23-08-2013

Antwoord op vraag van jolienb1997 op 22-08-2013:
Op YouTube staat een duidelijke beschrijving ( http://www.youtube.com/watch?v=mp8ePP4s714 ) hoe je kunt updaten van 2.3.5 naar 4.0.4 (laatste Android voor Desire S).
Trouwens vreemd dat daar nu nog 2.3.5 op staat. De updates gebeuren normaliter automatisch.

Reageer Reageer op deze review

Reageer

arnova77 20-05-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Wat een heerlijke telefoon is dit! Degelijk, mooi, fijn in gebruik en betrouwbaar. En zeker in vergelijking met mijn vorige 2 Samsung Android telefoons, die echt waardeloos waren (instabiel, onbetrouwbaar). Batterij houdt het bij mij 2 a 3 dagen uit, wat ik helemaal niet slecht vind. Het toestel is ook niet zo belachelijk groot, waardoor hij comfortabel in mijn broekzak past. De software en support van HTC is ook prima, zeker vergeleken met Samsung en mede daardoor krijgen we zelfs een upgrade naar Android ICS/4.0. Al met al een topper!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fluubje97 07-03-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Ik vind hem prachtig vormgegeven en over scherpte van het beeld niet te spreken. Geluid is best goed voor wat een telefoon kan bieden en je kunt er haast alles mee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vettejus52 25-02-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,6
Eerste smartphone voor mij. Gekozen omdat ik niet zo'n heel grote wilde (Sensation) maar wel meer functies dan de Wildfire. Veel waar voor je geld. Na een valse start (binnen 1 dag gebroken touch wegens val van 40 cm hoogte, moeilijk te repareren want daarna waren sommige delen van het scherm ongevoelig, dus nogmaals vervangen, nu OK) geen problemen met dit toestel. Instellingen nog niet helemaal begrijpelijk, vooral dataverbruik door synchronisatie van allerlei apps op de achtergrond moeilijk in te stellen (voor mij). Foto en video kwaliteit heel acceptabel. Mijn zoon vind de foto's zelfs beter dan die van zijn HTC Sensation. Batterijverbruik valt mee, kan er meer dan een dag mee doen.
Koop er wel een hoes bij, zei ik ook tegen mijn dochter die er ook 1 heeft en na 2 weken liet vallen en ook een kapotte touch had. (toch gauw 90 euro). Eerste HTC (na 15 jaar Nokia) en eerste Android (update naar ICS 4.0 gaat ook voor dit toestel komen) bevalt prima!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Compson 11-02-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Ik ben diep ongelukkig met mijn htc desire s, hij is prachtig vormgegeven maar door het veel te kleine toetsenbord is mailen, smsen, twitteren, whats appen een crime geworden.ik neb al andere key bords gedownload maar dat helpt maar weinig. wat heb ik aan een communicatiemiddel waar je alleen maar mee kan bellen?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Uitstekend
Fietje 12-02-2012

Klein toetsenbord? Nergens last van! Misschien je telefoon kantelen, dan wordt ie groter? En anders SlideIt app downloaden, daarmee kan je het toetsenbord in de hoogte aanpassen...Of je zet de swipe aan, die is ook erg nauwkeurig, beter dan alternatieve toetsenbordapps

jand56 17-02-2012

Heb je dit niet voor je hem kocht uitgeprobeerd in de winkel?

jappalou 18-02-2012

Ik ken je probleeem.
Heb ook Slideit er erop gezet en met een stylus werkt het perfect.

pommetje 24-02-2012

Sorry dat ik het zeg, maar ik ben redelijk verbaasd over je review. Ik heb redelijk dikke vingers en kan er prima op uit de voeten. Zeker wanneer je de telefoon dwars houdt is het toetsenbord prima te hanteren. Volgens mij is dit niet een probleem van deze specifieke telefoon, meer dat jij er niet goed mee uit de voeten kunt. Wellicht kun je een tablet met simcard nemen en daarmee bellen. Nadeel is dat die niet in je broekzak past, dan maar een rugzak!

fluubje97 07-03-2012

probeer anders gewoon swypen of ding horizontaal houden ik heb ook last van als ik letter voor letter doe maar swypen helpt wel

Reageer

naam47 17-01-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Een heel fijn toestel, voelt zeer degelijk aan (wat een verschil met Samsung). Ik heb een 14 Mb internet abonnement afgesloten en ik moet zeggen ....dat is echt snel! Ik ben heel tevreden.
Tot nu toe nog geen problemen gehad....houden zo!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jand56 07-01-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
goede telefoon ligt prettig in de hand makkelijk te bedienen alles wijst zichzelf. formaat is niet te klein maar ook niet te groot zodat deze telefoon makkelijk mee te nemen is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pjotr1983 01-01-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Sowieso een handige telefoon vanwege Android, maar vergeleken met een Sony Ericsson XPERIA neo vind ik dit een top-toestel. De HTC Sense schil is een stuk prettiger, overzichtelijker. Verder is de indeling van de knoppen in mijn optiek logischer. Denk hierbij aan de lock-knop. Bij de HTC zit die handig bovenaan (vergelijkbaar met een iPhone), bij de SE zit deze op de zijkant. Een kwestie van smaak, zeker, maar ik ga voor de HTC.

Daarnaast nog een goede reden om voor deze telefoon te gaan: Mijn telefoon is uit de houder gevallen (slechte houder), waardoor hij een werkdag op straat heeft gelegen. Vele bussen en auto's later vond ik hem weer; compleet vernield. In tegenstelling tot wat je zou verwachten, is het nog 1 pakketje. Het scherm aan barrels, qua dikte gehalveerd, maar nog "intact". De metalen behuizing heeft zijn werk dus gedaan; ik kon de sim en SD kaarten er zo uitpakken en in een andere telefoon steken. Geluk bij een ongeluk. Ik moet nog zien welke andere telefoon dit zo overleefd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AHEdeL 30-12-2011 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb de HTC Desire S nu een half jaar in mijn bezit. Het blijft een mooi degelijk toestel en ik heb nog geen problemen gehad. Het toestel heeft veel mogelijkheden en ik ontdek nog steeds weer nieuwe. Het formaat is heel prettig, hij past nog steeds in mijn broekzak.

Het bereik van internet maar ook gsm bereik is niet optimaal, daarnaast is het internet vaak ook langzaam, dit kan echter ook aan T-mobile liggen.
De batterij moet ik wel ongeveer elke nacht opladen. Als ik niet bel of internet gaat de batterij meer dan 3 dagen mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
mc2 31-12-2011

Bereik ligt aan je provider. Ik heb Vodafone en internet via 3g bijna net zo snel als via WiFi en altijd goed bereik.

Reageer

Stoffels11 17-12-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,8
Als de htc het doet is het een geweldig toestel!!
ik heb de htc nu 3 maanden in bezit en is al 2keer stuk gegaan. omdat er een systeem crach was. hij moet dan opgestuurd worden en dan ben je hem 2 tot 3 weken kwijt (hij is nu weer weg om gemaakt te worden). verder is het een snel toestel beeld is goed etc. Alleen jammer dat die van mij steeds kapot gaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht
stoffels11 01-01-2012

Ik heb heb nu weer een paar weken wat een fijn toestel is het toch !!!!1

Reageer

Hansvan83 16-12-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
Heb deze gsm 2 weken werkend gehad. Was tijdens die periode een degelijk toestel.
HTC Sense omgeving is volgens mij niet geschikt voor de geavanceerde gebruiker..
Had dus besloten een mod te installeren met besef dat mijn garantie hierbij vervalt.
Echter de HTC desire S liep op een bepaald moment vast waardoor ik niets anders kon dan mijn batterij eruit te nemen en terug in te steken.
Heb hierbij mijn cache chip (eMMC) verbrand. Volgens mij een serieus minpunt wat anders zo'n degelijk toestel zou kunnen zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Onvoldoende
Mc2 18-12-2011

Wat een onzin om de degelijkheid een "5" te geven omdat jij met de software gaat zitten donderjagen. Met HTC Sense is helemaal niks mis. Mijn dochter heeft een Samsung en daar mis ik deze schil.

Reageer

micha1996 05-12-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,6
wauw, wat is dit een toptoestel. hiervoor had ik een nokia 5800 XpressMusic. opzich een prima telefoontje was dat. maar ik wilde een telefoon met internet zodat ik meer handige apps kon downloaden en beter contact kon houden met whatsapp en twitter. dat gaat haast perfect met deze telefoon. de bediening is heerlijk. reageert goed op je vingers en geeft ook mooie effecten weer als je bijv. tussen menu's scrollt. je kan alles naar je eigen zin aanpassen en ook veel gratis themas downloaden op de android market.ik heb pas ook nog een update gehad van htc sense, dus nu is het menu nog mooier gemaakt en zijn er weer handige shortcuts toegevoegd. 1 minpuntje die ik aan deze telefoon heb gevonden is dat het microfoontje niet echt van goede kwaliteit is. dat merk je bijv. bij filmpjes maken. maar alsnog is dit een toptelefoon! ik hoef voorlopig nog zeker geen andere...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mc2 15-11-2011 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Supertoestel, maar ik miste alleen Swype, bekend van Samsung. HTC heeft met de laatste update iets soortgelijks maar deze werkt lang zo lekker niet als Swype. Voor de liefhebber, installeer Beta Swype. Hierbij de link : http://beta.swype.com/

Het werkt werkelijk subliem !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albertams 11-11-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Super fijn toestel, ligt goed in de hand, smsen gaat zeer lekker en internet gaat ook als een speer, foto's zijn redelijk tot goed te noemen, kopen dus dit toestel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoge Noorden 31-10-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Ook voor mij de eerste smartphone. Gekocht naar aanleiding van de lovende reviews hier. Ik heb 'm nu een paar weken en alles werkt naar behoren. Prachtig formaat en een geweldig werkend touchscreen.
Veel mogelijkheden zijn echter (nog) niet aan mij besteed, omdat ik er voornamelijk mee bel en sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arie1943 28-10-2011 Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Mijn eerste smartphone werd de HTC Desire S en er ging een wereld voor mij open. Na een week Android 2.3.5 en Sense 3.0 update uitgevoerd welke ruim 15% performance-verbetering gaf. Bediening is héél intuitief en het toestel is niet te groot om met hoesje in de broekzak te dragen. Ben een zeer tevreden gebruiker en met de APPS die je al gratis kunt downloaden heb je met een internetbundel een mobiele computer die ook nog lekker belt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews