Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
256 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.0
Bekijk 11 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste camera en prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Dit is de beste camera die ik ooit bij een smartphone heb ervaren. Met name foto’s in het donker zijn echt van goede kwaliteit. Daarnaast is het geluid echt verbeterd ten opzichte van de S8 met name voor gamen en Netflix ideaal.

Pluspunten

  • Camera
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Kosten

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

1,0
Overdreven duur terwijl het gewoon een geüpdate Galaxy S8 Plus is. Samsung is 1 vna de fabrikanten die nauwelijks de besturingssoftware regelmatig en meer dan 2 keer in de twee jaar opdate. Meer tekst kan ik niet schrijven omdat het dan ook geen meerwaarde heeft net als de Samsung Galaxy S9

Pluspunten

  • Een nieuw toestel maar geen meerwaarde

Minpunten

  • Geen meerwaarde aan kwaliteit
  • Veel te duur voor een geupdate Galaxy S8+.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
bert2004 31-03-2018

Jammer dat Kieskeurig reviews laat verpesten door een enkeling met ongefundeerde onderbouwing. Ik kan kort zijn, elke nieuwe uitvoering is gewoon weer beter. Er maakt geen telefoon betere foto’’s dan deze. Zo zonde dat zo’n cijfer verpest wordt door een enkeling.

EKO Vega 16-05-2018

Ik begrijp niets van deze reactie. Hij is duidelijk een verfijning en verbetering van de S8 en komt in diverse vakbladen als uitermate goed uit de bus. Bij de Consumentenbond is hij zelfs als allerbeste toestel getest. En dat voor een redelijke prijs in verhouding tot alles wat hij biedt. In deze prijs en zelfs veel hoger vindt je geen betere telefoon.

FastFrog 24-06-2018

Deze review zegt meer over de jezelf dan over de het toestel.

Reageer

Caitlin 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera, super batterij en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben werkelijkwaar zo onder de indruk van de Samsung Galaxy S9. De camera overtreft alle verwachtingen, maar ik moet nog wel een beetje oefenen met de slow-mo functie. Daarnaast gaat de batterij super lang mee en heb ik de draadloze charger op m'n bureau staan op werk, waardoor ik eigenlijk altijd een volle batterij heb. Al met al echt mega blij met deze telefoon en een super upgrade van mijn iPhone 6.

Pluspunten

  • camera
  • batterij
  • scherm

Minpunten

  • oefenen met slow-mo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanneMe 16-09-2018

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na jaren overgestapt van iPhone naar Samsung. Nog geen moment spijt gehad. Eindelijk bevrijd van IOS. De camera is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ardina 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mooi toestel gemakkelijk maakt mooie foto's alleen 1 klein min puntje is dat slow motion bij t filmen vind ik persoonlijk zelf niet zo goed werken als dat ze op de reclame laten zien.

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Slow motion vind ik niet zo goed werken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daijo 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste Phone op de Market

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken, uitstekende gsm. Ik heb deze aangeschaft nadat ik mijn 4 jaar oude Samsung Galaxy s5 per ongeluk heb laten vallen, waardoor het scherm aan diggelen was. Het toestel werkt perfect zoals verwacht. ik hoop wel dat de batterij bij deze iets beter is en dat het toestel niet soms uitvalt na termijn zoals bij mijn galaxy s5 het geval was wanneer hij de 15% batterij passeerde. Maar voorlopig geen problemen met de batterij gehad, dus alles ok :) Prijs/kwaliteit: Goed

Pluspunten

  • Fraai design
  • Goede Camera
  • Prachtig scherm
  • Mooi geluid
  • Blokkeert niet

Minpunten

  • kwetsbaar scherm
  • Super slowmostand werkt niet goed in donker licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Helemaal blij met deze aankoop! Camera is boven verwachting en ook het scherm is erg mooi. Ook is het geluid top voor het kijken van films met Dolby Atmos.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patrick 8124 16-11-2018

Geweldige kenmerken top toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super fijn toestel blijft me verbazen iedere keer weer. Zeer blij met deze aankoop.
Mijn vrouw wil er ook graag 1 van de Sint... dus.......
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Karimpie 11-02-2019

Geweldige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Twee weken terug gekocht. Een super goede camera, dit is vooral te merken bij foto's in de avond. Een scherp beeldscherm van hoge kwaliteit (krijgt ook minder last van de ogen dan andere telefoons). Batterijduur is goed, kan zo hele dag mee. Design vind ik ook mooi. Tijdens de promotieweken is het toestel echt goedkoop.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gerbenbma 10-02-2019

Een reden om weer een Samsung te kopen

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Een hele verandering ten opzichte van de S6, ik hoop dat de S9 ook zolang mee gaat. Zeker een aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Christiaan999 10-02-2019

Fijne telefoon, handig in gebruik! Top!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik vind dit een hele fijne telefoon, helder scherm en handig in gebruik. Echt het gevoel van een gloednieuwe telefoon met top functies!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

nikki01 10-02-2019

prachtige foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mooie telefoon die goede foto's maakt. Zou hem iedereen aanraden. Samsung is een goed en makkelijk systeem. Alles is goed te koppelen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lein 10-02-2019

Zeer prettige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb de telefoon nu 4 weken. Het is even wennen maar het is een zeer fijne telefoon. Veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het inloggen, je kan kiezen tussen een patroon, cijfercode, gezichtsherkenning, irisscanner en/of vingerafdruk.. veel keuze dus.
Makkelijk in werking. Duidelijke icoontjes. Mooi beeld, scherp en helder.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Femke93 10-02-2019

Fijne telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Fijne telefoon in gebruik! Het was even wennen na een a5 maar super blij met deze overstap.
Vindt Samsung nog steeds fijnste telefoons die er zijn.
+ punten:
Telefoon is snel opgeladen
Kan soms 2 dagen met accu doen
Reageert snel, loopt niet vast.

- punten
Updaten apps wil niet altijd gelijk lukken. (Deed laatst een nacht over 3 apps)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rooe 10-02-2019

Top apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik werk nu een maand met de samsung s9 en hij bevalt heel goed alles werkt prima en er zitten veel fijne functies aan.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

pacoams 10-02-2019

Boven verwachting!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na een maand gebruik van de S9 ben ik zeer tevreden. De telefoon is zeer snel en geeft nooit haperingen. de meest opvallende features zijn de camera en het scherm, deze zijn echt top. De accu was mijn grootste zorg, maar deze valt mij alles mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

nicoleb 10-02-2019

Super fantastisch

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
twee weken geleden de samsung s9 aangeschaft. Super blij, zeer eenvoudig toestel en het overnemen van het vorige toestel geen super snel en correct. Mooie foto's en super snel in reactievermogen. Helemaal top, blij mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

KimO11 10-02-2019

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne telefoon. Camera is echt geweldig.
Wel is het heel erg wennen met die bixby knop aan de zijkant, die kan je na de nieuwe update niet meer uitzetten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Chanzzz 10-02-2019

Hele mooie telefoon, fijn in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoonnu 2,5 week en het is een hele mooie telefoon die fijn in gebruik is. Ik gebruik met zakelijk en privé. De dualsim maakt dit mogelijk.
De camera is een flinke upgrade van de s7 (en dat was al geen verkeerde camera)
De emojis zijn een leuke aanvulling.
Ik ben meer dan tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pattehh 10-02-2019

Erg tevreden

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 256 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met mijn Samsung Galaxy S9. Hij is gebruiksvriendelijk, mooi infinty display, snelle functies, goede batterijduur. Ik ben blij met het draadloos opladen, hij kan erg mooie foto's/video's maken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews