Huawei Mate 20 Pro 128 GB / blauw / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 83 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kamil 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toestel maakt geweldige foto`s maar.....

Algemene score

7,0
Ik heb Mate 20 pro twee weken in bezit. Toestel is Bijna geweldig. display scherp. Fotos fantastisch Batterij bij constant gebruik 6 uur circa. dan moet je laden. Maar LADEN is super sneel. binnen half uur full.
Er zijn twee min punten. ZOOM in de camera maak rare geluiden . ik denk dat optische zoom stuk is, terwijl toestel nooit is gevallen of gestoten met iets. ik ga vandaag naar garantie reparatie brengen. tweede min is dat toestel ECHT GLAAD is als je niet voorzichtig ben ligt zo maar op de grond. moet je echt vast houden . ik heb wel een grove hoes besteld via chinese site maar die is nog niet binnen.
In algemeen goede toestel.

Pluspunten

  • camera
  • baterij

Minpunten

  • camera zoom snel stuk
  • glaad
  • geluid
  • geen mini jack
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cees 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie telefoon, groot scherm en zeer snel.

Algemene score

9,0
Was in het bezit van de Huawei mate 10 pro en was daar zeer blij mee. Mocht verlengen. Daarom nu overgestapt op de Huawei mate 20 pro Twilight. Absolute top telefoon met erg veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • groot en heel mooi scherm
  • veel mogelijkheden
  • snel
  • maakt mooie fotoos
  • gezichtsherkenning werkt snel

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JPF 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waanzinnige Apple en Samsung killer, goedkoper en veel beter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al jaren een trouwe Huawei-fan, maar dit toestel, en ook de P20 pro, slaat alles:

Dun, mooi, superieur groot scherm met ongelooflijk contrast en helderheid, sneller dan snel en een camera om je vingers bij af te likken.
Razendsnelle gezicht-scanner, ook in donker, en een hele handzame vinger-scan.
Had ik al gezegd dat je bij deze telefoon niet met een acculader hoeft te zeulen? De accu gaat probleemloos een dag mee en bij normaal gebruik zelfs twee !
Niet lomp en zwaar, niet hoekig maar glad en rond, past perfect in de broekzak.
De mooiste foto´s en kleuren. Scherper dan scherp.

En eindelijk weer een toestel waar een snelle Huawei SD kaart in past. En niet zoals de critici beweren "zal wel erg duur zijn". Nee, gewoon voor slechts 39.- euro, 128 GB extra toevoegen.

Kopen, deze Mate 20 Pro ! Vergeet iPhone X en Samsung S9...

Pluspunten

  • Levensduur accu ongekend
  • Prachtig helder scherm onder alle omstandigheden
  • Vormgeving super rond en glad
  • Toestel uiterlijk kleurenkeuze
  • Beste camera ooit !

Minpunten

  • Beetje slippery zonder silicone hoesje
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

consumer_Netherlands 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Huawei Mate 20 Pro is not a premium phone, unfortunetly

Algemene score

6,0
I bought this product because I was tired of other mobile phone manufacturers that have given me unpleasant experiences in the past.
This is my first Huawei phone. It's a good phone, but not really a "Premium" one. The price of 1000 euros is not justified. The phone has many inconveniences.
I do not like the construction of the screen: The screen is too narrow and curved.
I do not like the EMUI graphical interface of Huawei: outdated design of icons.
I do not like the front camera: It take very poor quality photos. The photos are whitish as if they were with makeup ( even with beauty levels deactivated)
The battery is decent but not excellent. I had higher expectations.

Pluspunten

  • decent battery
  • the triple camera on the back
  • very fast charging

Minpunten

  • curved screen
  • front camera
  • poor quality selfies
  • screen too narrow
  • price
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Hanifi 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

met één woord "super"

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Jarenlang Samsung S line en iphone moddelen....
Ik verander normaal zeker om de 6 maanden van een toestel.
Dit toestel is echt een blijver voor zeker de komende 2 /3 jaar.

Voorheen geen toestel in handen gehad die zo snel en goed is in fotokwaliteit en gebruikersgemak.

Pluspunten

  • Groot helder scherm
  • IR blaster, afstandsbediening
  • vingerafdrukscanner werkt snel en goed
  • accuduur 2 dagen :)
  • oplaadtijd is bizar snel

Minpunten

  • geen iresscanner
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Bulters 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een Batterij voor de Power-User

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige telefoon begon zijn einde te laten zien. en in mijn zoektocht voor een nieuwe was er een ding nog belangrijker dan een mooi scherm. de accu! met 4.200 mAh krijg ik hem niet leeg.
Het enige wat ik minder vind is dat ik vast zit aan de skin van Huawei. EMUI is voor mij nog even wennen

Pluspunten

  • groote accu (4.200mAh)
  • prachtig scherm
  • fantastische camera

Minpunten

  • EMUI
  • Weinig grip door body van glas
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

KW Pang 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Huawei Mate 20 Pro is echt een top toestel!

Algemene score

9,0
Ik heb de Huawei Mate 20 Pro bijna twee weken en ik ben erg tevreden over dit toestel. Hij maakt erg mooie foto's. Dit is de eerste toestel met AI. Begin wist ik niet wat ik moest verwachten. Hij leert wat je doet. Hij geeft advies en geeft aan wat bepaalde apps doet. Met name de laatste punt vind ik erg fijn. Je weet dan wat bepaalde apps doen op de achtergrond. Erg prettig dat jij bepaalt wat de apps wel mogen en niet. Ook na de keuze van toestaan of een App je locatie, data of internet op geeft Mate 20 Pro aan als bepaalde apps teveel online gaat of locatie wilt weten op de achtergrond.
Games draaien moeiteloos op dit Mate 20 Pro. Het Amoled scherm is erg mooi.
Tot slot is Phone Clone erg handig. Al mijn contacten, apps, ect werd heel simpel overgezet.
Ik ben blije gebruiker!

Pluspunten

  • Geweldige camera
  • AI, EMUI werkt erg prettig.
  • Zeer mooie AMOLED Scherm
  • Nieuwst technologie

Minpunten

  • Glad en gevoelig voor vingerafdruk zonder cover.
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dré 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig toestel. Blinkt uit in camera en accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De S1, S3, S5, S7 waren mijn voorgangers. Met andere woorden ik was merktrouw aan de concurrentie. Met de Mate 20 Pro veranderde dat. Een geweldige camera (heerlijk die groothoek). Het is even wennen aan wat Huawei functionaliteit maar dat was bij elk nieuw Samsung toestel ook bij nieuwer Android. Alles went snel, de functieknoppen idem dito. Vingerafdruk scanner onder het scherm heeft nog niet gefaald. Je zou 'm groot kunnen noemen en ik mis de spatiebalk nog wel 's sinds de functietoetsen ook in t scherm zitten. Maar verder na 2 weken nog niets aan te merken. Misschien is de processing van de foto's af en toe iets te enthousiast (concert oa) maar dat is ook smaak. Je zou 'm duur kunnen noemen, maar je krijgt er wel wat voor. En kunnen we nog zonder telefoon? Dan is 't een investering waard.

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur
  • Overall feel

Minpunten

  • Prijs is hoog. Maar daar krijg je ook veel voor
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer mooie en snelle telefoon met een erg mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al meerdere huawei telefoons gehad, Mate 7 8 9 10.Maar deze telefoon is echt super.Mooi design en ligt echt goed in de hand.En niet te vergeten hij laat zeer snel op.

Pluspunten

  • zeer snel laden
  • prachtig scherm
  • 3d gezicht herkenning
  • zeer goede camera
  • goed geluid

Minpunten

  • er zat een hoesje in de verpakking
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenk 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon met een ongelofelijke accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer degelijke telefoon. Fijne besturing en een super lange accu duur. Bij intensief gebruik 2 dagen met gemak.

Pluspunten

  • Accu
  • Scherm
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denis 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Almost perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
The camera, the screen, the battery life is awesome. Good replacement for my broken galaxy s8.
The only disappointment, I cannot use my old micro sd card

Pluspunten

  • cameras - all 4
  • screen
  • perfomance

Minpunten

  • no micro sd slot
  • no 3.5 headphones socket
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevlut 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best of the best....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een waanzinnig toestel...
Ik heb er lang op gewacht, uiteindelijk gekocht. Het is de beste toestel op dit moment. Super snel..super beeld...superlange accuduur.
Alleen het geluid van de speakers kan wel iets luider....maar daar heb ik wel mijn draadloze headset (van mijn vorige toestel namelijk de huawei p20 pro).
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fer 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Huawei Mate 20 Pro vervanger van Huawei Mate 9

Algemene score

10,0
De Huawei Mate 20 Pro Twilight die ik nu heb gekocht is de vervanger voor mijn Huawei Mate 9.
Voor mij is dit de 4e Huawei toestel.
En elke keer zag ik vooruitgang in de Huawei toestellen.
De Huawei Mate 20 Pro Twilight heb ik met Iphone 8 plus en IPhone XR vergeleken.
Uiteindelijk kwam de Huawei Mate 20 Pro Twilight eruit als mijn toekomst Smartphone.
Ik ben zeer verrast wat de snelheid betreft en ook wat de accuduur verbruik is.
Ik kan met deze accu van de Mate 20 Pro bijna 2 dagen doen, en dan ben ik best veel met internet bezig.
Qua scherm ziet het er ook mooi en mooi smal uit vergeleken bij de Mate 9.
Ook met foto's nemen is het een vreugde, je klikt en ze zijn haarscherp, hetzelfde met een videootje opnemen ook plezierig en makkelijk.
Het verschil is overduidelijk tussen de Huawei Mate 20 Pro Twilight en de Huawei Mate 9.

Ik heb de Huawei toestellen gekozen ook vanwege mijn slechthorendheid, deze toestellen konden en kan goed samenwerken met mijn hoortoestellen.
Telefoon aan mijn oor houden lukt verstaanbasrheid niet, nu krijg ik het spraakgeluid rechtsstreeks via mijn hoortoestellen in mijn oren en dat werkt voor mij bijzonder goed.

Met andere, deze smartphones van Huawei waren en zijn nu nog toestellen van zeer goede kwaliteit.

Ik ben dus zeer tevreden met mijn Huawei Mate 20 Pro Twilight

Pluspunten

  • Ligt prettig in de hand, snel met zoeken.
  • Kleur toestel, en gebruiksduur accu perfect.

Minpunten

  • Vingerontgrendeling niet altijd goed.
  • Gezicht herkenning niet geprobeerd.
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriëllla 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte accuduur, snel opgeladen en geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al gebruik ik de telefoon vrij intensief met foto's maken, filmpjes bekijken en op internet gaat de accu heel lang mee. Opladen is ook heel snel gebeurd. Verder kun je prachtige foto's en filmpjes maken.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera
  • Snelheid opladen
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Onwaarschijnlijk heldere kleuren, beest van een telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als fanatiek Apple gebruiker heeft deze telefoon me van het fruit afgehaald. Wat een snelheid, prachtig scherm, alles werkt goed en snel

Pluspunten

  • Snelheid
  • resolutie
  • Kleuren
  • Camera
  • scherm
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende accuduur en 3D face unlock

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer snel opgeladen. Mooie scherpe foto's. Zeer gebruik vriendelijk. 3D face unlock perfect. Bij oppakken komt opstartscherm te voor schijn, toppie

Pluspunten

  • Kan Apple of Samsung niet bij tippen

Minpunten

  • Geen minpunt
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ayoub 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit product is zeer goed. En voldoet aan alle verwachtingen. De camera is inderdaad van het beste kwaliteit, de batterij gaat super lang mee. De batterij laad snel op en de telefoon is fijn om te gebruiken/ werkt super snel

Pluspunten

  • Beeldscherpte
  • Vingerscan
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De Huawei Mate 20 pro is een top telefoon.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Huawei Mate 20 pro is een top telefoon. Alles opend lekker snel. Maakt mooie foto's. Laad snel op en heeft een lange accu duur. Helder scherp beeld. En reageerd goed. Fingerprint werkt prima. Meestal niet nodig omdat de gezicht herkenning je al voor is.

Pluspunten

  • Fingerprint in het scherm
  • Draadloos opladen / lange accu duur!
  • Goed helder en scherp beeld
  • Snelle chip
  • Maakt super foto's

Minpunten

  • Niet alle foto settings werken op 40mp
  • Geen micro-sd geheugen slot
  • Geleverd zonder glass protectie
  • Kost wat maar is nog altijd goedkoper dan apple
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Muhammed 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste telefoon ben er heel gelukkig mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb sinds iphone 3 altijd een apple toestel gebruikt. Na jarenlang had ik zo iets van ik ga voor iets anders. Ben ontmoet met huawei mate 20 pro dacht van dit is hem ik ga het proberen. Heb toestel nu al bijna 2 weken. Ben er zo maar dan ook zoo blij mee. Ga never terug naar apple. Dit toestel is zo makkelijk en uitgebreid. Dat heb je niet bij apple. Ben ook blij dat ik een review mag achterlaten ookal had ik dit mail niet gekregen was toch van plan om een mail te sturen aan jullie als bedankt over dit toestel. Ga zo door echt een too maar dan ook een top toestel dit. Waar ik heel erg tevreden ben is batterij en oplaadtijd ik hoef me lader nergens mee tenemen batterij gaat zo lang mee. Echt ga zo doorr

Pluspunten

  • Batterij
  • Oplaadtijd van toestel
  • Snelheid
  • Praktische
  • Mooi

Minpunten

  • Geen minpunt
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter P 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig scherm, indrukwekkende camera en accuduur is mega.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wilde eerst een iPhone XR aanschaffen maar Vodafone medewerker gaf de tip om het Huawei mate 20 Pro demo toestel te bekijken. Na alle jaren alleen maar met iPhones te hebben gekocht was het een hele stap naar deze Android telefoon. Uiteindelijk gewoon blind gekocht en heb nog nooit zo'n overweldigend top toestel gehad. Alles werkt super en zeer snel en gebruiksvriendelijk. Niks meer eerst via iTunes maar direct vanaf de PC. Camera is ongelooflijk! En de accuduur is heel indrukwekkend vergeleken met andere toestellen. Sinds 2 november pas 3 keer opgeladen nu nog 79% vol. Dus mocht je in de markt zijn voor een nieuwe telefoon, ga dan zeker dit toestel eens goed bekijken.

Pluspunten

  • prachtig 6.4 inch scherm
  • indrukwekkende Camera
  • Accuduur
  • 3D face unlock werkt subliem
  • Ligt super in de hand.

Minpunten

  • Geen!!!
Geschreven voor: Huawei Mate 20 Pro 128 GB / zwart / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews