Huawei P20 roze goud / 128 GB / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 153 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Finn 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een goede telefoon die niet te duur was en niet al te groot en een goede kwaliteit en batterij had en deze telefoon heet het allemaal perfect.
Aan het einde van de dacht is de telefoon nog meer dan 50% van de batterij en dat vind ik erg fijn.

Pluspunten

  • Goede batterij
  • Goede kwaliteit
  • Uitstekende camera

Minpunten

  • Tot nu toe nog niks
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Olejek 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bellen.

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit en prijs verhouding.
Snelle telefoon, en een mooi uiterlijk.
Blijkt bij de KNP goedkoper te zijn dan bij andere winkels.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • mogelijkheden voor foto's te maken

Minpunten

  • nog geen gevonden
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Intuïtieve telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor een Nexus. Nu een Huawei. De foto zijn echt fantastisch. Genomen naast een iPhone 7 zie je een duidelijk verschil. Veel meer scherpte en in het donker maakt hij betere foto's dan mijn normale camara. Batterij gaat twee dagen mee. Voor mijn Nexus was dat 12 uur.

Pluspunten

  • Canara is better dan elke andere
  • Incl. screen protector l
  • Incl. Hoesje
  • Groot scherm

Minpunten

  • Niet stock android
  • Lijkt er veel op een iPhone X
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch toestel voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Huawei maakt topwaarde voor je geld qua specs. Geen twijfel over mogelijk, deze toestellen kunnen de vlaggenschippen van andere merken prima aan! Heb de P20 nu bijna een week en nog geen moment spijt van gehad, wat een fantastisch apparaat.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Top camera
  • Super accu en snel laden!
  • Gezichtsherkenning werkt geweldig
  • Vingerafdruk aan de voorzijde is top

Minpunten

  • Software van fabrikant
  • Slechts 4gig RAM
  • itt tot P20 pro is de P20 slechts spatwaterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede allrounder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Huawei P20 is een mooi toestel met de juiste verhoudingen. Het toestel ligt goed in de hand en is niet te zwaar. Ik heb de telefoon inmiddels een maand in bezit en kan hem aan iedereen aanbevelen.

De camera is bovenverwachting goed, al grijpt de AI wel snel in (dit kan gelukkig uitgezet worden). De vingerafdrukscanner is erg snel en werkt altijd. Verder houdt de batterij het gemakkelijk 1.5 dag vol, ook onder zwaar gebruik.

Het enige minpunt aan de telefoon is dat hij niet waterdicht is. Dit heeft de Pro variant wel, maar de 'gewone' P20 moet het helaas zonder zoek.

Pluspunten

  • Mooi helder scherm
  • Goede accuduur
  • Spraakkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Snel

Minpunten

  • Bloatwear
  • Niet waterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moni 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit top

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Product gekozen vanwegen de prijs kwaliteit verhouding en blij dit gedaan te hebben de camera en het scherm zijn ontzettend mooi de extra “futurs” in de camera werken ook prima de platte en strakke behuizing ligt lekker in de hand.. toestel laad snel van 0 naar 100 en de batterij gaat bij redelijk intensief gebruik (mail, app, telefonie,muziek en camera) met gemak 18 uur mee

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm (kleuren,helderheid)
  • Behuizing

Minpunten

  • Geen sd kaart optie
  • Geen 3,5 Mn audio Jack
  • Geen optie tot draadloos opladen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Basan 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden Huwaei

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Heb deze telefoon gehaald omdat het goede foto maakt. Maar is ook nog zeer handig in gebruik omdat het een grote scherm heeft. Toetsenbord is erg makkelijk en handig in gebruik.

Pluspunten

  • Toetsenbord
  • Touchsysteem
  • Scherpe fotos
  • Gebruik is makkelijk
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R.Biganda 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer Geode Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Zeer Geode Kwaliteit product dat zal ik beter merk na 2 jaar kopen. Zeer Geode Kwaliteit product dat zal ik beter merk na 2 jaar kopen

Pluspunten

  • Zeer Geode
  • Zeer Geode
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matice 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Comfortabel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een hele mooie design telefoon, goede specs, leuke functies waar je je goed mee kunt vermaken, geweldige accu, alleen software gaat soms niet goed met sommige apps.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Mooi design
  • Goede specificaties
  • Veel functies
  • Lange duur van batterij en snel weer opgeladen

Minpunten

  • Software gaat moeizaam met sommige apps
  • Vette Vinger afdrukken heel erg zichtbaar
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelle 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik ben positief verrast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had in eerste instantie van Huawei een lage verwachting vanwege de lagere prijs.
Dit is absoluut niet het geval. Het is echt een prachttelefoon. Kwaliteit ten top

Pluspunten

  • accuduur (1 - 3 dagen)
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Speakers zijn klasse qua geluid

Minpunten

  • Er zit geen headphone jack op
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goeie telefoon mooie camera groot scherm

Algemene score

9,0
Heerlijke telefoon werkt uitstekend heel snel en maakt prachtige foto's ik raad hem bij iedereen aan. Meeste vragen ook wat is dat voor telefoon en dan zeg ik met een lach op me gezicht Huawei!

Pluspunten

  • Camera
  • Beeld
  • Batterij

Minpunten

  • Volume kan harder
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Herre 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk Accusterk en snel opgeladen

Algemene score

10,0
Een zeer goede prijs voor alle opties en in verhouding met andere toppers , Het scherm is lekker groot en zeer duidelijk . verder goed bedienbaar en past lekker in de hand , Geluid mooi helder met gesprekken en met koptelefoon muziek instelbaar naar smaak ,zeer goede camera met opties als een spiegel reflex , kortom voor mij een perfecte machine voor een goede prijs.

Pluspunten

  • accu duur
  • scherm helder en groot
  • snel opgeladen
  • veel opslag ruimte
  • veel opties

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie foto's!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al een tijdje aan het twijfelen of ik over zou stappen van Apple naar Android. Tot ik een maand geleden de knoop doorhakte en de sprong in het diepe heb gemaakt, en ik moet zeggen met de Huawei P20 bevalt dat prima! Veel handelingen van de Huawei zijn gelijk aan die van iPhone en je kan meer van het toestel zelf customizen met Android. En dan mijn grootste beweegreden: de foto's van de Huawei P20 zijn bloedmooi!! Ik ben heel blij met het toestel.

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Niet duur

Minpunten

  • Whatsapp slaat al je foto's op
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindy 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een onwijs mooi toestel! Simpel in gebruik super mooie camera met vele leuke opties om te bewerken ook met mooie schaduw effecten! Mooi en groot beeldscherm!

Pluspunten

  • Groot beeldscherm
  • Handig in gebruik
  • Super snelle lader zit er bij
  • Mooie camera

Minpunten

  • Accu gaat een dag mee
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel, goed geluid en uitstekende camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een goede telefoon die ook mijn camera en mp3 speler kon vervangen. Die heb ik gevonden. Ik vond het niveau van het geluid uit de speaker opvallend goed. Ik heb de telefoon nu een maand en heb er tot op heden geen spijt van.

Pluspunten

  • Goed beeldscherm
  • Goed geluid
  • Camera heeft mooie beeldkwaliteit.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tommy1988 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Huawei p20 WAUW!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne telefoon om mee te werken en de fotokwaliteit is fabuleus ik ben er dik en dik tevreden over.
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edo 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Huawei gekozen omdat veel van mijne kennise een Huawei hebben. En iederen praat alleen positif over deze merk. Heb eindilijk aar Huawei overgestap en heb geen spijt van. Uitsteekend telwfoon met alles er op. Goede camera super fingerafdruk scanner.
Nog ff wenen aan EMUI maar verders Top.

Pluspunten

  • Camera
  • Fingerafdrukscanner
  • Geheugen 128gb

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syon 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed en zeer helder en gemakkelijke beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De mobiel werkt uitstekend, ik twijfelde zelf of ik voor de Samsung of huawei ging uiteindelijk heb ik gekozen voor de Hussein niet alleen omdat hij goedkoper was maar op bijna alle punten even goed als de Samsung s9 is of zelfs beter. Er zit een zeer heldere camera in voor zowel voorkant als achterkant waar je ook zeer goede filmpjes mee kan maken. Het ruime beeldscherm werkt zeer goed en vergroot je werkruimte op je mobiel waardoor bepaalde apps fijner werken. De kwaliteit van de huwaei beeldscherm is ook heel helder en je kan er goed filmpjes ectoplasma kijken.

Pluspunten

  • Scherpe camera met veel functies
  • Super handig en gemakkelijk beeldscherm
  • Alles zit er bij geleverd zelfs een hoesje
  • Werkt super snel
  • Goede vingerscan en eye scan werkt super
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F. Veenstra 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende telefoon voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Huawei P20 is echt een prachtig toestel. Ik heb de Twilight versie, dus ook nog eens een mooi gekleurde achterkant! De accuduur is echt meer dan uitstekend, gaat gemakkelijk meer dan een dag mee en is dankzij de super charge functie binnen no time weer opgeladen.
Het toestel heeft echt ontzettend veel mogelijkheden. De camera maakt echt scherpe en heldere foto's. De AI functie is soms wel wat vervelend, maar kan in sommige gevallen wel weer makkelijk zijn. Gelukkig is deze functie ook uit te zetten. Ontgrendelen gaat echt razensnel, zowel bij fingerprint als bij gezichtsherkenning!

Enige minpuntjes die ik kan verzinnen is de voorgeïnstalleerde software, zonde van de ruimte en ik gebruik het niet, en de klok applicatie. Het alarm gaat namelijk niet af als de telefoon in niet-storen modus. Dit heb ik opgelost door de Google Klok te installeren, daar gaat het alarm wel gewoon in niet-storen modus af.

Al met al een uitstekend toestel die ik echt iedereen zou aanbevelen.

Pluspunten

  • accuduur
  • camera
  • gezichtsherkenning
  • fingerprint
  • design

Minpunten

  • voorgeïnstalleerde software
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonker 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede telefoon mooie camera!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de telefoon gekocht omdat hij mooie foto's maakt en dat maakt die! Ben er heel blij mee. Werkt hetzelfde als een Samsung maar is goedkoper.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Mooie prijs

Minpunten

  • Het menu onder het toetsenbord
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews