Huawei P20 blauw / 128 GB / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.1
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 578 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laura 14-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon, goede camera

Algemene score

7,0
Uit alle telefoons heb ik deze gekozen omdat deze een goede camera heeft en toch betaalbaar is in vergelijking met zijn grote broer. De telefoon is erg makkelijk in gebruik. Hij maakt onwijs goede foto's voor een amateurfotograaf en ik ben hier onwijs blij mee, helaas gebruikt die erg snel filters waardoor de "echtheid" op de foto snel verloren gaat, en tot heden (1 maand in gebruik) ben ik aan het zoeken hoe dit echt helemaal uit moet. De vormgeving van de mobiel is heel mooi en ligt lekker in 2 handen, in 1 is die echt te groot voor mij. Scherm is helder en fijn om de foto's of iets goed terug te kijken. Hij doet goed wat die moet doen, bellen en appen. Typen blijft soms wel een uitdaging omdat je snel mis typt, misschien gewenning.
Al met al ben ik wel erg tevreden over de telefoon.

Pluspunten

  • Mooie foto's (voor amateur)
  • Makkelijk in gebruik
  • Accu gaat best lang mee
  • Mooi afgewerkt
  • twilight achterkand is mooi

Minpunten

  • Erg groot scherm (persoonlijk)
  • Snel vingerafdrukken/vettig op scherm
  • Te veel apps al standaart op de telefoon
  • Te veel verplichte apps (vervelend)
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tine 25-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Huawei p20 vervangt mijn Honor 8, dus was de EMUI van Huawei al gewend, vind het wel een fijne schil. Prettig dat de opslag 128 GB groot is, jammer dat het niet uitbreidbaar is. Mooi groot scherm met kleine bezels en een notch. Goede camera met veel mogelijkheden. Snelle vingerafdrukscanner, ook de gezichtsherkenning werkt snel, maar die gebruik ik niet omdat ik mijn frontcamera heb afgeplakt. De digitale kluis is ook handig om foto's, video's en audio extra te versleutelen. Loopt op Oreo 8.1 en heb sinds aanschaf al 2 maal een beveiligingsupdate gehad. Deze telefoon krijgt ook nog een update naar Android P (android 9) maar dat zal nog even duren, want Huawei is niet de snelste met update naar nieuwe android versie.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Dualsim
  • Kleine bezels, daardoor mooi groot scherm
  • 128 GB geheugen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • geheugen niet uitbreidbaar
  • accuduur valt wat tegen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Tine 26-07-2018

Nog een toevoeging bij de review, deze telefoon heeft geen 3.5 mm aansluiting voor audioaansluiting, dat is wel jammer. Er wordt wel een USB-c naar 3,5mm audio-adapter meegeleverd. Dit werkt prima, alleen tijdens het opladen kun je dan je oortjes niet gebruiken. Als het goed is krijg ik de komende week nog de gratis Huawei FreeBuds earphones geleverd zodat ik tijdens het opladen wel kan luisteren.

Reageer

Nimma 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, top (Leica) camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Huawei is een merk in opkomst en ik snap waarom. Het is een prima toestel met een groot intern geheugen. De prijs, die behoorlijk lager ligt dan van concurrenten, staat ook zeker voor kwaliteit. Het toestel is snel, accuduur lang, zo'n 20 uur gemiddeld en een geweldige camera van het merk Leica. Hij maakt echt goede foto's en video's. Daarnaast ook gewoon android. Handig en simpel in gebruik. Ik heb hem pas en ben er echt blij mee. Ik had jaren Samsung, de S-series, maar als Huawei zich zo blijft ontwikkelen en tegen deze prijs-kwaliteitsverhouding, dan hebben ze aan mij een nieuwe, trouwe, vaste klant. Enige minpuntje, de looks van e-mail. blauwe bolletjes, alles vet gedrukt, oogt als alleen nieuwe mail en wat druk, maar als dit het enige is en het went wel weer. Kortom een aanrader, toptoestel!

Pluspunten

  • Camera
  • Accuduur
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • oplaadsnelheid

Minpunten

  • Huawei E-mail
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Finn 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een goede telefoon die niet te duur was en niet al te groot en een goede kwaliteit en batterij had en deze telefoon heet het allemaal perfect.
Aan het einde van de dacht is de telefoon nog meer dan 50% van de batterij en dat vind ik erg fijn.

Pluspunten

  • Goede batterij
  • Goede kwaliteit
  • Uitstekende camera

Minpunten

  • Tot nu toe nog niks
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Julian Smid 25-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede all round telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede telefoon!
Precies wat je van Huawei gewend bent: goed in gebruik in niks is minder waar, alles is gewoon goed!
Super in gebruik met een mooi scherm en hele goede accuduur. Erg gebruik vriendelijke software. Met zijn 128GB aan ruimte. Erg goede camera(reden van aanschaf van dit toestel) al met al een goede telefoon met een mooie camera en goede accuduur

Pluspunten

  • Goede camera zoals voor en achter
  • Grote accuduur
  • Mooi scherm
  • Goede software
  • 128GB ruimte

Minpunten

  • Niet waterdicht
  • Geen oortjesaansluiting
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.T.M Muus 26-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede vernieuwingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De 2 jaar geleden gekochte P8 was goedkoper maar beslist niet de mindere. De P20 pro was mij te duur, maar de P20 is een goede vervanger. Groot scherm, groot intern geheugen, goede accu die langdurig zijn werk doet.Ook de fotografische mogelijkheden zijn verbeterd.
Kortom een geweldig toestel die een aanrader is door zijn vernieuwingen. O ja telefoneren gaat ook prima

Pluspunten

  • Goede accu
  • groot scherm met goede weergave

Minpunten

  • Software, veel vragen bij installeren
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Basan 24-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden Huwaei

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze telefoon gehaald omdat het goede foto maakt. Maar is ook nog zeer handig in gebruik omdat het een grote scherm heeft. Toetsenbord is erg makkelijk en handig in gebruik.

Pluspunten

  • Toetsenbord
  • Touchsysteem
  • Scherpe fotos
  • Gebruik is makkelijk
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

F.Olejek 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bellen.

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit en prijs verhouding.
Snelle telefoon, en een mooi uiterlijk.
Blijkt bij de KNP goedkoper te zijn dan bij andere winkels.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • mogelijkheden voor foto's te maken

Minpunten

  • nog geen gevonden
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Intuïtieve telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor een Nexus. Nu een Huawei. De foto zijn echt fantastisch. Genomen naast een iPhone 7 zie je een duidelijk verschil. Veel meer scherpte en in het donker maakt hij betere foto's dan mijn normale camara. Batterij gaat twee dagen mee. Voor mijn Nexus was dat 12 uur.

Pluspunten

  • Canara is better dan elke andere
  • Incl. screen protector l
  • Incl. Hoesje
  • Groot scherm

Minpunten

  • Niet stock android
  • Lijkt er veel op een iPhone X
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch toestel voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Huawei maakt topwaarde voor je geld qua specs. Geen twijfel over mogelijk, deze toestellen kunnen de vlaggenschippen van andere merken prima aan! Heb de P20 nu bijna een week en nog geen moment spijt van gehad, wat een fantastisch apparaat.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Top camera
  • Super accu en snel laden!
  • Gezichtsherkenning werkt geweldig
  • Vingerafdruk aan de voorzijde is top

Minpunten

  • Software van fabrikant
  • Slechts 4gig RAM
  • itt tot P20 pro is de P20 slechts spatwaterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede allrounder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Huawei P20 is een mooi toestel met de juiste verhoudingen. Het toestel ligt goed in de hand en is niet te zwaar. Ik heb de telefoon inmiddels een maand in bezit en kan hem aan iedereen aanbevelen.

De camera is bovenverwachting goed, al grijpt de AI wel snel in (dit kan gelukkig uitgezet worden). De vingerafdrukscanner is erg snel en werkt altijd. Verder houdt de batterij het gemakkelijk 1.5 dag vol, ook onder zwaar gebruik.

Het enige minpunt aan de telefoon is dat hij niet waterdicht is. Dit heeft de Pro variant wel, maar de 'gewone' P20 moet het helaas zonder zoek.

Pluspunten

  • Mooi helder scherm
  • Goede accuduur
  • Spraakkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Snel

Minpunten

  • Bloatwear
  • Niet waterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zeer tevreden gebruiker 22-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top toestel (Poor man iPhone X)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren lang iPhone gehad te hebben nu overgestapt naar Huawei P20 een keuze waar ik echt even over na moest denken maar waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad, Bedieningsgemak en uiterlijk lijkt erg op het ios besturingssysteem van Apple en heeft het uiterlijk van de iPhone X

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gezichtsherkenning voor ontgrendelen toestel
  • Accu gaat erg lang mee
  • Dubbele camera voor prachtige foto's
  • Heel gebruiksvriendelijk vriendelijk
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera V. 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Huawei P20 is een fijn toestel met alle opties die je van een huidige toestel kan verwachten. Van gezichtsherkenning tot aan een goede camera met veel opties. Ook is hij snel door zijn processor. Als er een nadeel is, dan is dat hij net iets zwaarder is. Maar daardoor heb je wel het gevoel dat je kwaliteit in je hand heb. Ik zou iedereen zeker dit toestel aanraden en omdat hij niet zo duur is en toch alles heeft, is het een absolute aanrader.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • Goede camera
  • Gezichtsherkenning
  • Snelle processor

Minpunten

  • Zwaarder in gewicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karlijn 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Scherp beeld, goede camera en accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds een aantal weken ben ik de zeer tevreden eigenaar van een Huawei p20. Ik ben erg onder de indruk van deze telefoon. Het beeld is scherp en het geluid goed. De batterij gaat lang genoeg mee en ik vind het vooral een erg gebruiksvriendelijke telefoon. De camera's zijn erg goed voor een telefoon. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Camera
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Danny Toonen 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt snel, fijn scherp scherm. Ben erg tevreden!

Algemene score

9,0
Goed scherp scherm, snelle bediening lange levensduur batterij!
Telefoon denk mee in gebruik en voorspelling woorden enz. Echt een complete telefoon 2018!
Geschreven voor: Huawei P20 blauw / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm en geheugen,mooie kleuren, uitstekende camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Reden dat ik deze telefoon gekocht heb: ik was op zoek naar een andere telefoon. Ik wilde een telefoon met groot intern geheugen, snel, makkelijk te bedienen en met een goede camera. Na wat rondkijken kwam ik bij de Huawei P20 uit. Qua prijs redelijk betaalbaar en qua prestaties uitstekend! Het is een aanrader!

Pluspunten

  • scherm
  • accuduur
  • snelheid
  • camera en vele mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram Lamers 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, lange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijskwaliteit is prima!
Mooi design en is zeer gebruiksvriendelijk.
Een aanrader voor alle Android gebruikers!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Foto camera
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Barry 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wederom top Huawei

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 3 jaar een huawei 8 lite na volle tevredenheid nu de p20 gekocht.
Is helemaal top, beeldscherm, camera gebruiksgemak, accu etc, etc, etc
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica grevinga 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mooie foto's top toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wilde een telefoon waar ik me sociaal media kan bekijken me fotootjes kan plaatsen voor mij werk(grimeur nagelstyliste en visagiste) ook mooie foto's kan maken en kan plaatsen telefoon die snel oplaad en ook lang mee gaat en makkelijk te bedienen is een lekker groot beeld heeft. Nou de huawei pro20 doet aan al deze eisen en veel meer echt een top toestel!!

Pluspunten

  • Groot beeld
  • Ook te gebruiken als camera
  • Makkelijk te bedienen
  • Kunnen veel apps op
  • Snel opgeladen en gaat lang mee

Minpunten

  • Home toets zit gelijk onder de Swift toets
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vi 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en gebruiksvriendelijk telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne telefoon. Makkelijk te gebruiken. Snelle telefoon. Ligt fijn in de hand.

Hij maakt mooie scherpe foto's

Pluspunten

  • Snel
  • Alles is makkelijk te vinden

Minpunten

  • Te groot voor in je broekzak
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews