Huawei P20 blauw / 128 GB / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 147 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Finn 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een goede telefoon die niet te duur was en niet al te groot en een goede kwaliteit en batterij had en deze telefoon heet het allemaal perfect.
Aan het einde van de dacht is de telefoon nog meer dan 50% van de batterij en dat vind ik erg fijn.

Pluspunten

  • Goede batterij
  • Goede kwaliteit
  • Uitstekende camera

Minpunten

  • Tot nu toe nog niks
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Olejek 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, wordt hoofdzakelijk gebruikt voor bellen.

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit en prijs verhouding.
Snelle telefoon, en een mooi uiterlijk.
Blijkt bij de KNP goedkoper te zijn dan bij andere winkels.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • mogelijkheden voor foto's te maken

Minpunten

  • nog geen gevonden
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Intuïtieve telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had hiervoor een Nexus. Nu een Huawei. De foto zijn echt fantastisch. Genomen naast een iPhone 7 zie je een duidelijk verschil. Veel meer scherpte en in het donker maakt hij betere foto's dan mijn normale camara. Batterij gaat twee dagen mee. Voor mijn Nexus was dat 12 uur.

Pluspunten

  • Canara is better dan elke andere
  • Incl. screen protector l
  • Incl. Hoesje
  • Groot scherm

Minpunten

  • Niet stock android
  • Lijkt er veel op een iPhone X
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch toestel voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Huawei maakt topwaarde voor je geld qua specs. Geen twijfel over mogelijk, deze toestellen kunnen de vlaggenschippen van andere merken prima aan! Heb de P20 nu bijna een week en nog geen moment spijt van gehad, wat een fantastisch apparaat.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Top camera
  • Super accu en snel laden!
  • Gezichtsherkenning werkt geweldig
  • Vingerafdruk aan de voorzijde is top

Minpunten

  • Software van fabrikant
  • Slechts 4gig RAM
  • itt tot P20 pro is de P20 slechts spatwaterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede allrounder

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Huawei P20 is een mooi toestel met de juiste verhoudingen. Het toestel ligt goed in de hand en is niet te zwaar. Ik heb de telefoon inmiddels een maand in bezit en kan hem aan iedereen aanbevelen.

De camera is bovenverwachting goed, al grijpt de AI wel snel in (dit kan gelukkig uitgezet worden). De vingerafdrukscanner is erg snel en werkt altijd. Verder houdt de batterij het gemakkelijk 1.5 dag vol, ook onder zwaar gebruik.

Het enige minpunt aan de telefoon is dat hij niet waterdicht is. Dit heeft de Pro variant wel, maar de 'gewone' P20 moet het helaas zonder zoek.

Pluspunten

  • Mooi helder scherm
  • Goede accuduur
  • Spraakkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Snel

Minpunten

  • Bloatwear
  • Niet waterdicht
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Herre 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk Accusterk en snel opgeladen

Algemene score

10,0
Een zeer goede prijs voor alle opties en in verhouding met andere toppers , Het scherm is lekker groot en zeer duidelijk . verder goed bedienbaar en past lekker in de hand , Geluid mooi helder met gesprekken en met koptelefoon muziek instelbaar naar smaak ,zeer goede camera met opties als een spiegel reflex , kortom voor mij een perfecte machine voor een goede prijs.

Pluspunten

  • accu duur
  • scherm helder en groot
  • snel opgeladen
  • veel opslag ruimte
  • veel opties

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie foto's!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al een tijdje aan het twijfelen of ik over zou stappen van Apple naar Android. Tot ik een maand geleden de knoop doorhakte en de sprong in het diepe heb gemaakt, en ik moet zeggen met de Huawei P20 bevalt dat prima! Veel handelingen van de Huawei zijn gelijk aan die van iPhone en je kan meer van het toestel zelf customizen met Android. En dan mijn grootste beweegreden: de foto's van de Huawei P20 zijn bloedmooi!! Ik ben heel blij met het toestel.

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Niet duur

Minpunten

  • Whatsapp slaat al je foto's op
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cindy 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een onwijs mooi toestel! Simpel in gebruik super mooie camera met vele leuke opties om te bewerken ook met mooie schaduw effecten! Mooi en groot beeldscherm!

Pluspunten

  • Groot beeldscherm
  • Handig in gebruik
  • Super snelle lader zit er bij
  • Mooie camera

Minpunten

  • Accu gaat een dag mee
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 23-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi toestel, goed geluid en uitstekende camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een goede telefoon die ook mijn camera en mp3 speler kon vervangen. Die heb ik gevonden. Ik vond het niveau van het geluid uit de speaker opvallend goed. Ik heb de telefoon nu een maand en heb er tot op heden geen spijt van.

Pluspunten

  • Goed beeldscherm
  • Goed geluid
  • Camera heeft mooie beeldkwaliteit.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tommy1988 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Huawei p20 WAUW!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne telefoon om mee te werken en de fotokwaliteit is fabuleus ik ben er dik en dik tevreden over.
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edo 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Huawei gekozen omdat veel van mijne kennise een Huawei hebben. En iederen praat alleen positif over deze merk. Heb eindilijk aar Huawei overgestap en heb geen spijt van. Uitsteekend telwfoon met alles er op. Goede camera super fingerafdruk scanner.
Nog ff wenen aan EMUI maar verders Top.

Pluspunten

  • Camera
  • Fingerafdrukscanner
  • Geheugen 128gb

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syon 22-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed en zeer helder en gemakkelijke beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De mobiel werkt uitstekend, ik twijfelde zelf of ik voor de Samsung of huawei ging uiteindelijk heb ik gekozen voor de Hussein niet alleen omdat hij goedkoper was maar op bijna alle punten even goed als de Samsung s9 is of zelfs beter. Er zit een zeer heldere camera in voor zowel voorkant als achterkant waar je ook zeer goede filmpjes mee kan maken. Het ruime beeldscherm werkt zeer goed en vergroot je werkruimte op je mobiel waardoor bepaalde apps fijner werken. De kwaliteit van de huwaei beeldscherm is ook heel helder en je kan er goed filmpjes ectoplasma kijken.

Pluspunten

  • Scherpe camera met veel functies
  • Super handig en gemakkelijk beeldscherm
  • Alles zit er bij geleverd zelfs een hoesje
  • Werkt super snel
  • Goede vingerscan en eye scan werkt super
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F. Veenstra 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende telefoon voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Huawei P20 is echt een prachtig toestel. Ik heb de Twilight versie, dus ook nog eens een mooi gekleurde achterkant! De accuduur is echt meer dan uitstekend, gaat gemakkelijk meer dan een dag mee en is dankzij de super charge functie binnen no time weer opgeladen.
Het toestel heeft echt ontzettend veel mogelijkheden. De camera maakt echt scherpe en heldere foto's. De AI functie is soms wel wat vervelend, maar kan in sommige gevallen wel weer makkelijk zijn. Gelukkig is deze functie ook uit te zetten. Ontgrendelen gaat echt razensnel, zowel bij fingerprint als bij gezichtsherkenning!

Enige minpuntjes die ik kan verzinnen is de voorgeïnstalleerde software, zonde van de ruimte en ik gebruik het niet, en de klok applicatie. Het alarm gaat namelijk niet af als de telefoon in niet-storen modus. Dit heb ik opgelost door de Google Klok te installeren, daar gaat het alarm wel gewoon in niet-storen modus af.

Al met al een uitstekend toestel die ik echt iedereen zou aanbevelen.

Pluspunten

  • accuduur
  • camera
  • gezichtsherkenning
  • fingerprint
  • design

Minpunten

  • voorgeïnstalleerde software
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonker 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede telefoon mooie camera!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de telefoon gekocht omdat hij mooie foto's maakt en dat maakt die! Ben er heel blij mee. Werkt hetzelfde als een Samsung maar is goedkoper.

Pluspunten

  • Goede camera
  • Mooie prijs

Minpunten

  • Het menu onder het toetsenbord
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

R. Stehouwer 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte Fotos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had tot dusver een Galaxy s7 Edge.. Ook een fijne telefoon maar tot nu toe ben ik heel blij met de overstap!!

Battery duur is veel beter, schermkwaliteit aanzienlijk beter...

Pluspunten

  • Schermkwaliteit
  • Batterijduur

Minpunten

  • Kleiner scherm
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en fijn in gebruik. Maakt supermooie foto's, mooier dan verwacht. De 128 GB vind ik zo fijn. Ik wil geen ander meer!

Pluspunten

  • 128 GB intern geheugen
  • Maakt mooie heldere foto's
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yuri 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een super fijne telefoon, er zit een goede camera op en hij werk super snel. Veel opslag ruimte daardoor kan ik er veel opzetten, Ik ben er blij mee.
Ik raad deze telefoon ook zeker aan!

Pluspunten

  • Scherpe camera
  • Snel
  • Veel opslag
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bussie 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer compleet, compact en fantastische goede camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nooit eerder een Huawei gekocht. Nu de P20 gekocht vanwege zijn goede camera recensies. En prijs kwaliteit was ook een doorslaggevende keus.
Eenmaal uitgepakt was ik positief verrast over de kwaliteit en grootte van het toestel. Wat een mooie smartphone. Compleet geleverd met schermprotector en doorzichtige case! Keurig!
Nadat ik toestek had aangezet, was het nog wel even een klusje om alles over te zetten. Ook de interface was erg wennen. Systeem geïnstalleerde applicaties van Huawei zijn niet van homescreen te verwijderen. Deze heb ik dan ook in een map gezet en op een volgende screen gezet. Na een goede avond had ik alles wel ingesteld en ben ik nu zeer zeer tevreden over het toestel.
Mooi scherm. Past automatisch aan aan omgevings licht. En mooi formaat.
Zeer goede camera. Veel positieve reacties van familie gekregen. Je kunt heel veel instellen. Standaard werkt de camera al perfect!
Accu is ook erg goed. Na een goede dag zit ik op iets minder dan de helft! En ik zit regelmatig met de telefoon wat te doen.
Besturingssysteem prima. Je kunt ermee overweg als je wat instellingen hebt veranderd.
Het is ook een kwestie van wennen en een klein beetje aanpassen.

Pluspunten

  • Camera
  • Accu
  • Scherm
  • Snelheid

Minpunten

  • Emui (besturingssysteem)
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toppie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super telefoon, fijn groot scherm. En de camera echt geweldig. Gister bij Beyonce foto's gemaakt en gefilmd en ik had de mooiste en beste foto's 😊

Pluspunten

  • Fijne goede canera
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjon 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima accuduur en daarbij een mooi groot en helder scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had al jaren een Samsung maar daarvan was de batterij op.
Ik kreeg in de T mobile winkel goed advies over deze Huawei P20
Zelfde mogelijkheden bij Samsung zijn ongeveer € 300,— duurder.
Ik beveel dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Accu
  • Beeldscherm
  • Gebruiksgemak
  • Vingerafdruk
Geschreven voor: Huawei P20 zwart / 128 GB

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews