Sony Xperia XZ2 groen / 64 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.7 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 66 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Soroosh 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Happy to come back to Xperia

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Since I get this phone I feel amazing about it every thing is smooth and amazingly fast.
I used to had Samsung but this phone is a actuall class it's chic and feel amazing when you grab it
Amazing camera and amazing sound quality and you can also remote play with your Playstation.
Do you really want something more from a phone? I don't think so.
You will enjoy it

Pluspunten

  • Amazing processor
  • Wonderful sound quality
  • Feel great when you get it in your hands
  • High quality like all the Sony products

Minpunten

  • It's hard to keep it steady on the table
  • Charger port sometimes annoy pinkie finger
  • Lack of 3mm port

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mejdy 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het gekozen omdat het product goed kwaliteit heeft in vergelijking met andere producten.
Het was ook een goed koop en die kwam ook met en koptelefoon en dat is eigenlijk een voordeel voor mij.
En ik was heel enthousiast om de nieuwe versie van Sony te gebruiken.

Pluspunten

  • De camera
  • Proccessor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben S 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony xperia XZ2 groen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
M'n derde xperia telefoon, tussendoor wat andere merken gehad maar blijf toch terug gaan naar Sony. En met dit model blijf ik ook bij Sony.
Met oudere modelen al nooit problemen gehad en deze is alleen nog maar beter. Unieke kleur maakt het ook nog eens uniek. Camera, software en ontwerp, alles uitstekend en van de hoogste kwaliteit, zitten weer genoeg functies op om de rest van het jaar te ontdekken. Heb het bescherm hoesje nog niet binnen dus weet nog niet hoe dat in combinatie gaat werken maar bij vorige modellen was het een optie waarvan het alleen maar beter werd dus ga er vanuit dat dit nu weer zo zal zijn.
Echte aanrader, lust voor het oog en heerlijk in het dagelijkse gebruik, gebruik vriendelijker toestel dan deze vind je niet gauw.

Waarom lees je nog verder? Kopen dat ding!!! ;D

Pluspunten

  • Software
  • Camera
  • Uniek Ontwerp en kleur

Minpunten

  • Beetje gladde achterkant
  • Groene besteld maar is meer turquoise blauw(beter)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eastbird 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Originele kleuren en mooie vorm .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het vlaggenschip van Sony doet zijn naam eer aan. Mooie snelle telefoon met weinig meegeleverde appstore die veel stroom gebruiken.

Het op internet grootst genoemde nadeel, het te laag zitten van de vingerafdruksensor is bij mij niet van toepassing omdat ik geen grote handen heb.

Pluspunten

  • Weinig meegeleverde apps
  • Accuduur
  • Vorm
  • Kleur

Minpunten

  • Geen dubbele camera
  • Telefoon is vrij glad, hoesje kan dit verhelpen
  • Blijft niet plat liggen op achterkant (bol)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisan 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ligging in de hand

Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Het is een goede telefoon met alles erop en eraan. De vingerafdruk vergemakkelijkt het gebruik. De groene kleur is origineel.

Pluspunten

  • Vingerafdruk
  • Ligt lekker in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

morange404 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sony returns with a new hand friendly design

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
At first glance this looks very similar to all Sony devices since xperia z
Its only when it's hand that you get a reassuring weight and with a curve that make it really comfortable and easy to use.

Finally sorted out the camera app to at least be on par with rivals and including a few standard out features like 1080 slow mo and a much more user friendly manual mode.

My only issue with device is that it is a little bit of a finger print magnet and that given the thickness it would have been good to either include a second lense for zoom or include ois

Pluspunten

  • Camera
  • Shape
  • Reduced bezels but no curve

Minpunten

  • Fingerprint magnet
  • Odd placement of finger print scanner
  • Single Camera in big device

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudio 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact, snel en compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige telefoon was de Sony Xperia X. Daar was ik al tevreden over, maar de XZ2 compact doet alles nét een stukje beter (en soepeler). Heb hem nu 2 weken in gebruik. Het toestel ligt door het kleine formaat zeer goed in de hand en tot nu toe nog geen bugs of vastlopers. Het komt op mij erg solide over en alle functies werken goed (vingerscanner aan achterzijde!). Natuurlijk, het scherm is aan de kleine kant, maar dat is in mijn geval een bewuste keuze. Zoek je een betrouwbare, complete en bovendien zeer handzame telefoon, dan is de Xperia XZ2 compact een goede keuze!

Pluspunten

  • Compact, handzaam
  • Compleet
  • Super slowmotion foto's
  • Vingerscanner aan achterzijde werkt zeer goed

Minpunten

  • Resultaat camera is minder bij onvoldoende licht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Boudewijn 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteitverhouding, goede camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Toe aan een nieuw toestel begon de zoektocht naar een vervanger voor mij Iphone 6. Deze beviel goed, maar de accu was gewoon op. De prijzen van een Iphone zijn dermate hoog dat deze snel afviel. Ik was wel wat huiverig voor de overstap naar Android, maar deze stap valt mij 100% mee. Het toestel zelf is erg prettig in gebruik. De batterij gaat ruim een dag mee en het formaat vindt ik erg prettig. De smalle randen aan de zijkant zorgen ervoor dat je een ruim scherm tot je beschikking hebt.

De camera's maken goede foto's. De scherpe kleuren vallen mij hier erg in op. Door met de instellingen te spelen kan je hier een kwalitatief goede foto's mee maken. De selfiecamera heeft een zeer grote hoek. Dit zorgt ervoor dat er meer op de foto kan dan bij mijn eerdere telefoons.

Wat ik persoonlijk wel iets lastiger vindt is dat vingerafdrukscanner aan de achterkant zit. Als de telefoon in mijn carkit zit kan ik hem niet via die weg ontgrendelen. Echter is het ook mogelijk om hem via je stem of de gekoppelde bluetooth carkit te ontgrendelen. Dit moet ik echter nog instellen.

De telefoon voelt verder goed stevig aan, is snel genoeg en heeft een helder beeldscherm.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • camera
  • batterijduur

Minpunten

  • positie vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Juan 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best battery life in the market

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Best best life ever. Sony has produced a quality machine that will upset the competition. Image quality and battery life are extraordinary.

Pluspunten

  • Image
  • Battery life

Minpunten

  • Glassy design slides easily

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LRV87 20-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein en toch net zo krachtig als zijn concurentie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naast de specificaties en het mooie design is dit toestel ook nog eens heel practisch in het steeds maar groeiende smartphone segment. Pluspunten : compact, snel, super mooie SLOW video's en relatief goede camera voor foto.
Daarbij heeft Sony veel apps om het makkelijker te maken.

Pluspunten

  • Compact design
  • Camera
  • Processor

Minpunten

  • Nieuw generatie vibreren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr ranchero 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk groot scherm en goede accu duur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super telefoon met lange accu duur. En ook een super camera, waarvoor ik hem ook wel voor gekocht heb

Pluspunten

  • Camera
  • Accu

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Namik E 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gelikt design, goede performance en accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer te spreken over de performance en de accuduur.
De scherm en het beeld zijn fantastisch.
Slowmotion optie is even wennen om juiste moment te kiezen, maar ziet er goed uit.
3d beelden kunnen maken vraagt wel wat oefening.
Uitermate tevreden over toestel .

Pluspunten

  • Accuduur
  • Scherm
  • Super Slowmotion camera
  • Performance, rekenkracht
  • Camera

Minpunten

  • Behuizing iets te glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vincent 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De telefoon nu bijna 2 week in bezit en bevalt erg goed! Hiervoor altijd Samsung gehad maar deze telefoon werkt nog prettiger!
Camera en geluid van dit toestel zijn erg goed.

Pluspunten

  • Geluid
  • Camera
  • Vinger scanner aan achterkant

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mentonius 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en unieke functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Xperia Xz2 heeft een mooi glanzend design en een bolvormige achterkant zodat hij perfect in de hand ligt. De vingers aan op de achterkant van de telefoon maakt het ontgrendelen een stuk makkelijker voor de gebruiker. Vooral de functies van play station 4 remote play waardoor je de telefoon kunt gebruiken als scherm maakt hem uniek. Dit is een feature van Sony waar ik erg van te spreken ben.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Unieke ps4 functirs
  • 4K filmen

Minpunten

  • Beetje aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martin 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede telefoon net zoals de voorgangers.
Accu gaat lekker lang mee, en laadtijd is flot.
Scherm ziet er goed uit.
Camera maakt mooie foto's

Pluspunten

  • Accu
  • Scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Botje 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

telefoon met een turbo!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 2 jaar met (veel plezier) een xperia z5 te hebben gehad werd het tijd voor een upgrade. Met de XZ2 is dat in ieder geval gelukt! De snelheid, accuduur en helderheid is het een fantastische telefoon. Minder strak als een Z5 maar toch zeker strak genoeg. Vergeleken met telefoons van collega's doet hij nergens voor onder en zeker op beeldkwaliteit een topper!

Pluspunten

  • Snelheid
  • beeldkwalliteit

Minpunten

  • glad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon!

Algemene score

9,0
Ik ben tot nu toe helemaal tevreden met de xz2, Alles werkt super werkt gewoon zoals ik het verwachtte.
Ik vond het waardeloos dat er een geen hoofdtelefoon poort in zat maar werd gelukkig een adapter bij geleverd.
Verder tevreden!

Pluspunten

  • Snelheid
  • Kwaliteit beeldscherm
  • Camera

Minpunten

  • Hoofdtelefoon poort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin I 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zwaar toestelo. Duidelijk en helder beeld accu prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sony xperia werkt zoals verwacht zeer goed geluid duidelijk beeldscherm en zeer snel.
Toestel ligt lekker in de hand.

Pluspunten

  • Glazen voorkant en achterkant
  • Goed geluid
  • Uitstekende camera

Minpunten

  • Zwaar
  • Geen plug voor oortjes

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

E Marmelstein 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima toestel. Werkt net als een Samsung alleen zonder al fuck apps van Samsung waardoor je halve telefoongeheugen al is verbruikt.
Prima camera die goede foto en video maakt
Prima prijs

Pluspunten

  • Goede camera
  • Mooi scherm
  • Prijs
  • Ligt lekker in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne nieuwe vorm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vergeleken met de Xperia Z5 premium, ligt de XZ2 veel lekkerder in de hand door het bollere ontwerp.

Pluspunten

  • Snel
  • Goede accuduur
  • Ligt lekker in de hand
  • Draadloos opladen
  • Mooie UI

Minpunten

  • Trilling voor oproepen te zacht
  • Automatische Bluetooth koppeling werkt niet goed
  • Slowmotion camera heeft problemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews